Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:49:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Sara je zaspala kot ubita. Mene pa tile večerni čveki mal z ritma dajejo, tak da se počasi držim nazaj. Moram hodit prej spat. Sem zaspane.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:50:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No, stran pa še znam obračat.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:51:06
|
|
|
|
Taanikaa
|
lejo pa še 100 si odprla ja naš mali je tud zaspal ko ubit,je navajen 2x spat danes je pa samo enkrat od 11:30-13:20,pol pa nič več do nekaj pred 19...je bla kr dolga
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:53:49
|
|
|
|
Taanikaa
|
bom šla počasi spat,je tu tko napeto ozračje,da je joj... pa jutri kako rečemo še...lepo spite,mirno nočko in lepo čvekite čvekice..papa
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:56:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest ne vidim nobene špage okol monitorja, da bi blo kej napeto. Lahko noč, kar odpočij si.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:57:12
|
|
|
|
slovenka
|
ojla pupe, lunca, si seksi danes v tej rdeči obleki Sem včeraj na RTL gledala, kako so moški ženski v rdečem dajali vsaj 9/10, ženske pa več kot 3 ne Ja, naša tudi zadnje tri dni spet lepo spi Jaz sem pa sedaj vlogo za še en drug vrtec izpolnjevala, ker je v naši občini ful zasedeno. Sedaj pa gledam cene letalskih kart do CG - bi šli poleti tja, razmišljava. Glede na to, da je CRO malo tako tako sedaj. Pa imam v Baru prijateljico, mojo nekdanjo študentko, ki me ful nagovarja, da pridemo k njim. Baje je Bar fajn za družine. Samo moram sedaj videti, koliko kaj stane letalo Bi šli jest v restavracijo v Petrovcu, kjer sem v eni restavraciji v okviru neke konference jedla najboljšo večerjo v življenju, Bruselj, Lizbona, Berlin... se lahko kar skrijejo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:58:27
|
|
|
|
slovenka
|
Ja, saj včasih lahko tudi malo manj čvekamo, ne? Grem jaz tudi malo prej danes spat. Včeraj sva z mojim šla spat šele ob enih, je bil tako zagret Pa še prav zaspala nisem, ko je mala hotla flaško, tako da sem potem zaspala šele malo pred 3h. Sem pa od 8h pokonci
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:59:21
|
|
|
|
slovenka
|
Aja - sem prej tasta v biljardu premagala. Je bil kar šokiran. Po moje se bo dedu sanjalo sedaj o tem Bogi, bogi tast
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 20:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa imam v Baru prijateljico, mojo nekdanjo študentko, ki me ful nagovarja, da pridemo k njim. Baje je Bar fajn za družine. jaz imam tud v Baru prijateljico - sam ni bla tvoja študentka
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja - sem prej tasta v biljardu premagala. Je bil kar šokiran. Po moje se bo dedu sanjalo sedaj o tem Bogi, bogi tast joj, se točno spomnim svojga kolega, ko sem ga premagala na biljardu - se 2 meseca ni pogovarjal z mano - je bil tko zlo ponižan
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:04:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, moški ponos. Znano znano.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:06:31
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Ja, moški ponos. Znano znano. Ja, naš tast si verjetno ni mislil, da sploh znam palico prijeti. Ampak je zelo prijazen, ta moj tast, samo malo se je čudil
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:07:24
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Aja - sem prej tasta v biljardu premagala. Je bil kar šokiran. Po moje se bo dedu sanjalo sedaj o tem Bogi, bogi tast joj, se točno spomnim svojga kolega, ko sem ga premagala na biljardu - se 2 meseca ni pogovarjal z mano - je bil tko zlo ponižan Z mojim dragim možem sva igrala biljard na prvem zmenku - pa sedaj pravi, da mi je prepustil par zmag, da ne bi bila užaljena. Kaj takega... Sedaj mi pove. Eh, itak laže
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:07:45
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Pa imam v Baru prijateljico, mojo nekdanjo študentko, ki me ful nagovarja, da pridemo k njim. Baje je Bar fajn za družine. jaz imam tud v Baru prijateljico - sam ni bla tvoja študentka Kako veš?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:08:02
|
|
|
|
slovenka
|
Nya, pa si bila že kdaj mogoče v Baru?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya, pa si bila že kdaj mogoče v Baru? ne vem, ker študira v Budvi :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:11:01
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Nya, pa si bila že kdaj mogoče v Baru? ne vem, ker študira v Budvi :) Aha, no, saj ta moja prijatlca je diplomirala v Podgorici, samo eno leto je bila pri nas. Sem ji jaz bila 'mentorka'
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha - sam men so fotke Bara fenomenalne - tko da ne dvomim, da je ful lepo :)
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:14:37
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Aha - sam men so fotke Bara fenomenalne - tko da ne dvomim, da je ful lepo :) Ja, sem nekaj gledala, ja Moram kontaktirati punco. Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:26:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: nya Aha - sam men so fotke Bara fenomenalne - tko da ne dvomim, da je ful lepo :) Ja, sem nekaj gledala, ja Moram kontaktirati punco. Je pa ena najbolj seksi ljudi, kar sem jih kdaj videla, tako da moram vzeti še verigo, da si ponoči priklenem mojega okrog pasu, če bomo pri njej stanovali sam tam so kr vse ful sexi - a moja kolegica je tud
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:31:08
|
|
|
|
slovenka
|
Uh, mater. Kaj na atije z dojenčki so tudi nore?
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:33:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, mater. Kaj na atije z dojenčki so tudi nore? na dojenčke so - za atije pa nism preprčana
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:40:11
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Uh, mater. Kaj na atije z dojenčki so tudi nore? na dojenčke so - za atije pa nism preprčana No, saj jaz nobenega ne dam Eh, saj moj se ne da nikam od mene
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:41:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ste posrečene.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VI.del 5.3.2009 21:44:05
|
|
|
|
Anonimen
|
slovenka - imaš zs - komentarji lahko tukaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?