|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
21.3.2009 22:03:01   
Naska
Živijo, Obayifo, kaj lahko tisti dve škatlici odkupim od tebe, ker jih moram namreč vrniti v lekarno tukaj v Ljubljani.
Drugače pa moram menda kupiti Dabroston - kje se pa to najbolje kupi?

Joj, Lsica - potem mi predlagate da ostanem kar na Utrogestanu, meni so sestre razložile, da je oboje isto, samo da je Dabroston bolj sintetičen, Utrogestan pa bolj naraven. Sicer imam pa pri svoji ginekologinji pregled v sredo, tako da bi verjetno tudi recept lahko dobila. Hmmm, morda bi se pa le odpravila v Maribor, če ne imam pa tudi prijatelje tam, ki mi ga lahko dobijo...

V glavnem ženske, hvaležna vam bom, če lahko odkupim tablete od vas, bom pa v ponedeljek ko grem itak spet v porodnišnico, ker sem včeraj pozabila vse papirje, vprašala, koliko jih potrebujem. Pa se torej v torek odpravim kar Maribor, ko so me že itak prosili, da bi takrat prišla na en sestanek - to bi pa šlo. Samo ikea potem odpade user posted image ...

hvala!

Naska

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 926
21.3.2009 22:21:45   
Lsica
Džizs, kaj pa jaz govorim...sonček moj, ne se mi smejat...ampak to se zgodi če na treh temah sodeluješ pa pomešaš zobe pa H. Za kak meter sem se uštelauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 927
21.3.2009 22:24:47   
Lsica
Naska točno tko, gre za isto stvar - progesteron, enkrat sintetično, drugič pa ne. Boš vidla kaj ti bo zdravnik rekel, pa se pol odloči. Drugač pa ni problema, vidiš da smo boljš založene ko naše lekarneuser posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 928
22.3.2009 2:29:21   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Džizs, kaj pa jaz govorim...sonček moj, ne se mi smejat...ampak to se zgodi če na treh temah sodeluješ pa pomešaš zobe pa H. Za kak meter sem se uštelauser posted image

kljub vsem mojim mukam sem se ti narežalauser posted image user posted image user posted image  meter gor al pa dol, sej je vseeno a neuser posted image
in baje spet ne spim... ker še vedno nisem uredu... moram nazaj k kirurgu in se sprašujem, kdaj bo teh muk konec, ker tole je nevzdržno... tut tale noč bo dolga...
grem bit produktivna...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 929
22.3.2009 6:43:06   
mismis
A sem prviuser posted image . DRUGI SEM...user posted image user posted image

user posted image

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 930
22.3.2009 7:24:45   
Reby
Dobro jutro! user posted image  me je Mismis prehitela. A si spet mela pasji alarm? user posted image  Jaz grem zdajle na sprehod, dokler še ne piha in da naju s pupo ne odnese. Ob 9. pa itak standard nedeljska kavica, me mož pelje malo med ljudi.
Mojsonček - ja ti bogo revše, se mi kr smiliš, pa vidim, da ne moreš spat. Upam, da bodo bolečine čimprej popustile. A pol so ti zadevo odstranl včeraj al kako?
Pogrešam Lučko, Miško user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 931
22.3.2009 8:29:11   
mlinčka
Dobro jutro, frčafelce in frčafelček user posted image !

Vidim, da je za lakoto in žejo poskrbljeno! Pridna mišmiša!

Mojsonček, a še nimaš miru s tole tvojo rito user posted image . Ja, bemtiš, zmeri mora kej bit, da ni preluštno, a?

Lsica, glavno, da je z user posted image  vse super, sej se jih bomo kmalu v živo nagledale. Teli pregledi so res vedno ena loterija. Nikol ne veš, kaj točno pričakovat.

Semper, dobr ti gre, tole z lepljenjem fotk user posted image . Mali ma pa tok fleten profil user posted image ! Zdej pa hitr še bušo gor!

