Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 11:10:10
|
|
|
|
Bumo
|
Mojca, jaz bi si kar nekak probala pirskrbti Utrogestan. Z njim dobivaš podporo rumenemu telescu, naj bi pomagal pri ohranitvi nosečnosti..... saj ne, da bi klicala slabo ampak jaz bi si očitala do groba, da se kaj zgodi in zavestno ne bi jemala tablet, k imi jih je vpostopku predpisal G... pa naj bo to krivo ali ne....... želim ti vso srečo s tvojo pikico...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 11:48:40
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Semper - sem se ti pridružla v nočni izmeni Spet ta zadnja zvečer in ta prva zjutraj ... res je že skrajni čas, da greš rodit
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 11:59:17
|
|
|
|
miska73
|
Babe kaj smo si me uredile zamenjavo za jutranje kuhanje kafeta. Reby nam zna pa zdej le počas rodit. Bumek si ne bi ti tikerček popravla.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 12:22:25
|
|
|
|
mojca976
|
Hvala za odgovore, sem pa klicala na GK in povedala, da mi bo zmanjkal tablet za vikend,pa je rekla sestra,naj začnem jesti Dabroston.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 12:27:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca976 Hvala za odgovore, sem pa klicala na GK in povedala, da mi bo zmanjkal tablet za vikend,pa je rekla sestra,naj začnem jesti Dabroston. a ma šele sedaj vidim, da jemlješ tablete......
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 12:52:43
|
|
|
|
sonček33
|
Čakam junakinjo današnjega dne! Se aktera javi?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 13:26:00
|
|
|
|
Goldy
|
Reby - mislila sem jutri, ali v četrtek, samo moram še ugotovit, ali sta stric in teta doma, da očeta tam pustim - no, mal bova tudi mi dve z Aljo šle tja na obisk...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 15:00:52
|
|
|
|
Bumo
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bumek si ne bi ti tikerček popravla. meni ga sploh ne izpiše na monitorju, pa sem že čist pozabla nanj.... ja, bi blo fajn, da ga skinem a ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 15:42:52
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Bumek si ne bi ti tikerček popravla. meni ga sploh ne izpiše na monitorju, pa sem že čist pozabla nanj.... ja, bi blo fajn, da ga skinem a ne? O, ne, to pa ne! Rajši si drugega naštimi - da boš natančno vedla, koliko je stara tvoja princeska
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 16:23:01
|
|
|
|
Serendipity
|
Ola, sem danes ugotovila, da če bi te moje CTG grafe (spodnja črta) dali eno na drugo, bi se po moje perfektno prekrivali . Torej - danes bil CTG, again, ravna linija... Naslednji CTG v četrtek, 20.8. Če do takrat nič ne bo - v petek 21.8. gremo zgodaj na CTG (s pripravljeno boršo, praznim želodčkom in najverjetneje ostanemo tam... kao v varianti, če bo kaj bolj aktivnega kazalo... )
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 16:30:32
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Naslednji CTG v četrtek, 20.8. Če do takrat nič ne bo - v petek 21.8. gremo zgodaj na CTG (s pripravljeno boršo, praznim želodčkom in najverjetneje ostanemo tam... kao v varianti, če bo kaj bolj aktivnega kazalo... ) Ejejej.... a pol bo akcija v petek? Bejbe, pridne bodite, se kaj javim, bom itak vzela komp zraven, Seki - ti jutri sms-nem, kaj bom jaz uštimala. Goldy - te pokličem, ko končam pregled, da se zmeniva, kako in kaj. Mogoče bi bilo bolje v četrtek
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 16:34:23
|
|
|
|
zarja1
|
pa kaj še vedno nič? Pa pridem jutri pogledat!!!!! Cmoka vsem mojim trebuškarcam.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 17:43:30
|
|
|
|
lučka 25
|
Vidim, da eni nočjo in nočjo it dihat. Čakam, čakam. O dvanajsteerčkih pa ne najdem drugega komentarja, kot je le "A so nori?!" Grem, je že larem, samo za računalnik sedem, pa je že akcija.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 19:36:06
|
|
|
|
Bumo
|
