|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
19.8.2009 14:31:26   
Goldy
Reby - glih sem ti hotla sms poslat.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
19.8.2009 14:32:59   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Oj, babe žabe, nč še ne bo dihanja in akcije user posted image  Kot nalašč je bil ful razgrajaški in to samo med CTG-jem, zdej pa spet miren... V petek imam ponovno CTG, če še ne bo nč, pa grem v nedeljo v P.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma tak dugo pišem, da tu cela debata nastane ... user posted image user posted image user posted image user posted image Ah, mogoče bove pa v petek obe v akciji dihanja in pihanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa upala, da bo vsaj vama uspelo zadnje dejanje udejanjit, pa nič ... Ma, tile levčki so pa res eni taki fashionable late frajerčki!

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 19.8.2009 14:34:18 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
19.8.2009 15:11:19   
Reby
Seki - ja, kaj češ, takle mamo. Levčki s(m)o itak pravi navihančki user posted image  
Goldy - se slišiva jutri, boš povedala, kdaj imaš namen pridet.

A mi lahko katera prosim pove, kako je s tem štetjem gibov? 10 gibov na dan. Še zdej nimam pojma, kaj to pomeni in kaj se šteje za 1 gib user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
19.8.2009 15:20:28   
Serendipity

A mi lahko katera prosim pove, kako je s tem štetjem gibov? 10 gibov na dan. Še zdej nimam pojma, kaj to pomeni in kaj se šteje za 1 gib user posted image

Od takrat, ko se zbudiš pa do četrte ure popoldan bi naj preštela 10 gibov. Kot gib se šteje vsak gib otroka. Se pravi, ko je zbujen in se giblje - npr, porine rito ven, potem te dregne v rebrca - to šteješ... Vsaj pri nas je tako...
Je pa naše danes tudi nekam na easy - mislim, da jo je  vroče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
19.8.2009 16:03:42   
lana70

Seki - ja, kaj češ, takle mamo. Levčki s(m)o itak pravi navihančki user posted image  

halo!!! Kaj pa ti delaš tukaj, sem vlih zaradi tebe prišla gor, da vidim, če je že kaj novičk, pa če treba kej pomagat!!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
19.8.2009 16:23:20   
Goldy
Reby - se slišiva jutri! Nam so glede štetja gibov rekli tako - cca v 12 urah mora bit 10 gibov in to ne 10 na enkrat, recimo, da brca minuto...Razmak mora bit vsak 15 minut. Drugače pa vsak gib, nogice, itke, glave... Kolcanje pa se ne šteje...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
19.8.2009 16:28:18   
miklarom
Reby - pa kaj ga zdej sračkata da še k'r ne bo nič akcije, sej bo za vikend boš že cartala ti povem, men bo pa glih tedi pasalo dihat če me bo že kaj spustilo v vratu, mater mi je spet kalcij prišel v ramo in vrat pa mi vse zateguje, sploh glave ne morem obračat, bolečine mam pa take, da cele noči ne spim, sam tulim po bajti inuser posted image .

Se - no tudi vidva se že spravta v P, k za obe naenkrat bom pa res bolj težko dihalauser posted image

Goldy - ku,ku, evo mene tuuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
19.8.2009 16:37:41   
Kruce Fiks
Kaj Reby gibe šteje?? No to pa pomen da se odpravlja v Rimuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
19.8.2009 16:38:06   
zarja1
Sem bla že v nizkem štartu, pa vidim da spet nič....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz mislim, da bo za Reby in Serendipity kar petek, ki je itak dan za.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No pridem spet.

Cmoka lubice.

