|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del
14.3.2009 21:14:23   
mtinca1
mi smo pa danes nameravali kupit copatke za po stanovanju, ker se ob opori postavlja na noge in ji drsi. pa sem potem zjutraj še mal prebrala na netu - kdaj kupit čeveljčke, katere....             rezultat - odločila sem se, da še nič ne kupim - so ful deljena mnenja in ker imamo že v torek pregled pri pediatru, bom vprašala kaj priporoča.

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
14.3.2009 21:17:23   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Oj!

Sem se tela mal napričat, pa se je Sabina že zbudila in gremo papcat.

Čawčaw! user posted image user posted image

ja, kako dolgo pa papcate, da te še ni nazaj????

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo imeli danes s starejšim spet vojno za pojest večerjo... mogoče se oni tudi pregovarjajo... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
14.3.2009 21:18:26   
RMRM
Čer!

Lonapo, samo da gre na boljšuser posted image user posted image

Lunca, vi pa tud nimate sreče s to operacijo. Ampak očitno je tko moralo bit. Vsaka stvar je za nekaj dobra.

I.Daisy - ne vem kaj naj ti svetujem, ker sama res nimam nobenih težav s hranjenjem. Sva pa imela z Lukasom eno kratko obdobje, ko ni hotel mleka pit. Tko da sem ga po hiši nosila, da je flaško popil. Sam to v tvojem primeru najbrž ne pride v poštev, ker imaš pol dva za nosituser posted image user posted image .

Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobilauser posted image . Da ti bo čimdlje služil.

Slovenka, super za varuško. Boljš ne bi moglo bit za moje pojme, kot to da je v domačem okolju user posted image user posted image . Kako pa kaj biljardnica? Čakamo slikeuser posted image

Kleo, a ti si pa podaljšala za en teden. user posted image user posted image user posted image . Če boste imele kje srečanje, bi jaz tud prišla, bi te rada spoznalauser posted image .

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
14.3.2009 21:20:16   
l.daisy

mi smo pa danes nameravali kupit copatke za po stanovanju, ker se ob opori postavlja na noge in ji drsi. pa sem potem zjutraj še mal prebrala na netu - kdaj kupit čeveljčke, katere....             rezultat - odločila sem se, da še nič ne kupim - so ful deljena mnenja in ker imamo že v torek pregled pri pediatru, bom vprašala kaj priporoča.

naša dva imata kar abs nogavice, mal debelejše.... pa ene sem kupila v pikapolonici, ki imajo po celem podplatu silikon, te so super, ampak so tanke....

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
14.3.2009 21:21:59   
l.daisy
RMRM, hb se mi samo eden upira, drugi se kar trest začne od pričakovanja, ko vidi flašo... user posted image
sem mislila, da imaš kakšno idejo glede na število otrok, ki jih imaš user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
14.3.2009 21:23:18   
RMRM
Polly80 - mi imamo Chicco multiway, sem ful zadovoljna. Je sicer malo večji, sam jaz ga uporabljam že od 3 m naprej, ker drugače nikamor ne bi mogli it, ker prvi voziček zasede juhuhu prostora, tako da ga uporabljava na sprehodih doma.

Mi je pa zelo všečen od Baby Welta model Kiss. Sam takrat ga pri nas še ni bilo, preko ebaya pa ne znam naročatuser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
14.3.2009 21:25:17   
RMRM
I.Daisy, moji trije so vsi lepo jedli, tko da se res nikol nisem s tem srečala. Edino Lukas je imel ene 14 dni krizo, ko ni hotel flaše, pa sem ga nosila po bajti, pa pela zraven..... Tako da še danes včasih, če je preveč utrujen, kar sam rito dviguje, da ga guncam zraven ko jeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
14.3.2009 21:25:58   
aleksandra silvija
voziček---Naš PP je pravzaprav majhen voziček in marele ne bomo kupovali. Predvsem zato, ker lovro ne mara vozička. Na sprehodih se najbolj obnese kengerujček ali pestunja.  Pa še nosit se noče veliko. On bi šel na tla in lezel po svoje.
Danes sem ga pustila. Da je lezel. Po gozdu med listjem. Se dvigoval ob drevesih. Če sem ga dvignila v naročje-sirena

čeveljčki--za v hiši ima kar ABS nogavičke, za zunaj trenutno ene čevlje na vezalke-ker edino te ostanejo na nogicah.  Ko bo čas, mu bm kupila ene mehke.

Nya-super za pralni stroj!user posted image

Kleo-saj pretiravat z varčevanjem pa res ni trebauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. Daisy---kako otroka prepričaš, da je? Hm, nimam pojma. Jaz tega ne vem. Vem samo to, da se lahko mečeš na trepalnice, a če otrok nečesa noče, noče in pika. Enkrat začnejo jest. Pač mu ob obrokih ponudiš hrano.
Sploh pa imata tvoja 2 po 10 kg, živahna sta, zadovoljna-nič hudega, če jesta samo sadje, meso. Ne bo trajalo večno.

10 km sprehod--in mala (velika) 2 v vozičku? Sta mirovala?
A da se ti premalo gibaš ? OMG

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
14.3.2009 21:27:46   
aleksandra silvija
Slovenka-super si uredila to z varovanjem Sofije ob torkih! A do sedaj je tvoj jemal dopust za varovanje?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
14.3.2009 21:28:25   
l.daisy
punce, za babywelt se vam splača pogledat v BC na primskovem v kranju, imajo kolekcijo pretekle sezone znižano za 40% - prenosne posteljice, vozičke, stolčke za hranjenje..... je pa res, da nič od te ponudbe ni na netu in je treba it fizično tjauser posted image ... 

