|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.4.2009 17:50:08   
Goldy
ledenka - potem boš pa že tu nek, kaj? Meni je G rekla, da imam plodovnice za izvoz.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
24.4.2009 17:51:53   
ledenka
goldy, ja, še ene 2 tedna mam user posted image  pa tud počasi že dost, čeprav mi G pravi, da ima še prostora... moja pljuča se lih ne strinjajo, skos me v rebra brca user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
24.4.2009 18:35:03   
Goldy
ledenka - naša ima tak šport že ene 14 dni, pod moja desna rebra brcat oz. se tlačit tja noter. Pa samo, da so živahni, a ne?user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
24.4.2009 18:36:36   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma, bove šle na kofeteka, pa se potem spoznave user posted image

ja, to bo treba nareti, pa bo user posted image
drugače pa ja, možek je tud mel očala pa blont jeuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
24.4.2009 18:42:53   
lučka 25
Goldy, kot si rekla. Važno, da pupa brca in si tako lahko res pomirjena. user posted image  je pa tako, da smo itam me še bolj občutljive na vse skupaj, ko pa smo naše sončke tako dolgo časa čakale. Meni se pa tudi že dete veselo gužva gor med rebra, da včasih komaj zadiham. Ga pol kar malo nežno porukam, da se premakne v malo bolj ugoden poloožaj.

mismis, super za rast hormona in urejeno bolniško. user posted image  

mojsonček, isto sem rekla jaz. A so me mogli tako zafrkavat na ZZZS, da sem se presekirala, pa me je bilo kar groza. Važno, da je zdaj urejeno. Sem pa tudi jaz prej šla na kak sprehod, p tudi z vozičke sem šla gledat in kar koli za otroka. Tega mi tudi z odločbo niso mogli preprečit, ker to je le en lep del nosečnosti.user posted image  Vidim, da si že veliko opravila na CSD, midva bova šla pa po praznikih.

zarja, hvala za kompliment. za buši postavco pa nič skrbet, jo boš mela tudi ti. Jaz sem bolj močnejše postave, res p je, da sem tudi velika. Zdaj pa pazim na prehrano, kilce ne gredo gor (sem še vedno na +1kg) in se sedaj samo še buši vidi, pa seveda moji ogromni balkoni, katerih se pa moj ne brani.user posted image

Semprevivum, ja takale naš pihne, pa moj brat tudi. Kar se tiče zafrkavanja in humorja sta si kar preveč podobna. No me je pa prej vsaj brat zdresiral, da sem zdaj vseh hecov vajena. Glede bolniške pa nič bat, če je veliko napisanega, sploh taka opomba kot pri tebi, se ti ni za bat. Za šolo za starše moram pa še poklicat, kako so termini. Moj bi šel tako rad zraven, pa sem rekla, da ti njegovi treningi bodo itak vedno ovira. Računava, da bi šla tam nekje konec maja. Najbolj idealno bi bilo, če bi bila šola tudi dopoldne, ker potem bi moj brez težav hodil. Ah, bo že. Nekaj bo že zrihtal.

anci banci, ja upam, da kmalu dobita voziček. Midva sva bila res šokirana, ko sva ga tako kmalu dobila. Sva pa tudi midva vzela adapterje za lupinico in MaxiCosi lupinico (je bolj varna in kvalitetna od Mutsyjeve). no, vidim, da nama je glede za očetovstvo že odgovorila Lisica odgovorila.

Lisica, hvala za napotke glede priznanja očetovstva. Moj se je prej ves čas hecal, da ne ve če bo podpisal, zdaj pa komaj čaka, da greva na CSD vse uredit. user posted image

Se* meni RR že 3 tedne nagaja, zato pa tako težko kaj napišem, ker prej že živce zgubim. Zadnje dni je malo bolje.

ajsi, samo da je vse v redu. Vidim pa, da se otročku še nikamor ne mudi. Vrjamem pa, das že komaj čakaš, kdaj bo dan D. Me bomo pa dihale s tabo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
24.4.2009 19:23:58   
miska73
Seki user posted image za pregled. Škoda za nizko posteljico. Ampak ti lepo zdej doma počivaj, pa bo. Srčica moja user posted image

Lučkec moj, user posted image za bolniško. Kaj pa ti zdaj piše namesto strogega mirovanja?

Bumo user posted image za uspešen pregle in za določen spol.

