|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
20.8.2009 0:46:22   
Sempervivum
Edina tle gor? Hehe, si pozabila name, kaj user posted image Počakaj še malo, se nama še Reby pridruži user posted image Zadnje čase ima eno tako čudno navado, da je zadnja zvečer in ta prva zjutraj user posted image Ampak meni se zdi, da bi res lahko kakšno kavico prilimale ... Ne vem, če ne bo imela Reby drugačno delo navsezgodaj, mam en tak filing user posted image

aHA (UPS), pa hvala za pojasnilo glede ogrlice user posted image Sem že razmišljala, s kakšnimi puncami mam jest zdej tle opravka user posted image Zdej mi je pa vse jasno ... no, take reči tudi jaz zelo upoštevam, predvsem pa verjamem v njihovo moč. Drugače pa ja, o devicah vse najlepše user posted image

Zdej grem pa še jest spat ... v upanju na doooooooolgo noč

nočko

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
20.8.2009 6:50:12   
Reby
Semper - filingi te zapuščajo user posted image  Evo mene, na tako lep datum, pa nč...

user posted image

mojsonček - ti bi pa men takle v zelje skakala, počaki še mal, sej pol ne bom mela cajta vsak dan kavice kuhat. Vaša Zoja je pa res ful zrasla, se mi zdi al sta si res z bratcem čedalje bolj podobna? Majčka je svetovna!!!
Obi - situacija?
Se* - naj te pupa danes preseneti, navijam user posted image  user posted image  user posted image

Nč, grem še mal seznamček porihtat user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 20.8.2009 7:03:37 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
20.8.2009 7:02:45   
Reby
user posted image

user posted image
KruceFiks (04.09.2009)
pupa_b (15.10.2009)
efika (25.10.2009)
Lu33 (22.12.2009)
a.jrad1 (14.01.2010)
Miklarom (14.01.2010)
kimsy (16.01.2010)
reni70 (21.01.2010)
Andreja 07
Punsha
Lana08 (03.02.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
lana70 (17.03.2010)

user posted image

Reby (20.08.2009)
Obayifo (30.08.2009)
spelka12 (23.10.2009)

user posted image

Serendipity (18.08.2009)
Oktavija (07.09.2009)
jona3 (06.11.2009)

user posted image

Miška73  user posted image   user posted image  (10.11.2009)
hummer user posted image user posted image  (08.01.2010)
Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)

user posted image
user posted image   RODILI SMO:user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina

Objemčkometer:

user posted image user posted image         n74 , Zoja user posted image      user posted image user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

Četrtek, 20.08. 
Serendipity - CTG
Petek, 21.08. 
oktavija - pregled
Reby - CTG
Serendipity - CTG + odhod v P?

Ponedeljek, 24.08. 
obayifo - pregled in CTG
mojca976 - UZ

Torek, 25.08. 
a.jrad1 - pregled

Sreda, 26.08. 
filip in jovana - pregled

Ponedeljek, 31.08. 
Kruce Fiks - UZ + CTG

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V SEPTEMBRU

Torek, 01.09. 
lana70 - pregled

Četrtek, 03.09. 
Kruce Fiks - odhod v P?

Petek, 04.09. 
miklarom - pregled in morfologija

Ponedeljek, 07.09. 
a.jrad - morfologija

Torek, 29.09. 
lana70 - AC

user posted image user posted image  NAŠE NOVE NOSEČKE v AVGUSTU user posted image user posted image

user posted image   ZVESTE NAVIJAČICE:    user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, sapi 

user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
20.8.2009 7:21:35   
Goldy
Jutro!

mojsonček - majčka je svetovna, ja! Se je moj smeju, ko sem mu pokazala. Je pa mal čudn ogrlico gledu. No, zdej pa imamo pojasnilo.  Ja, device smo super ljudje, a ne? Semper, lepo, da se strinjaš.user posted image

semper - a ti spet ponoč okol strašiš?

reby - se slišva, jaz sem mislila okol šestih, nek v Š. Bo ok?

Nič, grem neki pojest. Naša sovica se že veselo zabava pod igralnim lokom. Jaz pa razmišljam o pakiranju, samo nisem še čist odločena, kako in kaj, sam bo treba, če ne ne vem kdaj bom....user posted image

Lep dan vsem!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
20.8.2009 8:09:54   
miklarom
Četrtek, 20.08. 
Serendipity - CTG

naj se ti danes začne akcija, navijamuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
20.8.2009 8:21:16   
mojca976
Miklarom, sem že prejela tablete in še 1000x hvala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
20.8.2009 8:43:25   
Serendipity
Pa jaz bom sladkorno fasala - kakšne cukrčke ve sem lepite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

mojsonček - iiii, lepotička na kvadrat! Pa superca majčka! Kje se naroči taka ogrlica? Neke zapestnice so še tudi, ali?
Ma reby, reby - daj rodit se že enkrat spravi no! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

semper* - kak kaj naš nečakec? Dobimo kakšno slikico? user posted image

zarja - saj do oktobra se bove midve z reby pa res že v akcijo spravile, ti samo pridi prečikirat - moralna podpora je tudi velik del priprav user posted image user posted image user posted image

gapii - kot so punce svetovale.. Pa upam, da čimprej mine ta izcedek... user posted image

špelč
- ma je fajn feeling, ko si nabavljaš stvari, mar ne?

miška - kak napredujete s stanovanjem? Omare zložene?

mikla - kk si pa ti?

