|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
19.8.2009 7:28:25   
miklarom
Reby - pozdravljena nazaj v mama hotel. Ti je fajn ne , ki te bojo malo stregliuser posted image , sam bi blo pa tudi fajn k bi šla rodituser posted image

Se - pa kaj ti še tudi v enem kosu , kaj ne mislimo rodit

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.8.2009 7:37:17   
miklarom
Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.8.2009 9:21:29   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

podpis user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.8.2009 9:37:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

podpis user posted image

Še en podpis! user posted image user posted image user posted image Dajmo Reby - AKCIJAAAA! Malo moram povadit tole dihanje ... user posted image user posted image user posted image Čakam sms in upam, da bo v smislu - Iiiiii začeeeloooo se je! user posted image

ajsi - ma mi smo naredili že več user posted image ''domačih nalog'' kakor sem jih v svoji karieri dala user posted image (pa sem jih kaaar nekaj dala) Saj bo - ko bo naše detece pripravljeno BO. Če ji/mu tak paše, naj kar uživa - nazaj povratka nema... user posted image user posted image user posted image
goldy - vsak komentar je preprosto odveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa superca za uspešno limanje slikice! *hugs* pikici!
semper - upam, da je misek cimprej zaspal... Ah, kaj me še čaka user posted image user posted image *hugs* tvojemu pikecu!

mikla - hahaha, saj bomo šli... enkrat ta mesec user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 19.8.2009 9:38:40 >

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.8.2009 9:52:45   
lana70

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

podpis user posted image

tut jest!

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.8.2009 9:59:18   
Bumo

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Rebica, dajmo, dajmo.....user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.8.2009 10:09:49   
Serendipity

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Sveze novičke (upam, da lahko prehitim Reby in jih objavim user posted image ):
Reby pravi, da CTG nič ne kaže, ampak dete ni več tak živahno in ima ob enih spet CTG in če bo isto jo bodo pošibali v P!

*fingers crossed*!!!!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.8.2009 10:11:28   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

Sveze novičke (upam, da lahko prehitim Reby in jih objavim user posted image ):
Reby pravi, da CTG nič ne kaže, ampak dete ni več tak živahno in ima ob enih spet CTG in če bo isto jo bodo pošibali v P!

*fingers crossed*!!!!

Držim pestke močno močno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.8.2009 10:20:35   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Sreda, 19.08. 
Reby - CTG

podpis user posted image

tut jest!

uuu jest tudi.
reby držim pestke, da bo že danes konec dihanja.
seeeee/ki a ti/oz. tvoja pupa bosta pa modno počakali?
miška še mejčken, sem gledala tvojega buhija kolk ste lepi user posted image .
Vsem mamicam in malim korenjakom/injam pa en šopek user posted image user posted image user posted image

Včeraj sva dobila lupinico, sestavila posteljico.... še posteljnino in cunje imam za oprat pa speglat, pol grem pa lahko počasi v Rim.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.8.2009 10:25:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Včeraj sva dobila lupinico, sestavila posteljico.... še posteljnino in cunje imam za oprat pa speglat, pol grem pa lahko počasi v Rim.

user posted image user posted image user posted image

Jst pa tudi že vse naročila in dobim naslednji teden.
Ti bi nam tudi lahko naklonila kako fotkico tako trebuščka kot opremljene sobice user posted image .

Kak si mi sicer?
Žile vredi? Vročino dobro prenašaš?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.8.2009 10:36:40   
mojca976
Miklarom,imaš ZS,pa še 1x hvala.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.8.2009 10:54:30   
miklarom
MOJCA -  IMAŠ ZS, IN TI JIH DANES POŠLJEM

Se - ja cajt bi že bil da greš rodituser posted image

Reby - močno navijam, da se ti začne akcijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.8.2009 11:18:16   
Reby
Seki - hvala za sporočilce. Ja nč, se pol še enkrat javim.  Jaz upam, da gremo danes al pa jutri rodit user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.8.2009 11:38:56   
sonček33
Reby mislim nate.

Špelka a veš, da tebe tudi kamlu tole čaka...kako čas beži...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.8.2009 11:52:44   
Rakica_80
Reby,.......vso srečo,DIHAM S TEBOJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.8.2009 12:06:09   
tobika
Punce in Kruce hvala vsem za čestitke. Hedviga hvala za posredovanje novičk.
Sedaj počasi prihajamo na normalno rutino, porod je bil kar težak in se je končal z urgentnim carskim rezom ma so vse bolečine že pozabljene. Ima pa tudi CR prednost v Lj ker je v sobah na intenzivni ful hladno in je bilo bivanje prav vzdržno :-)

Čestitke tudi vsem ostalim novim mamicam.