Mišmišu user posted image za opravljene zdravniške preglede. Zdaj pa lepo doma bit pa se pustit razvajat. Ampak res.

Ajsi user posted image za vztrajnost 2v1. Naj se ti nikamor ne mudi.

Zarjica moja ljuba, en velik cmok in objem zate lubika.

Bom kar prekopirala, kar sem že na dvojčkih napisala...

Podganca (oziroma jst) sem pa danes najbolj srečna miš na tem svetu.
Smo imeli NS in mi jo je opravljal Dr. Pušenjak.
Sem bila prijetno presenečena, ker sploh nisem vedela pri komu jo bom imela.

No, v glavnem...
Moja dva sta oba dva odlično. Vse je na svojem mestu. Velika sta oba en mal čez povprečje. Nuhalno je pri obema zmeril 1,2 kar je v kalkulaciji prineslo majhno tveganje za DS.
Mamica je imela kar malo rosne učke pa potem cel dan hodila okoli z nasmehom od enega ušesa do drugega...
Za spola pa zaenkrat še ne vemo.

Naslednji pregled pri moji G pa imam v sredo 6.5.2009

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
24.4.2009 19:39:29   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Podganca (oziroma jst) sem pa danes najbolj srečna miš na tem svetu.
Smo imeli NS in mi jo je opravljal Dr. Pušenjak.
Sem bila prijetno presenečena, ker sploh nisem vedela pri komu jo bom imela.

No, v glavnem...
Moja dva sta oba dva odlično. Vse je na svojem mestu. Velika sta oba en mal čez povprečje. Nuhalno je pri obema zmeril 1,2 kar je v kalkulaciji prineslo majhno tveganje za DS.
Mamica je imela kar malo rosne učke pa potem cel dan hodila okoli z nasmehom od enega ušesa do drugega...
Za spola pa zaenkrat še ne vemo.

Naslednji pregled pri moji G pa imam v sredo 6.5.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe novičke ni kaj. Čestitke dvojna mamica! user posted image user posted image

(to za DS pa po moje ni nič z astrah biti...)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
24.4.2009 22:41:09   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
ma super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
25.4.2009 7:35:04   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.4.2009 7:44:40   
jona3
dobro jutro vsem komi sem najdla sem. upam da se vam lahko pridružim in poklepetam.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.4.2009 7:45:11   
jona3
reby a že izbiraš ime za svojega sončka

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.4.2009 7:48:44   
Reby
Se* - super za pregled, malo manj super, da imaš še kar tako nizko posteljico, ti kar počivaj, pa malo na kakšen sprehod
Bumo - jeeee za pupiko, pa tud če ni 100%, samo da je detece zdravo in da je vse ok
Lučka - to je pa super, da ti na odločbi ne piše mirovanje, jaz jo mam še do 11.5., potem pa bom koristla še 1 mesec dopusta, pol si bom pa spet zrihtala bolniško na račun firme, se sploh ne sekiram user posted image  Ful lep voziček, sem si ga šla pogledat, tut mojmu je všeč, mi2 pa imava Maxi Cosi Mura 3 zelene barve, ena dva sta prodajala novega, ker sta dobila 2 enaka in ker je lanski model, sva hvala bogu dobla 4 mesece rabljeno košaro za dojenčka, lupinici, torbo in footmuf pa sva naročila iz Nemčije, pa je blo komaj 15 EUR poštnine in vse skupaj še vedno ceneje kot pri nas.
Mojsonček - vidim, da si spet iz ilegale user posted image  Kakšnega cukra imaš, da tako lepo skrbi zate,pa fino, da je že toliko star, ti bo lahko ful pomagal in popazil na detece. Pupa se bo pa ziher še obrnila, lahko pa tudi ne, moja prjatlca je rodila predvčerajšnjim s CR, ker se pupa ni obrnila, bla pa je že čisto spodaj in se fino namestila, tako da ni preostalo drugega kot CR.
mismis - še enkrat čestitke za povišanje bete, sem ful veselauser posted image  user posted image  user posted image
Semper - se trudim najdit vedno kakšno novo in lepo kavico, priznam, da je kar težko user posted image
Ledenka - super, da sta še vedno 2 v 1, otroček pač uživa v tvojem lepem bušiju, morm kej it na FB pogledat, če imaš kakšno novo slikco user posted image
Podganca - enkratni rezultati na NS za tvoja medota user posted image , si lahko res taprava važička
Jona - saj sem ti poslala link, ja, imava že izbrano ime, ga je mož izbral user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.4.2009 7:54:46   
jona3
reby pa ga bosta komu povedala al bosta tiho do konca. midva sva pr drugi punčki povedala ime in potem me sploh nihče več ni vprašal kako dojenček ampak so me vsi spraševali kako je neža. in iz tega imena so pol ratala imena nižica nežika nežka in sem si jaz na porodu ko se je rodila premisla ker se mi je zdel da je ne bo nihče klical prav in sem ji dala ime gaja. tko da ko sva poslala sporočila o rojstvu so bli vsi šokirani. zej bova pa zbrala ime sam ga ne bova razlagala. upam da nama bo uspelo ker ta velik sine hoče vse vedet je pa ful čveka ne zna nič zamolčat.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.4.2009 7:57:03   
Reby
user posted image    