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
14.3.2009 21:29:58   
aleksandra silvija
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Oj!

Sem se tela mal napričat, pa se je Sabina že zbudila in gremo papcat.

Čawčaw! user posted image user posted image

ja, kako dolgo pa papcate, da te še ni nazaj????

user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo imeli danes s starejšim spet vojno za pojest večerjo... mogoče se oni tudi pregovarjajo... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nš Jernej đe pri 11-ih mesecih ni hotel jesti po žlici. Oziroma je takrat opustil še tistih nekaj žlic, ki jih je prej pojedel. Tudi če sem bila CEL dan zdoma, ni pojedel nič!!! Samo drl se je. Drl, ne jokal. Potem je naenkrat začel jesti-po 1. rd

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
14.3.2009 21:31:07   
Anonimen

nya - kako kaj pralni stroj - zadovoljna?
mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži.

- kar ja - vsaj več prostora je v kopalnici :)
- pri meni so tud krajši programi
- mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
14.3.2009 21:31:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya - luštna sta. Pa krasno darilo si dobilauser posted image . Da ti bo čimdlje služil.

jaz tud upam user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 3463
14.3.2009 21:31:54   
RMRM
AS -  sem dobila SMS, samo mi danes ni uspelo na pošto, smo imeli delovno akcijo okrog hiše. V ponedeljek takoj pošljem, tko da boš v torek, oz. najkasneje v sredo dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 3464
14.3.2009 21:32:18   
aleksandra silvija
mene pa motijo glasni hladilniki, sploh ti no frostuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
14.3.2009 21:33:16   
aleksandra silvija

AS -  sem dobila SMS, samo mi danes ni uspelo na pošto, smo imeli delovno akcijo okrog hiše. V ponedeljek takoj pošljem, tko da boš v torek, oz. najkasneje v sredo dobila.

tako nujno pa spet niuser posted image , moraš mi povedat ceno in naslov

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
14.3.2009 21:33:25   
l.daisy
danes recimo mi je uspelo, da je popil flaško.... ampak je moral prej zaspat in potem v spanju jedel tako, da se mu je kar zaletavalo.... se pravi, da lačen je.... user posted image

dopoldan smo naredili turo kakšnih 6 km, sta spala uro pa pol... popoldan smo šli do mojih (2+2 km) in sta na poti tja spala, nazaj pa opazovala okolico.... na splošno sta ful rada v vozičku, tudi če se ustavimo za kakšen hiter čvek, ne sitnarita takoj..... je kar veselje it z njima ven, ampak jaz sama se grem vozičkanje samo po ravnem.... user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
14.3.2009 21:33:42   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

mene moti to, da novejši kot je pralni stroj, daljši so programi pranja. pa ne vem al je to samo v mojem primeru, al to na splošno drži.

- mene pa moti to, da so novi stroji tko glasni, oz.taka čudna frekvenca, sploh centrifuga

a ste odstranili ena zaščitna varovala na nogicah? Ker moj je takooooooooooooooo ropotal ob centrifugi, da se je dobesedno cela bajta tresla, pol sva pa ugotovila, da nismo odstranili teh zaščitnih nogic.
Posledica - ene tri okrušene ploščice, ker se je stroj sprehajal po kopalniciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
14.3.2009 21:34:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

naš je no frost, pa je ful tih

- me pa te centrifuge tko asociirajo na nekaj: vsakič se mi zdi, da nlp pristaja na strehiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3469
14.3.2009 21:34:51   
aleksandra silvija

a ste odstranili ena zaščitna varovala na nogicah? Ker moj je takooooooooooooooo ropotal ob centrifugi, da se je dobesedno cela bajta tresla, pol sva pa ugotovila, da nismo odstranili teh zaščitnih nogic.
Posledica - ene tri okrušene ploščice, ker se je stroj sprehajal po kopalniciuser posted image
ojoj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
14.3.2009 21:35:25   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image

naš je no frost, pa je ful tih

- me pa te centrifuge tko asociirajo na nekaj: vsakič se mi zdi, da nlp pristaja na strehiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
14.3.2009 21:35:27   
RMRM
I.Daisy, a samo mleko mu ne paše? A si poskusila s kakšnim drugim?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
14.3.2009 21:37:30   
RMRM

ojoj

ja, jaz sem tud sam to rekla ko sem vidla. Pa še na pultu od lijakev, da se ja vidi. No, sej enkrat upam da bo moj imel čas, da bova zamenjala.

Neposredna povezava do sporočila: 3473
14.3.2009 21:38:12   
l.daisy
nič, kar kakorkoli diši oz. smrdi po mleku.... niti kašice, ki jih naredim z aptamilom, niti kašice, ki se delajo z vodo, nič....
ampak fora je pa v tem, da zjutraj bi pa tri flaše popil, če bi mu jih ponudila... takrat se pa ne upira... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
14.3.2009 21:38:14   
aleksandra silvija
jaz delam kostum za patricio
bo ptička v eni igrici

sedaj pa krila, perje...sploh če nimaš pojma o šivanju--si pomagam kar s pisarniškimi pripomočkiuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?