|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
24.3.2009 11:46:58   
spelka12
mlinčka še bi šeeeeeeeee....... user posted image user posted image
Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)
Špelka12 - pregled
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa res upam, da mi določi PDP, posvetovalnico, pa tud nuhalna se mi že bliža. PA gre res kar hitro ja. Po novem imamo tud v Kranju nuhalno in to celo pri moji g. AMpak vseeno me mika, da bi šla rajše v Dravlje.
Po krvavitvi sem resno vzela nasvet o ležanju in samo še ležim, vstanem samo za wc in seveda hrano. Upam, da mi bo podaljšala bolniško ker so bolečine še zmerej hude.user posted image  Pa na šihtu so že našli pomoč ker zgleda pričakujejo, da ne pridem več nazajuser posted image .

podganca povej, a že čutiš, da si noseča?
blanč upam, da te po morfi spustijo domov k možeku.
reby gledam tvojo slikco user posted image , 6kg ja, ampak samo v trebuščku.
mišmiš ti se nam pa naslednji mesec že pridružiš a ne? A že veš, kdaj bo et?
dajamaja kdaj pa ti prideš sem za 9 mesecev? Upam, da kmalu.
kruce a krucki še otrdeva trebuh?

Vsem nosečkam eno lepo user posted image . Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
24.3.2009 11:53:44   
mismis
Ojla Špelka lepo te je brati. In tudi prav je, da počivaš, le daj, da ne bo mismis hud kt sto user posted image , lej kako Reby pridno uboga.
Sicer ne vem, kako to misliš, da se vam naslednji mesec pridružim, ker sem že sedaj z vami user posted image user posted image user posted image , moj ET pa bo enkrat naslednji teden, odvisno od tega kdaj bo punkcija. Jutri ima UZ, pa bo vse malo bolj jasno

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
24.3.2009 12:05:46   
Naska
thanks Obayifo - ja sta se dobila - tako da dve že mam, zdaj pa veselo zbiram naprej!

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
24.3.2009 12:20:00   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ojla Špelka lepo te je brati. In tudi prav je, da počivaš, le daj, da ne bo mismis hud kt sto user posted image , lej kako Reby pridno uboga.
Sicer ne vem, kako to misliš, da se vam naslednji mesec pridružim, ker sem že sedaj z vami user posted image user posted image user posted image , moj ET pa bo enkrat naslednji teden, odvisno od tega kdaj bo punkcija. Jutri ima UZ, pa bo vse malo bolj jasno

A se lahko zgovarjam na nosečniško pozabljivost? user posted image  Miška jest sem pa čist mislila, da greš ti po pingvine. Pridružiš se nam pa s fižolčkom v trebuhu, to sem mislila.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
24.3.2009 12:28:08   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

A se lahko zgovarjam na nosečniško pozabljivost? user posted image  Miška jest sem pa čist mislila, da greš ti po pingvine. Pridružiš se nam pa s fižolčkom v trebuhu, to sem mislila.

a se lohka naprej hecam, namreč sem ravno včeraj jedla fižol v solati, tako da je danes veliko fižolčkov v trebuščku user posted image user posted image user posted image
Srce moje ti se kar zgovarjaj na nosečniško pozabljivost, sedaj ti je itak vse oproščeno, tudi to, da ne veš, da se jaz že skoraj en mesec špikamuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
24.3.2009 12:39:12   
Kicsi
Ojla.
Goldy,lep pregled danes.

Nosečke moje,kako spite kaj ponoči?Jaz za en drek user posted image . Če se na kateri koli bok uležem,mi tok vleče kožo ,da lahko samo znorim od pekočine,pa še moja dva pingvinčka mi ne pustita,da spim na boku.Brcata kot zmešana,če sem na enem boku en,če pa na drugem pa ta drug user posted image .
Pa sem se odločila,da bom spala sede,ker leže ni šans,da spim,ker bi se zadušila,pa vam povem,da mi uspe spati na hrbtu cca.3 ure maximalno,pol me pa začne vse bolet.
A imate mogoče kak nasvet,kako spat brez bolečin v hrbtu,riti,bokih,nogah,rokah,vratu ? user posted image
Mi že zdaj nagajata,kaj še bo? user posted image user posted image

Pa še noge in roke so mi začele tako zatekat,da sem ko buhtelček. user posted image

No,dost jamranja,drugače sem super user posted image .
Komaj čakaj jutri,da vidim moja dva user posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
24.3.2009 12:39:53   
Reby
Mlinčka - kako sem ti favš tega lepega bušija, še in še bi ga gledala user posted image
Špelka - lepo, da si nas prišla mal pozdravit, na nuhalno pa le pojdi v Dravlje, vse tako lepo razloži tale Reševa, pa še lepe slikce nardi. Jah, ko bi me ti prej poznala, bi kr vidla, da sem prava bombica ratala user posted image  Ti pa le ubogaj Mismisa (ki se nam seveda kmalu pridruži) in pocivaj, super, da so že drugo našli v službi, da se še s tem ne obremenjuješ. Sem pa res vesela zate in za pikico user posted image
Miska - hvala za info o Blanči, super, da je vse ok user posted image  Pridna bodi in čuvaj svoja dva falota/falotki.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
24.3.2009 12:43:57   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

serendipity, mam en dober zdrav recept z veliko sadja, če maš tega radauser posted image : zmečkaš banano, preliješ z navadnim jogurtom in notri narežeš koščke jabolka. Saj sliši se ne kaj posebnega, ampak moraš probat, harmonija okusov, osvežilno, hranilno oz. nasitno ampak ne tako, da bi te tiščalo v želodcu. Pa še za prebavo je odlično...

