Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:14:23
|
|
|
|
mtinca1
|
mi smo pa danes nameravali kupit copatke za po stanovanju, ker se ob opori postavlja na noge in ji drsi. pa sem potem zjutraj še mal prebrala na netu - kdaj kupit čeveljčke, katere.... rezultat - odločila sem se, da še nič ne kupim - so ful deljena mnenja in ker imamo že v torek pregled pri pediatru, bom vprašala kaj priporoča.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:17:23
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Oj! Sem se tela mal napričat, pa se je Sabina že zbudila in gremo papcat. Čawčaw! ja, kako dolgo pa papcate, da te še ni nazaj???? mi smo imeli danes s starejšim spet vojno za pojest večerjo... mogoče se oni tudi pregovarjajo...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:18:26
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Lonapo, samo da gre na boljš Lunca, vi pa tud nimate sreče s to operacijo. Ampak očitno je tko moralo bit. Vsaka stvar je za nekaj dobra. I.Daisy - ne vem kaj naj ti svetujem, ker sama res nimam nobenih težav s hranjenjem. Sva pa imela z Lukasom eno kratko obdobje, ko ni hotel mleka pit. Tko da sem ga po hiši nosila, da je flaško popil. Sam to v tvojem primeru najbrž ne pride v poštev, ker imaš pol dva za nosit . Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobila . Da ti bo čimdlje služil. Slovenka, super za varuško. Boljš ne bi moglo bit za moje pojme, kot to da je v domačem okolju . Kako pa kaj biljardnica? Čakamo slike Kleo, a ti si pa podaljšala za en teden. . Če boste imele kje srečanje, bi jaz tud prišla, bi te rada spoznala .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:20:16
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 mi smo pa danes nameravali kupit copatke za po stanovanju, ker se ob opori postavlja na noge in ji drsi. pa sem potem zjutraj še mal prebrala na netu - kdaj kupit čeveljčke, katere.... rezultat - odločila sem se, da še nič ne kupim - so ful deljena mnenja in ker imamo že v torek pregled pri pediatru, bom vprašala kaj priporoča. naša dva imata kar abs nogavice, mal debelejše.... pa ene sem kupila v pikapolonici, ki imajo po celem podplatu silikon, te so super, ampak so tanke....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:21:59
|
|
|
|
l.daisy
|
RMRM, hb se mi samo eden upira, drugi se kar trest začne od pričakovanja, ko vidi flašo... sem mislila, da imaš kakšno idejo glede na število otrok, ki jih imaš
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:23:18
|
|
|
|
RMRM
|
Polly80 - mi imamo Chicco multiway, sem ful zadovoljna. Je sicer malo večji, sam jaz ga uporabljam že od 3 m naprej, ker drugače nikamor ne bi mogli it, ker prvi voziček zasede juhuhu prostora, tako da ga uporabljava na sprehodih doma. Mi je pa zelo všečen od Baby Welta model Kiss. Sam takrat ga pri nas še ni bilo, preko ebaya pa ne znam naročat
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:25:17
|
|
|
|
RMRM
|
I.Daisy, moji trije so vsi lepo jedli, tko da se res nikol nisem s tem srečala. Edino Lukas je imel ene 14 dni krizo, ko ni hotel flaše, pa sem ga nosila po bajti, pa pela zraven..... Tako da še danes včasih, če je preveč utrujen, kar sam rito dviguje, da ga guncam zraven ko je
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:25:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
voziček---Naš PP je pravzaprav majhen voziček in marele ne bomo kupovali. Predvsem zato, ker lovro ne mara vozička. Na sprehodih se najbolj obnese kengerujček ali pestunja. Pa še nosit se noče veliko. On bi šel na tla in lezel po svoje. Danes sem ga pustila. Da je lezel. Po gozdu med listjem. Se dvigoval ob drevesih. Če sem ga dvignila v naročje-sirena čeveljčki--za v hiši ima kar ABS nogavičke, za zunaj trenutno ene čevlje na vezalke-ker edino te ostanejo na nogicah. Ko bo čas, mu bm kupila ene mehke. Nya-super za pralni stroj! Kleo-saj pretiravat z varčevanjem pa res ni treba L. Daisy---kako otroka prepričaš, da je? Hm, nimam pojma. Jaz tega ne vem. Vem samo to, da se lahko mečeš na trepalnice, a če otrok nečesa noče, noče in pika. Enkrat začnejo jest. Pač mu ob obrokih ponudiš hrano. Sploh pa imata tvoja 2 po 10 kg, živahna sta, zadovoljna-nič hudega, če jesta samo sadje, meso. Ne bo trajalo večno. 10 km sprehod--in mala (velika) 2 v vozičku? Sta mirovala? A da se ti premalo gibaš ? OMG
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:27:46
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Slovenka-super si uredila to z varovanjem Sofije ob torkih! A do sedaj je tvoj jemal dopust za varovanje?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:28:25
|
|
|
|
l.daisy
|
punce, za babywelt se vam splača pogledat v BC na primskovem v kranju, imajo kolekcijo pretekle sezone znižano za 40% - prenosne posteljice, vozičke, stolčke za hranjenje..... je pa res, da nič od te ponudbe ni na netu in je treba it fizično tja ...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:29:58
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Oj! Sem se tela mal napričat, pa se je Sabina že zbudila in gremo papcat. Čawčaw! ja, kako dolgo pa papcate, da te še ni nazaj???? mi smo imeli danes s starejšim spet vojno za pojest večerjo... mogoče se oni tudi pregovarjajo... Nš Jernej đe pri 11-ih mesecih ni hotel jesti po žlici. Oziroma je takrat opustil še tistih nekaj žlic, ki jih je prej pojedel. Tudi če sem bila CEL dan zdoma, ni pojedel nič!!! Samo drl se je. Drl, ne jokal. Potem je naenkrat začel jesti-po 1. rd
