Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:42:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa želim vam mirno in dolgo noč Lahko noč.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:42:40
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sem blond, brez zamere.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:42:55
|
|
|
|
mtinca1
|
Samsa, lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:43:02
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men je pa dolgčas. ideja zate..............
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:43:10
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men je pa dolgčas. Saro zbudi. .
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:43:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Preden men potegne, se že 15 strani obrne.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:43:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men je pa dolgčas. ideja zate.............. ojoj lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men je pa dolgčas. ideja zate.............. ojoj lunca Tole pa zgleda kot gospod Bean, ko je ovčke na sliki štel, pred je šel spat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Samsa lahko noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:45:22
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 pol pa vsak mesec test delam, ker m imenzes zamuja slovenka, brzi so najtabulši Samo res, ni časa zehat zraven, samo akcija.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:45:28
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sem blond, brez zamere. Ejte, bjonde, za vse pa vam tudi niso lasje krivi
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:46:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sem blond, brez zamere. Ejte, bjonde, za vse pa vam tudi niso lasje krivi vsak izgovor je dober
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:46:12
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kolk jih pa ma ? .........zaenkrat samo dva,pa štirje na vidiku,pa tud tebi čer,in kako je šlo včeraj,je vse uspelo v bistvu sem mislila, kolk ma zgornjih štiric? sam sej najprej so enke pa dvojke al ne? kaj če je včer uspelo? sm mal sklerozna ............a,ni mel tvoj rojstni dan,al je blo predvčerajšnjim.............na štirke mislim,zgornja enka,pa dvojka,pa trojka,pa štirka..........spodnjo enko in dvojko pa ima
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:47:27
|
|
|
|
slovenka
|
Me zanima, kaj bo nocoj Kleo rekla, ko pride - ko je že mislila drug forum poiskat oni dan
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:48:09
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kolk jih pa ma ? .........zaenkrat samo dva,pa štirje na vidiku,pa tud tebi čer,in kako je šlo včeraj,je vse uspelo v bistvu sem mislila, kolk ma zgornjih štiric? sam sej najprej so enke pa dvojke al ne? kaj če je včer uspelo? sm mal sklerozna ............a,ni mel tvoj rojstni dan,al je blo predvčerajšnjim.............na štirke mislim,zgornja enka,pa dvojka,pa trojka,pa štirka..........spodnjo enko in dvojko pa ima zdaj pa še jaz ne razumem. tud blond. .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
alea01
|
slovenka, a se že ful dogaja na Ptuju?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kolk jih pa ma ? .........zaenkrat samo dva,pa štirje na vidiku,pa tud tebi čer,in kako je šlo včeraj,je vse uspelo v bistvu sem mislila, kolk ma zgornjih štiric? sam sej najprej so enke pa dvojke al ne? kaj če je včer uspelo? sm mal sklerozna ............a,ni mel tvoj rojstni dan,al je blo predvčerajšnjim.............na štirke mislim,zgornja enka,pa dvojka,pa trojka,pa štirka..........spodnjo enko in dvojko pa ima moj ma dans rojstni dan, dans sm pekla baklavo a niso zobi v parih - spodnje enke, zgornje enke (leva in desna)? in tko dalje?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:49:16
|
|
|
|
lunca14
|
samsa lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:49:58
|
|
|
|
slovenka
|
Veste kaj, moj pa kostume rihta za pusta - bomo dalmatinčki. Mamo šivalni stroj doma - pa je moja sestra prej rekla, kakega babjeka mam jaz, ko taka ženska dela dela. Bi jo tak Sem jaz krojila, on pa šival, mu boljše gre, je skapiral, kako se nit napelje...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:50:03
|
|
|
|
mtinca1
|
nya, vse najboljše tvojemu za rojstni dan. .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:51:04
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 kolk jih pa ma ? .........zaenkrat samo dva,pa štirje na vidiku,pa tud tebi čer,in kako je šlo včeraj,je vse uspelo v bistvu sem mislila, kolk ma zgornjih štiric? sam sej najprej so enke pa dvojke al ne? kaj če je včer uspelo? sm mal sklerozna ............a,ni mel tvoj rojstni dan,al je blo predvčerajšnjim.............na štirke mislim,zgornja enka,pa dvojka,pa trojka,pa štirka..........spodnjo enko in dvojko pa ima zdaj pa še jaz ne razumem. tud blond. . za tablondne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:51:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Veste kaj, moj pa kostume rihta za pusta - bomo dalmatinčki. Mamo šivalni stroj doma - pa je moja sestra prej rekla, kakega babjeka mam jaz, ko taka ženska dela dela. Bi jo tak Sem jaz krojila, on pa šival, mu boljše gre, je skapiral, kako se nit napelje... svaka mu čast, tvoja sestra ti je pa samo fovš, ker njen tega ne bi delal najbrž za noben dnar - mu je izpod časti predvidevam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:52:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 slovenka, a se že ful dogaja na Ptuju? Ja, še kar. Vsak večer je nekaj. Samo je ta glavno okrog polnoči, to pa mi ne moremo hodit. V soboto gremo s ta malo in s sestro in njenim in njegovo pupo v šotor, ko je za ta male, potem zvečer pa midva sama malo plesat. Pa malo po obiskih se bomo šli pokazat. Drugače se pa dogaja, ja. Še ko greva na sprehod z vozičkom, vidiva, kako se pripravljajo za karnevale skupine (tu okrog je v vsaki vasi kak karneval, pa prav veliki, mednarodni...), pa hiše imajo okrašene in take reči. Joj, če bi lahko, bi ful šla v nedeljo zvečer na Akija in Gibonnija, samo je taka ura nerodna... Jaz sem bila na zadnjem koncertu Valjarov, pa je bilo tako super...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:52:38
|
|
|
|
mtinca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Veste kaj, moj pa kostume rihta za pusta - bomo dalmatinčki. Mamo šivalni stroj doma - pa je moja sestra prej rekla, kakega babjeka mam jaz, ko taka ženska dela dela. Bi jo tak Sem jaz krojila, on pa šival, mu boljše gre, je skapiral, kako se nit napelje... a cela familija - ata dalmatinček, mama dalmatinček in dojenček dalmatinček?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 19.2.2009 21:53:04
|
|
|
|
alea01
|
kaj boste to vsi trije dalmatinčki? vauuuuuuuuuuuu.....komaj čakam slikice ...pri nam bo sam tamala.....pa to samo eno palerino ji bomo navlekli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?