|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
20.3.2009 16:26:07   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Aja, Obayifo! Dej povej a je kaj bolel poseg? Vseh sorte slišim... 

joj ma dobrga G tale tvoja krucika user posted image

mah, glede posega samga... ni bolel, zaboli sam tist sunek, ko ti zarine iglo, pa pol je mal neprijetno, ko čutiš, ko nekaj 'vleče', sicer pa itak ves čas spremljaš na ekranu... ni mi pa jasno, zakaj recimo ne sme bit partner zraven, sej je jasno, da ne bi 'štale' delou tam okol...
če mi ne bi tako zelo trebuh otrdel, sploh ne bi blo nobenih težav, pol me je pa bol to motilo, sploh, k sm se na noge postavla, sm misla, da bo kr eksplodirou

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 901
20.3.2009 16:47:40   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

ni mi pa jasno, zakaj recimo ne sme bit partner zraven, sej je jasno, da ne bi 'štale' delou tam okol...

Hm, meni je rečeno da bom lahko bil zraven, če ni to mišljeno da bom čakal zunaj..user posted image
Bom pa ****rijo naredu!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 902
20.3.2009 19:59:06   
obayifo
kruce, jaz sem na tvoji strani! sam da ne bomo pol gledal na kakšnih tv 'poročilih' razdejanje v porodnišnici..
ampak glede na to, kaj vse naši dragi pretrpijo in kaj vse se da videt, če si v postopkih, ne bi bla tale AC nč posebnega, še lepo bi blo, k bi spet loh vidu kako raste. tko bo treba pa na MF počakat

< Sporočilo je popravil obayifo -- 20.3.2009 20:00:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 903
20.3.2009 20:29:49   
spelka12
Pri nas se je izcedek umiril, ga sploh ni več, ampak bolečine so pa ostale. Čeprav sem cel dan preživela v postelji me konkretno boli cela trebušna votlina. Mal cvikam, ker ko sem prejšnjič krvavela teh bolečin ni bilo.
obayifo lepo, da si preživela AC. Mene pa ni poseg čisto nič bolel, zgleda, da je pri vsaki drugače. Upam, da si imela boljše kosilo, kot me takratuser posted image . bljak
kruce, ti kr prepričaj ženko oz. kruciko v bolniško, bo še celo življenje lahko delala.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 904
20.3.2009 20:39:57   
Kruce Fiks
O marička sam poglejte to! Sej nam bo že sedaj družinski proračun popapal! 16. tedenuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 905
20.3.2009 22:01:02   
MBT1979
Pozdravljene naše nosečkeuser posted image .

Samo toliko, da vas pozdravim in vam zaželim lahko noč, ter da veste da na IVF-jevskem forumu nikakor nismo pozabili na vas in držimo pesti za vsako in za vsakega da bodo nosečnosti čim bolj mirne.

Mlinčka in Reby, upam da bosta lahko kaj potegnili s spancem ta vikend in da se bosta naspali user posted image user posted image

Kruce, jok kako veliki ste žeuser posted image

Naj samo še rečem

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 906
21.3.2009 6:13:46   
mojsonček
Jutro sončki!

Eni spet ne spimo... zadnje dva dni res čist out s temu spanjem, še čez dan nisem nič not prinašala... čakam, da se lahko spokam k dežurnemu zdravniku potem pa pot pod noge v kirurško ambulanto... žal nisem te sreče kot KICSI, ker moj famozni H vztraja in se veča in vem, da mi ni druge kot pa pod nož...

