Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 8:49:51
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj kako ste kaj na tale mrzel sončen dan??? A je mrzlo? Jaz sem prkurla kamin, vročo belo kavo s smetano in kavčanje z Ajko, men ni mrzlo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 9:58:38
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj kako ste kaj na tale mrzel sončen dan??? A je mrzlo? Jaz sem prkurla kamin, vročo belo kavo s smetano in kavčanje z Ajko, men ni mrzlo Važička , mene je pa moj kužon danes že ob 5.30 zbudil, ker se sosedova kužika goni. Pa sva šla v mrzlo jutro na sprehod
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 11:08:28
|
|
|
|
Naska
|
Živijo vsem skupaj! Obayifo in Lsica, zdaj bi vaju pa kar prosila, če lahko odkupim tiste škatlice z utragestanom -po mojih izračunih jih bom potrebovala nekje od 6-7, čeprav imam svojo g. v sredo pa mi bo kaj več povedala. Tako da magari se na zs dogovorimo, kako lahko pridem do njih. Hvala! Naska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 11:28:00
|
|
|
|
obayifo
|
naska moj kontakt imaš na ZS
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 11:40:07
|
|
|
|
Goldy
|
naska - če hočeš lahko še jaz pogledam, če imam kakšno škatlico Utrogestana doma.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 13:47:24
|
|
|
|
dajamaja
|
Sem prišla mal okol, da se nalezem Prav prijetno je bilo vse te poznane nicke na tako lepi temi videt. Režim vidim, da je enak (kava, zajtrk ... ), sam nagcev nimate gor pripopanih . Srečke nosečke, naj vam bo sreča še naprej naklonjena!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 15:30:47
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Sem prišla mal okol, da se nalezem Prav prijetno je bilo vse te poznane nicke na tako lepi temi videt. Režim vidim, da je enak (kava, zajtrk ... ), sam nagcev nimate gor pripopanih . Srečke nosečke, naj vam bo sreča še naprej naklonjena! dajamaja, hvala za lepe želje, pa še kaj pridi, se boš bolj ziher okužila Nagci praviš, da manjkajo, hehe ... To je tko, preventivno, k nekatere smo že tko horny, k mamo že od začetka prepovedano ....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 15:31:30
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Sem prišla mal okol, da se nalezem Prav prijetno je bilo vse te poznane nicke na tako lepi temi videt. Režim vidim, da je enak (kava, zajtrk ... ), sam nagcev nimate gor pripopanih . Srečke nosečke, naj vam bo sreča še naprej naklonjena! dajamaja, hvala za lepe želje, pa še kaj pridi, se boš bolj ziher okužila Nagci praviš, da manjkajo, hehe ... To je tko, preventivno, k nekatere smo že tko horny, k mamo že od začetka prepovedano ....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 16:22:37
|
|
|
|
Reby
|
O, Dajamaja, lepo da si nas prišla malo pogledat Mlinčka - danes sem bila spet pri "teti" Zdenki, mi je eno lepo belo plombico nardila, pa grem še 2x ali 3x, da mi zamenja stare plombice. Je pa prava faca. Veš, kako sem ti hvaležna, da si mi tole zrihtala, res sem vesela, upam, da se ti kdaj lahko oddolžim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 16:25:33
|
|
|
|
Reby
|
No, danes sem bušija obložila cunjicami in se postavila pod pravi zorni kot, da bote vidle, da ni ne duha ne sluha o glisti, 6 kg se pa more že nekje poznat
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 17:16:33
|
|
|
|
dajamaja
|
Reby, lep trebušček! Čeprav imam jaz takega že sam po vseh stimulansih . Si ti zdaj OK? Nič izcedkov? Čuvaj sebe in otročička. Hvala Sempervivum, kr pihajte vame Mlinčka, kako si ti in tvoje poscanke ? Bodoči ata te pa po rokah nosi, kaj? Kako kaj moja rožica? Se tud bolj stran od RR drži. Dej jo pozdravi in sporoči, da se večkrat spomnem nanjo. Uživajte!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 19:52:01
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja Reby, lep trebušček! Čeprav imam jaz takega že sam po vseh stimulansih . Si ti zdaj OK? Nič izcedkov? Čuvaj sebe in otročička. Ja, trojne majčke, ravna drža in dobiš konkreten buši Jaz sem zaenkrat hvala super, nič za pritoževat, me zanima, kaj se dogaja s hematomom, no, bom vidla drug petek. Kako si ti?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 19:53:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby No, danes sem bušija obložila cunjicami in se postavila pod pravi zorni kot, da bote vidle, da ni ne duha ne sluha o glisti, 6 kg se pa more že nekje poznat no, no saj počasi se ti bo pa začel tudi buši poznati , ne brez hece moj je seda tak, po vseh teh špikah
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 19:55:40