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (22.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
tobika (25.08.2009)
KruceFiks (29.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
spelka12 (23.10.2009)
efika (25.10.2009)

Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)
Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
Jona

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Bumo (16.08.2009)

LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image  user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander

Objemčkometer:

user posted image user posted image  Naska user posted image user posted image

user posted image
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU:

Torek, 28.04.
Kruce Fiks - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MAJU

Ponedeljek, 04.05.
Sempervivum - pregled 
Reby - pregled
ledenka - pregled

Torek, 05.05.
spelka12 - pregled 

Sreda, 06.05.
Kicsi - pregled 
miska73 - pregled 

Sreda, 13.05.
efika - pregled
Lsica - pregled
Goldy - pregled

Četrtek, 14.05.
mojsonček - pregled

Torek, 19.05.
Bumo - pregled
anci banci - pregled v porodnišnici

Sreda, 20.05.
Reby - 3D/4D pregled
Lučka25 - posvetovalnica

Torek, 26.05.
Goldy - CTG

Petek, 29.05.
Serendipity - pregled

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v APRILU: user posted image user posted image

user posted image  mismis (LJ)
user posted image  Bit (PO)
user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE: user posted image  
Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII 

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.4.2009 7:58:51   
Reby
Jona - a potem boste imeli že tretjega otročka, koliko sta pa stara tvoja dva? Midva nisva nobenemu povedala imena, samo midva ga uporabljava... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
25.4.2009 8:00:06   
jona3
Jaz imam rok poroda 12.11.2009 in še ne vem kateri spol bo.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
25.4.2009 8:00:51   
jona3
bo pa to moj tretji otrok. sin je star 11 let hči pa 9 mesece. noro bo novembra.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
25.4.2009 8:15:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: jona3

Jaz imam rok poroda 12.11.2009 in še ne vem kateri spol bo.

A nisi rekla, da boste imeli fantka?
Bom popravila naslednjič na seznamu... user posted image
A že 11 let, pa še 9 mesecev, sej ne morem verjet. Se mi zdi, kot da vem, katera si, si iz okolice CE? 

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
25.4.2009 9:56:16   
jona3
a ja iz kje si pa ti. mogoče se pa poznava.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
25.4.2009 9:57:03   
jona3
ja veš v mb so mi rekli da naj bi bil fantek sam mi je moj ginekolog reku da mi bo na ns povedu.

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
25.4.2009 10:58:00   
Bumo

ja veš v mb so mi rekli da naj bi bil fantek sam mi je moj ginekolog reku da mi bo na ns povedu.

a tako hitro že je G povedal, kakšen spol bo? 

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
25.4.2009 11:02:12   
Reby

a ja iz kje si pa ti. mogoče se pa poznava.

Sem ti poslala zasebno sporočilo user posted image

(odgovor članu jona3)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
25.4.2009 11:07:22   
Goldy
jona3 - pozdravljena v klubu!user posted image  A ti si tudi iz okolice Celja. No, pol nas je pa kar nekaj takšnih....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
25.4.2009 11:45:53   
Kruce Fiks
Hej imamo novo nosečko!

IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

punce- nisem zdržala- naredila bc in v trenutku sta se obarvali in to full močno, tako da ni dvoma

obenem srečna , da  in hkrati zaskrbljena da se mi ne ponovi lanska zgodba

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
25.4.2009 12:48:27   
zarja1
Naša Larči ima Zarjo in Izaka. Čestitke!!!!! Jokam od sreče!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.