Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 19:55:02
|
|
|
|
slovenka
|
Naši pa tako zobki poganjajo, da je cela boga. Spodaj ima tri, zgoraj pa za enki vidim že preklano dlesen, pa tudi za dvojki je že vse napeto. Toliko jokca cel dan, ena sama jamrika je. Saj jo mažem s calgelom, pa ga ima tako rada, da kar posesa prst takoj Upam, da čimprej mine ta nadloga.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 19:55:51
|
|
|
|
slovenka
|
Ela, čestitamo tudi mi In se že veselimo, da bo tudi pri nas tako Slej ko prej seveda bo Beyba, a imaš občutek, da bi sedaj že lahko stopnice trenirali ali kako je s tem? Mi imamo zunaj veliko teraso in okrog po 4 stopnice - okrog cele terase, pa me zanima, kdaj bo kaj lahko to obvladala... ker poleti bomo veliko zunaj...
< Sporočilo je popravil slovenka -- 25.3.2009 19:56:51 >
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 20:53:48
|
|
|
|
lunca14
|
samsa.........kake slikce pravi srček je naya.........ja res je pogumen tale tvoj lukec,pa pravi dec je ratal ,ampak smo pa težji za 100g .....ja nam se je res mal ustavla teža,ampak,prejšnji teden je skoz bruhal,tako,da je ziher zgubil slabe pol kg...pa zdaj je začel jest,najraje ima makarone slovenka........stopnice,bo kmalu obvladala,bo pa puzala po njih na začetku,potem se bo pa kmalu opogumila in jih bo osvojila,je pa pametno,da ji vedno rečeš,naj se prime za ograjo in naj hodi počasi,ker padec po stopnicah.........no ni prijeten,tako,da je dobro bit pozoren na to kako malčki stopajo po stopnicah,še posebej je treba pazit,kje v blokih,ko se gre na drugi plato,ko je vmes luknja-upam,da me zarumete kaj mislim,tam ponavadi ni nič varovano in je luknja,in če otrok tam pade vmes,lahko kar precej globoko pade.Pa super za moževo službo,da jo bo obdržal.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 20:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya, kar sama sebi si poslala ZS Samsa, cart Lara in tista z ogledalom je res najboljša. Slovenka, čaki da pridete na slavne 4-ke, te so hudičeve. No, upam, da jih boste dobro prestali. Mi jih namreč ne. Čist malo manjka, da prodre. Ajej, le kdaj bo tole. Se že predolgo tole kuha. Alea01, naše znanje je kot po kasetnem traku ponovljeno najmanj 30x na dan. Včasih že avtomatsko sama pokaže kar jo mislim vprašat, pa jo zafrknem in vrstni red spremenim. Jej sem nesramna. Kako je velika je za en čas pozabila, potem pa se je spomnila čez čas. Sej bo, vsak je drugačen.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 20:54:29
|
|
|
|
lunca14
|
lonapo.......... za nejca,brez nočne plenice
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 20:58:46
|
|
|
|
beyba
|
slovenka ela stopnice gor že obvlada, sam ne vem kaj bi za dol naredila....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:00:52
|
|
|
|
beyba
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lonapo.......... za nejca,brez nočne plenice se pridružujem.... samsa full luštne slikice.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:04:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 lonapo.......... za nejca,brez nočne plenice se pridružujem.... Podpis.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:09:05
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sej bo, vsak je drugačen. Se čisto strinjam s tem Pa dober večer babike
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:13:34
