|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
18.8.2009 10:45:14   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

jona - fajn zrihtaj danes na pregledu user posted image  user posted image  user posted image

Torek, 18.08. 
jona3 - pregled

navijamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
18.8.2009 11:10:10   
Bumo
Mojca, jaz bi si kar nekak probala pirskrbti Utrogestan. Z njim dobivaš podporo rumenemu telescu, naj bi pomagal pri ohranitvi nosečnosti.....
saj ne, da bi klicala slabo ampak jaz bi si očitala do groba, da se kaj zgodi in zavestno ne bi jemala tablet, k imi jih je vpostopku predpisal G...
pa naj bo to krivo ali ne.......

želim ti vso srečo s tvojo pikico...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
18.8.2009 11:48:40   
Sempervivum

Semper - sem se ti pridružla v nočni izmeni user posted image

Spet ta zadnja zvečer in ta prva zjutraj ... res je že skrajni čas, da greš rodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
18.8.2009 11:59:17   
miska73
Babe kaj smo si me uredile zamenjavo za jutranje kuhanje kafeta.
Reby nam zna pa zdej le počas rodit.

Bumek si ne bi ti tikerček popravla.

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
18.8.2009 12:22:25   
mojca976
Hvala za odgovore, sem pa klicala na GK in povedala, da mi bo zmanjkal tablet za vikend,pa je rekla sestra,naj začnem jesti Dabroston.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
18.8.2009 12:27:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mojca976

Hvala za odgovore, sem pa klicala na GK in povedala, da mi bo zmanjkal tablet za vikend,pa je rekla sestra,naj začnem jesti Dabroston.

a ma šele sedaj vidim, da jemlješ tablete......

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
18.8.2009 12:52:43   
sonček33
Čakam junakinjo današnjega dne! Se aktera javi?user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
18.8.2009 13:26:00   
Goldy
Reby - mislila sem jutri, ali v četrtek, samo moram še ugotovit, ali sta stric in teta doma, da očeta tam pustim - no, mal bova tudi miuser posted image dve z Aljo šle tja na obisk...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
18.8.2009 15:00:52   
Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image meni ga sploh ne izpiše na monitorju, pa sem že čist pozabla nanj....
ja, bi blo fajn, da ga skinem a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
18.8.2009 15:42:52   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image meni ga sploh ne izpiše na monitorju, pa sem že čist pozabla nanj....
ja, bi blo fajn, da ga skinem a ne? user posted image user posted image

O, ne, to pa ne! Rajši si drugega naštimi - da boš natančno vedla, koliko je stara tvoja princeska user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
18.8.2009 16:23:01   
Serendipity
Ola,

sem danes ugotovila, da če bi te moje CTG grafe (spodnja črta) dali eno na drugo, bi se po moje perfektno prekrivali user posted image . Torej - danes bil CTG, again, ravna linija...

Naslednji CTG v četrtek, 20.8. Če do takrat nič ne bo - v petek 21.8. gremo zgodaj na CTG (s pripravljeno boršo, praznim želodčkom in najverjetneje ostanemo tam... kao v varianti, če bo kaj bolj aktivnega kazalo... )user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4261
18.8.2009 16:30:32   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Naslednji CTG v četrtek, 20.8. Če do takrat nič ne bo - v petek 21.8. gremo zgodaj na CTG (s pripravljeno boršo, praznim želodčkom in najverjetneje ostanemo tam... kao v varianti, če bo kaj bolj aktivnega kazalo... )user posted image user posted image

Ejejej.... a pol bo akcija v petek? user posted image

Bejbe, pridne bodite, se kaj javim, bom itak vzela komp zraven, Seki - ti jutri sms-nem, kaj bom jaz uštimala.
Goldy - te pokličem, ko končam pregled, da se zmeniva, kako in kaj. Mogoče bi bilo bolje v četrtek user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.8.2009 16:34:23   
zarja1
pa kaj še vedno nič?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pridem jutri pogledat!!!!!

