![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 11:46:58
|
|
|
|
spelka12
|
mlinčka še bi šeeeeeeeee....... Sreda, 25.03. Blanč - morfologija Kicsi - UZ (prim. Cerar) Špelka12 - pregled jutri pa res upam, da mi določi PDP, posvetovalnico, pa tud nuhalna se mi že bliža. PA gre res kar hitro ja. Po novem imamo tud v Kranju nuhalno in to celo pri moji g. AMpak vseeno me mika, da bi šla rajše v Dravlje. Po krvavitvi sem resno vzela nasvet o ležanju in samo še ležim, vstanem samo za wc in seveda hrano. Upam, da mi bo podaljšala bolniško ker so bolečine še zmerej hude. Pa na šihtu so že našli pomoč ker zgleda pričakujejo, da ne pridem več nazaj . podganca povej, a že čutiš, da si noseča? blanč upam, da te po morfi spustijo domov k možeku. reby gledam tvojo slikco , 6kg ja, ampak samo v trebuščku. mišmiš ti se nam pa naslednji mesec že pridružiš a ne? A že veš, kdaj bo et? dajamaja kdaj pa ti prideš sem za 9 mesecev? Upam, da kmalu. kruce a krucki še otrdeva trebuh? Vsem nosečkam eno lepo . Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. Komaj čakam.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 11:53:44
|
|
|
|
mismis
|
Ojla Špelka lepo te je brati. In tudi prav je, da počivaš, le daj, da ne bo mismis hud kt sto , lej kako Reby pridno uboga. Sicer ne vem, kako to misliš, da se vam naslednji mesec pridružim, ker sem že sedaj z vami , moj ET pa bo enkrat naslednji teden, odvisno od tega kdaj bo punkcija. Jutri ima UZ, pa bo vse malo bolj jasno
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:05:46
|
|
|
|
Naska
|
thanks Obayifo - ja sta se dobila - tako da dve že mam, zdaj pa veselo zbiram naprej!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:20:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ojla Špelka lepo te je brati. In tudi prav je, da počivaš, le daj, da ne bo mismis hud kt sto , lej kako Reby pridno uboga. Sicer ne vem, kako to misliš, da se vam naslednji mesec pridružim, ker sem že sedaj z vami , moj ET pa bo enkrat naslednji teden, odvisno od tega kdaj bo punkcija. Jutri ima UZ, pa bo vse malo bolj jasno A se lahko zgovarjam na nosečniško pozabljivost? Miška jest sem pa čist mislila, da greš ti po pingvine. Pridružiš se nam pa s fižolčkom v trebuhu, to sem mislila.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:28:08
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Ojla Špelka lepo te je brati. In tudi prav je, da počivaš, le daj, da ne bo mismis hud kt sto , lej kako Reby pridno uboga. Sicer ne vem, kako to misliš, da se vam naslednji mesec pridružim, ker sem že sedaj z vami , moj ET pa bo enkrat naslednji teden, odvisno od tega kdaj bo punkcija. Jutri ima UZ, pa bo vse malo bolj jasno A se lahko zgovarjam na nosečniško pozabljivost? Miška jest sem pa čist mislila, da greš ti po pingvine. Pridružiš se nam pa s fižolčkom v trebuhu, to sem mislila. a se lohka naprej hecam, namreč sem ravno včeraj jedla fižol v solati, tako da je danes veliko fižolčkov v trebuščku Srce moje ti se kar zgovarjaj na nosečniško pozabljivost, sedaj ti je itak vse oproščeno, tudi to, da ne veš, da se jaz že skoraj en mesec špikam
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:39:12
|
|
|
|
Kicsi
|
Ojla. Goldy,lep pregled danes. Nosečke moje,kako spite kaj ponoči?Jaz za en drek . Če se na kateri koli bok uležem,mi tok vleče kožo ,da lahko samo znorim od pekočine,pa še moja dva pingvinčka mi ne pustita,da spim na boku.Brcata kot zmešana,če sem na enem boku en,če pa na drugem pa ta drug . Pa sem se odločila,da bom spala sede,ker leže ni šans,da spim,ker bi se zadušila,pa vam povem,da mi uspe spati na hrbtu cca.3 ure maximalno,pol me pa začne vse bolet. A imate mogoče kak nasvet,kako spat brez bolečin v hrbtu,riti,bokih,nogah,rokah,vratu ? Mi že zdaj nagajata,kaj še bo? Pa še noge in roke so mi začele tako zatekat,da sem ko buhtelček. No,dost jamranja,drugače sem super . Komaj čakaj jutri,da vidim moja dva .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:39:53
|
|
|
|
Reby
|
Mlinčka - kako sem ti favš tega lepega bušija, še in še bi ga gledala Špelka - lepo, da si nas prišla mal pozdravit, na nuhalno pa le pojdi v Dravlje, vse tako lepo razloži tale Reševa, pa še lepe slikce nardi. Jah, ko bi me ti prej poznala, bi kr vidla, da sem prava bombica ratala Ti pa le ubogaj Mismisa (ki se nam seveda kmalu pridruži) in pocivaj, super, da so že drugo našli v službi, da se še s tem ne obremenjuješ. Sem pa res vesela zate in za pikico Miska - hvala za info o Blanči, super, da je vse ok Pridna bodi in čuvaj svoja dva falota/falotki.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:43:57