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...no danes ploskam vsem ...sploh nam mamicam, ker smo tko pridne. Od Nejca sem dobila voščilnico iz vrtca, ki mi jo je dal v smislu ..na primi . Na žalost je bil že iz vrtca čist mlahav in sva doma koj zmerla vročino. Bingo...popoldan sva mal brala...veliko je ležal...zdaj pa mujezakuhal do 38.8. In največja žalost od vsega je...da je jutri zabavno srečanje v vrtcu...dan odprtih vrat. In še vsako leto mi je blo žal, ker nisem mogla iti...sem se zdaj že zelo veselila, ker bom vsaj enkrat lahko tudi jaz prišla v njegovo skupino...tudi on se je veselil. . Anja je začela grizt stajico...prav trudi se, da bi s tistima dvema zobkoma predrla plastiko (stajica je bratova ). Je bla pa prav živec danes...pa skoz bi hodilaob opori in danes mi je dvakrat čofnila. ...ampak se je hitro potolažla. Enkrat je le malo....pa semhit lovikla...drugič pa direkt na bučo in buška je tu. Prihaja obdobje bušk očitno. mal sem žalostna zaradi Nejca...nikoline morem na te dogodke...tud pol v šoli ne, ker pač ne morem med tednom dobit dopusta. Pa mam porodniško mali pa zboli. To ni feeeer .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:18:25
|
|
|
|
polly80
|
ojla beyba,bi rada pogledala video,pa mi ne odpre ,a če že hodi čestitke,superca nya-o kakih pregledih vi to?mi imamo šele junija,imeli smo pa posvetovalnico februarja,a to? samsa-šikana lara,ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok? pa super glede alergije,to sem slučajno brala.. drugače pa nisem kaj brala za nazaj pa seveda čestitke za ta lep praznik lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:20:37
|
|
|
|
lunca14
|
tina......... pa res ni fer,ampak mogoče ga bo pa prekuhalo ponoči in bo zjutraj zdrav,pa gresta lahko vseno mal obrnt,saj ni nujno,da je cel dan tam,samo malo,no glede na njegovo raspoloženje,boš vidla,pri maju je večkrat tako,zvečer vročina ,zjutraj je ko nov,upam,da bo tako tud pri vas. Ja buške,so sestavni del
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:21:21
|
|
|
|
Tina 28
|
Polly...hello...ja Nya zbira mere na ZS in tiste, ki bodo kontaktirale na ZS...bodo šle na krajši seznam junijčic. Veliko se jih poporodu sploh ni javlo in ni smisla, da je taka klobasa. Drugače pa me fuul zanima, kako je danes Kleo urihtala. Upam, da bo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:24:32
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Polly...hello...ja Nya zbira mere na ZS in tiste, ki bodo kontaktirale na ZS...bodo šle na krajši seznam junijčic. Veliko se jih poporodu sploh ni javlo in ni smisla, da je taka klobasa. Drugače pa me fuul zanima, kako je danes Kleo urihtala. Upam, da bo! ................ko slišim ali preberem to besedo,me vsakič stisne,sva se včeraj z mojim menla,kaj bo z naslednjim bebijem,pa je reku,da potem,ko bo hiška zrihtana,ko malo zadihamo,tako,da imam še čas ene dve leti,potem pa akcija ...............joj,kok si želim,met še enga
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:24:55
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 tina......... pa res ni fer,ampak mogoče ga bo pa prekuhalo ponoči in bo zjutraj zdrav,pa gresta lahko vseno mal obrnt,saj ni nujno,da je cel dan tam,samo malo,no glede na njegovo raspoloženje,boš vidla,pri maju je večkrat tako,zvečer vročina ,zjutraj je ko nov,upam,da bo tako tud pri vas. Ja buške,so sestavni del In že cel dan upam, da ne bo hudega...me zna kdo grdo gledat, če bo zlo bolan. Drugače ne smrka, mal kašnja in če zjutraj ne bo sledu o vročini bom kar vzgojiteljico poklicala. bomo vidli kaj bo. Je bla ravno vzgojiteljica pred vrati in sem rekla, da ne vem kaj bo jutri, da zgleda čuden.....pa mi je rekla, bosta pa skup le za tisti čas prišla. Drugače je pa dobil šestice ven in razmišljam, da zna bit to tud povezan, saj je mel 14 dni nazaj tum mal vročino, pa en dan drisko in par dni tko, da nisi vedu a je bolan al ne. A je to možno?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:25:21
|
|
|
|
lunca14
|
Ja tud jaz držim pesti za kleo in tali.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:27:18
|
|
|
|
lunca14
|