Cmoka vsem mojim trebuškarcam.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.8.2009 17:43:30   
lučka 25
Vidim, da eni nočjo in nočjo it dihat. user posted image

Čakam, čakam. user posted image

O dvanajsteerčkih pa ne najdem drugega komentarja, kot je le "A so nori?!"user posted image

Grem, je že larem, samo za računalnik sedem, pa je že akcija. user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.8.2009 19:36:06   
Bumo
Se, a pol bi pa naj prišli na vrsto umetni popadki al kako?
Semper, maš prav...že iščemuser posted image
Lučka....če še niso nori, pa bodo kmalu ratali...
ej, sori ampak kako se pa lahko posvetiš 12 (koliko jih bo preživelo in koliko jih bo zdravih sploh nočem razmišlajt ) malim bebikam??
mislim, tu mač....eh......brezveze, želim jim srečno in zdravo življenje, saj deca niso kriva, da majo tako neumno mater, pa dohtarja user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.8.2009 20:59:29   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ejejej.... a pol bo akcija v petek? user posted image

Bejbe, pridne bodite, se kaj javim, bom itak vzela komp zraven, Seki - ti jutri sms-nem, kaj bom jaz uštimala.
Goldy - te pokličem, ko končam pregled, da se zmeniva, kako in kaj. Mogoče bi bilo bolje v četrtek user posted image

Če je prej ne bo - bo v petek najverjetneje...
OK, čakam sms user posted image
Fajn opravi!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
18.8.2009 21:02:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

pa kaj še vedno nič?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pridem jutri pogledat!!!!!

Cmoka vsem mojim trebuškarcam.

Ah, si ti zahtevna... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Se, a pol bi pa naj prišli na vrsto umetni popadki al kako?

Aham... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
18.8.2009 21:11:26   
ledenka
Se*, naskoči tvojga pa probajta neki naravno scoprat user posted image boljš ko umetni popadki!

Reby, ti tud še tu strašiš, je prevroče za rodit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
18.8.2009 21:59:57   
Goldy
Da se še tu pohvalim, da znam sliko prilimat.user posted image  In da Reby neham težit s tem....

user posted image

semper* - vidim te!user posted image  Pubec že spi? Naš je že utonila v sen. Trkam na les, da ne bo alarma....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
18.8.2009 22:06:39   
Sempervivum
Se*, mi smo s tabo, kadarkoli že bo! user posted image

Reby, tebi bo pa itak selitev pospešila dogodke user posted image Uživaj v mama hotelu user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
18.8.2009 22:11:12   
Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Da se še tu pohvalim, da znam sliko prilimat.user posted image  In da Reby neham težit s tem....

user posted image

semper* - vidim te!user posted image  Pubec že spi? Naš je že utonila v sen. Trkam na les, da ne bo alarma....

Oooooooooo, BRAVO, Goldy! Tale slikica je pa z enega izleta, kaj?

Mi smo bili tudi danes na izletu user posted image No, ja, šli smo v trgovino. Očka in ta mali sta vozičkala, pa pila pivo, mamica pa je nakupovala. V pol ure je vse nakupila user posted image Rekord vseh rekordov user posted image

Drugače pa pobc niti slučajno ne spi. Ga očka uspava. Ravno študirava, če bi mu malo dodatka naredila user posted image Moje joške so zvečer čist izmozgane user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
18.8.2009 22:16:52   
Goldy
semper* jap, slikca je z izleta v Kamniku. Sva bila pri enem paru, ki se ravna tako trudi... pa jima še ni ratalo. Gresta že v 4 postopek.user posted image
Mi smo pa spraznili zize in dobili še 60ml mojega mleka (sem ga prej stisnila). In če nam bo sreča mila - tako kot že nekaj ni, bomo spali tam nekje do 6. Že 2x pa je spala do 7 in sva se zjutraj čisto zmešana zbudila, sem mojega sprševala, če sta ponoči jedla flasko, pa da ne vem. Moj je bil tolk zmešan, da sploh ne vede, pa sva ugotovila, da je dekle spalo od 10.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4272
18.8.2009 23:11:38   
Sempervivum
Ah, sem zmatrana in slabe volje user posted image Najboljš, da grem. Nočko!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
19.8.2009 6:13:14   
Reby
Dobro jutro! user posted image  Se javljam iz mama hotela še vedno 2 v 1 user posted image , Goldy bravo za uspešno limanje slikice user posted image

Lep dan vsem!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4274
19.8.2009 7:25:07   
miklarom
mojca - lej meni so ostale skoraj dve celi škatli utrogestana, pa če hočeš ti jih dam, k jest jih tako ne rabim več. Iz kje pa si , daj mi naslov pa ti jih pošljem

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?