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica serendipity, mam en dober zdrav recept z veliko sadja, če maš tega rada : zmečkaš banano, preliješ z navadnim jogurtom in notri narežeš koščke jabolka. Saj sliši se ne kaj posebnega, ampak moraš probat, harmonija okusov, osvežilno, hranilno oz. nasitno ampak ne tako, da bi te tiščalo v želodcu. Pa še za prebavo je odlično... Njami ... hvala za recept. Bom sprobala. Zjutraj imam namreč grozen problem, kaj pojesti, ker mi je po vsem slabo ... Šele po kosilu sem v redu. Sem probala sadje, jogurt, prepečenec, ... pa ni nič bolje. Stimulacija s hrano, ja Pri meni to vedno vžge IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. Komaj čakam. To je pa tako lepo napisano Končno! Uživajte, drage
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:47:03
|
|
|
|
obayifo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Vsem nosečkam eno lepo . Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. Komaj čakam. jaz sem pa prebrala, da tudi nosečkam 'pripada' praznovat materinski dan
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:47:10
|
|
|
|
mismis
|
Goldy, zakaj pa ne tukaj o joškah in trebuhih, ravno tu lahko tekmujemo kdo ima večje/večjega. Na katerikoli drugi temi, bi se šlo kdo ima večje joške in manjši trebuh Mojsonček sitno, še 80 dni, ša malo pa bo šlo zares. Sempervivum, potem imaš ti tudi gimnastičarja , da ti skače po trebuhu in ti ne dovoli spati. Reby je pa zaspanka, še dobro da imaš tole blazinco, da lažje spiš se*, sem šla še malo tvojega bušija pošpegati, ti pujska ti , čisto zares je pa prav lep buši Bumo, pa si le našla na tole stran, super se mi je zdelo, da si jo morala spregledati. Ampak tam pri nas si pa še vedno dobrodošla oooo mama Mlinčkova, ste seksi, kdaj boš imela kaj časa zame, da se še jaz malo podrgnem obte in ob prideva julija
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 12:55:13
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis oooo mama Mlinčkova, ste seksi, kdaj boš imela kaj časa zame, da se še jaz malo podrgnem obte in ob prideva julija Ja, lej jo, šemo! Ko boš srečanje organizirala, vendar ! Saj veš, da pridemo! Matr se bova drgnle, se bo kar kadil ! Dejzi te bo pa po kolenu šlatala, da bo za zihr !
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 13:00:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: mismis oooo mama Mlinčkova, ste seksi, kdaj boš imela kaj časa zame, da se še jaz malo podrgnem obte in ob prideva julija Ja, lej jo, šemo! Ko boš srečanje organizirala, vendar ! Saj veš, da pridemo! Matr se bova drgnle, se bo kar kadil ! Dejzi te bo pa po kolenu šlatala, da bo za zihr ! JUPI, potem moram pa hitro kakšno kiklico nabaviti, da me bo Daisy po kolenčkih lažje šlatala Za srečanje se pa že menimo, ampak smo trenutno na status quo, dokler ne zvemo, kdaj bo ta presneti mismis imel punkcijo. Mogoče se pa spet pri nas dobimo, itak je toliko dnarja ostalo v skupni blagajni, da sploh ni panike. Drugače pa veš de, da obvestim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 13:09:20
|
|
|
|
ledenka
|
kicsi, probaj si trebuh podložit, ko ležiš na boku, da te ne bo tako vleklo! idealne za to so blazine za dojenje, uporabiš pa itak lahko kateri koli poušter. pa dobro se namaži pred spanjem, da bo koža bolj elastična! jaz spim tako, da se oklepam blazine, vrhnjo nogo mam gor, trebuh pa je v luknji med blazino in posteljo, če si lahko vsaj približno predstavljaš, kako to gre.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 13:37:17
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Reby je pa zaspanka, še dobro da imaš tole blazinco, da lažje spiš Ti bom jaz dala zaspanko, kdo vam je (IVF-kam) pa zjutri tako lepo kavico skuhal? Ja, blazina je zakon in mož je ves srečen, ker sem zadovoljna, da mi je tako lepo darilo prinesel.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 13:44:58
|
|
|
|
Kicsi
|
