Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 15:00:39
|
|
|
|
Tina 28
|
ja ne mormo sam komentirat pa trapat...mora vsaka mal materiala za obdelat napisat. a ni tjo drgač pa pridni in migate
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 15:32:16
|
|
|
|
Anonimen
|
dan dan kleo - jaz bi ti z veseljem kaj pamentega svetovala, sam je dejstvo, da vsak starš svojega najstnika najbolje pozna, pa ve, kaj je na stvari - men je zlo težko svetovat, ker je ne poznam - pri najstnikih je tko, da šele ko otroka dejansko vidiš, se z njim srečuješ, lahko vidiš podobo. Nekih splošnih ukrepov ni. Žal. Sem pa zadnjič predlagala eno knjigo, pa dam še enkrat link - jo res priporočam - http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/solar_na_poti_do_sebe.html
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 15:37:15
|
|
|
|
Anonimen
|
pa meli danes pregled Imamo 73cm, 9300g, OG 44cm. Dali kri in vodo - Lukec je bil čist navdušen nad tistim, kar je kapljalo iz njegovega prstka - se je smejal - in sm prišla do zaključka, da tega nima po mamici . Vodo ujeli kr hitro, tko da smo kr dobr opravili. Samo mere so mi mal sumljive, smo meli pred dvemi tedni 9350g, zdej pa 9300 Pa velikost je tud kr mal tko. Eh sicer je pa pomembno, da so zdravi. Aja, jemo lahko skor vse: razen oreščkov, paradižnika, medu, prekajenega mesa, beljaka. Počasi začet uvajat KM. In lahko se postavljamo na noge. beyba - a vi mate zihr 55cm obseg glave? in za video
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 15:54:30
|
|
|
|
beyba
|
ne obseg glavice je 45 sorrči če sem se ztmotla.....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:29:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba ne obseg glavice je 45 sorrči če sem se ztmotla..... sej se mi je zdel mal velik - na zs sem dobila prave podatke, sam tle na rr si napisala 55
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:33:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti, nya, mam glih tak občutek, da tako skrivaš ta seznam o naših , kar nočeš ga potegnit. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:35:40
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ti, nya, mam glih tak občutek, da tako skrivaš ta seznam o naših , kar nočeš ga potegnit. Brez zamere. o Didlinaa... dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:41:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne - ne da se mi vsak dan popravljat - k zdej bodo itak pregledi, pol pa tri mesce mir. Zato bom popravila dvakrat namest 20x. Pa dajem zs v mapico seznam, da katere slučajno ne pozabim
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ti, nya, mam glih tak občutek, da tako skrivaš ta seznam o naših , kar nočeš ga potegnit. Brez zamere. o Didlinaa... dan Dan dan.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ma ne - ne da se mi vsak dan popravljat - k zdej bodo itak pregledi, pol pa tri mesce mir. Zato bom popravila dvakrat namest 20x. Pa dajem zs v mapico seznam, da katere slučajno ne pozabim Sej veš, da se mal hecam s tabo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:56:25
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Ma ne - ne da se mi vsak dan popravljat - k zdej bodo itak pregledi, pol pa tri mesce mir. Zato bom popravila dvakrat namest 20x. Pa dajem zs v mapico seznam, da katere slučajno ne pozabim o nya.... dan tudi tebi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 16:56:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: nya Ma ne - ne da se mi vsak dan popravljat - k zdej bodo itak pregledi, pol pa tri mesce mir. Zato bom popravila dvakrat namest 20x. Pa dajem zs v mapico seznam, da katere slučajno ne pozabim Sej veš, da se mal hecam s tabo. ja vem :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 17:06:40
|
|
|
|
Samsa
|
