Tina 28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 beyba..........ma neverjetna je tale tvoja mala,res faca,kako hodi ,pa končno sem slišala tud od mami glas,prej nam ni dalal zvočnik,pa je to enej čudežno popravil,ko je nekaj brskal po tipkovnici kleo.......ja upam,da je danes že kaj bolje,glede tvojega problema z najstniki,vem,da zna bit grozno,še posebej,če ti ne pusti,da prideš do njega,zato,pa sem jaz maja kar prijavila za razgovor k psihologu,da vidimo,zakaj ima take izpade,preveč je čustven,hitro ga stvari prizadanejo in to bi rada rešila..........ma ne bom o sebi,tako,da mogoče,če ne bo šlo drugače,kak razgovor z psihologom,lahko tudi samo ti,brez tali.........pa saj bo boljš,mal upora pa tud mora bit,saj smo se vsi upirali našim staršem,to nam je v popisu del...........je pa še nekaj,skušaj se postaviti v njeno kožo in jo skušaj razumeti kaj ona doživlja,potem lažje razmišljaš,zakaj je tako ...........zmanjkuje časa,da bi vse pokomentirala,vsem ostalim pa en velik objem za vse lepo,in pikapoke za vse ki jih rabite tina.........dej mi neuradno povej,a preveč razpredam o svojih problemih,sem videla en tvoj post,v stilu..........tako,kot lunca........pa ne vem,kaj si s tem mislila,če preveč,potem bom malo bolj dosledna ejej Lunca...čist neuradno te vprašam, kje tičiš, ker pogrešam tvoje prigode. Tako kot Lunca sem mela v mislih, ker si enkrat napisala, da če se kje zgodi kaka hujša stvar glede otrok...vedno na svoje misliš zrsven. Upam, da razumeš, kako sem mislila. Jaz mam isti problem kot ti. Ne razpredati kot Lunca...ampak občutiti kot Lunca
|