miša24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla, vsem želim en lep pozdravček za začetek!:) Zanima me vaše o mnenje o moji zvezi s tipom, ki je velikooo starejši od mene in zadnje čase sva se pogovarjala, da si želiva otroka, že nekaj časa je bila prisotna ta želja po otroku vendar je zdaj postala bolj izrazita, kar pa ne pomeni zdaj da bova otroka imela že "jutri" vendar govorim o obdobju 1 leta ali morda celo malo več. Vendar me je prej zanimalo še vaše mnenje ker kot sem prebrala že nekaj forumov opažam da pridno odgovarjate in pomagate eden drugemu, prav prijetno se počutim med vami No pejmo h bistvu-moj tip ima 48 let, jaz pa komaj 18. Ja vem razlika je ogromna in bi prosila, da bi blo čim manj očitkov, ker to ni muha enodnevnica, rada se imava, skupaj sva že 2 leti in se lepo razumeva, in se mi zdi normalno, da sva zdaj pomislila tudi na dojenčka bi seveda imela ko jaz dokončam šolo in se zaposlim, da bi imela oba lastni dohodek. No, kar na dan z vašimi mnenju, vseh bom vesela, upam pa da ne bojo preveč kritični. uživajte še naprej!!!:)) Tina joj...jaz ti predlagam da počakaš še vsaj par let. stara si komaj osemnajst let, ne imet otroka zato ker se ti zdi luštno, sploh pa ne zato, ker bi ga imel partner. pa še nekaj, če sta skupaj že dve leti, to pomeni da si bila ti 16 on 46..oprosti, ampak v dosti zahodno evropskih dravah bi bilo to ilegalno. kakorkoli...moj nasvet je, da počakaš še vsaj ene dve leti...da ti ne bo potem žal. ko imaš otroka, ne moreš nazaj, res sem se z večimi pogovarjala, ki so ga imele pred dvajsetim, pa, prvič, nobena ni ostala z istim partnerjem, drugič, pa se zdaj zavedajo, da niso bile pripravljene. samo tko je, da pri osemnajstih vsak misli, da je popil že vso modrost sveta....pa še nekaj stvari si razčisti v glavi: imaš urejene odnose z svojo družino(veliko mladih deklet iz neurejenih, razbitih družin hiti k ustvarjanju nove, svoje- naj to ne bo razlog)? ne imet otroka zaradi dokazovanja svoje ljubezni partnerju... nočem ti nič pametovati ali ti očitati, samo stvari je treba iskreno pogledati takšne, kot so lep pozdrav in..uživaj svojo mladost:)
|