|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
22.8.2009 8:22:01   
Goldy
Mi odhajamo na Gorenjsko!

Vi uživajte, Reby midve sva pa na vezi!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
22.8.2009 9:02:32   
miklarom
Goldy - lep dopust na Gorenjskem, lepo uživajte in poljubčke za na pot mali Alji

Reby in Se -  a se keri že kaj dogaja, dajmo, dajmo rodituser posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
22.8.2009 9:16:05   
Serendipity
Jutroooo,

no končno sem spala kot nekoč, pred davnimi časi. Trdno spanje s sanjami. Prav pasalo je. In pomembno je, da sem naspana. Tak da lahko grem rodit. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Reby in Se* dajta no, pejta rodit.

Hm, ja bi bil že skrajni čas, a ne? user posted image user posted image Preden naju še obi in krucetova ženkica ne prehitita ... Samo.. niiiiiič ne kaže. NIČ user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

PS: Serendipity, mi lahko zaupaš kaj pomeni tvoj nick? Poznam en komad s tem naslovom, v slovarju pa nisem našla prevoda.

Jap, je komad, je en filmček J. Cusack špila. Dobesednega slovenskega prevoda sicer ni. Pomeni nekaj v smislu ''nenadno razodetje, ugotovitev, razsvetlitev''.
Me veseli, da imate nek ritem. Vidim pa da te tamala zaposli še skoraj v tistih redkih trenutkih spanja. Lepo se cajtate!

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Reby in Se -  a se keri že kaj dogaja, dajmo, dajmo rodit  

Oja, dogaja, dogaja! user posted image user posted image user posted image user posted image Kava se kuha. Reby-ina je sicer odlična, sam mal preveč virtualna za moj želodček user posted image user posted image user posted image

Goldy
- uživajte!

ps: Prav prejšnjo soboto zvečer sva z mojim ležala in se pogovarjala kak bova v naslednji soboti (torej danes) že cartalo našo bebo.. Hm, saj dan se je šele začel - ampak - no, bomo iz varnostnih razlogov to raje preložili na naslednjo soboto. Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.8.2009 9:18:22 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
22.8.2009 9:38:19   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hahaha, zdej sem se pa tak nasmejala user posted image  user posted image  user posted image  
Dej še kako tako napiš, mogoč pa sprožimo kake popadke user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
22.8.2009 9:58:03   
hedviga

Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tole sem pa celo nekak zastopla...

A se je Rebislava kaj javla danes? Al že diha?

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4380
22.8.2009 11:15:30   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

A se je Rebislava kaj javla danes? Al že diha?

Nč jasn... Hedi, dobro jutro! user posted image
Pa sej sma se zmenle, da grema še prej na pir v un bife prek ceste user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 22.8.2009 11:26:35 >

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
22.8.2009 11:22:50   
miklarom

no tole sem še pa jaz mogla 2x prebrat da sem zastopla, kaj čmo če sem pa blonduser posted image  

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.8.2009 11:23:39 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 4382
22.8.2009 11:27:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

no tole sem še pa jaz mogla 2x prebrat da sem zastopla, kaj čmo če sem pa blonduser posted image  

Mikla, bo treba mal obnove nardit, pa si zavrtet Strici so mi povedali al pa kej podobnega user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
22.8.2009 11:38:25   
lana08
ojla trebuškarice,
se in reby kaj se vi2 mislita znebiti trebuščkov user posted image

Jaz ga počasi pridobivam, čeprav se mi zdi da je še vedno samo posledica napihnjenosti. Naslednji teden greva na dopust in komaj čakam da se naplavaaam. Je katera za v morje uporabljala tampone?

Danes celo lahko diham, končno je kako stopinjo manj, čeprav je likanje naredilo svoje user posted image

Grem na zrak.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
22.8.2009 12:51:43   
miklarom
Reby - ja, ja strici, kaj pa ko bi mi kar tetke povedale, bom bolj zastoplauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
22.8.2009 12:56:25   
sonček33
Reby in se jaz čakam, da z užitkom in na zdravje spijem eno hladno pivo... zdej, če mi vedve ne bosta dali razloga, ga bom pa kar tako spila

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
22.8.2009 18:00:47   
Reby
sonček - upam, da nisi mela do zdej suhega grla user posted image
lana - o, kak fajn, da greta na morje, jaz letos ful pogrešam dopust. Tamponov pa po mojem za v morje ne rabiš. Uživajta!

