Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.3.2009 22:17:01
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jaz sem pa medicinska sestra. Pa mi nič ne pomaga. Samo razmišljam, da so sladkorni bolniki oGROMEN zaslužek za farmacevtsko industrijo, zato gre tudi razvoj v smislu ozdravitve počasi. Nekateri si ne morejo privoščiti, da bi ta trg izginil, se zmanjšal.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.3.2009 22:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Te razumem. Ta država je ena sama velika birokracija. In izmikavanje na vsakem koraku. Če imaš rada službo, valda hodi še naprej. Delo krepi. Sej preprosto povedano, se vsaj malo odklopiš od doma, čeprav je vsaka mama z mislimi doma vedno in povsod.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.3.2009 22:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Jaz sem pa medicinska sestra. Pa mi nič ne pomaga. Samo razmišljam, da so sladkorni bolniki oGROMEN zaslužek za farmacevtsko industrijo, zato gre tudi razvoj v smislu ozdravitve počasi. Nekateri si ne morejo privoščiti, da bi ta trg izginil, se zmanjšal. Lep poklic. Pomaga pa ti, sam ti sebe ne vidiš trenutno oz. se nočeš. Verjemi. Morem it cunje razvesit, čakajo že več kot eno uro. Bo še vse splesnelo prej.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.3.2009 22:22:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 23.3.2009 22:24:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Didlinaa-si na kratko povedala--malo odklopa . v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjeno .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 0:09:33
|
|
|
|
Tina 28
|
Ojla...lepo pančate. Me je zjezila situacija AS...upam, daboste našli način, da privijete zavarovalnico...ker tole je pa zelo ne fer od njih! Verjetno bi morali v medije...tudi v smislu preverjeno ali Trenja. Jaz bi napisala prošnjo za prispevek in našla starše, ki so na istem kot vi. Jaz poznam še eno tako družino, samo bo pa mala stara osem let (če kaj pomaga). RMRM in ninny...jaz bi tudi...vedno, ko smo kam šibal je blo preveč opravkov. Konec koncev mamo še dober mesec za izkoristit pol pa služba. Jaz mam zelo tremo, kopa je mala samo name navezana...še mamam se joka .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija v 1 uri cote ne splesnijo. Preverjeno . Moje so se celo noc v vodi namakale,ker sem pozabila dat na centrifugo . AS.grozno,bogi Jernej ,to je pa res en potrpezljiv otrok .Je mogoce pri nas kaj ceneje,ti listki in vse kar kupujes cez mesec?Ce hoces,se lahko pozanimam in ti prinesem naslednjic,samo napisi kaj vse rabis. Koliko sploh mora imeti sladkor,da je v redu ozr. v mejah normale?Kje ti delas,pa super poklic imas...tudi jaz sem hodila eno leto za medicinko...samo,je bilo na Jesenicah,dalec od nasih,nikogar nisem poznala,sploh se nisem mogla vklopit,pa se fizika mi je delala tezave,sploh prfoks .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:27:11
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Mislim, kam gredo zavarovalnice? Full me je razjezila vaša situacija AS...to ni več res kaj se dogaja!!!!! Res HB, da si ti tak optimist - to, da te spoštujem 1000/h, pa sploh ne bom pisala, ker mislim, da nisem edina tu, ki tako misli. Tako, zdaj sem pa skuhala drugo porcijo kave samo za vas: in tudi je pripravljen. Naj vam tekne. Vse najboljše obmesečnikom:
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:30:30
|
|
|
|
Samsa
|
o Kleo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa dobro jutro Ela,ti presisas vse junijcke . Alea,kure in... Ninny,je torta uspela? Tina,RMRM,kaj vaju zanima?? Nya,se mi zdi,da bo seznam zelo kratek,pa kaj Samsa,tvoja je bila tudi bogica mala...in tolk krvi so ji vzeli .Samo,da je v redu Lonapo,kooooooooooncnoooooooo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:32:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa o Kleo Prva,prva,prva ......grem se drugo kavo spit,bi najrajs tvojo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:32:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa o Kleo Prva,prva,prva ......grem se drugo kavo spit,bi najrajs tvojo Ti nisi kave in zajtrka kuhala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:39:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne kavo je kar avtomat pricarala ,zajtrk naj se malo pocaka,je zaloge ufffffffffffff . Jaz sem tamali vceraj kupila AM2,ceprav je P rekel naj ji kar 1ko dajem,samo,ker je ponoci tudi po 2x pila,sem menjala in danes je celo noc spala . Pa duda ima premalo odprtino,sem hotla nove kupit,pa pravi mos,naj sama povecam.Meni niti na kraj pameti ne bi padlo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:44:59
