ronja
|
Se strinjam z liljano, da to še ni konec sveta. Ni pa prav, da ni poklical, je pa prav, da ni vozil. Tudi ne mislim, da ima čisto vsak par po rojstvu otroka težave - odvisno od para, midva jih nisva imela. Jaz bi sicer mojemu lubiju verjela, če bi rekel, da ne ve, kaj je popil, da ga je tako dotolklo. Ker navadno ne pije alkohola, se ga že 1 pivo ful prime in verjamem, da če bi mu nekdo dal še kaj drugega not, hitro ne bi vedel zase. na srečo ne dela s takimi ljudmi. Sicer pa imamo različne tolerance za različne stvari: ene bolj tolerirajo alko, druge izhode, tretje šport 7x/teden, četrte varanje,... Nič ni narobe, glavno, da se oba strinjata, pa da se zmenita, kadar nastane problem. Sori, samo mi res ni jasno, kar po službah spat user posted image Volga, hehe, vedno več bo tega, ker je delavnik vedno daljši, potem ti pa pustijo prespat v službi, ker se ti ne splača za 2 uri domov vozit... No, pri nas te ne bi nihče garbal,če bi prespal v pisarni, ker bi imel veliko dela, recimo (da bi se ga toliko usul, pa ne vem, kaj bi naredili), samo bi moral prej alarm izključit, tako da moraš bit tok pri sebi, da še veš številko . Walt Disney studio pa ima celo postelje v pisarnah, ker se tam že nekak vnaprej ve, da boš toliko delal, da se ti splača kar spat tam. Dobijo 2 mio. da si opremijo svojo pisarno s pohištvom, kakršno si delavec želi in zraven je tudi postelja mišljena... pa si misli svoje ja, moj ne pije alkohola in ne kadi, pa po omejitvah vozi ... user posted image a ni super?user posted image Lubi tudi. hvalabogu, da sta vsaj dva . A ve se nikoli ne napijete??? user posted image Nikoli malo bolj globoko ne pogledate v kozarec????user posted image ne, res se ga še nikoli nisem napila. Alkohol mi ni všeč, ne diši mi in nima dobrega okusa, samo zato, ker to delajo vsi, pa tudi ne bom pila.
|