Horny Teddy

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
19.8.2009 16:57:08   
Sempervivum

Poslušte, babe, še malo, pa ne bo nobenih levčkov več user posted image No, razen že odraslih user posted image Kokr jest vidim (sem šla na lunin.net prevert), je v petek že devica user posted image

TOREJ HITR AKCIJA! Sicer se boste poslovile od levčka, kot sem se jaz od rakca user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
19.8.2009 17:01:46   
Sempervivum
No, jutri je v glavnem prazna luna in to (med drugim) pomeni sledeče:

To je dobro obdobje za zacetek cesarkoli novega (tudi Luna zacenja svoj nov ciklus po nebu), saj se nam poti kar same odpirajo in vse peljejo le naprej.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
19.8.2009 18:00:14   
gapii27
ojla srečke

eno vprašanje.... sem v 15 tednu in mam že itak skoz izcedek, danes pa se i zdi da je malo potemnel-skoraj bolj rjav kot rumen? kaj to pomeni...malo me je šanika zagrabla?

hvala in pozdravček vsem

Neposredna povezava do sporočila: 4312
19.8.2009 18:48:48   
miklarom
mojca976 - poslala sem ti utrogestan, tak da jutri bi ga morala prejeti.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
19.8.2009 18:50:53   
Reby
Goldy in Se* - hvala za obrazložitev s temilemi brcikami in gibi, že vidim, da bom čist panična user posted image
Semper - zgleda, da res ne bo več levčkov, mogoče ga še Sekica ujame, jaz pa sem si izbrala nedeljo, je en tak fajni dan...
zarja - revica, a ti bi pa vsak dan dihala? user posted image
Gapiii - če je rjav izcedek, ni panike, je pa fino, če malo bolj počivaš. V kolikor bi bila sveža kri, moraš pa takoj na urgenco. To se je zgodilo meni - lahko da imaš nizko ležečo posteljico.
mikla - bom splanirala za vikend, upam, da se do takrat pozdraviš - po mojem ti tist ventilator preveč laufa user posted image

Pa še žalostna novička od Rubin user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4429481

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
19.8.2009 19:18:12   
zarja1

Ma ja, to me vedno razveseli. Samo zdaj user posted image kot dež, ko sem prebrala tisto žalost. Sploh nimam besed.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
19.8.2009 19:27:25   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Ma ja, to me vedno razveseli. Samo zdaj user posted image kot dež, ko sem prebrala tisto žalost. Sploh nimam besed.

Ja, to je res grozno, sploh ne najdem besed. Pa zdej je blo vsak dan bolje z malčicama...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
19.8.2009 19:37:15   
gapii27
taki prozorno rjavi izdecek je....

nizkoležeča pojstlica a to pol delajo cirklažo al kaj? al sam počivanje?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
19.8.2009 19:44:42   
Reby
gapii - samo počitek. Do izcedka prihaja zaradi krčev maternice. Sigurno ti bodo na naslednjem pregledu povedali, če imaš nizko ležečo posteljico. Jaz sem jo imela, pa še 2 hematoma, zato sem krvavela. Se mi je potem HB dvignila. Držim pestke, da bo vse vredu user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
19.8.2009 20:00:41   
gapii27
hvala reby

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
19.8.2009 20:34:42   
miklarom
Reby - no ti kar splaniraj za čez vikend, itak da bo takratuser posted image , ne to ni od ventilatorja, ker men se kalcij nabira po sklepih, ker ga imam preveč, pa to traja še nekaj let, boli pa k hudič

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
19.8.2009 22:19:17   
mojsonček
Čer srečke nosečke, mamice in zveste navijačice!

REBY sem spremljala zgodbo Rubin in njenih malčic in upala, da bosta obe doma... tako žalostno je prebrati kaj takega...jst sploh ne morem nehat jokat.. gledam našo  lepotičko in si mislim, kako srečni smo, da jo imamo... upam, da bo z Gajo vse ok in bo dobila to bitko...
pol praviš, da bo nedelja dan D... tut prou... ti povem, da s(m)o devičke čist fajni ljudje... na cajte malo zakompliciramo kkšno najbolj enostavno stvar ampak v globalu pa mislim, da nam nič ne manjka pa tut viška nimamo, a ne Goldyuser posted image  btw poljubčke zvezdici Alji
jst tut hodim vsak dan gledat, če je že akcija in sm stalno v nizkem štartu ampak v petek šibamo pa spet mal na dopust in bom očitno vse zamudila...

zato REBY in SEKI:

