mojsonček
|
Daaaan sončice in sončki! Iiiiiiiiii tuki tut kofi kuhala... hvala REBY, zdej si jo pa res moram it skuhat... bemti, kr traja preden vse prečekiram aja... najprej navijanje Sreda, 11.03. pupa_b - pregled Mlinčkovi - morfologija pupa, želim ti dober pregled Mlinček family, vam pa lepo morfologijo, z dosti posnetki malih pupik, pa da bo vse ok MIŠKA ti je Reby vse povedala, tut jst sm vzela sam če me je vztrajno ščipal pa še to je blo HB samo parkrat KRUCE sem se narežala zadnjemu stavku... probajta z Mg 3x na dan pa ne kkšne konjske doze,k pol bo bogica skos visela na wc-ju ... men je pomagalo pa seveda tut takoj na levi bok, da se ponovno vzpostavi prekrvavitev v maternici, tko je men moja G rekla... v službi bi tut jst to težko izvajala zato sem pa zdaj na bolniški in bom tko tut ostala do porodniše, sem vztrajala, da je to pogoj, ker bi blo vse ostalo jbnje (you know what I mean ) delodajalca v glavo... jst mam pa zlatega šefa in hočem, da tak tut ostane MLINČA ti si že faca, to je vse iz rešpekta, k vas je tolk bab na kupu en mora narest red, a ne KICSI poročaj, če kaj pametnega povejo v MŠ, men se ne hodi ponovno LUČKA, SEMPER (super za uspešno opravljeno MF, solzice sreče ti pa želim, da bi čim večkrat potočila), LSIČKA, GOLDY in VSE ostale, ki sem jih pozabila omenit zaradi vpliva nosečniških hormonov, lune,neprespanosti, borbic z najstnikom in še bi se našlo... LEP SONČEN DAN ŽELIM!