Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 8:22:01
|
|
|
|
Goldy
|
Mi odhajamo na Gorenjsko! Vi uživajte, Reby midve sva pa na vezi!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 9:02:32
|
|
|
|
miklarom
|
Goldy - lep dopust na Gorenjskem, lepo uživajte in poljubčke za na pot mali Alji Reby in Se - a se keri že kaj dogaja, dajmo, dajmo rodit
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 9:16:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutroooo, no končno sem spala kot nekoč, pred davnimi časi. Trdno spanje s sanjami. Prav pasalo je. In pomembno je, da sem naspana. Tak da lahko grem rodit. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby in Se* dajta no, pejta rodit. Hm, ja bi bil že skrajni čas, a ne? Preden naju še obi in krucetova ženkica ne prehitita ... Samo.. niiiiiič ne kaže. NIČ IZVIRNO SPOROČILO: Lsica PS: Serendipity, mi lahko zaupaš kaj pomeni tvoj nick? Poznam en komad s tem naslovom, v slovarju pa nisem našla prevoda. Jap, je komad, je en filmček J. Cusack špila. Dobesednega slovenskega prevoda sicer ni. Pomeni nekaj v smislu ''nenadno razodetje, ugotovitev, razsvetlitev''. Me veseli, da imate nek ritem. Vidim pa da te tamala zaposli še skoraj v tistih redkih trenutkih spanja. Lepo se cajtate! IZVIRNO SPOROČILO: miklarom Reby in Se - a se keri že kaj dogaja, dajmo, dajmo rodit Oja, dogaja, dogaja! Kava se kuha. Reby-ina je sicer odlična, sam mal preveč virtualna za moj želodček Goldy - uživajte! ps: Prav prejšnjo soboto zvečer sva z mojim ležala in se pogovarjala kak bova v naslednji soboti (torej danes) že cartalo našo bebo.. Hm, saj dan se je šele začel - ampak - no, bomo iz varnostnih razlogov to raje preložili na naslednjo soboto. Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 22.8.2009 9:18:22 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 9:38:19
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! Hahaha, zdej sem se pa tak nasmejala Dej še kako tako napiš, mogoč pa sprožimo kake popadke
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 9:58:03
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! tole sem pa celo nekak zastopla... A se je Rebislava kaj javla danes? Al že diha?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 11:15:30
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga A se je Rebislava kaj javla danes? Al že diha? Nč jasn... Hedi, dobro jutro! Pa sej sma se zmenle, da grema še prej na pir v un bife prek ceste
< Sporočilo je popravil Reby -- 22.8.2009 11:26:35 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 11:22:50
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ma, či pa te te naše žužike nede vö, pa iden peški do in na 3glaf! no tole sem še pa jaz mogla 2x prebrat da sem zastopla, kaj čmo če sem pa blond
< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.8.2009 11:23:39 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 11:27:27
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom no tole sem še pa jaz mogla 2x prebrat da sem zastopla, kaj čmo če sem pa blond Mikla, bo treba mal obnove nardit, pa si zavrtet Strici so mi povedali al pa kej podobnega
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 11:38:25
|
|
|
|
lana08
|
ojla trebuškarice, se in reby kaj se vi2 mislita znebiti trebuščkov Jaz ga počasi pridobivam, čeprav se mi zdi da je še vedno samo posledica napihnjenosti. Naslednji teden greva na dopust in komaj čakam da se naplavaaam. Je katera za v morje uporabljala tampone? Danes celo lahko diham, končno je kako stopinjo manj, čeprav je likanje naredilo svoje Grem na zrak.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 12:51:43
|
|
|
|
miklarom
|
Reby - ja, ja strici, kaj pa ko bi mi kar tetke povedale, bom bolj zastopla
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 12:56:25
|
|
|
|
sonček33
|
Reby in se jaz čakam, da z užitkom in na zdravje spijem eno hladno pivo... zdej, če mi vedve ne bosta dali razloga, ga bom pa kar tako spila
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 18:00:47
|
|
|
|
Reby
|
sonček - upam, da nisi mela do zdej suhega grla lana - o, kak fajn, da greta na morje, jaz letos ful pogrešam dopust. Tamponov pa po mojem za v morje ne rabiš. Uživajta! Danes je pa vreme za pop , le kje je tist dež
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 18:20:14
|
|
|
|
Serendipity
|
