Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:08:05
|
|
|
|
arabela*
|
babike,izpit sem naredla....vse možne točke.... zdaj pa imam za vikend lenarjenje.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:11:01
|
|
|
|
ključek
|
čer...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:11:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya nekaj slikic,čeprav niso čist sveže...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:11:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zdej pa pejte vsi moj novi ticker pogledat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:12:09
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Lara, čestitke! Tudi mi smo danes praznovali pol leta in smo imeli pol torte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:12:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...hmmmmmmmmmmm zdej sem pa sam ostal .... Anchy in Lana Luna imate zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:14:52
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,izpit sem naredla....vse možne točke.... zdaj pa imam za vikend lenarjenje.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:15:33
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Še ena slikca od današnjega popoldnevnega druženja z Glorio in Lano Luno... So pa naši sončki - Vita, Nik in Sara - kraljevali na sedežni v Rožci Moja Vita se je pa nekam zelo naslanjala na Nika, pa celo med nogami ga je grabla Ani tud jaz čestitam za pol leta!!!! Bravo mami, lepa torta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:16:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Zvoni Muji neko na vrata. - Ko je? - Policija. - Pa sta hocete? - Pa da popricamo malo. - A koliko vas ima? - Dvojica. - Pa popricajte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:16:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 No, pa smo dobili še drugi zobek. Verjetno je bilo zaradi tega včeraj tako jokanje.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:17:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, larika pa lovi mojga pikeca ...... gledam seznam ...mali je zaspal nazaj, grem v akcijo... Aja, pa jaz bi recept za prespat celo noč .... (tu pride od saraye smaili, ki prosi....hahaha)... ..... avgusta sem nazadnje tak spala ... hvala enako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:19:28
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,izpit sem naredla....vse možne točke.... zdaj pa imam za vikend lenarjenje....... Bravo FUl si pridna!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:19:31
|
|
|
|
arabela*
|
evo ti ,upam da bo kaj pomagal....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:20:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,izpit sem naredla....vse možne točke.... zdaj pa imam za vikend lenarjenje....... pa ti razturaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:30:36
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ja pa že enga mlajšega so izgubil...res huda družinska tragedija .... jaz pa ne razumem,kaj se mu je sploh zgodilo ...ja baje da se je zadušil v spanju,bo pa obdukcija pokazala...me je kr stisnilo da lahko odrasla oseba umre na tak način(razen če ni pod kakšnim substancami)...kaj šele ti naši nedolžni otročki ... Po moje so bile substance. Kolikor je meni znano, ni bil ravno angelček.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:32:22
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, larika pa lovi mojga pikeca ...... gledam seznam ...mali je zaspal nazaj, grem v akcijo... Aja, pa jaz bi recept za prespat celo noč .... (tu pride od saraye smaili, ki prosi....hahaha)... ..... avgusta sem nazadnje tak spala ... hvala enako. Mi pa zdaj že nekaj časa spimo od 23.00 do 7.00
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:34:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...ja pa že enga mlajšega so izgubil...res huda družinska tragedija .... jaz pa ne razumem,kaj se mu je sploh zgodilo ...ja baje da se je zadušil v spanju,bo pa obdukcija pokazala...me je kr stisnilo da lahko odrasla oseba umre na tak način(razen če ni pod kakšnim substancami)...kaj šele ti naši nedolžni otročki ... Po moje so bile substance. Kolikor je meni znano, ni bil ravno angelček. a res??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:34:41
|
|
|
|
Čarli08
|
Vsem, ki karkoli slavite, čestitam. Ostalim pa želim lep uvod v vikend. Smejte se in imejte se rade.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:35:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, larika pa lovi mojga pikeca ...... gledam seznam ...mali je zaspal nazaj, grem v akcijo... Aja, pa jaz bi recept za prespat celo noč .... (tu pride od saraye smaili, ki prosi....hahaha)... ..... avgusta sem nazadnje tak spala ... hvala enako. Mi pa zdaj že nekaj časa spimo od 23.00 do 7.00 super za vas.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:40:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa ti razturaš ja,bi kar od veselja najraje ,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:42:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Mi pa zdaj že nekaj časa spimo od 23.00 do 7.00 super za vas............. mi tudi in sicer od osmih pa do pol sedmih nekje,vmes samo enkrat dobi flašo v usta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:42:19
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pa ti razturaš ja,bi kar od veselja najraje ,
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:49:51
|
|
|
|
ključek
|
bodte pridne, gledam film na pop tv....... se tipkamo..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:51:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82 Js bom pa danes po ! Je tamala tako tečna kot ! Že ob pol treh se je prvič zbudila in jokala, pa celo dopoldne,pa vse do zdej neki sitnobi ...Pa ji naredim dopoldne sadno kašico...eno, pa je noče...pa drugo...pa spet vse ven pljuva...Itak pa vmes dretje, dreeeeetjeeee...Komi sem ji flaško pripravla Pa še tistga ni vse spila od 150 ml je ostalo skor 50! Da ne govorim kaj sem z njo počela na tleh...telovadla, pela, pa jo ene štririkrat šla slačit pa previjat...sam zjutri je bila orng pokakcana. Spat mi tud noče...celo za pol urce mi je zaspala...Zdej je le tašča prišla iz službe, pa jo je mal odnesla Ampak mene je pa tak zmatralo njeno dretje in sitnarjenje, da bi šla kar spat Pa na jok mi gre, kr si mislim, da sploh nisem dobra mami...Kak res ne morem umirit svojega otročka .... evo tud pri nas je tak...ponoči nekaj tečnari z zaprtimi očmi, pa se muva po postelji....., čez dan tečko, zdaj je zaspal ampak spet nekaj muva, pa jamra, pa ..... Flaške je pustil skoraj 100ml.... Edino v bani je bilo fajn.... ...tudi jaz sem zmantrana, da bi šla najrajši spat...pa jutri pridejo iz službe na obisk ...si niso dali rečt, da imam delavce doma....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 20:53:43
|
|
|
|
petra1978
|
Saraya čestitke za izpit. Madonca si pridna. Meni se pa kar ne da.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?