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kako kaj pralni stroj - zadovoljna? mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži. - kar ja - vsaj več prostora je v kopalnici :) - pri meni so tud krajši programi - mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobila . Da ti bo čimdlje služil. jaz tud upam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:31:54
|
|
|
|
RMRM
|
AS - sem dobila SMS, samo mi danes ni uspelo na pošto, smo imeli delovno akcijo okrog hiše. V ponedeljek takoj pošljem, tko da boš v torek, oz. najkasneje v sredo dobila.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:32:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
mene pa motijo glasni hladilniki, sploh ti no frost
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:33:16
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM AS - sem dobila SMS, samo mi danes ni uspelo na pošto, smo imeli delovno akcijo okrog hiše. V ponedeljek takoj pošljem, tko da boš v torek, oz. najkasneje v sredo dobila. tako nujno pa spet ni , moraš mi povedat ceno in naslov
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:33:25
|
|
|
|
l.daisy
|
danes recimo mi je uspelo, da je popil flaško.... ampak je moral prej zaspat in potem v spanju jedel tako, da se mu je kar zaletavalo.... se pravi, da lačen je.... dopoldan smo naredili turo kakšnih 6 km, sta spala uro pa pol... popoldan smo šli do mojih (2+2 km) in sta na poti tja spala, nazaj pa opazovala okolico.... na splošno sta ful rada v vozičku, tudi če se ustavimo za kakšen hiter čvek, ne sitnarita takoj..... je kar veselje it z njima ven, ampak jaz sama se grem vozičkanje samo po ravnem....
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:33:42
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kako kaj pralni stroj - zadovoljna? mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži. - kar ja - vsaj več prostora je v kopalnici :) - pri meni so tud krajši programi - mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga a ste odstranili ena zaščitna varovala na nogicah? Ker moj je takooooooooooooooo ropotal ob centrifugi, da se je dobesedno cela bajta tresla, pol sva pa ugotovila, da nismo odstranili teh zaščitnih nogic. Posledica - ene tri okrušene ploščice, ker se je stroj sprehajal po kopalnici
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija mene pa motijo glasni hladilniki, sploh ti no frost naš je no frost, pa je ful tih - me pa te centrifuge tko asociirajo na nekaj: vsakič se mi zdi, da nlp pristaja na strehi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:34:51
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kako kaj pralni stroj - zadovoljna? mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži. - kar ja - vsaj več prostora je v kopalnici :) - pri meni so tud krajši programi - mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga a ste odstranili ena zaščitna varovala na nogicah? Ker moj je takooooooooooooooo ropotal ob centrifugi, da se je dobesedno cela bajta tresla, pol sva pa ugotovila, da nismo odstranili teh zaščitnih nogic. Posledica - ene tri okrušene ploščice, ker se je stroj sprehajal po kopalnici ojoj
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:35:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija mene pa motijo glasni hladilniki, sploh ti no frost naš je no frost, pa je ful tih - me pa te centrifuge tko asociirajo na nekaj: vsakič se mi zdi, da nlp pristaja na strehi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:35:27
|
|
|
|
RMRM
|
I.Daisy, a samo mleko mu ne paše? A si poskusila s kakšnim drugim?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:37:30
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 nya - kako kaj pralni stroj - zadovoljna? mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži. - kar ja - vsaj več prostora je v kopalnici :) - pri meni so tud krajši programi - mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga a ste odstranili ena zaščitna varovala na nogicah? Ker moj je takooooooooooooooo ropotal ob centrifugi, da se je dobesedno cela bajta tresla, pol sva pa ugotovila, da nismo odstranili teh zaščitnih nogic. Posledica - ene tri okrušene ploščice, ker se je stroj sprehajal po kopalnici ojoj ja, jaz sem tud sam to rekla ko sem vidla. Pa še na pultu od lijakev, da se ja vidi. No, sej enkrat upam da bo moj imel čas, da bova zamenjala.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:38:12
|
|
|
|
l.daisy
|
nič, kar kakorkoli diši oz. smrdi po mleku.... niti kašice, ki jih naredim z aptamilom, niti kašice, ki se delajo z vodo, nič.... ampak fora je pa v tem, da zjutraj bi pa tri flaše popil, če bi mu jih ponudila... takrat se pa ne upira...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 14.3.2009 21:38:14
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
jaz delam kostum za patricio bo ptička v eni igrici sedaj pa krila, perje...sploh če nimaš pojma o šivanju--si pomagam kar s pisarniškimi pripomočki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?