Ma ja.Imam blazino za dojenje,pa sem z njim spala kot angelček tam nekje do 25.tedna,zdaj pa ne pomaga več. Vsak večer si pred spanjem namažem z zelo mastno kremo,pa tudi z podlaganjem pouštra sem probala spat,pa me tok brcata na tisti bok na katerega se uležem,da imam slabo vest,ker imam občutek,da ju tak položaj moti.Vsakič,ko se vležem na bok me brcata,ko se usedem pa takoj nehata. Po moje si bom kupila antidekubitusni šlauf za pod rit,da bom lahko zdržala celo noč na riti.Problem je,da me koža na riti začne pečt po določene času sedenja.Spat sem se pa že navadila sede. Se je moj dragi kar na kauč preselu spat,ker imam tok pouštrov in vsega okoli sebe,da nima skoraj nič prostora več na postelji. Saj se mi smili,ampak boh pomagi . Ledenka vseeno ti hvala za ponujeno pomoč.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 13:59:38
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Goldy, zakaj pa ne tukaj o joškah in trebuhih, ravno tu lahko tekmujemo kdo ima večje/večjega. Na katerikoli drugi temi, bi se šlo kdo ima večje joške in manjši trebuh Ja, in to je edina tema, pri kateri imam kaj šans So joške drugače vedno najmanjše, trebuh pa ... preden sem se začela špikat je bil OK, po hiperci pa ni pa ni šel v prvotno stanje. Sam zdej smo pa vse zmagovalke Mlinčka, ti pa še kar kakšno fotko pripopaj. Ste prav luštne Pa nisem vedla, da si tudi ti julijka Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513 Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 14:35:36
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije... Reby? Tvoje izkušnje?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 14:42:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije... Reby? Tvoje izkušnje? Kruce, čim prej pokličita G. držim pesti, da ni nič resnega
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 14:58:11
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513 Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo Pravim,da imam že blazino,ampak mi je pomagala tam do enega 25.tedna,zdaj pa nič več,čeprav še zmeri spim z njo-mi paše za pod glavo,pa za oporo križa za sedeče spanje jo imam. Je pa res pohvale vredna ta blazina,ampak jaz imam enostavno prevelik trebuh,da bi bila še funkcionalna zame za spat na boku. Ma bom že,sam da sta moja pingvinčka o.k.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:00:11
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije... Reby? Tvoje izkušnje? Držim pesti tudi jaz,da bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:12:12
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513 Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo Pravim,da imam že blazino,ampak mi je pomagala tam do enega 25.tedna,zdaj pa nič več,čeprav še zmeri spim z njo-mi paše za pod glavo,pa za oporo križa za sedeče spanje jo imam. Je pa res pohvale vredna ta blazina,ampak jaz imam enostavno prevelik trebuh,da bi bila še funkcionalna zame za spat na boku. Ma bom že,sam da sta moja pingvinčka o.k. Ja, sory ... Ko sem pisala sporočilo, še ni bilo tvojega posta ... Ja pol pa res ne vem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:17:10
|
|
|
|
obayifo
|
kruce, mam nohte v dlaneh, upam, da je vse v redu, nič odlašat, preverite. pa sporoči..
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:25:11
|
|
|
|
Lsica
|
kruce, brez panike ampak kar k zdravniku. Držim pesti... IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513 Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo Pravim,da imam že blazino,ampak mi je pomagala tam do enega 25.tedna,zdaj pa nič več,čeprav še zmeri spim z njo-mi paše za pod glavo,pa za oporo križa za sedeče spanje jo imam. Je pa res pohvale vredna ta blazina,ampak jaz imam enostavno prevelik trebuh,da bi bila še funkcionalna zame za spat na boku. Ma bom že,sam da sta moja pingvinčka o.k. Jaz pa spim brez blazine (26. teden) ampak sama na ta veliki postelji. Pol se pa že tko naštimam, (včasih pa tud s posteljnino založim), da mi paše. V glavnem pa rabim ful prostora . Je pa to res, če nosiš enega se mu že nekako prilagodiš, če sta pa dva , pa ni dobro ne levo ne desno .
< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.3.2009 15:27:45 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:27:41
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo kruce, mam nohte v dlaneh, upam, da je vse v redu, nič odlašat, preverite. pa sporoči.. Mal prej je menjala uložek, pa počakava da bo šla ena ura mimo. Tak da bova realno lahko ocenila kolk je krvavitve. Pa da človk zna povedat po telefonu.... Njen G. je danes dežuren v PO, tako da se ne vozmo po nepotrebnem... Čez pol urce sporočim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 24.3.2009 15:31:43
|
|
|
|
Serendipity
|
Stiskam pestke.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.