Danes spet CTG, čeprav ne opažam nekih sprememb ... razen v neki tečnobi, ki mi je včeraj zvečer zagrabila... user posted image user posted image Tak da - pridem kasneje še pogledat, če je kera še kakšnega cukra dala gor!

*hugs* za vse naše prelepe RR nečakece in nečakinje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
20.8.2009 9:05:18   
miklarom
mojca - malenkost, rade volje jih dam , saj jaz jih tako ne rabim več, bolje nekomu dati kot pa da mi doma ležijo, lepo se čuvaj pa pridno jemlji tabletkeuser posted image . Kdaj pa imaš ti rok?

Se - ma jaz sem dosti boljše danes, me je možek včeraj lepo mazal s kremico in se spala celo noč k dojenčekuser posted image , no ti pa le rodituser posted image

res limate tle gor take lepe sončeke in cukrčke, da me že kar mika , da bi že jaz držala svojga v naročju, pa še bo treba malo počakat. Včeraj mi je tak lepo brcal, da se mi je k'r smejalo, danes pa je tud že zabrcal ko se je zbudil pred eno uro

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
20.8.2009 10:01:09   
Reby
Goldy - pa user posted image , kak glih ob šestih. Danes gremo ravno takrat k teti na RD :(
mikla - pridna, da takole zalagaš naše nove nosečke in skrbiš za naraščaj user posted image   Pa tist kalcij al kaj že, šccccc stran.
Se* - pa kaj si ti pe kr tuki? Dej pošl tiste štorklje k nam na zagovor user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
20.8.2009 10:01:10   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper - filingi te zapuščajo user posted image  Evo mene, na tako lep datum, pa nč...

Jah, kaj čmo user posted image Tisti datum, ki ga bo ta mali izbral, bo itak najlepši user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

semper - a ti spet ponoč okol strašiš?

Ja, sej sem mislila, da se nama boš še ti pridružila, pa ste imeli očitno drugačno delo user posted image

A slikice bi radi? Ja, no problem

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
20.8.2009 10:03:37   
Reby
Mislim, sej ne vem, kaj je z mano, napišem post, pol pa dam prekliči user posted image

Se* - pa kaj si ti še kr tuki? Dej pošl tiste štorklje k nam na zagovor user posted image
mikla - ti si pa res pridna, takole zalagaš naše nove nosečke in skrbiš za nov naraščaj.  Tist kalcij al kaj že maš, pa šccccc stran!
Goldy - pa kak user posted image  ravno ob šestih, mi gremo pa glih takrat k teti na RD user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
20.8.2009 10:05:57   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

user posted image

Pa dej, kakšni cukrčki so to user posted image  Pa kdaj bomo že šli rodit? Sicer pa se zgleda splača it mal kasneje, če dobiš pol ven takelega cortka kot ga imaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
20.8.2009 10:59:17   
lana70

user posted image

Pa dej, kakšni cukrčki so to user posted image  Pa kdaj bomo že šli rodit? Sicer pa se zgleda splača it mal kasneje, če dobiš pol ven takelega cortka kot ga imaš user posted image

aaaa, cute!!!

Reby!!! ma halo, a se ti hecaš al kaj! Al čakaš piknik 40+???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
20.8.2009 11:01:02   
lana70
Reby, ups sorry, jaz pa imam 10.9. NS...sem se vseeno naročila samoplačniško user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
20.8.2009 11:18:34   
miklarom
Reby - ja je treba skrbeti za naše nosečke, kaj pa čmo vse smo bile in smo še na isti poti.  ja kalcij pa počasi gre preč , hvala bogu, se lahk vsaj gibljem in pogledam za kakim decem , user posted image , k prej nisem mogla, k nisem glave okol mogla sukatuser posted image

Semper, ja kak je  luštkan tale vaš Klemen, ma sej kot pravijo otroci iz epruvete so sami carteki in cukrčki