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne kavo je kar avtomat pricarala ,zajtrk naj se malo pocaka,je zaloge ufffffffffffff . Jaz sem tamali vceraj kupila AM2,ceprav je P rekel naj ji kar 1ko dajem,samo,ker je ponoci tudi po 2x pila,sem menjala in danes je celo noc spala . Pa duda ima premalo odprtino,sem hotla nove kupit,pa pravi mos,naj sama povecam.Meni niti na kraj pameti ne bi padlo . Meri za celonočno spanje
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:56:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Dobro jutro. Hvala za kavo, zajtrk ! Pa ne zamerit, ker sem včeraj težila. Preskočte. V bistvu sem hotela povedat, da kronično bolni izvisijo iz sitema. Država jih smatra kot zdrave, čeprav potrebujejo pomoč v šoli, vrtcu, težave so z varstvom, pripomočki,.... Otrok z eno tako boleznijo lahko živi polno življenje, ampak le, če mu to starši lahko finančno in moralno omogočijo. Tak otrok potrebuje še več gibanja, športnih aktivnosti kot otrok brez sladkorne. Ampak če gre recimo na tečaj plavanja, tenisa, česarkoli-morajo biti starši zraven. Če ne, grejo lahko v zavod v Šentvid pri Stični . Nekateri, tudi sladkorčki tam dejansko so .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:58:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Ne kavo je kar avtomat pricarala ,zajtrk naj se malo pocaka,je zaloge ufffffffffffff . Jaz sem tamali vceraj kupila AM2,ceprav je P rekel naj ji kar 1ko dajem,samo,ker je ponoci tudi po 2x pila,sem menjala in danes je celo noc spala . Pa duda ima premalo odprtino,sem hotla nove kupit,pa pravi mos,naj sama povecam.Meni niti na kraj pameti ne bi padlo . Vauuuuu-spanje . duda in odprtina
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 7:59:22
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Pa ne zamerit, ker sem včeraj težila. Preskočte. V bistvu sem hotela povedat, da kronično bolni izvisijo iz sitema. Država jih smatra kot zdrave, čeprav potrebujejo pomoč v šoli, vrtcu, težave so z varstvom, pripomočki,.... Otrok z eno tako boleznijo lahko živi polno življenje, ampak le, če mu to starši lahko finančno in moralno omogočijo. Tak otrok potrebuje še več gibanja, športnih aktivnosti kot otrok brez sladkorne. Ampak če gre recimo na tečaj plavanja, tenisa, česarkoli-morajo biti starši zraven. Če ne, grejo lahko v zavod v Šentvid pri Stični . Nekateri, tudi sladkorčki tam dejansko so . Prav je, da si dala ven iz sebe, ker verjamem, da se vsaj malo bolje počutiš, če nekomu poveš kaj te jezi. Katastrofa je ta naša država..upam, da bo prišlo do kakih sprememb.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:03:00
|
|
|
|
Samsa
|
AS: poglej ZS
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:03:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja, včeraj je bil naš Lovro 3 ure v varstvu pri tašči in potem še slabe 4 pri atiku. Tako dolgo brez šopinga!!! Vsa merjenja sladkorja, vse malice--to traaajaaaa, ko se ne moreš vozit in ustavljaš, čakaš..... Kako se je razveselil, ko sem prišla domov! Meni pa tudi solze . Ta moja mala žabica. Po 8 ur bi delala s težkim srcem. Vsaj od začetka. Sedaj moram it--Lovro se prebuja. Sedaj se je še tašča zasekirala, ker so ji ene iz vasi rekle, kako majhen je . Ah, saj bo zrasel .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:05:55
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Kako se je razveselil, ko sem prišla domov! Meni pa tudi solze . Ta moja mala žabica.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:08:25
|
|
|
|
lunca14
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:45:58
|
|
|
|
Taanikaa
|
jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja.. ..se tipkamo,sploh ne morem....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Lunca,si ti ze kaj bolje?Te je v noge kaj zeblo,ker mene ponavadi pol jajcniki bolijo?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 8:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas snezi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 9:28:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa jutro..pri nas dežuje,je tako vreme,čist primerno žalostnem dogodku,ki se je tu pripetil,namreč eni kolegici,ki sma bolj redko na liniji je umrl sinček star komaj leto in 10 dni...tolk smo vsi fertik,sploh si ne morem predstavljati kaj prestaja.. ..se tipkamo,sploh ne morem....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?