Kicsi, dej nam no zaupaj, kak voziček si našla za user posted image user posted image . Me ta dvojne user posted image  mamo s tem en kup težav in izvajamo prave znanstvene raziskave. Ti si pa tako suvereno to tik-tak zrihtala user posted image !

Tudi vsem ostalim en pozdravček in čim lepši dan! 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 932
22.3.2009 9:15:23   
Kruce Fiks
Evo, da se še jaz poštempljam!
Dobro jutro!
Goldy, še vedno ne vem nič od vašega vozička!
Kaj bo danes na mizi?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 933
22.3.2009 10:19:18   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dobro jutro! user posted image  me je Mismis prehitela. A si spet mela pasji alarm? user posted image  Jaz grem zdajle na sprehod, dokler še ne piha in da naju s pupo ne odnese. Ob 9. pa itak standard nedeljska kavica, me mož pelje malo med ljudi.

aha, danes smo pa začeli jokati že ob 5.55, kt ta pravi dojenček. Ravnokar sem pa nazaj že z drugega kroga, še dobro, da je naš tako priden in kuha doma. Narobe svet pri nas doma, baba šeta psa, dec pa kuha user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 934
22.3.2009 10:22:00   
mismis
Mlinčka, zajtrk in kavica mora biti za naše nosečke. Kdaj se bomo spet videli, da se še jaz malo podrgnem ob tebe, da vidim, če miškina formula uspeva?

Kruce, kaj pa vem, mi imamo dokaj standardno nedeljsko kosilo: goveja župca, tenstan krompir, pohani piščančji filejički (naš iz tega nagce naredi, ker jih njegov mali nečak obožuje), kuhana zelenjava, pa ogromna skleda motovilca za solato. Za posladek pa sladoled.
Kaj pa pri vas? Vi ponavadi veliko bolj fancy kuhate?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.3.2009 10:28:36   
Goldy
Hellooo!

Da še jaz malo pokukam sem gor.

mojsonček - jah, neki cunjice pregledujem...., pa moj ga priganjam, da bo moral mizar pridet merit za previjalno. Uboga revica ti s H. Upam, da bo zdaj bolje.

semper - sam tebi ja ratalo slikco pripopat, meni pa kar link kaže. Bo že. Kakšen profil!user posted image

kruce - sem enkrat nazaj nalimala link do strani proizvajalca. Samo zdej ne najdem na kateri strani, bom našla in ti prilepim še enkrat.

mlinčka - lep buši!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 936
22.3.2009 10:31:08   
Goldy
kruce - takle je naš voziček samo da je v rdeče-belo-modri kombinaciji. http://www.babywelt-international.com/login.php?sess=3039fc9c78da4f6eb477257eb35096ca&abt=1&new_lang=2&caller=navlang

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 937
22.3.2009 11:23:34   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Kaj pa pri vas? Vi ponavadi veliko bolj fancy kuhate?

Ah, pa ja..!
Lazanja bo, pa paradižnikova solata, še prej paradižnikova juha

Goldy sej ta link sem videl. Jaz bi rad od tebe kaj več zvedel! Koliko si dala kaj vse sta vzela kolk je posamezni del itd. Pa kako original tvojo slikco, ker te na net straneh res ne pokažejo vsega...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 938
22.3.2009 11:47:26   
Goldy
kruce - dala sva 200 eurov (znižan za 40%), športni del in pa mehka košara. Športni del lahko obračaš v obe smeri. Iz mehke košare lahko odpneš pokrivalo in ga skobiniraš s hrbtnim delom (ga dobiš zraven) in je zimska vreča. Nama se je zdel lahko vodljiv in simpatičen. Aja pa strehico lahko en del odpneš in je spodnji del mrežast, da ni tako vroče. Pa okenček ima gor na vrhu strehice. Zraven pa ni bilo torbice in dežne prevleke. To bomo še kupili. Torbica je 75 eurov, samo midva sva vzela eno drugo, ki ravno tako paše zraven, pa je bila znižana in 15 eurov. Mislim, da je rekla, da je dežna prevleka cca 20 eurov. Mislim, da je tudi kar širok, tak udoben.
Slikca pa bo - enkrat....user posted image