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
20.8.2009 11:45:40   
Reby
Goldy - super, da boš lahko prej. Se vidmo! Nisem si mislila, da bom še na rok okrog skakala user posted image
mikla - se vid, da si že predolg na bolniški, ti že grejo oslarije po glavi user posted image
lana - super za NS. Kam pa greš? Kdaj pa je piknik? Sam za vsak slučaj vprašam. user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
20.8.2009 12:03:03   
lana70

lana - super za NS. Kam pa greš? Kdaj pa je piknik? Sam za vsak slučaj vprašam. user posted image

na NS grem kar v Postojno, in to k dr. Reš Uršuli!!!
Jaaa, piknik pa je konec meseca...sej kokr vlečeš, ga boš še dočakala user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
20.8.2009 12:09:41   
obayifo
pa še kar vse tukaj? reby? serendipity? s takim tempom bomo še mi v september padl user posted image , moj si pa tko leva želi. ampak nč ne kaže, mali veselo brca, ta teden me noben ne bo nč več gledal, moj trebuh je pa že tak, da mi ga bo razneslo. in včeraj smo prvo strijo fasal, v trenutku se mi je trebuh tako napel kot še nikol, pol me požene na wc in praktično pred očmi mi je 'počla' koža tik nad popkom, verjetno zato, ker so tam šivi od laparoskopije in se ne more več raztegnt. pa pokažem mojmu ta dokaz, on pa ah to ni nč, sm mislu, da boš mela čez ceu trebuh! moški...user posted image
premikanje naokol bo počas tut znanstvena fantastika glede na moje razštelane kolke - pa se tolažm, da to je dobr, da bojo tolk narazen zlezl, da bo maliuser posted image kar padu ven user posted image . sm pa pr vsej gori cunjic, ki sva jih dobila, ugotovila, da nimam pa nobenga bodija z dolgimi rokavčki št.56 in bo treba enga al dva it kupit, ker pol 62 jih pa mam. sicer pa upam, da mo bojo razložil kako oz. kolk oblačit user posted image , ker je men skos vroče in se mi mali smiljo, k mam filing, da se kuhajo v vseh tistih cunjicah in dekcah...
s cukrom me hvala bogu ne bojo več matral, je prekontroliral moje meritve in sam reku, da je ok, da nej še mal zdržim na dieti, ne rabm več tja hodit, razen na kontrolo 6 tednov po porodu. fino.
zob je v redu, dokler v kej ne ugriznem, pol pa boli k s...user posted image user posted image , tko da upam, da ne bo treba kej preveč zob stiskatuser posted image
včerej sva še košek naštimala v spalnco in počas me začenja tist filing dajat, da sm zihr še kej pozabila zrihtat...
reby in se*, a vidve mata napisan porodni načrt? jaz kar ne vem, kaj nej napišem, sej ne morem vedet, kaj bo.. najrajš bi sam napisala: naredte tko, da bo hitr, da bova oba ok, pa da bo čim manj boleluser posted image
semper, lepi cuker mali!
pa še to: men do zdej ni G nič rekla, v kakšnem stanju je postlca, s čim to prever? UZ? in nič o mehkobi MV...
sm se pa raztipkala... vsem lep dan, pa nej vam ne bo prevroče

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
20.8.2009 13:31:14   
miska73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuker na kvadrat

Neposredna povezava do sporočila: 4344
20.8.2009 13:40:23   
miska73
A bomo kej dihal?... Slabo kaže a ne...
Mogoče Obi al pa Krucika, ker Reby in Seki čakata na boh ve kaj...

Pupe, že zdaj držim pestke, da bo vse super potekalo.

Seki a naše opremljanje... ma ni da ni... se tolk dogaja, da sploh ne uspem vsega zabeležit. Zdaj mi montirajo notranja vrata. Za omare še ne vem kdaj bo akcija sestavljanja - mogoče naslednji vikend. Otroško opremo dobim naslednji teden. Kuhno mi bojo montrirali čez 10 dni...
Že komaj dohajam vse skupaj.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
20.8.2009 13:50:12   
Sempervivum
Strije: jaz med nosečnostjo nisem nobene opazila (je pa res, da se neki ful nisem s tem obremenjevala) in se mi je prav fino zdelo, k sem imela toooook velik trebuh (kot je očitno tvoj, Obi), pa so mi nastale šele po porodu user posted image in to ravno tako nad popkom - kar en tak konkreten skupek strij user posted image Je bilo tam očitno največje raztezanje user posted image . No, sam je fino, če tvojega user posted image nič ne moti user posted image Očitno mu je še kaj drugega bolj pomembno user posted image

Oblačila za tamalčke: jaz sem po zgledu iz P, našega user posted image oblačila v dvoje rokavčke in žabice spodaj. Dvojne benkice torej ali pa kaj podobnega ... sem tudi kombinirala benkica pa bodi, sam to je malo nerodno oblačiti, ker benkica se zapira zadaj, bodi pa spredaj, prvih nekaj dni si pa itak (no, ne vem kako je z vami, kok mate kaj izkušenj), vsaj jaz sem bila čist zelena in sem se že samo ob previjanju šist prešvicala od napora, da ne govorim, kako je bilo pri umivanju in preoblačenju user posted image Sem imela tudi jaz malo teh benkic in tudi žabic samo ene par, pa sem seveda mojega hitro poslala v BC, jih še malo nakupit user posted image