Ostali ki še čakate pa upam da se kmalu malo ohladi ker meni je bilo tako težko to vročino prenašat.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.8.2009 13:12:11   
Sempervivum
U madoniš, danes ste se pa čist razživeli user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tobika

Punce in Kruce hvala vsem za čestitke. Hedviga hvala za posredovanje novičk.
Sedaj počasi prihajamo na normalno rutino, porod je bil kar težak in se je končal z urgentnim carskim rezom ma so vse bolečine že pozabljene. Ima pa tudi CR prednost v Lj ker je v sobah na intenzivni ful hladno in je bilo bivanje prav vzdržno :-)

Čestitke tudi vsem ostalim novim mamicam.

Ostali ki še čakate pa upam da se kmalu malo ohladi ker meni je bilo tako težko to vročino prenašat.

Tobika, šopek rožic zate: user posted image user posted image user posted image
Očitno še ena s podobno izkušnjo user posted image , te popolnoma razumen. Ampak k sreči je vse hudo res hitro pozabljeno, ko dobiš user posted image v naročje. Drži se user posted image

(odgovor članu tobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.8.2009 13:21:58   
Sempervivum
Se*, hvala za objemčke user posted image Klemen pravi, da jih bo vrnil tvoji prinčipesi user posted image

Ura je že ena preč: Reby, upam, da se na CTG kaj konkretnega riše, če pa ne, pa stiskam pesti, da bo vse laufalo kot po maslu in da bo otročiček hitro pri mamici v naročju! user posted image

Špelka, super za posteljico in lupinico user posted image Zdaj so pa samo še malenkosti ostale, kajne? Kaj si pa lahko pustiš še tudi za kasneje - kokr mamo zadnje čase izkušnje, otročički nočejo pa nočejo ven user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.8.2009 13:27:18   
Goldy
Helloo!

Čakamo novičke od Reby. Midve sva se še mislile dobit jutri...Pa ne vem, če bo šlo....user posted image

Hvala vsem za poljubčke in objemčke za Aljo.user posted image user posted image Naše dete se kr crta. Še na vaš račun. Kdaj bo mami kaj naredila...Hmmm. Me čaka pakiranje. V soboto šibamo na Gorenjsko za 1 teden.

Sem jo malo razvila, da si frjačo hladi, pa mal zadrema, pa pobrca, pa zajokca...

Semper* - ste včeraj zaspali ok?

spelka - uf, že rihtata, še malo pa boš ti na vrsti!

tobika - zdaj pa lepo cartanje in počivanje pa bo!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.8.2009 13:43:13   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Semper* - ste včeraj zaspali ok?

Kaj pa vem user posted image Jest vse sproti pozabim user posted image Malo smo se še po rokah nosili, potem je pa kar šlo. Ob 4ih je bila budnica in dojenje, potem pa nekje do 8 spet spanje. Sej ni sile. Samo z možem je težko, k je ves neprespan, pol je pa siten in tečen, da je joj. Včasih bi težko brez njega, včasih pa bi veliko rajši vidla, da bi za nekaj časa izpuhtel user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.8.2009 13:56:42   
Goldy
semper* - te čist zastopim. Moj mož je krasen, ful pomaga, vse... Samo je pa tudi takoo zaspan včasih in potem bi spal...spal...ko pa vstane pa jaz želim akcijo, pospravit, dat cunje prat, obesit, likat, Aljo rihtat...ni da ni, on se ša vleče kot megla, vse na izi, sej bo. In potem eksplodiram. Saj pravim, da res ful dela in rihta, sam ko bi jaz rada da je vse tipi topi, to pa ne gre...user posted image  Sem sam sebi včasih tečna, kaj šele drugim... Se moram včasih kar v jezik ugriznat.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.8.2009 13:57:29   
Goldy
miklarom - ku, ku!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.8.2009 14:30:19   
Reby
Oj, babe žabe, nč še ne bo dihanja in akcije user posted image  Kot nalašč je bil ful razgrajaški in to samo med CTG-jem, zdej pa spet miren... V petek imam ponovno CTG, če še ne bo nč, pa grem v nedeljo v P.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.8.2009 14:31:20   
sonček33
Reby jaz pa že cel dan diham... no pa naj mu bo

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
19.8.2009 14:31:24   
Serendipity
Reby - ni za kaj. Čakam na naslednji sms... Ena je že zdavnaj preč -  a mi mogoče dihamo? user posted image  user posted image  user posted image

Ma, je danes vrooočeee - še dobro, da imam v stanovanju vse rolete dol, pa še v pritličju smo, da ni preveč vroče. Jah, potem se pa čudim, da še naše dete ni ready to go - si misli, da v to vročino pa ja (še) ne gre user posted image user posted image user posted image user posted image

tobika - nč kaj fajn izkušnja... Me pa veseli, da je le še zbledel spomin in cartaš svojo lepotičko!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?