Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 7:28:25
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - pozdravljena nazaj v mama hotel. Ti je fajn ne , ki te bojo malo stregli , sam bi blo pa tudi fajn k bi šla rodit Se - pa kaj ti še tudi v enem kosu , kaj ne mislimo rodit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 7:37:17
|
|
|
|
miklarom
|
Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 9:21:29
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT podpis
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 9:37:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT podpis Še en podpis! Dajmo Reby - AKCIJAAAA! Malo moram povadit tole dihanje ... Čakam sms in upam, da bo v smislu - Iiiiii začeeeloooo se je! ajsi - ma mi smo naredili že več ''domačih nalog'' kakor sem jih v svoji karieri dala (pa sem jih kaaar nekaj dala) Saj bo - ko bo naše detece pripravljeno BO. Če ji/mu tak paše, naj kar uživa - nazaj povratka nema... goldy - vsak komentar je preprosto odveč Pa superca za uspešno limanje slikice! *hugs* pikici! semper - upam, da je misek cimprej zaspal... Ah, kaj me še čaka *hugs* tvojemu pikecu! mikla - hahaha, saj bomo šli... enkrat ta mesec
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 19.8.2009 9:38:40 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 9:52:45
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT podpis tut jest!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 9:59:18
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT Rebica, dajmo, dajmo.....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:09:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT Sveze novičke (upam, da lahko prehitim Reby in jih objavim ): Reby pravi, da CTG nič ne kaže, ampak dete ni več tak živahno in ima ob enih spet CTG in če bo isto jo bodo pošibali v P! *fingers crossed*!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:11:28
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT Sveze novičke (upam, da lahko prehitim Reby in jih objavim ): Reby pravi, da CTG nič ne kaže, ampak dete ni več tak živahno in ima ob enih spet CTG in če bo isto jo bodo pošibali v P! *fingers crossed*!!!! Držim pestke močno močno.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:20:35
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Sreda, 19.08. Reby - CTG DA SE DANES ZČNEJO DELATI PRVE KRIVULJE IN GREMO RODIT podpis tut jest! uuu jest tudi. reby držim pestke, da bo že danes konec dihanja. seeeee/ki a ti/oz. tvoja pupa bosta pa modno počakali? miška še mejčken, sem gledala tvojega buhija kolk ste lepi . Vsem mamicam in malim korenjakom/injam pa en šopek Včeraj sva dobila lupinico, sestavila posteljico.... še posteljnino in cunje imam za oprat pa speglat, pol grem pa lahko počasi v Rim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:25:52
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Včeraj sva dobila lupinico, sestavila posteljico.... še posteljnino in cunje imam za oprat pa speglat, pol grem pa lahko počasi v Rim. Jst pa tudi že vse naročila in dobim naslednji teden. Ti bi nam tudi lahko naklonila kako fotkico tako trebuščka kot opremljene sobice . Kak si mi sicer? Žile vredi? Vročino dobro prenašaš?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:36:40
|
|
|
|
mojca976
|
Miklarom,imaš ZS,pa še 1x hvala.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 10:54:30
|
|
|
|
miklarom
|
MOJCA - IMAŠ ZS, IN TI JIH DANES POŠLJEM Se - ja cajt bi že bil da greš rodit Reby - močno navijam, da se ti začne akcija
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 11:18:16
|
|
|
|
Reby
|
Seki - hvala za sporočilce. Ja nč, se pol še enkrat javim. Jaz upam, da gremo danes al pa jutri rodit
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 11:38:56
|
|
|
|
sonček33
|
Reby mislim nate. Špelka a veš, da tebe tudi kamlu tole čaka...kako čas beži...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 11:52:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Reby,.......vso srečo,DIHAM S TEBOJ
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 12:06:09
|
|
|
|
tobika
|
