Zamima
|
sploh ne vem kaj bi napisala 30 let razlike Res, da ljubezen (naj ne bi ) ne pozna meja, ampak... Jaz osebno se ne bi spuščala v zvezo s 30 let starejšim moškim. V prvi vrsti ne zaradi sebe, ker ne mislim zavozit svojega spolnega življenja že pri 30, 40 . V drugi vrsti, otrok s tako starim (toliko starejšim od mene) moškim ne bi imela, ker bi rada, da se tudi on kaj igra z njimi, ne vem kak šport karkoli, ne pa, da ga bo že vse bolelo . in tretje ne zaradi mojih bližnjih (sicer verjamem, da okolica, se prej ali slej navadi) ampak si ne predstavljam sebe, ko sem bila stara 18 let , da bi na kako rojstnodnevno zabavo kjer se ful žura in so moji vrstniki tam od 15-max 20 let, pripeljala spremljevalca, v starosti mojega očeta . Ah, saj res, moj oče je od mene starejši samo 23 let . potem pa,... ko boš ti končala šolo in si končno poiskala šiht, bo šel on pa že v penzijo Upam, da si tudi malo v prihodnost pogledala, ker se na konc koncev vsi staramo. tud moj stric si je poiskal svojim letom primero partnerko, bi ga gledala ko bik v nova vrata, da pripelje kako najstnico Sicer pa kot ti je že marsikatera tukaj rekla, sama veš kaj je zate najbolje in naredila boš po svoji glavi, da ne bo kdo rekel, kaj smo vse tak negativno nastrojene. Vso srečo v ljubezni in življenju