Nič, gremo jest. dober tek še ostalim.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 939
22.3.2009 11:52:26   
Kruce Fiks
Vidiš, sej se je dalo....
Slikca zelo zaželjena in pa seveda kje ste ga kupli?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
22.3.2009 12:06:18   
miska73
Sam tolk, da pozdravim.
Sem zadnje čase len in utrujen in zaspan... in se mi še na internet ne ljubi...

Mojsonček upam, da boš čimprej bolje. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 941
22.3.2009 12:08:29   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

OBIKA kako si zrihtala za bolniško? kdaj pa izvide dobiš, v roku enega meseca a?

zdaj je že več kot 15 dni odkar sem dala pritožbo in še nimam odgovora od ZZZS, tako da sem ne vem kaj... doma... na bolniški, ampak kakšen status mam, pa ne vem. če ne drugega, sem na navadni bolniški po AC in na predlog osebne zdravnice, vmes pa en dan neplačanga dopusta al kaj vem kaj... se bomo očitno še kregal okol tega, ker bo šef pop.... je že v petek tajnici naroču, da me naj vpraša, kaj je zdej z mano, kakšen status mam, ker ga zanima, če bo dubu kej nazaj za mojo bolniško

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Živijo, Obayifo, kaj lahko tisti dve škatlici odkupim od tebe, ker jih moram namreč vrniti v lekarno tukaj v Ljubljani.
Drugače pa moram menda kupiti Dabroston - kje se pa to najbolje kupi?

naska, sem ti ravnokar poslala ZS

ostalim pa lep dan, dobro kosilo, veliko sončka in svežega zraka!

Neposredna povezava do sporočila: 942
22.3.2009 18:23:33   
Serendipity
Nekaj sladkega - user posted image  

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 943
22.3.2009 19:45:06   
mlinčka

user posted image

user posted image

user posted image    NOSEČI SMO user posted image

pričakujemo presenečenje user posted image
Lsica (29.06.2009)
Lučka25 (20.07.2009)
Serendipity (18.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
KruceFiks (04.09.2009)
Oktavija (07.09.2009)
pupa-b (15.10.2009)
Špelka12 ('???)
efika (25.10.2009)
Bumo

Sonček85 (24.04.2009)
Ledenka (11.05.2009)
Jazzz27 (07.07.2009)
anci banci (16.07.2009)
Sempervivum (28.07.2009)

Mandreja (11.06.2009)
mojsonček (12.06.2009)
Sabsa
Goldy (17.06.2009)
Reby (20.08.2009)

user posted image user posted image
Dobrovoljčica user posted image user posted image (12.05.2009)
LaraLightuser posted image user posted image (26.05.2009)
Stijan  user posted image user posted image (05.06.2009)
Kicsi user posted image user posted image  (15.06.2009) 
Kalina user posted image user posted image  (05.07.2009)
Mlinčkovi user posted image user posted image (16.07.2009)
Blanč user posted image   user posted image (10.08.2009)
Shadow user posted image user posted image (18.08.2009)
Rubin user posted image user posted image  (25.09.2009)
Miška73 user posted image user posted image  (10.11.2009)

user posted image

user posted image  RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image   ,  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina  

user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Torek, 24.03.
Goldy - pregled

Sreda, 25.03.
Blanč - morfologija
Kicsi - UZ (prim. Cerar)
Špelka12 - pregled

Četrtek, 26.03.
mojsonček - pregled

Petek, 27.03.
Oktavija - pregled

Torek, 31.03.
Kruce fiks - AC
anci banci - morfologija
Obayifo - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