Punce in Kruce hvala vsem za čestitke. Hedviga hvala za posredovanje novičk. Sedaj počasi prihajamo na normalno rutino, porod je bil kar težak in se je končal z urgentnim carskim rezom ma so vse bolečine že pozabljene. Ima pa tudi CR prednost v Lj ker je v sobah na intenzivni ful hladno in je bilo bivanje prav vzdržno :-) Čestitke tudi vsem ostalim novim mamicam. Ostali ki še čakate pa upam da se kmalu malo ohladi ker meni je bilo tako težko to vročino prenašat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:12:11
|
|
|
|
Sempervivum
|
U madoniš, danes ste se pa čist razživeli IZVIRNO SPOROČILO: tobika Punce in Kruce hvala vsem za čestitke. Hedviga hvala za posredovanje novičk. Sedaj počasi prihajamo na normalno rutino, porod je bil kar težak in se je končal z urgentnim carskim rezom ma so vse bolečine že pozabljene. Ima pa tudi CR prednost v Lj ker je v sobah na intenzivni ful hladno in je bilo bivanje prav vzdržno :-) Čestitke tudi vsem ostalim novim mamicam. Ostali ki še čakate pa upam da se kmalu malo ohladi ker meni je bilo tako težko to vročino prenašat. Tobika, šopek rožic zate: Očitno še ena s podobno izkušnjo , te popolnoma razumen. Ampak k sreči je vse hudo res hitro pozabljeno, ko dobiš v naročje. Drži se
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:21:58
|
|
|
|
Sempervivum
|
Se*, hvala za objemčke Klemen pravi, da jih bo vrnil tvoji prinčipesi Ura je že ena preč: Reby, upam, da se na CTG kaj konkretnega riše, če pa ne, pa stiskam pesti, da bo vse laufalo kot po maslu in da bo otročiček hitro pri mamici v naročju! Špelka, super za posteljico in lupinico Zdaj so pa samo še malenkosti ostale, kajne? Kaj si pa lahko pustiš še tudi za kasneje - kokr mamo zadnje čase izkušnje, otročički nočejo pa nočejo ven Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:27:18
|
|
|
|
Goldy
|
Helloo! Čakamo novičke od Reby. Midve sva se še mislile dobit jutri...Pa ne vem, če bo šlo.... Hvala vsem za poljubčke in objemčke za Aljo. Naše dete se kr crta. Še na vaš račun. Kdaj bo mami kaj naredila...Hmmm. Me čaka pakiranje. V soboto šibamo na Gorenjsko za 1 teden. Sem jo malo razvila, da si frjačo hladi, pa mal zadrema, pa pobrca, pa zajokca... Semper* - ste včeraj zaspali ok? spelka - uf, že rihtata, še malo pa boš ti na vrsti! tobika - zdaj pa lepo cartanje in počivanje pa bo!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:43:13
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Semper* - ste včeraj zaspali ok? Kaj pa vem Jest vse sproti pozabim Malo smo se še po rokah nosili, potem je pa kar šlo. Ob 4ih je bila budnica in dojenje, potem pa nekje do 8 spet spanje. Sej ni sile. Samo z možem je težko, k je ves neprespan, pol je pa siten in tečen, da je joj. Včasih bi težko brez njega, včasih pa bi veliko rajši vidla, da bi za nekaj časa izpuhtel
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:56:42
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - te čist zastopim. Moj mož je krasen, ful pomaga, vse... Samo je pa tudi takoo zaspan včasih in potem bi spal...spal...ko pa vstane pa jaz želim akcijo, pospravit, dat cunje prat, obesit, likat, Aljo rihtat...ni da ni, on se ša vleče kot megla, vse na izi, sej bo. In potem eksplodiram. Saj pravim, da res ful dela in rihta, sam ko bi jaz rada da je vse tipi topi, to pa ne gre... Sem sam sebi včasih tečna, kaj šele drugim... Se moram včasih kar v jezik ugriznat.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 13:57:29
|
|
|
|
Goldy
|
miklarom - ku, ku!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 14:30:19
|
|
|
|
Reby
|
Oj, babe žabe, nč še ne bo dihanja in akcije Kot nalašč je bil ful razgrajaški in to samo med CTG-jem, zdej pa spet miren... V petek imam ponovno CTG, če še ne bo nč, pa grem v nedeljo v P.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 14:31:20
|
|
|
|
sonček33
|
Reby jaz pa že cel dan diham... no pa naj mu bo
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 14:31:24
|
|
|
|
Serendipity
|
Reby - ni za kaj. Čakam na naslednji sms... Ena je že zdavnaj preč - a mi mogoče dihamo? Ma, je danes vrooočeee - še dobro, da imam v stanovanju vse rolete dol, pa še v pritličju smo, da ni preveč vroče. Jah, potem se pa čudim, da še naše dete ni ready to go - si misli, da v to vročino pa ja (še) ne gre tobika - nč kaj fajn izkušnja... Me pa veseli, da je le še zbledel spomin in cartaš svojo lepotičko!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?