Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:09:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se. Pa kaj je s tabo narobe Mojadva sta bla že oba v penziji k sm bla jst v srednji. In Za moje pojme sm mela najboljše starše na svetu. Nikol nism opazila gub na njima. Pa moja mami ma skor 60 let zdej pa ni siva. Še manj grda. Lepa je...ker se ji življenje vidi na obrazu, iskušnje.....pa ati je bil isto lep, nobene oči me niso nikol s takim ponosom gledale k njegove. Da te ni sram res. Kaj boš dala svojemu otroku? Čvrsto rit pa negubast fris? Druzga itak nimaš očitno Grozno
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:15:28
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. S tabo pa res nekaj ne štima.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:16:49
|
|
|
|
benika
|
poglej se te ne tiče kolko sem stara. ok. in nisem noben otrok. ja seveda ja. dala bi te za en tekoči trak ko moreš delat tudi ponoči potem pa bi te vidla rada kaka boš pri 50. (mimogrede ne delam za tekočim trakom pa niti ponoči) hočem ti samo povedat da marsikatera nima dnara za liftinge pa lišpanje ja. tak da ne mi bluzit. sem zaključla pogovor s tabo ker se mi zdi nesmiselno se ubadat z takimi ljudmi. sem ti že prej povedala da se me to niti ne tiče in da maš pravico naret kaj hočeš. Moje vprašanje o tem, kdaj je zate pravi čas imet otroke ni bil mišljen prav nič nesramno. Enostavno me resno zanima. Če praviš, da smo prestare tiste, ki smo starejše od 30, kdaj naj bi pa imele otroke' Med 15. in 20. letom? Resno me zanima tvoje mnenje.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:16:49
|
|
|
|
Anonimen
|
OMG kaj berem.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:18:07
|
|
|
|
Anonimen
|
se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. Se zavedas, kako sram je lahko tebe
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:19:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. Se zavedas, kako sram je lahko tebe Se ti zdi da se?
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:20:10
|
|
|
|
mamči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen malo se zamislite kak bo otroku ko bo mel tak staro mamo ko jih mate pri 30 al pa še pozneje Lp U madona, še več je takih zavrtih komentarjev. Mene čist resno zanima, kaj se dogaja v vaših glavah, ko take pišete ? Kaka je to "starost" 30 ?
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:20:31
|
|
|
|
benika
|
S kakšno pravico pa ti meni govoriš, da se bo moj otrok sramoval lastne matere? Se ti svoje sramuješ? Mislim, groza. Oprosti, ampak ob tvojem naglavnem prepihu me je začelo stiskat pri srcu, saj se mi tvoja mami zelo smili.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:21:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: brisačkarca IZVIRNO SPOROČILO: Mič II se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. Se zavedas, kako sram je lahko tebe Se ti zdi da se? Zgolj retoricno vprasanje.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:31:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamči IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen malo se zamislite kak bo otroku ko bo mel tak staro mamo ko jih mate pri 30 al pa še pozneje Lp U madona, še več je takih zavrtih komentarjev. Mene čist resno zanima, kaj se dogaja v vaših glavah, ko take pišete ? Kaka je to "starost" 30 ? Moderatorji, kje ste?