Njami ... hvala za recept. Bom sprobala. Zjutraj imam namreč grozen problem, kaj pojesti, ker mi je po vsem slabo ... Šele po kosilu sem v redu. Sem probala sadje, jogurt, prepečenec, ... pa ni nič bolje. Stimulacija s hrano, ja user posted image  Pri meni to vedno vžge user posted image

Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

To je pa tako lepo napisano user posted image  user posted image  user posted image  Končno! Uživajte, drage user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
24.3.2009 12:47:03   
obayifo
Vsem nosečkam eno lepo user posted image . Jutri bo pa zadni materinski dan, ki ga ne bomo praznovale. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

jaz sem pa prebrala, da tudi nosečkam 'pripada' praznovat materinski dan user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
24.3.2009 12:47:10   
mismis
Goldy, zakaj pa ne tukaj o joškah in trebuhih, ravno tu lahko tekmujemo kdo ima večje/večjega. Na katerikoli drugi temi, bi se šlo kdo ima večje joške in manjši trebuh user posted image user posted image

Mojsonček sitno, še 80 dni, ša malo pa bo šlo zares.

Sempervivum, potem imaš ti tudi gimnastičarjauser posted image user posted image , da ti skače po trebuhu in ti ne dovoli spati.

Reby je pa zaspanka, user posted image user posted image user posted image  še dobro da imaš tole blazinco, da lažje spiš

se*, sem šla še malo tvojega bušija pošpegati, ti pujska ti user posted image user posted image , čisto zares je pa prav lep buši

Bumo, pa si le našla na tole stran, super se mi je zdelo, da si jo morala spregledati. Ampak tam pri nas si pa še vedno dobrodošla

oooo mama Mlinčkova, ste seksi, kdaj boš imela kaj časa zame, da se še jaz malo podrgnem obte in ob prideva julijauser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
24.3.2009 12:55:13   
mlinčka
oooo mama Mlinčkova, ste seksi, kdaj boš imela kaj časa zame, da se še jaz malo podrgnem obte in ob prideva julijauser posted image user posted image

Ja, lej jo, šemo! Ko boš srečanje organizirala, vendar user posted image ! Saj veš, da pridemo! Matr se bova drgnle, se bo kar kadil user posted image ! Dejzi te bo pa po kolenu šlatala, da bo za zihr user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
24.3.2009 13:00:58   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Ja, lej jo, šemo! Ko boš srečanje organizirala, vendar user posted image ! Saj veš, da pridemo! Matr se bova drgnle, se bo kar kadil user posted image ! Dejzi te bo pa po kolenu šlatala, da bo za zihr user posted image !

JUPI, potem moram pa hitro kakšno kiklico nabaviti, da me bo Daisy po kolenčkih lažje šlatala user posted image user posted image user posted image
Za srečanje se pa že menimo, ampak smo trenutno na status quo, dokler ne zvemo, kdaj bo ta presneti mismis imel punkcijo. Mogoče se pa spet pri nas dobimo, itak je toliko dnarja ostalo v skupni blagajni, da sploh ni panike. Drugače pa veš de, da obvestim.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
24.3.2009 13:09:20   
ledenka
kicsi, probaj si trebuh podložit, ko ležiš na boku, da te ne bo tako vleklo! idealne za to so blazine za dojenje, uporabiš pa itak lahko kateri koli poušter. pa dobro se namaži pred spanjem, da bo koža bolj elastična! jaz spim tako, da se oklepam blazine, vrhnjo nogo mam gor, trebuh pa je v luknji med blazino in posteljo, če si lahko vsaj približno predstavljaš, kako to gre.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
24.3.2009 13:37:17   
Reby

Reby je pa zaspanka, user posted image user posted image user posted image  še dobro da imaš tole blazinco, da lažje spiš