Ha ha ha - ma mikla - saj konec koncev si pa vseeno razumela reby - ja, tole vreme me čist ubija. Po eni strani sem ko cota, po drugi pa pravkar celo stanovanje spucala. Če to ni gnezdenje, potem pa res več ne verjamem v štorklje. Grem zdaj še dimnik enkrat spucat - po moje se tu skriva najin problem... (no, saj če drugega ne si vsaj barvo malo obnovim, ker zadnje čase neke ''blond'' ven mečem ) sunshine - lubika, samo spij tole pivce. Za naju si raje kar cel sixpack nabavi - čudeže je potrebno oreng zapit lana - zdaj so še tak fajn - napeti, okrogli, brcajoči. Se bojim, da ko se ga znebim bom rabila likalnik, da me nazaj v formo spravi ... Tamponov pa jaz ne bi uporabljala. Ker si samo ph zj*
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 20:11:01
|
|
|
|
sonček33
|
Reby in Se* vidve nista resni
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 20:20:13
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby in Se* vidve nista resni J*** ga, smo pr atu Rešu preveč keša pustil, zdej pa mormo do konca izkoristit
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 22.8.2009 22:47:28
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Reby in Se* vidve nista resni ...o nisem zamudila dihanja ....držite se punce in čim prej spravite te naše otročke na svet ....tko grem spat sam to me je zanimalo če je kaj akcije...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 5:12:52
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Upam, da bo danes kej akcije, čeprav nimam takega občutka. Spala pa nisem nič, tako da sem ful utrujena...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 8:35:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro, jap still here Reby - sanjala sem, da je bil danes tvoj dan D! Tak da ... lahko pa bo kaj! Držim pestke in mislim nate. Jaz sem še vedno kot hm... vedno . Včasih me malo špikne kot pred M in me nekaj časa drži, v križu kaka pikica špikanja za kako sekundo, tri in to je to. Ma, še zjutraj sem vstala in sploh nisem imela feeling nosečnosti Če ne bi bilo občasnega (zdaj že kar konkretno direktno močnega) kicka naše bebe, bi nasploh podvomila, da bi pravzaprav mi že kar mogli kaj cartat te dni... Grem zdaj možeka z zajtrkom presentit, če spet ni kdo (ne ne - NE PRIZNAM) ponoči hladilnika izpraznil Vsem ostalim pa lepo nedeljo in upam, da bomo dihali vsaj za Reby danes... ps: ta nedeljska kafica danes je pa fenomenalna!!!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.8.2009 8:36:35 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 8:39:34
|
|
|
|
hedviga
|
O Rebek! A danes se pa ti podaš na pot v Rim? V celju al kako? kdaj pa greš?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 10:04:43
|
|
|
|
nokes
|
nič ne dogaja , jaz bom kar začela lepo počasi: hu-hu-ha-ha-hu-hu.... rebi, serendipity, dajmo, dajmo!!! no, pa še krucika, če malo pohiti, al pa obika, en teden pred PDP-jem, kaj sploh čakamo? 2 pobča, eno punco, pa eno presenečenje? jutro!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 10:05:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes rebi, serendipity, dajmo, dajmo!!! no, pa še krucika, če malo pohiti, al pa obika, en teden pred PDP-jem, kaj sploh čakamo? 2 pobča, eno punco, pa eno presenečenje? pod to pa se kr podpišem!!!!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 10:17:44
|
|
|
|
Reby
|
Dan babe, mi 3 nazaj Nč še ne bo, tamali se še sploh ni nč dol spustu, zaprta čist, popadkov nič, nada, zip, zero, niente. V sredo, 26.8. spet CTG in pregled v P. Hedi - sem nazaj doma, tak da se jutr al pa tork kej oglasim
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 10:37:20
|
|
|
|
miklarom
|
Reby in Se - pa kaj je zdaj to pri vama, nič akcije, nič dihanja, to bo pa že napeto, pol bota pa obe naenkrat mene bo pa tak od dihanja skup vrglo , pejta vidve mal danes v hrihe hodit, da se vama bo začel dogajat, to pomaga
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 10:46:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: nokes rebi, serendipity, dajmo, dajmo!!! no, pa še krucika, če malo pohiti, al pa obika, en teden pred PDP-jem, kaj sploh čakamo? 2 pobča, eno punco, pa eno presenečenje? pod to pa se kr podpišem!!!!!!!! Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 23.8.2009 11:11:18
|
|
|
|
Sempervivum
|
Jutrčka! Bolj kot se tamaučki upirajo prit na zrak, bolj sta dobre volje naši trebuškarici Reby in Se* Je prav veselo tu gor zadnje nekaj dni! Ampak mi bi vseeno malo dihali Tiste, ki smo že rodile, da se spet malo spomnimo, kako je bilo; tste, ki pa to še čaka, pa da pridno malo povadijo, da bo na dan D lažje
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?