No, zdej pa neham s takimi in vam rajši eno dišečo kavico napopam za prijeten pričetek vikenda...

user posted image

tole je pa s fruštkom variantauser posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 907
21.3.2009 7:00:32   
Reby
Dobro jutro, vidim da je bil pa nekdo še bolj zgoden kot jaz - mojsonček zelo pridna user posted image  Sicer sem jaz že s pasjega sprehoda, ker če bi takoj zjutraj letela za računalnik, ne vem, kaj bi si moj mislil user posted image
Jaz sem se fajn naspala, zdej grem pa nekaj pojest in eno brezkofeinsko kavico - mož ravnokar kuha.
Mojsonček - upam, da tole sr.... od H čimprej mine.
Kruce - vi pa hitr rastete, sej ste čisto za nami user posted image , pa upam, da boš lahko zraven Krucike na AC (sicer pa itak imaš veze)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 908
21.3.2009 7:35:03   
blanč
Mojsonček hvala za kavico. Mal sem aut in ne vem kaj pomeni tale tvoj H. Upam vseeno, da te nebodo preveč mučili...
Vsem forukam en lep sončen dan.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 909
21.3.2009 8:33:44   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

MLINČKA a pupi kej razgrajata... dej nam kkšno fotko prlep no...

Mata kar akrobacije občasno, ja user posted image . Pa ni pretirano, bi mami pa oči rada hujš vragolije občutla. No, ko glih urejam pa lahko eno fotko prilepim. Je sicer bolj slabe kvalitete, ampak ajde...

user posted image

Kar konkretna buša, a user posted image ? 3 dni nazaj.

BTW, fajn zrihtaj s hemoroidi!

In vendarle so bile štorklje...

Neposredna povezava do sporočila: 910
21.3.2009 9:09:57   
Reby
Mlinčka - kako lep buši, iiii, lepotička, vidim, da pupe pridno rasejo user posted image
Blanči - kako si ti?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
21.3.2009 10:21:40   
Naska
Živijo

včeraj sem imela prvi uz - vse je v redu, grem nazaj k svoji ginekologinji. Imam tudi slikco. velik/a pa je 0,62cm.
Zdaj moram pa nujno po tiste tablete - dabroston. kam se že to gre? Na fernetiče, a ne, če grem v Italijo, kaj pa če bi šla v celovec? pa še utrogestan moram nabavit...
user posted image
lepo se imejte,
Naska

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 912
21.3.2009 10:50:38   
Goldy
Ojla!

Da se še jaz malo javim. Počasi pripravljam kosilo. Vmes grem še malo počivat.
Lepo se imejte in uživajte danes!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 913
21.3.2009 10:51:25   
Goldy
naska - čestitke! user posted image

mlinčka - lep buši, ni kaj. Dekleta rastejo.....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
21.3.2009 11:07:51   
Sempervivum
Mlinčka, buši kot da bi svojga gledala. Pa nimam dveh pupik, pa še mal manj sem noseča user posted image  No, edino popek mam že celo malo zunaj user posted image  V glavnem, ful luštno user posted image  Glavno, da so prebivalci OK user posted image

Sonček: naj se že porihta tole s H. Pa hvala za kavico in zajtrk.

Blanč, si še na all inclusive? Kako je kaj?

Obi, držim pesti za dobre rezultate na amnio. Naj ne pridejo prezgodaj, prepozno pa tudi ne, ane user posted image

Špelka, drži se! Tvoj mali je borec/borka, vse bo v redu, boš videla. A ti že imaš enega otročička doma?

No, po sončno-sneženo-sončnem dnevu bo očitno danes bolj prijetno. Ampak še vedno piha, da je kaj. Se bomo fajn zatufkal, na en sprehod bomo pa še vedno šli ...