Se, a pol bi pa naj prišli na vrsto umetni popadki al kako? Semper, maš prav...že iščem Lučka....če še niso nori, pa bodo kmalu ratali... ej, sori ampak kako se pa lahko posvetiš 12 (koliko jih bo preživelo in koliko jih bo zdravih sploh nočem razmišlajt ) malim bebikam?? mislim, tu mač....eh......brezveze, želim jim srečno in zdravo življenje, saj deca niso kriva, da majo tako neumno mater, pa dohtarja
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 20:59:29
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Naslednji CTG v četrtek, 20.8. Če do takrat nič ne bo - v petek 21.8. gremo zgodaj na CTG (s pripravljeno boršo, praznim želodčkom in najverjetneje ostanemo tam... kao v varianti, če bo kaj bolj aktivnega kazalo... ) Ejejej.... a pol bo akcija v petek? Bejbe, pridne bodite, se kaj javim, bom itak vzela komp zraven, Seki - ti jutri sms-nem, kaj bom jaz uštimala. Goldy - te pokličem, ko končam pregled, da se zmeniva, kako in kaj. Mogoče bi bilo bolje v četrtek Če je prej ne bo - bo v petek najverjetneje... OK, čakam sms Fajn opravi!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 21:02:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa kaj še vedno nič? Pa pridem jutri pogledat!!!!! Cmoka vsem mojim trebuškarcam. Ah, si ti zahtevna... IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Se, a pol bi pa naj prišli na vrsto umetni popadki al kako? Aham...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 21:11:26
|
|
|
|
ledenka
|
Se*, naskoči tvojga pa probajta neki naravno scoprat boljš ko umetni popadki! Reby, ti tud še tu strašiš, je prevroče za rodit
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 21:59:57
|
|
|
|
Goldy
|
Da se še tu pohvalim, da znam sliko prilimat. In da Reby neham težit s tem.... semper* - vidim te! Pubec že spi? Naš je že utonila v sen. Trkam na les, da ne bo alarma....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 22:06:39
|
|
|
|
Sempervivum
|
Se*, mi smo s tabo, kadarkoli že bo! Reby, tebi bo pa itak selitev pospešila dogodke Uživaj v mama hotelu
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 22:11:12
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Da se še tu pohvalim, da znam sliko prilimat. In da Reby neham težit s tem.... semper* - vidim te! Pubec že spi? Naš je že utonila v sen. Trkam na les, da ne bo alarma.... Oooooooooo, BRAVO, Goldy! Tale slikica je pa z enega izleta, kaj? Mi smo bili tudi danes na izletu No, ja, šli smo v trgovino. Očka in ta mali sta vozičkala, pa pila pivo, mamica pa je nakupovala. V pol ure je vse nakupila Rekord vseh rekordov Drugače pa pobc niti slučajno ne spi. Ga očka uspava. Ravno študirava, če bi mu malo dodatka naredila Moje joške so zvečer čist izmozgane
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 22:16:52
|
|
|
|
Goldy
|
semper* jap, slikca je z izleta v Kamniku. Sva bila pri enem paru, ki se ravna tako trudi... pa jima še ni ratalo. Gresta že v 4 postopek. Mi smo pa spraznili zize in dobili še 60ml mojega mleka (sem ga prej stisnila). In če nam bo sreča mila - tako kot že nekaj ni, bomo spali tam nekje do 6. Že 2x pa je spala do 7 in sva se zjutraj čisto zmešana zbudila, sem mojega sprševala, če sta ponoči jedla flasko, pa da ne vem. Moj je bil tolk zmešan, da sploh ne vede, pa sva ugotovila, da je dekle spalo od 10.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 18.8.2009 23:11:38
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ah, sem zmatrana in slabe volje Najboljš, da grem. Nočko!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 6:13:14
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Se javljam iz mama hotela še vedno 2 v 1 , Goldy bravo za uspešno limanje slikice Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 19.8.2009 7:25:07
|
|
|
|
miklarom
|
mojca - lej meni so ostale skoraj dve celi škatli utrogestana, pa če hočeš ti jih dam, k jest jih tako ne rabim več. Iz kje pa si , daj mi naslov pa ti jih pošljem
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?