|
|
|
|
mismis
|
no pa še malo navijanja za jutri, preden se vrnem na tisto temo, kamor spadam Torek, 24.03. Goldy - pregled dajmo pikica, dajmo Goldy
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 19:55:55
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no saj počasi se ti bo pa začel tudi buši poznati , ne brez hece moj je seda tak, po vseh teh špikah No, sam pr teb joške še najbrž vedn presegajo trebuh , pri meni ne Drugače pa je že velik buši, da veš...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 19:56:26
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis no pa še malo navijanja za jutri, preden se vrnem na tisto temo, kamor spadam Torek, 24.03. Goldy - pregled dajmo pikica, dajmo Goldy Tut jaz!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 20:06:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis no, no saj počasi se ti bo pa začel tudi buši poznati , ne brez hece moj je seda tak, po vseh teh špikah No, sam pr teb joške še najbrž vedn presegajo trebuh , pri meni ne Drugače pa je že velik buši, da veš... no, no to se pa tako bere, kot da si dolge puščam, joške namreč
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 20:19:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Torek, 24.03. Goldy - pregled dajmo pikica, dajmo Goldy se kar podpiiiišeeeem
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 20:24:46
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala punce za navijanje! Kaj me danes boli tu pod rebri. Mislim, da mi jih bo čisto razmaknilo, al neki takega. bom jutri malo povprašala, samo po mojem to sodi kar v paket "nosečnost", tako da se nimam kaj pritoževat. Mala pa pleše, se razgibava. Se prej malo po trebuhu potapkala, se je kar javila. Reby (lep buši ), mismis - a vidve tu o joškah in trebuščkih! dajamaja - goli moški še pridejo.... Hvala za ! Ti kar še večkrat tu poglej, te ziher okužimo. In ostale? Kje se skrivate?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 21:53:23
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Živijo vsem skupaj! Obayifo in Lsica, zdaj bi vaju pa kar prosila, če lahko odkupim tiste škatlice z utragestanom -po mojih izračunih jih bom potrebovala nekje od 6-7, čeprav imam svojo g. v sredo pa mi bo kaj več povedala. Tako da magari se na zs dogovorimo, kako lahko pridem do njih. Hvala! Naska No, pa jih bomo spravil v promet, se mi zdi škoda, da bi propadle, ko jih je pa tako težko dobit. Jutri ti točno povem koliko mi jih je ostalo. Za eno škatlico sem sigurna, mislim pa da bi mogle bit še dve. Če si z Lj, se pa lahko tud kje na kakšni "kavi" dobiva...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 21:57:26
|
|
|
|
Lsica
|
Torek, 24.03. Goldy - pregled Goldy, fajn opravi jutri!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.3.2009 22:43:17
|
|
|
|
mojsonček
|
Torek, 24.03. Goldy - pregled Goldy, fajn opravi jutri!!! Uuuuuuu, dons sm pa bl pozna... sem se samo še za navjanje prijavila zdej pa šibam v posteljo, kdo ve, mogoče bom pa spet luft mešala... GOLDY javi jutri, kako s pupo napredujeta... vse hočmo vedet! REBY glistica... kakorkoli si že izvedla tole fotkanje maš lepega mičkenega bušija v katerem raste ena luštna pupika Zdej pa grem... MIRNO NOČKO IN TRDEN SPANEC!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 0:27:25
|
|
|
|
Sempervivum
|
Torek, 24.03. Goldy - pregled Goldy, fajn opravi jutri!!! Jaz sem pa sedajle ugotovila, da imam pregled že naslednji teden. Jupi! Tole gre pa za spremembo enkrat zelo hitro. Sem pa danes izredno dobre volje, ker mi naš malček kar naprej nekaj skače po bušiju, tko nežno, že cel dan. Sem prav dobre volje, ker ga čutim. Lahko nočko vsem, kaj lepega sanjajte , pa lep jutrišnji dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 6:06:24
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro drage nosečke in očka to be... Start your day the right way...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 6:34:02
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro. Vidim, da je pa danes Lsica bila že pridna, hvala za kavico. Jaz zadnje čase ful dobr spim, ker me trebuh nič ne boli, pa tista blazina za nosečnice je res super. Se zjutraj zbudim čisto naspana, kar mi paše, da ne rabim nazaj v postlo lezt in sem potem ob devetih čist zalimana. Goldy - fajn zrihtaj danes, pa upam, da bolečina pod rebri mine. Semper, Mojsonček, Ajsi, Mismisu, Mlinčka, Naska, Obi, Lučka (btw, kje se skrivaš?), Miška, Kruce, Se*, Špelka (tut tebe nč ni na spregled) - en lep dan želim vsem skupaj!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.