Prijeten vikend!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 915
21.3.2009 11:11:46   
Reby
Naska - bravo za malega črvička. Glede nabave ti priporočam Italijo, saj je Avstrija dosti dražja, Utrogestan imajo v Celovcu, drugače pa si nabavi Prometrium na Fernetičih.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 916
21.3.2009 12:30:02   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

obayifo lepo, da si preživela AC. Mene pa ni poseg čisto nič bolel, zgleda, da je pri vsaki drugače. Upam, da si imela boljše kosilo, kot me takratuser posted image . bljak

porova juhca, kuskus, piščanec v smetanovi omaki, radič v solati in banana user posted image  ni blo tko slabo

mlinčka lepa buša, ni kaj

mojsonček naj ti ga lepo odstranijo in naj že neha delat štale

naska jaz sem utrogestan kupovala v mariborski lekarni, rabiš pa kakšen recept, meni je veljal beli iz avstrije, cena je bla pa okol 8 eur, v avstriji pa 12. imam pa še 2 škatlici, če se ne motim. jaz jih ne rabim več

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 917
21.3.2009 12:40:40   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

MLINČKA a pupi kej razgrajata... dej nam kkšno fotko prlep no...

Mata kar akrobacije občasno, ja user posted image . Pa ni pretirano, bi mami pa oči rada hujš vragolije občutla. No, ko glih urejam pa lahko eno fotko prilepim. Je sicer bolj slabe kvalitete, ampak ajde...

user posted image

BTW, fajn zrihtaj s hemoroidi!

IIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiii Mlinčkauser posted image user posted image , kako prekrasen trebuščekuser posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
21.3.2009 12:45:36   
Kicsi
Mojsonček.Ti božica,saj se mi kar smiliš.A pol se je tromboza naredila ali kaj?
Upam,da pri meni res ne bo prišlo tak daleč.
Zdrži.Ko bomo svoje štručke videli,bomo pa itak na vse tegobe in bolečine pozabile.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 919
21.3.2009 14:27:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

[

user posted image

WAAAUUU! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšen lep buši! user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 920
21.3.2009 18:08:13   
mojsonček
Aloha!

Ura je pol 6 in jst sem od zjutraj šele zdej prišla mal k sebi... f.ak in đizs krajst pa to ni blo humano... rodit je blo pis of kejk... mene v lajfu še ni tko bolel, jst sm tulila k mičken otroček, sploh nisem mogla nehat jokat... pa je bil stric dohtar ful nežen in poseg opravil za petko... ampak pol... ko je lokalna popustila... adijo pamet... še slabo mi je ratal.od bolečine, dihat nisem mogla... se še nisem usedla na rit in če ti dohtar reče o boga, tole pa mora grozno bolet... pol je vse jasno... amapk zdej je že za mano... vse bi blo lažje, če bi lahko bolečine nekako omilila s tableti ampak naša pupa je prioriteta... jst bom upam da jutr že velik boljš... zdej pa neham s tem sranjem, molim, da se ne ponovi...

MLINČKA kolk maš pa ti lepega, velikega bušija.... pa dve pupiki not... sigurno ga stalno božaš... veš kako bo še veselo, k bo vedno manj placa v bušiju...

REBY jst sm v dveh nočeh spala vsega skupaj 4 ure.. na obroke, dons ponoči sem samo čakala, da bo čim prej jutro... pol veš kolk se mi je vleklo...  ti, si uredu? pupa pridno raste? še malo pa bo MF... boš vprašala še enkrat za spol, da bo zihr al kr verjameš? jst sm morala slišat isto od 3 različnih G, da sem verjelauser posted image

NASKA user posted image  za pikico in mirno nosečnost ti želim

BLANČ  kako kaj? a ste zabetoniral MV? kaj pravijo strici v belem, bo treba še dolgo ostat v bolnici? jst ti želim, da čim prej ostanete 3 v 1, glede famoznega H pa... upam, da ti nikol ne bo treba vedetuser posted image

SEMPER jst nč ne verjamem dokler ne vidim... časti z eno fotko... a popek pa praviš vn lezeuser posted image  men je to ful luštno, k drgač mi je popek kr neki...smešen...

LSIČKA nisem ujela nikjer... kako je blo na pregledu? moram še k junijkam pokukat...

GOLDY že gnezdiš? počutje OK?

KRUCE madoniš... tale vaš pobč pa raste...  a to po očiju? pa dej nam zaupaj to famozno ime, ki je deležno takih komentarejv...

