Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 13:45:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa drugače pravi besedni zaklad: reče hvala (hala), pokliče očita (occi), mama, teta, baba, tati,tata reče ijoj (ponovi), pokliče našo kužiko Ada, ko je pokakana jo vprašam kaj je naredila, reče kakala-dobesedno... mamo eno prav veliko klepetuljo. Zanimivo kok se hitro uči, vse pobere. No, sem se mogla mal pohvalit. tanikaa, tisto situacijo je zelo težko obsodit, v bistvu ne moreš. Vsak starš rad vidi, da je otrok doma, tud za 1 svečko, da jo upihne. Če stanje nebi bilo stabilno vsaj kolikor mora bit, zdravniki nebi dovolili it fantku domov. Fasat bakterijo je pa itak loterija tud v bolnici, po operaciji pa sploh. Bodi ob strani tej kolegici.Težki časi šele prihajajo za njo. Pokopat svojega lastnega otroka je najhujša mora v življenju. Vsaj tako pravijo vsi tisti, ki so to dali čez.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 13:56:59
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas je pa drugače pravi besedni zaklad: reče hvala (hala), pokliče očita (occi), mama, teta, baba, tati,tata reče ijoj (ponovi), pokliče našo kužiko Ada, ko je pokakana jo vprašam kaj je naredila, reče kakala-dobesedno... mamo eno prav veliko klepetuljo. Zanimivo kok se hitro uči, vse pobere. No, sem se mogla mal pohvalit. Sara Ti se kar hvali, saj si upravičeno ponosna na maliko - čveko čvekasto ( po kom je kaj ) Sem pozabila to dopisat: meni je blazno fajn prebrat kako mali in malike napredujejo in da smo mame ponosne na svoje malčke
< Sporočilo je popravil Samsa -- 24.3.2009 13:57:41 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
[/quote] Sara Ti se kar hvali, saj si upravičeno ponosna na maliko - čveko čvekasto ( po kom je kaj ) Sem pozabila to dopisat: meni je blazno fajn prebrat kako mali in malike napredujejo in da smo mame ponosne na svoje malčke [/quote] Ha,al pa hvala,kdo zna vec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:01:40
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Sara Ti se kar hvali, saj si upravičeno ponosna na maliko - čveko čvekasto ( po kom je kaj ) Sem pozabila to dopisat: meni je blazno fajn prebrat kako mali in malike napredujejo in da smo mame ponosne na svoje malčke Ha,al pa hvala,kdo zna vec
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo hvale ..............Meri je vse pojedla in to bp.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas je pa drugače pravi besedni zaklad: reče hvala (hala), pokliče očita (occi), mama, teta, baba, tati,tata reče ijoj (ponovi), pokliče našo kužiko Ada, ko je pokakana jo vprašam kaj je naredila, reče kakala-dobesedno... mamo eno prav veliko klepetuljo. Zanimivo kok se hitro uči, vse pobere. No, sem se mogla mal pohvalit. tanikaa, tisto situacijo je zelo težko obsodit, v bistvu ne moreš. Vsak starš rad vidi, da je otrok doma, tud za 1 svečko, da jo upihne. Če stanje nebi bilo stabilno vsaj kolikor mora bit, zdravniki nebi dovolili it fantku domov. Fasat bakterijo je pa itak loterija tud v bolnici, po operaciji pa sploh. Bodi ob strani tej kolegici.Težki časi šele prihajajo za njo. Pokopat svojega lastnega otroka je najhujša mora v življenju. Vsaj tako pravijo vsi tisti, ki so to dali čez. tole si tko mnapisala...meni gre res na jok
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:03:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala hvala, sem kar zrasla za par centi. Drugače pa jo mam namen posnet, sam moramo to izvest na skrivaj, ker kakor zasliši, da se je prižgal fotoaparat, al pa se sam enkrat zabliska, se začne smejat in kar zatrokira pri vseh dejanjih.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:04:04
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Malo hvale ..............Meri je vse pojedla in to bp. važička Meri
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:05:21
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa tanikaa, tisto situacijo je zelo težko obsodit, v bistvu ne moreš. Vsak starš rad vidi, da je otrok doma, tud za 1 svečko, da jo upihne. Če stanje nebi bilo stabilno vsaj kolikor mora bit, zdravniki nebi dovolili it fantku domov. Fasat bakterijo je pa itak loterija tud v bolnici, po operaciji pa sploh. Bodi ob strani tej kolegici.Težki časi šele prihajajo za njo. Pokopat svojega lastnega otroka je najhujša mora v življenju. Vsaj tako pravijo vsi tisti, ki so to dali čez. tole si tko mnapisala...meni gre res na jok Se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas je pa drugače pravi besedni zaklad: reče hvala (hala), pokliče očita (occi), mama, teta, baba, tati,tata reče ijoj (ponovi), pokliče našo kužiko Ada, ko je pokakana jo vprašam kaj je naredila, reče kakala-dobesedno... mamo eno prav veliko klepetuljo. Zanimivo kok se hitro uči, vse pobere. No, sem se mogla mal pohvalit. tanikaa, tisto situacijo je zelo težko obsodit, v bistvu ne moreš. Vsak starš rad vidi, da je otrok doma, tud za 1 svečko, da jo upihne. Če stanje nebi bilo stabilno vsaj kolikor mora bit, zdravniki nebi dovolili it fantku domov. Fasat bakterijo je pa itak loterija tud v bolnici, po operaciji pa sploh. Bodi ob strani tej kolegici.Težki časi šele prihajajo za njo. Pokopat svojega lastnega otroka je najhujša mora v življenju. Vsaj tako pravijo vsi tisti, ki so to dali čez. tole si tko mnapisala...meni gre res na jok Kako?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:06:05
