|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
20.3.2009 14:20:08   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...včeri so nam fasado končali,danes še notri pobelijo tak da grem zdej na pucanje....

nam so pa za par dni prekinili, ker je premrzlo....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
20.3.2009 14:20:43   
gold fish

v kratkem ti pošljem ZS imam eno vprašanjeuser posted image ....no mogoče že danes če bo luft...

...čakam...user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
20.3.2009 14:24:07   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

Iiiii luškana - prava baba že user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
20.3.2009 14:48:09   
anchy82
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image

Iiiii luškana - prava baba že user posted image user posted image user posted image

Ja, res je prava lepotička!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
20.3.2009 14:55:35   
anchy82
Js bom pa danes pouser posted image ! Je tamala tako tečna kot user posted image ! Že ob pol treh se je prvič zbudila in jokala, pa celo dopoldne,pa vse do zdej neki sitnobiuser posted image ...Pa ji naredim dopoldne sadno kašico...eno, pa je noče...pa drugo...pa spet vse ven pljuva...Itak pa vmes dretje, dreeeeetjeeee...Komi sem ji flaško pripravlauser posted image Pa še tistga ni vse spila od 150 ml je ostalo skor 50! Da ne govorim kaj sem z njo počela na tleh...telovadla, pela, pa jo ene štririkrat šla slačit pa previjat...sam zjutri je bila orng pokakcana. Spat mi tud noče...celo za pol urce mi je zaspala...Zdej je le tašča prišla iz službe, pa jo je mal odneslauser posted image Ampak mene je pa tak zmatralo njeno dretje in sitnarjenje, da bi šla kar spatuser posted image user posted image user posted image Pa na jok mi gre, kr si mislim, da sploh nisem dobra mami...Kak res ne morem umirit svojega otročkauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
20.3.2009 15:02:46   
petra1978
No, pa smo dobili še drugi zobek. Verjetno je bilo zaradi tega včeraj tako jokanje.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
20.3.2009 15:07:51   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Pa na jok mi gre, kr si mislim, da sploh nisem dobra mami...Kak res ne morem umirit svojega otročkauser posted image user posted image user posted image  

Anchy82, ti si najboljša mami tvojemu user posted image . So pač taki dnevi, ko so tudi user posted image  tečni in se jih ne da umirit. Boš videla, jutri bo že bolje. Mogoče pa že pol, ko ti jo tašča nazaj pripelje.

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
20.3.2009 15:16:10   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Pa na jok mi gre, kr si mislim, da sploh nisem dobra mami...Kak res ne morem umirit svojega otročkauser posted image user posted image user posted image  

Anchy82, ti si najboljša mami tvojemu user posted image . So pač taki dnevi, ko so tudi user posted image  tečni in se jih ne da umirit. Boš videla, jutri bo že bolje. Mogoče pa že pol, ko ti jo tašča nazaj pripelje.

Točno tako!!!! Odlična mama si, take dneve pa vsaka izmed nas kdaj mora čez dat!!

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
20.3.2009 15:22:00   
petra1978

bošče malouser posted image ,probaj mu dat paracetamol

Dala sem mu Calpol, pa ni nič pomagalo. Ampak saj je danes že bolje. Verjetno je bil res zobek.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
20.3.2009 15:29:15   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Mislim, da je pri nas drugi zobek na pohodu. Je že tri dni taki tečko pa včeraj zvečer se je 25 minut tako user posted image , da več nisem vedela kako naj ga obrnem. Božček moj mali, sem še skoraj jaz user posted image  zraven.

bošče malouser posted image ,probaj mu dat paracetamol

ja, res, če mu daš kak večer, mu ne bo škodilo.

no, zdaj vidim, da je že bolje user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.3.2009 15:32:25 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
20.3.2009 15:29:18   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Pa kaj sploh lahko narediš? Naš se že plazi, sedi pa še ne. Sej ne moreš otroka pripopat na deko, da miruje user posted image user posted image user posted image

ja, saj zato pa sva bila midva kregana. No, zato, ker se je že na noge vlekel (sam ob opori), sedet pa ni znal.