OBIKA kako si zrihtala za bolniško? kdaj pa izvide dobiš, v roku enega meseca a?

ŠPELČA po moje je izjema tista, ki je nč ni ščipal pa zvijal... men je napisala spasmex za prebrodit ta hude krče... še zdej moram kdaj kkšnga čvaknit... sej bo pupa, sam na pozitivo naštelaj obrate... 

No, zdej me mate zihr že poln kufer... sej pokamuser posted image

lepo bodite....

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 921
21.3.2009 21:02:37   
Sempervivum
Našsonček, ti nesrečnica, kaj ti je tega treba bilo ... Upam in držim fige, da se nikoli več ne ponovi. Si pa pogumna, to je treba priznat!

Mojga bušija hočeš ... hehe pa popek, meni je tudi kar neki, pa ful mi gre na živce, če se mi ga kdo dotika user posted image  No, sedaj sem malo bolj strpna. Pripopam ob priliki. Sam ne vem, če mi bo šlo. Sem hotla pripopat slikco s ta zadnjega UZ, pa mi ni ratal. Kavico ali pa hrano še znam, tole je pa očitno preveč zame ... user posted image  Goldy, ti me zastopiš, ane user posted image

Če greste že spat, pa lahko nočko in

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
21.3.2009 21:30:17   
Sempervivum
Tole je sedaj vaja iz shranjevanja slik. Upam, da mi je uspelo, sem vmes prebrala, kako naj bi to šlo ...

user posted image

Upam, da deluje user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.3.2009 21:52:11   
Lsica
Naska, sem šla čez vse to kot ti... Na Lj, kliniki najprej dajo Utrogestan, potem pa predpišejo Dabroston. No meni je moja G. predlagala, naj kar ves čas jemljem še Utrogestan in napisala tudi recept. Tablete se pri nas dobijo samo v Mariborski lekarni Tabor - jaz jih mam tudi še nekaj doma če rabiš...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.3.2009 22:01:58   
Lsica
Oj ti ubogi sončekmoj, takle maš z zobmi? No saj zdaj bo pa konec s temi bolečinami, a ne? Jaz sem mislila, koliko mi bo moj zobar zdaj lahko zobe popravil, ko sem na bolniški, pa mam čas. Pa je rekel sam, da je vse OKuser posted image . Pa vem da ni. Sam, si pa po svoje tud mislim, boljše da ne diram, dokler nič ne boli.

Pa hvala za vprašanje glede pregleda mojsonček...
Pregled je minil brez posebnosti - G je ugotovila, da je user posted image OK, to je pa tudi vse. Moje želje, kako bom videla user posted image , se niso glih uresničle, nekaj je nagajal UZ (baje se to dogaja ob slabem vremenu), tako da tudi slike nimamuser posted image . Kaj čmo. Čakalnica je bla tako polna (sem čakala, kljub temu, da sem bila naročena vsega skupaj 3 ure), da se mi je zdelo, da je G že kar malo utrujena....pa ji nisem hotela še s tem težit... V glavnem, da je dete OK!
Sem se pa pogovarjala še z eno ful luštno  user posted image , čaka dvojčke, baje tudi dosti na forumu,..., škoda, ker je šla pred mano noter, jaz sem mela pa medtem telefon, sem jo hotla že vprašat na katerih debatah sodeluje...

No tko je blo s tem mojim pregledom. Zdaj me pa spet čaka urejanje bolniške, pa glukozni test drug teden....naslednji pregled pa komaj čez en mesec, 20. aprila. Kje je še to...

Pa kje je še moj PDP? Še 100 dni...

Tale buši je pa tko lep mlinčkauser posted image . So pupe v lepem domauser posted image .

Še ena slika za pohvalit Sempervivum's user posted imageuser posted image user posted image user posted image .

Lepo pančkajte...in sanjajte...user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 21.3.2009 22:13:39 >

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?