tweed
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: tweed nikjer nisem napisal, da je človek, ki spije pivo, dve in to ne vpliva na njegovo vedenje, alkoholik. Tudi besede občasni alkoholik nisem omenjal za te osebe. Seveda si napisal, glej spodnji citat, predvsem tisto v oklepaju. Pivo ali dve je zame občasno pitje....ali pa imaš ti boljši izraz za to? Po tej definiciji, je pa res čisto vsak alkoholik, ker sama smatram za občasno pitje tudi 1 radler na teden. Definicijo alkoholika smo imeli pred nekaj meseci in ena izmed njih je, da je alkoholik, če njegovo redno (ali občasno) pitje negativno vpliva na družino in odnose v njej... Glej, mogoče ne razumeš prav...V svojem pisanju deluješ kot zelo netoleranten človek, kar me moti. Kljub temu, da sam piješ, obsojaš pitje TO vidim nekako tako, kot da bi pljuval v svoj krožnik. Nekako bi še razumela, da bi pitje obsojala jaz, ki ne pijem in ne maram alkohola.... Mogoče bi bilo treba poleg pisanja in branja še kaj razmišljati Tokrat ti pa zadjič odgovorim in če ne razumeš moje poante, potem je to tvoja težava in ne moja... Ne, nisem napisal. Če misliš tisto, označeno rdeče, še vedno trdim, da nisem omenjal besedne zveze "občasni alkoholik", kot jo izpostavljata ti in kalbo. Ne. Človek, ki občasno pije, in to NEGATIVNO vpliva na vse ostalo je alkoholik (čisto pravi in ne občasni)... In potem pride do tega, da nekdo napiše, da je človek, ki spije 1 radler na teden alkoholik, pri tem pa trdi, da sem to jaz napisal... Če še zdaj ne razumeš, pa res ne morem pomagati... Netoleranten sem do ljudi, ki se ga "nažrejo do daske", do ljudi, ki po spitih pijačah (pa čeprav je to samo pivo ali dve, kot omenja Misek) postanejo nasilneži, do ljudi, ki takšne ljudi zagovarjajo češ: "saj se mu to zelo redko zgodi, mogoče 1x na mesec"... In če ti ne razmišljaš ob mojih besedah, potem ne moreš soditi, da jaz ne razmišljam, kaj napišem. In še enkrat te pozivam, da mi označiš moje besede, kjer sem napisal zvezo "občasni alkoholik". Točno to zvezo in ne tvoje interpretacije...