Ja tina,je čist možno,da je povezano z zobki,boš videla zjutraj,kak bo......no zdej je pa moj mišek prišel............čauči,za nekaj časa.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:27:55
|
|
|
|
Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Polly...hello...ja Nya zbira mere na ZS in tiste, ki bodo kontaktirale na ZS...bodo šle na krajši seznam junijčic. Veliko se jih poporodu sploh ni javlo in ni smisla, da je taka klobasa. Drugače pa me fuul zanima, kako je danes Kleo urihtala. Upam, da bo! ................ko slišim ali preberem to besedo,me vsakič stisne,sva se včeraj z mojim menla,kaj bo z naslednjim bebijem,pa je reku,da potem,ko bo hiška zrihtana,ko malo zadihamo,tako,da imam še čas ene dve leti,potem pa akcija ...............joj,kok si želim,met še enga Ti si res fenomen . Nas pa še vse to z gradnjo čaka in si zdaj res ne želim otežit vse situacije...pa nekako jaz po porodu dalj časa rabim za nvo bebo. Sigurno me bo spet zagrabilo...bomo vidli. No, kakorkoli...jaz ti zdaj privoščim eno pupico ...bolj po redko je treba in še to par dni pred ovulacijo...pol pa x počaka na jajček. biološka loterija itak...ampak mogoče....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:30:45
|
|
|
|
polly80
|
hvala tina čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?joj,kolk lepo,res! jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj.. kaj je s kelo in tali?nisem zasledila
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
polly - a so na seznamu že novi podatki? drgač pošlji zs
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:33:11
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok? lahko noč meni tudi bolj paše naslednji teden... ta je kar nekam prekratek se mi zdi Pa nočko
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:38:13
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: polly80 ta teden ni časa,se boma za drug teden zmenili,ok? lahko noč meni tudi bolj paše naslednji teden... ta je kar nekam prekratek se mi zdi Pa nočko sploh ne vem,kam grejo tedni,pa dnevi,pa mesi,pa...eh... ja,ok,drug teden,lp nya-sem poslala lahko noč
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:38:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 hvala tina čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?ja,in to prec,če bi lahko joj,kolk lepo,res! jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj..ko boš pripravljena,boš začutila kaj je s kelo in tali?nisem zasledila najstniški problemi,to kar nas še vse čaka-juhuhu,koliko sivih laskov bo treba pobarvat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
za seznam mam zdej: aleksandra silvija, I.daisy, mtinca, babysolza, Tina, alea, lunca, od prej mam kleopatro, dodala bom tudi lonapo. plus RMRM, Mojca + didlinaa + slovenka - ker je julijka + beyba - ker je poslala zs + sasa.vracko - oni so tud že imeli pregled pri 9h mescih, ne saša? - njene podatke dobila že prej, so že popravljeni na seznamu + elvirček - se mi zdi, da oni so tud mel že + ninny in samsa- nism pozabla nate, te mam v spominu, da mate zadnjega pregled + nya - če je poslala zs + polly in to je to zaenkrat to - če je še katera, naj se javi - da ne bo pol kake zamere al pa hude krvi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 21:39:50
|
|
|
|
polly80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: polly80 hvala tina čaki lunca,ti imaš 3,pa bi še enga?ja,in to prec,če bi lahko joj,kolk lepo,res! jaz pa zdaj sploh ne morem še o tem razmišljat,upam pa,da bom kdaj..ko boš pripravljena,boš začutila kaj je s kelo in tali?nisem zasledila najstniški problemi,to kar nas še vse čaka-juhuhu,koliko sivih laskov bo treba pobarvat še več sivih,jau jau enih par sem glih dans v red spravla,pa vita še leto nima,kaj vse še bo jaja
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?