Malo za smeh: *Policist je v začetku šolskega leta vsak dan stal pred osnovno šolo, * *da je pazil na varnost otrok, ki so prečkali cesto.* *Vsak dan je mimo prišel Janezek, ki mu je vedno dejal: "striček policaj, pozdravlja te Ante!" "Kateri Ante?" "Tisti, ki te gleda s kante!" se je zasmejal fantič in odšel dalje. Vse se je ponavljalo kar nekaj dni, nekega jutra pa je policist * *odšel h komandirju in dal odpoved. "Ne morem več opravljati svojega dela. Preveč je stresno. * *Nek mulec me vsak dan zafrkava in tega ne prenesem več!" Ko je komandir izvlekel iz njega, kaj se vsak dan dogaja pred šolo, mu je svetoval: "Pojdi pred šolo in tokrat ti prvi reci dečku: * *pozdravlja te Zavrl, in ko te bo vprašal kateri Zavrl, mu reci, tisti ki te bo zaprl." Policist je res odšel pred šolo in ko je zagledal Janezka mu je rekel: "Pozdravlja te Zavrl!" "Vem!" je odgovoril Janezek. "Mi je že Ante povedal." "Kateri Ante?" "Tisti ki te gleda s kante!" se je zasmejal Janezek
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 17:09:05
|
|
|
|
Samsa
|
Še nekaj: V nebesih se srečajo trije frišni angelčki. Pogovarjajo se, kako je kateri umrl. Prvi: "Jaz sem iz Italije. Kupil sem si Ferarija in se zapeljal z njim v prepad! Zlomu avto, zlomu sebe, zdaj sem pa tu." Drugi: "Sem iz Nemčije, iz Bavarske. Kupil sem si BMW- ja, športne feltne, športni armotizerji, 300 km/h, karambol, in zdaj sem tu." Tretji: "Jaz sem pa iz Slovenije. Kupil sam boljšega Audija, kot ga ima sosed, in umrl od lakote!"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 17:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 17:11:31
|
|
|
|
Samsa
|
o ninny.... dan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 17:24:14
|
|
|
|
Samsa
|
Malo slikic: tako bi se Lara sama previla : moja lačna mornarka: tako bi izgledale 2 Lari: moja čmrlika:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 18:08:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ta z ogledalom je pa full dobra
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 18:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny ta z ogledalom je pa full dobra ja se strinjam se ful radi gledajo, pa naš se ful lupčka z ogledalom :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 18:46:34
|
|
|
|
Anonimen
|
za seznam mam zdej: aleksandra silvija, I.daisy, mtinca, babysolza, Tina, alea, lunca, od prej mam kleopatro, dodala bom tudi lonapo. plus RMRM, Mojca + didlinaa + slovenka - ker je julijka + beyba - ker je poslala zs + sasa.vracko - oni so tud že imeli pregled pri 9h mescih, ne saša? - njene podatke dobila že prej, so že popravljeni na seznamu + elvirček - se mi zdi, da oni so tud mel že + ninny in samsa- nism pozabla nate, te mam v spominu, da mate zadnjega pregled + nya - če je poslala zs in to je to zaenkrat to - če je še katera, naj se javi - da ne bo pol kake zamere al pa hude krvi
< Sporočilo je popravil nya -- 25.3.2009 18:51:24 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 18:47:14
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya se ful radi gledajo, pa naš se ful lupčka z ogledalom :) to pa res ja, tud Lara čisto namoči ogledalo Sem prej pozabila napisat: Luka za pogum pri odvzemu krvi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 19:31:27
|
|
|
|
alea01
|
ojla mamičke Najprej za vse mamice, ker smo tako super za svoje prince in princeske Ela- za hojo, pobiranje igrač, vstajanje brez opore....... hm, kje smo šele mi kleopatra- ne vem, zakaj se gre, ampak ti pa pošiljam en kup pikalon in Lara- tudi mala princeska lepa in ful kjut fotke Sara- za tak besedni zaklad Mi smo marsikatero besedo znali povedat, marsikaj znali pokazat in trenutno znamo bolj malo oz. skoraj nič . Vse pozabljamo sproti. Edino kar znamo je to, da smo še zmeraj pridni in upam, da tega ne bomo pozabili
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 25.3.2009 19:53:46
|
|
|
|
slovenka
|
nya, mi imamo pregled 1.aprila, takrat bo menda ta krog sistematskih zaključen Torej prihodnjo sredo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?