Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:33:49
|
|
|
|
arabela*
|
naša se je zbudila in noče več zaspat.....za znoret,sedi in jucka tu že pol ure...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:34:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu? v QL si ga ti nabavila? Ma se mi ne da v mesto vozit , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer A po moje ga imajo tudi v BC in še kje drugje... ta naš je od UNIKATOY, te igrače prodajajo povsod.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:35:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša se je zbudila in noče več zaspat.....za znoret,sedi in jucka tu že pol ure... evo, se ji je bubika pravkar pridružila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:35:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish opasna si... kolko ti jih je še ostalo? uf...še dosti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:39:32
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jazzy - a boš vsaj ti kaj napisala Evo me....sem nekaj brskala po netu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:40:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* evo, se ji je bubika pravkar pridružila sta se zmenle
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:42:33
|
|
|
|
Jazzy1
|
Lija pa odkar je v svoji sobi in na gosti hrani spi nekako takole: okorg 8h zaspi in spi nepretgroma do cca. 6h, ko ji dam za jest, ampak potem je to to...Noče in noče več nazaj zaspat. Saj niti ne vem, kaj mi je boljše: al to kot je bilo prej, torej da se je zbudila enkrat okrog 3h ponoči in potem nekje do 7h, pol 8h zjutraj spala. Al to da sedaj spim v kosu do 6h Znamo bit mame tudi mal čudne ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:44:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, pa smo spet na istem kot pri uvajanju GH glej, mene so pri bubiju učili, da zgornjo nogo pokrčim in prevalim preko. Bubika pa se sama obrača tak, da obe nogi v zrak dvigne (vzame zalet ) in se prekucne. Točno tako. Meni je bilo tudi rečeno, da mora bit ena noga stegnjena, druga pokrčena ko jih obračaš. Ampak zdaj se itak sama na trebuh in s trebuha, tko da to ni več tolk aktualno. Je pa pri meni isto bubi - Lija tudi vzame zalet z obema in potem se prevrne. Stvar sekunde.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:46:08
|
|
|
|
Virtualna
|
pf ... mi imamo ze slabi mesec avtosedez za Leylo...in sicer Römer King...in smo prav zadovoljni z voznjo v njem...pa tudi Leyla je zadovoljna v njem ...lupinico je prerasla po dolgem in po cez ze v tretjem mesecu...tako, da smo se kar kmalu odlocili za avtosedez....in nama ni zal... Pa na netu se da dobiti tudi tabela, kjer je opisan vsak Römerov avtosedez...tako, da se lahko odlocis kaj je za vaju in za vajinega najbolje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 21:54:41
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, goldfish, kje si zdaj???? Si prišla do svojih 6000 in pobegnila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:04:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya babike,izpit sem naredla....vse možne točke.... zdaj pa imam za vikend lenarjenje....... .... v glavnem... pravim, da razturaš.... Sem še nekaj napisala, potem pa se mi je naenkrat označilo in ko sem stisnila še eno črko, vse skupaj zbrisalo.... grrr
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:06:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, goldfish, kje si zdaj???? Si prišla do svojih 6000 in pobegnila zdaj pa je tri dni ne bo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:12:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish o, larika pa lovi mojga pikeca ...... gledam seznam ma celo prehitela ga je.... je ratala ena velika mangiona... ko ptiček odpira ustka... Aja, pa jaz bi recept za prespat celo noč .... (tu pride od saraye smaili, ki prosi....hahaha)... ..... avgusta sem nazadnje tak spala ... Ma jaz bi ti ga rade volje dala.... Naša bejba je inkarniran angel.... ne vem, kaj nej drugega rečem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:13:51
|
|
|
|
Jazzy1
|
Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:19:43
|
|
|
|
pf
|
sem bila jezna zdajle. Spet me je odjavilo samo od sebe iz ringaraje. Sem pol še geslo pozabila in sem mogla na novo zaprosit za geslo. Ne vem kak to. Lara Croft a tvoja babika še spi na trebuščku? Koliko je sploh težka? Bubi sem gledala tu pri nas in ni nič kaj Romerjev razstavljenih. En safefix je bil in to je to. V celem mestu. Jaz bi imela bolj tak material kot je v lupinici. Ne pliša, pa ne neke plastike.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:23:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf sem bila jezna zdajle. Spet me je odjavilo samo od sebe iz ringaraje. Sem pol še geslo pozabila in sem mogla na novo zaprosit za geslo. Ne vem kak to. mene nonstop odjavlja.če sem 15 min gor me kar odjavi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:25:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Bubi - a ta valj imajo samo v Intersparu? v QL si ga ti nabavila? Ma se mi ne da v mesto vozit , jaz ponavadi v križišču spodaj desno zavijem ...smer A Jutri grem pohajat.... in se bom ustavla na vsezgodaj v ljubljanskem interšparu, da kupim ta valar...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:28:42
|
|
|
|
pf
|
Grem spat, čeprav nisem zaspana. Naša bejba hoče zizo ob dveh, treh. Sploh zdaj ko jo zobki dajejo. Pol pa vrabec nič ne je, samo priklopi se in je to, to. Pol jo pustim dve minuti in odnesem nazaj in je mir do jutra. Saj še to ne bi, ampak zajokca, ker jo zobki jezijo in se mi zasmili, pa itak v tistem ne vem vredu kje sem in zakaj se gre in jo pač priklopim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:30:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara Croft a tvoja babika še spi na trebuščku? Nee, že kar nekaj časa več ne.... 7300 gramov je imela včeraj....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:31:00
|
|
|
|
pf
|
Lara a bosta telovadle z Lariko? Ta valj je ful ok. Midve ga imava že kar dolgo in ji je všeč. Pa poceni je in slovenska igrača.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:32:14
|
|
|
|
pf
|
Ja pol je pa res pravi jedec mali. A si ji že kaj dala skutke ali pa navadnega jogurta 3,2?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:32:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara a bosta telovadle z Lariko? Ta valj je ful ok. Midve ga imava že kar dolgo in ji je všeč. Pa poceni je in slovenska igrača. Bova malo, ja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:33:54
|
|
|
|
arabela*
|
grem hišo groze gledat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:35:17
|
|
|
|
pf
|
Jaz sem ji že zdaj trikrat dala zvečer 50:50 mleka in vode z riževimi kosmiči. Ima rada, pa saj je res fini okus. Svežega mleka, ne alpskega, da ne bo pomote. Sveže mleko od Ljubljanskih mlekarn sem kupila in ga prekuham. Sem še mogla lonec za mleko kupit. Me je bilo malo strah, če bo kaj reakcije , ampak je ok. Zdravnica mi je svetovala to z mlekom. Mislim da je MTY rekla, da LN že je jogurt in skutke.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del 20.3.2009 22:35:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Ja pol je pa res pravi jedec mali. A si ji že kaj dala skutke ali pa navadnega jogurta 3,2? Sem ji včeraj kupila skuto, tisto, ki ni kisla.... če ji zmešam s kašico je kar zadovoljna.... jogurt pa sem ji kupila saden, ker kislega ne mara...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?