Danes je pa vreme za pop user posted image , le kje je tist dež user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
22.8.2009 18:20:14   
Serendipity
Ha ha ha - ma miklauser posted image user posted image user posted image saj konec koncev si pa vseeno razumelauser posted image

reby - ja, tole vreme me čist ubija. Po eni strani sem ko cota, po drugi pa pravkar celo stanovanje spucala. Če to ni gnezdenje, potem pa res več ne verjamem v štorklje.
Grem zdaj še dimnik enkrat spucat - po moje se tu skriva najin problem... user posted image user posted image user posted image user posted image (no, saj če drugega ne si vsaj barvo malo obnovim, ker zadnje čase neke ''blond'' ven mečem user posted image user posted image user posted image )

sunshine - lubika, samo spij tole pivce. Za naju si raje kar cel sixpack nabavi - čudeže je potrebno oreng zapit user posted image user posted image user posted image user posted image

lana - zdaj so še tak fajn - napeti, okrogli, brcajoči. Se bojim, da ko se ga znebim bom rabila likalnik, da me nazaj v formo spravi ... Tamponov pa jaz ne bi uporabljala. Ker si samo ph zj* user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
22.8.2009 20:11:01   
sonček33
Reby in Se* vidve nista resniuser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
22.8.2009 20:20:13   
Reby

J*** ga, smo pr atu Rešu preveč keša pustil, zdej pa mormo do konca izkoristit user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
22.8.2009 22:47:28   
gloria

...o nisem zamudila dihanja user posted image ....držite se punce in čim prej spravite te naše otročke na svet user posted image ....tko grem spat sam to me je zanimalo če je kaj akcije...user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
23.8.2009 5:12:52   
Reby
Dobro jutro! user posted image
Upam, da bo danes kej akcije, čeprav nimam takega občutka. Spala pa nisem nič, tako da sem ful utrujena...

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
23.8.2009 8:35:38   
Serendipity
Jutro,

jap still here user posted image user posted image

Reby - sanjala sem, da je bil danes tvoj dan D! Tak da ... lahko pa bo kaj! Držim pestke in mislim nate. Jaz sem še vedno kot hm... vedno user posted image user posted image . Včasih me malo špikne kot pred M in me nekaj časa drži, v križu kaka pikica špikanja za kako sekundo, tri in to je to. Ma, še zjutraj sem vstala in sploh nisem imela feeling nosečnosti user posted image Če ne bi bilo občasnega (zdaj že kar konkretno direktno močnega) kicka naše bebe, bi nasploh podvomila, da bi pravzaprav mi že kar mogli kaj cartat te dni... user posted image

Grem zdaj možeka z zajtrkom presentit, če spet ni kdo (ne ne - NE PRIZNAM) ponoči hladilnika izpraznil user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim pa lepo nedeljo in upam, da bomo dihali vsaj za Reby danes... user posted image user posted image user posted image

ps: ta nedeljska kafica danes je pa fenomenalna!!!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.8.2009 8:36:35 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
23.8.2009 8:39:34   
hedviga
O Rebek! A danes se pa ti podaš na pot v Rim? user posted image V celju al kako? kdaj pa greš?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
23.8.2009 10:04:43   
nokes
nič ne dogaja user posted image , jaz bom kar začela lepo počasi: hu-hu-ha-ha-hu-hu....user posted image

rebi, serendipity, dajmo, dajmo!!!user posted image user posted image  no, pa še krucika, če malo pohiti, al pa obika, en teden pred PDP-jem, kaj sploh čakamo? 2 pobča, eno punco, pa eno presenečenje?user posted image

jutro!

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
23.8.2009 10:05:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
rebi, serendipity, dajmo, dajmo!!!user posted image user posted image  no, pa še krucika, če malo pohiti, al pa obika, en teden pred PDP-jem, kaj sploh čakamo? 2 pobča, eno punco, pa eno presenečenje?user posted image

pod to pa se kr podpišem!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
23.8.2009 10:17:44   
Reby
Dan babe, mi 3 nazaj user posted image  Nč še ne bo, tamali se še sploh ni nč dol spustu, zaprta čist, popadkov nič, nada, zip, zero, niente. V sredo, 26.8. spet CTG in pregled v P.
Hedi - sem nazaj doma, tak da se jutr al pa tork kej oglasim user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
23.8.2009 10:37:20   
miklarom
Reby in Se - pa kaj je zdaj to pri vama, nič akcije, nič dihanja, user posted image  to bo pa že napeto, pol bota pa obe naenkrat mene bo pa tak od dihanja skup vrglouser posted image , pejta vidve mal danes v hrihe hodit, da se vama bo začel dogajat, to pomagauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
23.8.2009 10:46:02   
lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

pod to pa se kr podpišem!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
23.8.2009 11:11:18   
Sempervivum
Jutrčka!

Bolj kot se tamaučki upirajo prit na zrak, bolj sta dobre volje naši trebuškarici Reby in Se* user posted image user posted image user posted image Je prav veselo tu gor zadnje nekaj dni!

Ampak mi bi vseeno malo dihali user posted image Tiste, ki smo že rodile, da se spet malo spomnimo, kako je bilo; tste, ki pa to še čaka, pa da pridno malo povadijo, da bo na dan D lažje user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?