No, ko pa je prišla k nam patronažna, je ta malega čist slekla preoblekla v bodi z dolgimi rokavi, pa še štumfke mu je gor nataknila user posted image Si moreš mislit - prej je bil v dveh majčkah in še žabicah, revček user posted image user posted image Pa se mi je zdelo tko, malo čudno, ko sem gledala slikice pri julijkah, kako jih mamice malo oblačijo user posted image Zdej smo še dolge rokavčke ukinili in imamo samo še kratke, pa štumfke. Vse tisto nakupljeno bo torej za naslednjega user posted image ostalo user posted image user posted image user posted image

Pa še številke: naš je kar velik (ima že 4 kile pa pol, ob rojstvu je imel 58 cm), pa mu še vedno 56 najboljš stoji, je pa res, da tudi v 62 čist OK izgleda. Je pa res, da je malo večje cunjce lažje oblačit. Sploh, če niso bodiji za zavezat, ampak tisti za čez glavo (mi niso nič kaj preveč fajn, pa jih mam kar nekaj. No, s kratkimi rokavčki še nekak gre, v dolge si kar ne predstavljam rokice not tlačit).

Zdej sem se pa tudi jaz razpisala ... takele so pač moje izkušnje. Mogoče vam bo kaj lažje, če boste še kaj kupovale ... sicer pa lahko še vedno svojega dragega pošljete v nabavo user posted image Če sem jaz mojega spravila, k sovraži trgovine kot user posted image pol bo pa tudi vam ratalo user posted image

Drage nosečkice, božite bušije, jih boste pogrešale.

Joj, tole pa moram še napisat: včeraj sem šla sama v lekarno, možek je pa ta malega vmes čuval. Se vsedem v avto, nažgem muziko (od Alenke Godec ta zadnji CD - mi je FUL všeč), pol se pa spomnem: ajej, sej sploh nimam več družbe s sabo. A veste, da me je kar vse veselje minilo user posted image K sem v bistvu ves čas mojemu otročku pela - 9 mesecev sem imela ves čas nekoga ob sebi, vsak trenutek dneva, kjerkoli sem bila user posted image Tko da ... uživajte v dvojini (tudi trojini user posted image ), dokler lahko!!!!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
20.8.2009 14:18:51   
Serendipity

user posted image

Oooooo, ma sladkorček sladki!!!!! Iiiiiii!!!!! Prav polepšala si mi ta dan, ni kaj! user posted image user posted image

Danes bil CTG po pričakovanjih, sem imela še UZ in pregled. Odprtost na nuli, plodovnica še ni zrela... Tak da še kak teden kaže na položaj dva v ena...

Ma, mi pa gre folk na jetra. Stalni sms-i ----> pa še večini sva povedala, da je rok KONEC avgusta. Napadajo pa že sedaj... Ah, no... Trenutno od vsega tega čakanja, pa ne glih pričakovanih novičk (sem upala, vsaj na 2 cm odprtost) nisem glih pri volji za te sms-e... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
20.8.2009 14:27:09   
miklarom
Reby - ja pa še kar nekaj cajta bom na bolniški, boš ti vidla kak mi bo še sekalouser posted image , mi že tak vsak dan bolj seka user posted image , ah, je....ga, moj je celedneve na šihtu, tak da nekam pa morem glavo obračat, včasih k'r kakega fajnega vidimuser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
20.8.2009 16:40:03   
zarja1
pa spet ničuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no..... Serendipity oktober ...kaj misliš ti s tem?

Mojsonček upam, upam.

Babike pridne bodite, se kaj zvečer oglasim......Lubčka vsem.

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
20.8.2009 18:15:56   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cuker na kvadrat

NA KUBIK user posted image user posted image

se*ki a pol sms-i kdaj diham z vama (vsaj 3je na dan) odpadejo?user posted image user posted image
miška slikce buhija in sobice(tej še veliko fali) so na rač. samo ne znam jih gor datuser posted image . Bom švester prosila, naj jih gor da, če se ji bo dal. Ja žile so ok, prav neumno se počutim, ko se špikam, počutim pa zdrava ko dren. Pa ti? Te vročina fejst zdeluje? Jest prvič v življenju švicam ponoči, pa tople podplate imam. Prej sem bila kot sladoled (mrzla in topna ob vročem dotikuuser posted image ). JAh no, mal me razganja.
sonček33 oooo se zavedam, da bo tud mene kamlu doletelo. Ampak se že veselim.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?