Lsica
|
Oj ti ubogi sončekmoj, takle maš z zobmi? No saj zdaj bo pa konec s temi bolečinami, a ne? Jaz sem mislila, koliko mi bo moj zobar zdaj lahko zobe popravil, ko sem na bolniški, pa mam čas. Pa je rekel sam, da je vse OK . Pa vem da ni. Sam, si pa po svoje tud mislim, boljše da ne diram, dokler nič ne boli. Pa hvala za vprašanje glede pregleda mojsonček... Pregled je minil brez posebnosti - G je ugotovila, da je OK, to je pa tudi vse. Moje želje, kako bom videla , se niso glih uresničle, nekaj je nagajal UZ (baje se to dogaja ob slabem vremenu), tako da tudi slike nimam . Kaj čmo. Čakalnica je bla tako polna (sem čakala, kljub temu, da sem bila naročena vsega skupaj 3 ure), da se mi je zdelo, da je G že kar malo utrujena....pa ji nisem hotela še s tem težit... V glavnem, da je dete OK! Sem se pa pogovarjala še z eno ful luštno , čaka dvojčke, baje tudi dosti na forumu,..., škoda, ker je šla pred mano noter, jaz sem mela pa medtem telefon, sem jo hotla že vprašat na katerih debatah sodeluje... No tko je blo s tem mojim pregledom. Zdaj me pa spet čaka urejanje bolniške, pa glukozni test drug teden....naslednji pregled pa komaj čez en mesec, 20. aprila. Kje je še to... Pa kje je še moj PDP? Še 100 dni... Tale buši je pa tko lep mlinčka . So pupe v lepem doma . Še ena slika za pohvalit Sempervivum's . . Lepo pančkajte...in sanjajte...
< Sporočilo je popravil Lsica -- 21.3.2009 22:13:39 >
|