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hvala hvala, sem kar zrasla za par centi. Drugače pa jo mam namen posnet, sam moramo to izvest na skrivaj, ker kakor zasliši, da se je prižgal fotoaparat, al pa se sam enkrat zabliska, se začne smejat in kar zatrokira pri vseh dejanjih. A nisi že dosti velika, če se mi prav zdi?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hvala hvala, sem kar zrasla za par centi. Drugače pa jo mam namen posnet, sam moramo to izvest na skrivaj, ker kakor zasliši, da se je prižgal fotoaparat, al pa se sam enkrat zabliska, se začne smejat in kar zatrokira pri vseh dejanjih. A nisi že dosti velika, če se mi prav zdi? Ja no, sej veš, ob hvali zrasteš še par centi.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:09:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Pri nas je pa drugače pravi besedni zaklad: reče hvala (hala), pokliče očita (occi), mama, teta, baba, tati,tata reče ijoj (ponovi), pokliče našo kužiko Ada, ko je pokakana jo vprašam kaj je naredila, reče kakala-dobesedno... mamo eno prav veliko klepetuljo. Zanimivo kok se hitro uči, vse pobere. No, sem se mogla mal pohvalit. tanikaa, tisto situacijo je zelo težko obsodit, v bistvu ne moreš. Vsak starš rad vidi, da je otrok doma, tud za 1 svečko, da jo upihne. Če stanje nebi bilo stabilno vsaj kolikor mora bit, zdravniki nebi dovolili it fantku domov. Fasat bakterijo je pa itak loterija tud v bolnici, po operaciji pa sploh. Bodi ob strani tej kolegici.Težki časi šele prihajajo za njo. Pokopat svojega lastnega otroka je najhujša mora v življenju. Vsaj tako pravijo vsi tisti, ki so to dali čez. tole si tko mnapisala...meni gre res na jok Kako? Lepo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:11:28
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hvala hvala, sem kar zrasla za par centi. Drugače pa jo mam namen posnet, sam moramo to izvest na skrivaj, ker kakor zasliši, da se je prižgal fotoaparat, al pa se sam enkrat zabliska, se začne smejat in kar zatrokira pri vseh dejanjih. A nisi že dosti velika, če se mi prav zdi? Ja no, sej veš, ob hvali zrasteš še par centi. Kam boš šele zrasla? ( hec, hec ) Saj prav, da se považiš s Saro in z njenim napredkom... Neverjetna je.. Se mi zdi, da je vsak junijček oz. junijka nekaj posebnega
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj otrok je cist nor na kable in polnilce.Samo,da ji vzamem,ze kreg,prav grega se.Al pa ko ji recem NE ona men JA ,se mi ze zdej odgovarja .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:12:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Hvala hvala, sem kar zrasla za par centi. Drugače pa jo mam namen posnet, sam moramo to izvest na skrivaj, ker kakor zasliši, da se je prižgal fotoaparat, al pa se sam enkrat zabliska, se začne smejat in kar zatrokira pri vseh dejanjih. A nisi že dosti velika, če se mi prav zdi? Ja no, sej veš, ob hvali zrasteš še par centi. Kam boš šele zrasla? ( hec, hec ) Saj prav, da se považiš s Saro in z njenim napredkom... Neverjetna je.. Se mi zdi, da je vsak junijček oz. junijka nekaj posebnega Cist prav se ti zdi,vsak je poseben,moja pa se najbolj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:13:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok je cist nor na kable in polnilce.Samo,da ji vzamem,ze kreg,prav grega se.Al pa ko ji recem NE ona men JA ,se mi ze zdej odgovarja . Sem mislila, da sem kaj narobe napisala o tistem fantku, zato sem vprašala kako. Ker take stvari bolijo in ene in druge, tak da....
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:13:28
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok je cist nor na kable in polnilce.Samo,da ji vzamem,ze kreg,prav grega se.Al pa ko ji recem NE ona men JA ,se mi ze zdej odgovarja . Kar pripravi se To s kabli, polnilci in podobnimi zadevami mi je pa znano ja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:14:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok je cist nor na kable in polnilce.Samo,da ji vzamem,ze kreg,prav grega se.Al pa ko ji recem NE ona men JA ,se mi ze zdej odgovarja . Kar pripravi se To s kabli, polnilci in podobnimi zadevami mi je pa znano ja Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:15:20
|
|
|
|
Samsa
|
Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:16:13
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter. A tisto s ključkom ali brez ?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Moj otrok je cist nor na kable in polnilce.Samo,da ji vzamem,ze kreg,prav grega se.Al pa ko ji recem NE ona men JA ,se mi ze zdej odgovarja . Kar pripravi se To s kabli, polnilci in podobnimi zadevami mi je pa znano ja Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter. To moramo mi nujno....so vse vticnice pri tleh Ne ne,zelo lepo si napisala,me je kar pri srcu zabolelo...grozno,si ne morem predstavljat in upam,da se mi nikoli ne bo treba.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:18:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijo
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:19:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Midva sva zadnjič kupila zaščito za vtičnice. Tisto plastiko, ki jo daš noter. A tisto s ključkom ali brez ? Pojma nimam.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 24.3.2009 14:19:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Bi morala iti kuhat... pa se mi ne da ... Se psihično pripravljam, da bom pol bolj hitro kuhala No vidis,sem te prejitela,ker me smo ze zdavnaj pojedle.Tebi zgleda bolj zajtrki lezijo aha... saj bolj hitro vstanem
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?