Sreda, 01.04.
Se* - morfologija
miška73 - pregled

Petek, 03.04.
Ledenka - pregled
mlinčka - pregled
Reby - morfologija
Sempervivum - pregled 

Torek, 07.04.
Kruce Fiks - UZ

Sreda, 08.04.
Lučka25 - posvetovalnica
Reby - UZ plodovega srčka 

Torek, 14.04.
efika - pregled

Ponedeljek, 20.04.
Lsica - pregled

Torek, 21.04.
efika - NS

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v MARCU: user posted image user posted image

miska73 (LJ)
Naska (LJ)

user posted image    user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:  user posted image user posted image
Pija76, mismis, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica,
Lana O8, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979
bambi75, zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice 

user posted image  

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 944
22.3.2009 20:48:36   
Goldy
kruce - kupila sva ga v Baby centru v Kranju (tam imajo oz. so imeli znižane te vozičke).

Upam, da ste lepo preživeli dan! Midva sva se malo martinčkala, pa  malo pizze po dolgem času. Zdaj sem že odspala eno kitico, zdaj pa malo cartanja in meževaaaa!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 945
22.3.2009 23:07:57   
Lsica
Zdaj smo pa tud mi na dvomestni številki...samo še 98 dni... user posted image

< Sporočilo je popravil Lsica -- 22.3.2009 23:08:28 >

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.3.2009 0:56:20   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Kicsi, dej nam no zaupaj, kak voziček si našla za user posted image user posted image . Me ta dvojne user posted image  mamo s tem en kup težav in izvajamo prave znanstvene raziskave. Ti si pa tako suvereno to tik-tak zrihtala user posted image !

Ojla.
Sem pozna,a ne? Sem bila celi dan zunaj,ker je bil tak lep dan,pol sva šla večer v kino gledat Revni milionar-super film.Ko sva pa dam prišla,se pa nisva mogla zmenit kateri bo prvi pri računalniku,pa je žal zmagal on.No,tok da veste zakaj sem komaj zdaj prišla do vas.user posted image
Kupila sva voziček od Peg Perego-Duette SW.Sem veliko pohvale slišala po forumu za ta voziček,pa tudi meni se zdi najbolj praktičen od vseh,ki sem jih videla.Najbolj mi je všeč to,da se na podvozju vozička lahko snameta sedeža in čisto enostavno pripneta lupinci,tako da lupince ne rabiš dajat v sedež.
Bom slikco vozička pripela takoj ,ko pridem do fotkiča (sva ga pozabila pri mojih starših)-to bo čez kak teden.

Nič,zdaj pa grem tudi jaz spat.

LAHKO NOČ.

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 23.3.2009 0:57:17 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.3.2009 6:34:49   
Reby
Dobro jutro. No, pa sem le prva user posted image

user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.3.2009 7:14:25   
mojsonček
Jutro čebelce in trotuser posted image !

Uuuuu, bo pasala kavica zdej ko sem se odkomirala po treh neprespanih nočeh thx REBY... sem morala mal not prnest... včerajšnji dan upam,da lahko za večno pospravim v pozabo, tkole pa še ni bil na preizkušnji moj prag bolečine pa sem se tolažila že v soboto, da je najhuje za mano... ampak, dons je nov dan in mu grem optimistično naproti...  naša pupika se je tut že zbudila, še bratca aufamo, da bo šel po enem tednu lahko spet v šolo pol bo pa treba doma kej postorit... prej, ko sem bla nakomirana od bolečine se mi je zdel navadn zdej pa vidim, da je tko k bi en bombo ruknil...

Pupe moje hvala za lepe želje upam, da zdržijo čim dlje, s tem user posted image   od H človek ne opravi enkrat za vselej...

vas pridem še brat... itak

uživajte...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.3.2009 8:22:01   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

kako ste kaj na tale mrzel sončen dan???

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?