mojsonček
|
Čer srečke nosečke, mamice in zveste navijačice! REBY sem spremljala zgodbo Rubin in njenih malčic in upala, da bosta obe doma... tako žalostno je prebrati kaj takega...jst sploh ne morem nehat jokat.. gledam našo lepotičko in si mislim, kako srečni smo, da jo imamo... upam, da bo z Gajo vse ok in bo dobila to bitko... pol praviš, da bo nedelja dan D... tut prou... ti povem, da s(m)o devičke čist fajni ljudje... na cajte malo zakompliciramo kkšno najbolj enostavno stvar ampak v globalu pa mislim, da nam nič ne manjka pa tut viška nimamo, a ne Goldy btw poljubčke zvezdici Alji jst tut hodim vsak dan gledat, če je že akcija in sm stalno v nizkem štartu ampak v petek šibamo pa spet mal na dopust in bom očitno vse zamudila... zato REBY in SEKI: HITER IN ČIM MANJ BOLEČ POROD ZA VAJU IN VAJINI PIKICI GAPII jst sem imela občasne rjavkaste izcedke, ki so bili posledica hematoma... počivat, kej druzga tko ne morejo pa probat ne psihirat, čeprav verjamem, da je to lažje reči, kot pa storiti... vsaj pri meni je blo tko... sej bo vse ok... sam upaj na najboljše ZARČI pozdravčke prideš kmalu sem kot a ne MIŠKA kolk maš že velikega bušijaaaaaaa LUČKA in ŠUKI uživajta v skupnem vozičkanju... poljubčke Maju in Neži KRUCE superca, da je dete na glavo... a sta se z ženičko že zmenila za ime, če bo pupa (čeprou jst stavim na fantiča)? SEMPER nas je velik na istem, kar se moške populacije tiče... pri nas tut pomaga, ko je doma, ampak včasih ga tko serje, da bi mu človek kr kkšno vzgojno prlepu pa zalimaaaaaaaaaan je skos, čeprou se ponoč sploh ne zbuja sam zjutraj vpraša, če je tamala spala... pol pa ti reč... lupčka za Klemena SONČI Lovro je pravi mali navihanček, skor bi si upala trdit, da se mu po očkah vidi BUMO Lana je krasna pupa, čim manj krčkov in čim več prespanih noči TOBIKA čestitke za Nino HEDI tvoje pisanje me vedno nasmeje Špelči in Mihec pa sta prava srčka Srečke nosečke pobožajte svoje bušije Mi smo kr fajn, veliko bolje kot prej... upam, da tole ni samo vzorčna varianta kako bi bilo lahko, če ne bi obstajali krči... Zoja raste pa tut poredila se je k mala pujsa, imamo že skoraj 3 kg več kot pa po prihodu iz P Grem si lase umit pa pod tuš, dons smo imel ob 7 zvečer 30 stopinj... s sprehoda sem prišla čist premočena... evo še en fotkič kot dokazno gradivo, da ne lažem matr smo resni... MIRNO NOČKO VSEM!