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 22:32:15
|
|
|
|
benika
|
Meni se zdi, da poleg tega, da pobrišejo te komentarje, bi bilo tudi prav, da se uporabnico javno razkrije.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 23:01:59
|
|
|
|
Anonimen
|
No,vidim da se je tukaj že razpasel prepir in kreganje, nič kaj lepo.:/ No, ker vse toliko zanima, če moji starši vejo! Ja vejo! In mama je bila sprva bolj proti, vendar mi je vedno govorila, da če mislim, da je to to kar si želim in sem srečna me bo podpirala, je rekla, da moje odločitve itak ne more spremeniti vendar da naj dobro premislim in da me bo podpirala v vsakem primeru. Oče pa mislim da se še ni sprijaznil s tem,vsaj tak občutek imam, vendar zaradi tega doma ni prepirov ali česa drugega, življenje gre dalje...tako zdaj veste...ja,komentarjev je bilo res veliko, nekaj pozitivnih pa tudi negativnih, priznam, da je veliko lepše pogledati komentarje, ki me spodbujajo pri svoji odločitvi, kot komentarje, ki se s tem ne strinjajo in menijo da se to ne bo dobro končalo. Vendar na svetu je treba prenesti tudi kritike( nekaj jih je tudi mejilo na nesramnost..), nikoli ne bo vse popolno in lepo. Odločila sva se da bova še nekaj časa počakala z in če bova čez čas se še oba strinjala in si ga želela bova pač začela delati na tem. Sicer pa vsem lepa hvala za odgovore, pozitivne in negativne. Pa en lep večer vam želim
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 23:03:50
|
|
|
|
benika
|
Odločila sva se da bova še nekaj časa počakala z user posted image in če bova čez čas se še oba strinjala in si ga želela bova pač začela delati na tem. Pošteno Pa srečno, kakorkoli bo življenje naneslo.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 25.2.2009 23:29:46
|
|
|
|
hrchy
|
Nehajte s takimi, da ce se pa starsa pri kasnejsih letih odlocita za otroka, da se ne ukvarjata z njim! Mislim, kaksne buce! Moj oce je bil star 48, ko sem se rodila, mama 40. Ona je sla v pokoj, ko sem jaz koncala osnovno solo. On leto za njo. In pri svojih letih sem brez oceta ze kar nekaj let. Ampak tista leta, ko smo bili skupaj, mi niti enkrat ni manjkalo njune pozornosti in ljubezni, casa za ukvarjanje z mano. Ker da se pri takih letih zavestno odlocis za otroka, rabis prvic veliko poguma, saj ves za vsa tveganja, ki te cakajo (moznosti komplikacij v nosecnosti, da te mogoce z otrokom ne bo prav dolgo...) in drugic prav zato, ker sta vedela, da sta tako stara, sta se mi posvecala neomejeno. In dozivela z njima sem veliko vec kot mnogo mojih vrstnikov z mlajsimi starsi. In nikoli ne gre za stevilo let, ko si z nekom skupaj, ampak za to, kako kvalitetno prezivis ta cas.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 10:13:08
|
|
|
|
tancy25
|
ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se. Pozdravljene! Ponavadi rajši samo berem kot kaj napišem,ampak čez te stavke,ki sem jih navedla pa ne morem it.To se mi ne zdi zrelo,kar si napisala.Oziroma zelo zelo grdo.Vse kar si napisala je .... ne morem verjet,da lahko to sploh napiše nekdo. Mislim da se vsaka rodi z materinskim nagonom.Ene ta čut začutijo prej ene kasnej.Nikogar ni za obsojati,ker se je odločil imeti otroke šele pri 30.A si pomislila,da pa se nekateri za otroka odločijo pri 20,25 in so eni izmed tistih ko ne rata takoj.In pol hodijo lete in lete do zdravnikov,da jim pomagajo da pridejo do svojih sončkov.In bijejo bitko vse do svojega 30 leta. Upam,da tebi to življenje ni namenilo.Nikdar pa ne reci nikoli.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 10:37:08
|
|
|
|
sončekm
|
Punce,ne obsojajte ena drugo,da boste ŠELE pri 30 ih imele otroka,da je to prepozno. Pomislite,preden to napišete,mogoče pa ne morejo prej zanosit,da ni sama kriva,da bo šele takrat imela otroke.Preveč je tega,da bi si to očitale...!!! To je forum za tiste,ki se trudijo na tem področju,ne pa za pregovarjanje in obsojanje glede tega!!!! Vsem želim en lep pozdravček in čimprej !!!!
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 10:44:22
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se. A si ti pri pameti, punca?!?!? Ene pač nimamo te sreče, da bi nam bilo že pri 18 ali 20 tako postlano, da bi si lahko otroka privoščile! Sama sem imela pri tistih letih eno malo sobico v hiši staršev - previsoko cenim tako sebe kot potencialnega otročka, da bi mu privoščila tako malo, kot sem takrat imela. Preberi še enkrat, kar si napisala, trikrat vdihni in izdihni in malo premisli. Pa se ti ne bo zdela več tako briljantna tale tvoja teorija. Sicer ti pa želim vse dobro. In pa zdravega otroka. Kadar koli ga boš že imela. lp
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:04:36
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se. Če bo imel otrok kaj več pameti kot je imaš ti, ga ne bo sram. No in v tvojem primeru bi lahko bilo tudi tebe sram se v javnosti kazati s svojim starcem - ti 20 in on 50 - a je kakšna razlika? Pa si prepričana, da bo tebi ratalao imeti otroka pred tridesetim? Dokler ne rodiš sploh ne veš, če si zdrav in če ti uspe. In če imaš težave si prav vesel, da ti ga sploh uspe imeti pri tridesetih ali več! Sicer pa škoda izgubljat besed. Res nevem kaj sploh sprašuješ za mnenja, če si tako prepričana v svoj prav. Najbrž si pričakovala, da bomo kar vse po vrsti odgovarjale: Če se ljubita imejta otroke! In še ploskale zraven. Najbrž se boš pa še spomnila tehle odgovorov čez nekaj let... zdaj pa naredi po svoje, imaš vso pravico!
< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 26.2.2009 11:05:21 >
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2009 11:07:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:11:18
|
|
|
|
giotti
|
Kje je kakšen moderator prosim, da bi zaklenil tole temo, ki je že zdavnaj presegla meje kulturnega dialoga in izmenjave mnenj? Hvala.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:15:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny ne bom obsojala. sama veš. da čist na kratko povem... jaz sem enkrat kjer pač delam imela primer, ko je otrok, ki hodi v 1 razred prišel pač na en pregled, pol sem pa očeta poklicala ( seveda nisem vedela da je oče) in ga vprašala " a vi ste mu pa star ata?" moški je mel čez pedeset let, pa mi je reko," ne jaz sem oče, smo se pač mal pozn odločl zanj..." in blo mi je ful nerodn, bla sem ful zafarbana, no očetu pa tut ni blo čist vseeno, ker se je videlo. sem se opravičla. v tem primeru sploh raje nism poštudirala, kak se je šele otrok počutil.... vem da sprašuješ neki druga, zato sem čist na kratk napisala. draga anonimna, kje pa piše tle gor, da sem učitlca? ene se ful rade spuščate v konflikte, me zanima kak pol otroke vzgajate, če se ob vse obregnete. no, pa sej pravjo, sto ludi, sto čudi. lepo se mejte.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:19:58
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa še to, nevem zakaj se skrivate pod anonimne, a vas je sram svojih komentarjev?
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:20:29
|
|
|
|
Tonchka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ja se mi zdi primerljivo. ti boš pri 50 letih stara zgubana... siva. se zavedaš kak bo tvojega otroka sram. on 20 ti pa 50? halo. sploh veš kak razmišljajo mladi??? nikoli svojemu otroko ne bi naredla take sramote. te ga rajši nimam kot pa da ga mam pri 30 ali še pozneje. bed on bo komaj srednjo šolo končal ko boš ti skoro v penzijo šla. oh ja. pa saj me nič ne briga. saj to je tvoja stvar. in to samo moje mnenje. je pa za zamislit se. Bolj poredko kaj napišem, ampak tole pa moram komentirat. Sprašujem se, kaj se ti je v otroštvu tako hudega pripetilo, da imaš tako mišljenje. Raje nimaš otrok, kot da bi jih imela pri 30-ih?? Tvoj IQ je najbrž na nivoju sobne temperature. Moje sodelavke stare 50 (ali več) let izgledajo bolje kot marsikatera 30-letnica. Ne vem, kje živiš, da so okoli tebe same sive, grde, zgubane 50-letnice. Svašta,... ampak JA, imaš pa pravico povedat svoje mnenje, to pa ja,....
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 11:40:59
|
|
|
|
tancy25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinymaliny aja pa še to, nevem zakaj se skrivate pod anonimne, a vas je sram svojih komentarjev? Se podpišem pod tole.
|
|
|
|
RE: 30 let starejši partner in želja po otroku 26.2.2009 12:53:07
|
|
|
|
Anonimen
|
se opravičujem vsem ki so bili prizadeti zaradi teh komentarjev. res mi je žal. sem malo razmislila in se res opravičujem. bilo je pregrobo ampak vseeno ni bilo tak hudo mišljeno kot je zgledalo. ŽAL MI JE!!! vsem vam želim lepe dneve s svojimi sončki... tistim ki jih imate in tistim ki jih še boste imeli. pa saj je res 30 še ni nobena starost. ŠE ENKRAT SE OPRAVIČUJEM. lp
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.