HITER IN  ČIM MANJ BOLEČ POROD ZA VAJU IN VAJINI PIKICI

GAPII jst sem imela občasne rjavkaste izcedke, ki so bili posledica hematoma... počivat, kej druzga tko ne morejo pa probat ne psihirat, čeprav verjamem, da je to lažje reči, kot pa storiti... vsaj pri meni je blo tko... sej bo vse ok... sam upaj na najboljše

ZARČI pozdravčke user posted image prideš kmalu sem kot user posted image a ne

MIŠKA kolk maš že velikega bušijaaaaaaa user posted image

LUČKA in ŠUKI uživajta v skupnem vozičkanju... poljubčke Maju in Neži

KRUCE superca, da je dete na glavo... a sta se z ženičko že zmenila za ime, če bo pupa (čeprou jst stavim na fantiča)?

SEMPER nas je velik na istem, kar se moške populacije tiče... pri nas tut pomaga, ko je doma, ampak včasih ga tko serje, da bi mu človek kr kkšno vzgojno prlepu user posted image  pa zalimaaaaaaaaaan je skos, čeprou se ponoč sploh ne zbuja sam zjutraj vpraša, če je tamala spala... pol pa ti reč... lupčka za Klemena

SONČI Lovro je pravi mali navihanček, skor bi si upala trdit, da se mu po očkah vidi user posted image

BUMO Lana je krasna pupa, čim manj krčkov in čim več prespanih noči

TOBIKA čestitke za Nino user posted image user posted image

HEDI tvoje pisanje me vedno nasmejeuser posted image  Špelči in Mihec pa sta prava srčka

Srečke nosečke pobožajte svoje bušije

Mi smo kr fajn, veliko bolje kot prej... upam, da tole ni samo vzorčna varianta kako bi bilo lahko, če ne bi obstajali krči... Zoja raste pa tut poredila se je k mala pujsa, imamo že skoraj 3 kg več kot pa po prihodu iz P user posted image

Grem si lase umit pa pod tuš, dons smo imel ob 7 zvečer 30 stopinj... s sprehoda sem prišla čist premočena...

evo še en fotkič kot dokazno gradivo, da ne lažem user posted image

user posted image

matr smo resni...

MIRNO NOČKO VSEM!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
19.8.2009 22:20:39   
sonček33
Mojsonček kje se ti skrivaš?
Zoja je lepotička in pol!
In ja, Lovro je navihan in tako zelo zelo mojuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
19.8.2009 23:02:18   
Sempervivum

Pa še žalostna novička od Rubin user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4429481

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
19.8.2009 23:53:33   
Sempervivum
Sonček, zdej si me pa še ti malo potolažila user posted image Mi je kar malo lažje, če vem, da ni samo moj tak user posted image

A tamalika se tako spedena samo za fotografiranje (beri ogrlica user posted image ), ali vi to prakticirate kar vsak dan user posted image Majčka (bodi?) je pa čist huda user posted image

Tudi jaz vam želim eno mirno nočko, pa če bo akcija, že sedaj zajemam sapo ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
20.8.2009 0:09:39   
mojsonček
SONČI  bizi sm, bizi... včasih ne vem kje se me glava drži... sumim, da sem te opazilauser posted image  temnolaska, krajši lasje? voziček mi je bil nekam znanuser posted image

SEMPER joj, jst pa nisem taka, da bi okrancljala dojenčka k božično smrečicouser posted image  to je jantarjeva ogrlica, ki naj bi pomirjala otroka in mu pomagala pri izraščanju zobkov... sej vem, da je še prezgodaj za kej tacga ampak piše, da je najbolje začeti nositi že pri 3 mesecih in jst se vidiš tega držim k pijanc plota... sploh pa, nikol ne veš kdaj te lahko kaj preseneti

Ekola, speglala sem... zdej grem pa baje lahko spat, ker sem edina, ki še kolovrati po stanovanju... pa očitno tut tle goruser posted image   a kr en kofi za jutr zjutraj prlimam, a? ah... ne bom REBY v zelje skakala še teh nekaj dni... s kom se jst pogovarjamuser posted image  grem spatuser posted image

Moja sreča sta moja sončka...

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?