RMRM
|
Čer! Sem pa kar nekaj časa rabila da sem skoz prišla Tina28 - krasne ideje za rojstni dan. Se mi zdi super, da imaš pripravljene igre, ker so ravno toliko stari, da jih je treba še ful zaposlit. Sem sigurna, da se boste noro zabavali . Ko boš v našem koncu, pa le pokliči, sej mojo št. imaš, kajne? Slovenka, super za tri dalmatinčke. Pri nas bo imel samo eno tako kapico slončka na glavi, glih tolk da je, nič posebnega, tavelka2 pa še ne vesta , nekaj se bosta ziher našemila. Polma - hvala za kombinacije hrane. V bistvu jaz zelo podobno pripravljam, edino kaše in prosa nisem uporabljala, bo treba probat. Miksam jaz nič, ker ne mara, ko kam gremo in dobi kupljeno sadno kašico, jo tko previdno je, kar posrka iz žlice, isto kot vodo pije po žlički . Meso samo na drobno sesekljam, ostalo pa z vilico pretlačim al pa s tistim za pire krompir. Kruha mu še ne dajem, ker je prvi zobek komaj pokukal ven, in je v bistvu kruh samo lizal in ker nam je slina tekla v potokih, se mu je tist kruh tko zlepil, da je blo groza, se je kar davil, tko da dokler zobki ne zrastejo, kruha NI. Smo se danes spet potepali, imamo očija doma, pa dnevi tako bežijo .Pa Lukasek je dobil poganjalčka.
|