Plazi po trebuhu (=puza) ali po kolenih?

No, v tvojem primeru še najbolj pride v poštev to sedenje na stran, da se nauči rito preko prevalit in plazit. Boš videla, ko bo potem prišel do kake zanimive stvari, se bo preko nogice nazaj na rito vsedel. Ampak je še čas... user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
20.3.2009 15:29:21   
*bubi*

ful se igrata.....upam da ko bosta večje,se nebota teple....user posted image

želje vsake mame user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
20.3.2009 15:32:05   
*bubi*

Ampak mene je pa tak zmatralo njeno dretje in sitnarjenje, da bi šla kar spatuser posted image user posted image user posted image Pa na jok mi gre, kr si mislim, da sploh nisem dobra mami...Kak res ne morem umirit svojega otročkauser posted image user posted image user posted image  

Ja, pojdi spat, pred TV, karkoli, da se malo spočiješ. O tistem drugem pa sploh ne razmišljaj, ker delaš po svojih najboljših močeh. Včasih imajo tudi user posted image  slab dan. Imajo vso pravico... dokler to ne preraste v slab teden, mesec user posted image user posted image user posted image

Zdaj se bo slišalo grdo, kar bom napisala, ampak jaz sem morala včasih bubija pustit v posteljici in se umaknit v drugo sobo. Pa globoko dihat, dat jok na ignore in spit kavo. Potem sem ga lažje prenašala in mirila, pomagalo itak ni nič. Aja, to je bilo v času kolik, ko sva bila ogromno sama in enostavno nisem več zmogla user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.3.2009 15:34:37 >

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
20.3.2009 18:14:09   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Meta kaj točno naredit, če otroček oponaša avionček ti ne znam svetovati. Mi je samo rekla, da tega ob razvoju malčka nimajo najraje in nisem vprašala zakaj, ker pač Lana tega ne dela. user posted image Mogoče ve Bubi kaj več o tem, ali katera druga, ki je že imela fizioterapijo z malčkom, ali bila v razvojni.

Hm... bubiuser posted image  al pa katera druga...ker lovro zaradi tega aviončka še bolj poliva, ker z vso težo pritisne na trebušček, če je pa še za kakšno stvar slabo pol pa sploh...user posted image

ojoj.... verjetno bi temu rekli, da zateguje rokice (da je prevelika mišična napetost). Kaj točno naredit, ne vem user posted image  Prve ideje pa so v tem smislu, da je treba čim več razpirat prstke. Veliko user posted image  drži pesti, ko pasejo kravice. Takrat mu primeš rokico in božata podlago. Pa se prstki razprejo. Enako božata igrače. S tem že sprosti spodnje mišice.
Potem mu pa ti božaj oz. gladi cele rokice, od rame proti dlanem. S tem mišična napetost popusti.

Po drugi strani pa je treba ojačat rokice, da bodo služile opori. Tukaj pa pride v poštev valj (ali žoga), da user posted image  prenaša težo naprej na roke. Z bubijem sem to delala tudi stoje, držala sem ga, da je ležal na trebuščku, potem pa sva rokice dajala na mizo. Najprej bolj proti sredini, ko jih je vlekel proti robu, je razprl prstke, potem pa sem mu težo prenesla naprej. Upam, da si predstavljaš user posted image  Bom fotke poiskala in jih kasneje prilimam.

Pa pri sedenju na stran se opira na rokice in jih s tem krepi.

