Pat74 -> RE: RE PROBLEMI Z MOŽEM 2 (18.2.2009 12:23:44)
|
Tvoj ga je začel pa orenk srat, takole je blo z mojim fotrom, pa ti povem, da se ni zgodilo samo enkrat. Na žalost je moja mama tud prepozno odreagirala, saj se je pustila takole "****" celih 28 let - najprej je bila pijača, pol pa še druge ženske, najslabšega kova, ki dajo decu za jurja. Na tvojem mestu bi bila zelo previdna, ker se mi zdi zelo čudno, da se tako obnaša - lahko da celo že kaj skriva in ima slabo vest, ali je pa le piz.. od deca, labilnež in neodgovornež. Moj foter je skrival svojo hči, ki jo je zavrgel, pa nas je sama kot odrasla poiskala. Moji mami se sploh ni sanjalo - čeprav je slutila, da nekaj ne štima, samo kaj, ko je bila iz orto katoliš familije, kjer bi morala ženska vse potrpeti - fak, da ne rečem drugega. Pa da ne bo zvenelo, da zaradi svojga fotra sovražim moške, ravno nasprotno - imam krasnega moža, ki je ravno vse, kar moj foter ni! Dober, spoštljiv mož in predvsem dober oče najinim puncam. Želim ti, da nisi naletela na takšno "mino", če pa že, hitro ukrepaj, ker si ti in tvoje dete zaslužita lepše, bolj ljubeče življenje.
|
|
|
|