Ti bom jaz dala zaspanko, kdo vam je (IVF-kam) pa zjutri tako lepo kavico skuhal? user posted image
Ja, blazina je zakon in mož je ves srečen, ker sem zadovoljna, da mi je tako lepo darilo prinesel.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
24.3.2009 13:44:58   
Kicsi
Ma ja.Imam blazino za dojenje,pa sem z njim spala kot angelček tam nekje do 25.tedna,zdaj pa ne pomaga več.
Vsak večer si pred spanjem namažem z zelo mastno kremo,pa tudi z podlaganjem pouštra sem probala spat,pa me tok brcata na tisti bok na katerega se uležem,da imam slabo vest,ker imam občutek,da ju tak položaj moti.Vsakič,ko se vležem na bok me brcata,ko se usedem pa takoj nehata.
Po moje si bom kupila antidekubitusni šlauf za pod rit,da bom lahko zdržala celo noč na riti.Problem je,da me koža na riti začne pečt po določene času sedenja.Spat sem se pa že navadila sede.
Se je moj dragi kar na kauč preselu spat,ker imam tok pouštrov in vsega okoli sebe,da nima skoraj nič prostora več na postelji. user posted image
Saj se mi smili,ampak boh pomagi user posted image .
Ledenka vseeno ti hvala za ponujeno pomoč.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
24.3.2009 13:59:38   
Sempervivum

Goldy, zakaj pa ne tukaj o joškah in trebuhih, ravno tu lahko tekmujemo kdo ima večje/večjega. Na katerikoli drugi temi, bi se šlo kdo ima večje joške in manjši trebuh user posted image user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Ja, in to je edina tema, pri kateri imam kaj šans user posted image  So joške drugače vedno najmanjše, trebuh pa ... preden sem se začela špikat je bil OK, po hiperci pa ni pa ni šel v prvotno stanje. Sam zdej smo pa vse zmagovalke user posted image  user posted image  user posted image  

Mlinčka, ti pa še kar kakšno fotko pripopaj. Ste prav luštne user posted image  Pa nisem vedla, da si tudi ti julijka user posted image

Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
24.3.2009 14:35:36   
Kruce Fiks
Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije...
Reby? Tvoje izkušnje?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
24.3.2009 14:42:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Pri nas smo začeli krvaveti. Začelo se je dopoldne z nekakšnim rjavim sluzastim izcedkom, potem pa skoz bolj rdeče. Prav ženička da prav čuti kot pri menstruaciji ko svstaneš pa se kar vlije...
Reby? Tvoje izkušnje?

Kruce, čim prej pokličita G. držim pesti, da ni nič resnega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
24.3.2009 14:58:11   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kicsi, mogoče bi res šla po blazino za dojenje? Jaz tudi čedalje slabše spim, pa že kar nekaj časa zbiram vtise in vidim, da so zelo pozitivni. V BabyCentru jo imajo. Tole so punce precej pohvalile:

Obi, si kar prav prebrala ... ja itak da smo že sedaj mamice! Torej jutri veselo praznujmo user posted image

Pravim,da imam že blazino,ampak mi je pomagala tam do enega 25.tedna,zdaj pa nič več,čeprav še zmeri spim z njo-mi paše za pod glavo,pa za oporo križa za sedeče spanje jo imam.
Je pa res pohvale vredna ta blazina,ampak jaz imam enostavno prevelik trebuh,da bi bila še funkcionalna zame za spat na boku.
Ma bom že,sam da sta moja pingvinčka o.k.

Neposredna povezava do sporočila: 1019
24.3.2009 15:00:11   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Reby? Tvoje izkušnje?

Držim pesti tudi jaz,da bo vse v redu.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1020
24.3.2009 15:12:12   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Pravim,da imam že blazino,ampak mi je pomagala tam do enega 25.tedna,zdaj pa nič več,čeprav še zmeri spim z njo-mi paše za pod glavo,pa za oporo križa za sedeče spanje jo imam.
Je pa res pohvale vredna ta blazina,ampak jaz imam enostavno prevelik trebuh,da bi bila še funkcionalna zame za spat na boku.

Ja, sory ... Ko sem pisala sporočilo, še ni bilo tvojega posta ... Ja pol pa res ne vem user posted image  

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
24.3.2009 15:17:10   
obayifo
kruce, mam nohte v dlaneh, upam, da je vse v redu, nič odlašat, preverite. pa sporoči..

Neposredna povezava do sporočila: 1022
24.3.2009 15:25:11   
Lsica
kruce, brez panike ampak kar k zdravniku. Držim pesti...

IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Jaz pa spim brez blazine (26. teden) ampak sama na ta veliki postelji. Pol se pa že tko naštimam, (včasih pa tud s posteljnino založim), da mi paše. V glavnem pa rabim ful prostorauser posted image . Je pa to res, če nosiš enegauser posted image se mu že nekako prilagodiš, če sta pa dvauser posted image user posted image , pa ni dobro ne levo ne desnouser posted image .

< Sporočilo je popravil Lsica -- 24.3.2009 15:27:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 1023
24.3.2009 15:27:41   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

kruce, mam nohte v dlaneh, upam, da je vse v redu, nič odlašat, preverite. pa sporoči..

Mal prej je menjala uložek, pa počakava da bo šla ena ura mimo. Tak da bova realno lahko ocenila kolk je krvavitve. Pa da človk zna povedat po telefonu....
Njen G. je danes dežuren v PO, tako da se ne vozmo po nepotrebnem...
Čez pol urce sporočim.

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
24.3.2009 15:31:43   
Serendipity
Stiskam pestke. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.