Drugače pa.... ne se sekirat, to so malenkosti, ki jih izkušen terapevt vidi. user posted image

Pa še nekaj napišem, ker vidim, da se bubika hoče že postavljat na noge. Ne sme se preskakovat tistega običajnega zaporedja: sedenje, plazenje, hoja. Tu sva bila z bubjem kar malo kregana user posted image

Najbrž se nismo prav razumele...saj on ima razprte rokice, ko kravce pase ampak potem pa dvigne iztegnjene roke in noge od tal in se guga na trebuščku...to sem jaz mislila pod avionček.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
20.3.2009 18:22:34   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Zdej pa pejte vsi moj novi ticker pogledat.... user posted image

sem najmanj kako kačo pričakovala user posted image

Ma hec je bil, ker je pisalo: my cat is....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
20.3.2009 18:30:54   
Lara Croft

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

....groza pa tko mlad user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Jst pa sploh nisem vedela, da ima Sebastjan brata.... in to dvojčka....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
20.3.2009 18:35:45   
Lara Croft

aja, to sedenje na stran pa se splača malo trenirat, ker gre potem iz tega v plazenje user posted image

pa saj tud,če se ne plazijo ni narobe,A se nikoli ni plazilauser posted image

Vsaj kolena niso umazana in strgana...,. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
20.3.2009 18:44:09   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
20.3.2009 19:09:30   
*bubi*

Najbrž se nismo prav razumele...saj on ima razprte rokice, ko kravce pase ampak potem pa dvigne iztegnjene roke in noge od tal in se guga na trebuščku...to sem jaz mislila pod avionček.

v bistvu smo se prav razumele.... sem najprej napisala, da ti ne znam pomagat user posted image

potem pa sem se razpisala glede rokic - bolj na splošno. Ker bi mogoče kaj od tega tudi v vašem primeru pomagalo.

Take aviončke pa tudi bubika dela in res ni fajn tako zategovanje. Takrat je treba gladit roke in noge, da jih sprosti (ne na silo dol, ampak z božanjem, da sam popusti napetost).

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
20.3.2009 19:15:41   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

....groza pa tko mlad user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Jst pa sploh nisem vedela, da ima Sebastjan brata.... in to dvojčka....

...ja pa že enga mlajšega so izgubil...res huda družinska tragedijauser posted image ....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
20.3.2009 19:16:31   
gloria
Anchy a ste kaj boljšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
20.3.2009 19:17:53   
gloria

v bistvu smo se prav razumele.... sem najprej napisala, da ti ne znam pomagat user posted image

potem pa sem se razpisala glede rokic - bolj na splošno. Ker bi mogoče kaj od tega tudi v vašem primeru pomagalo.

Take aviončke pa tudi bubika dela in res ni fajn tako zategovanje. Takrat je treba gladit roke in noge, da jih sprosti (ne na silo dol, ampak z božanjem, da sam popusti napetost).

....bubi tole bo tudi nama prav pršlo...hvala ti res si caricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
20.3.2009 19:20:48   
arabela*

...ja pa že enga mlajšega so izgubil...res huda družinska tragedijauser posted image ....

jaz pa ne razumem,kaj se mu je sploh zgodilouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
20.3.2009 19:24:03   
gloria

jaz pa ne razumem,kaj se mu je sploh zgodilouser posted image

...ja baje da se je zadušil v spanju,bo pa obdukcija pokazala...me je kr stisnilo da lahko odrasla oseba umre na tak način(razen če ni pod kakšnim substancami)...kaj šele ti naši nedolžni otročkiuser posted image ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
20.3.2009 19:42:17   
pf
Meta jaz tudi sem razumela tale avionček, ki ga Lovro fura. Samo napisale smo bolj na široko, ne ravno za Lovra. To je v bistvu res mišična napetost in to je treba odpraviti. Vprašaj malo P, boš videla kaj ti bo svetovala. Bolje, da veš kaj storiti, ker vredu to ni.Meni je vsega skupaj desetkrat se tak naštimala že pred časom, sedaj pa ne več. V bistvu sem ji takrat rokice popravila naravnost naprej, nogice pa včasih prijela z roko skupaj pri podplatih. Pri tem aviončku pa niso tak pomembne zaprte ali razprte dlani, v bistvu je da to ni dobro, ker so mišice zategnjene. Če pa pase kravice pa mora imeti odprte dlani za oporo. Malo sem natvezila, saj vem. user posted image V glavnem, tak nekak jaz to razumem.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?