|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
16.2.2009 15:40:42   
NoBady
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ... upam da se nisem preveč zadrla...user posted image

Ka delate? vidm d sploh ne čvekate velik, to je že kr mal čudn... ampak se ne pritožujem, ker tkole vsaj dohajam mal brat user posted image ...

js sm se pa tak naspala zele... sm moglle ŽE ob pol 7ustat, sm šla v laboratorij, pa mi ni v navadi, me je tko zmankal za ene 2urce...  user posted image

Ka tok govora o tej fiziolški? js je še nimam, pa sm tut zdej čist zmedena kiro pa kje jo kupit... za popek bom sicer 70% alkohol uporabljala, sem ga tut že kupla v lekarni... fiziološke pa še nimam...  ubistvu sploh ne vem če jo rabim? kaj, rabi se za čiščenje noska? pa oči tut? js to še nč ne vemuser posted image ...

Js sm bla pa zadnič v lekarni pa sm rekla da bi mela HLADILNO MAZILO... pa nisem posebi povedala da za novorojenčka... tko da sploh ne vem če mi je tapravo dal, ker je v neki svetlo zeleni škatlici, sm prčakvala da bo v tisti beli ko dobiš, ker naj bi to v lekarni delal...ka mi zna kira povedat, tista k to že ma če mam prou? al momr it še enkrat kupit? user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 951
16.2.2009 15:43:49   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja to luftanje res priporočajo, pa sej logično gledano se vsaka rana na zraku lepše in hitreje celi user posted image

jaz sem se ravno najedla špagetov s porovo omako, zdaj pa si bom počasi privoščila kavico na balkonu, mamo spet tak lep sonček...

čebeica, vzrajno odštevava ane user posted image

ja , sm ti si si vmes žeuser posted image  privoščila, sej prov, mi bomo kr počakal pa itak volje niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 952
16.2.2009 15:44:02   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

jaz sem tudi se v enem kosu. z dojencki vse ok, se vedno sem zaprta. cez en teden kontrola in takrat ostanem v bolnici do porodauser posted image

user posted image user posted image user posted image si pa res "zategla" da si šekr v 1 kosuuser posted image ...
ampak to je vsekakor fajnuser posted image user posted image user posted image
pa naj te ne skrbi če boš ostala v bolnici do poroda... tkoo boš vse bližje da spoznaš svoja sončkauser posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 953
16.2.2009 15:49:40   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

eeto mene iz pregleda,vse zaprto in visoko,bebek še je kr z glavo navzdol,naslednji pregled imam 23.2,pa zredila sem sem v 10 dneh za 1,5kg user posted image user posted image user posted image ,to se pravi,da jih imam 13,5kg   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za pregled!

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 954
16.2.2009 15:52:30   
novo

jaz sem tudi se v enem kosu. z dojencki vse ok, se vedno sem zaprta. cez en teden kontrola in takrat ostanem v bolnici do porodauser posted image

user posted image user posted image user posted image sej bo hitr mimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 955
16.2.2009 15:53:05   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

po mojem se da, samo ne takrat, ko so obiski user posted image user posted image user posted image
al pa glih takrat najolj zračiš vse.. user posted image user posted image saj te sploh nebi mal čudno gledali.. verjetno bi si mislili da si prišel iz kakšnega grada user posted image (tu na štajerskem Grada Hrastovec al pa Pohorskega dvora..)

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 956
16.2.2009 15:59:32   
čebeica maja

evo punce, še eno darilo od yanie smo dobile user posted image  sicer je poslala že včeraj, pa mi je telefon nekaj nagajal, oziroma z računalnikom nista bila najbolj prijatla user posted image
user posted image

ko gledam tega srčka, me pa res že mika, da bi mi tudi pestovali, ampak sem pupi obljubila, da ji bom družbo delala user posted image

ooooooo kak cotek Timon.
SEJ bo kmalu marec bomo pa ja še mal počakale, ane

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 957
16.2.2009 16:00:32   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: novo

eeto mene iz pregleda,vse zaprto in visoko,bebek še je kr z glavo navzdol,naslednji pregled imam 23.2,pa zredila sem sem v 10 dneh za 1,5kg user posted image user posted image user posted image ,to se pravi,da jih imam 13,5kg   user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tak kot si rekla vse zaprto in visokoo zgoraj...ti sploh ne bi blo treba nikamor it, ko že sama vse vešuser posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 958
16.2.2009 16:03:52   
čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 959
16.2.2009 16:06:13   
čebeica maja

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled, boš vsaj pod kontrolo v b.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 960
16.2.2009 16:29:37   
Pupa7
čestitke za preglede pupe moje !!! user posted image user posted image user posted image

evo, jaz sem se premaknila z balkona, ker je zmanjkal sonca user posted image me je pa po obrazu celo prijel user posted image tko da očitno je zeeeelo močno user posted image

zdaj sem pojedla sadno malico, skratka zdravja polno user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 961
16.2.2009 16:35:47   
čebeica maja
Glede fiziološke je pa vsaki lekarni verjetn drugač, men osebno je bolša tista od niveje ki je vampulcah jo imajo pa tud v babycentru, prinas v lekarni imajo v ampulcah ilbert- Physiodose zdej imamo to.
Za tiste ki neveste se uporablja za pucanje noska in popka in tudi očes. Oči lahko tud s prekuhano vodo, to sm nazačetku, če ni promblemov pol pa z navadno vodo je pa pomembno da s čisti vatko ali gazico to delaš. Miha je imel zamašene sovzovode, sovzice skoz tud gnojček, tako da smo fiziološko uporabljal za oči skor do 9mesca, takrat je bilo šele bolš, za nosek pa zavsako ko je zamašen, tud zase, par kaplic pa je nos odprt.
Bojo pa vas vse to patronažne sestre poučile, saj prinas je blo tako, čene jih pa vprašte.

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 962
16.2.2009 16:39:29   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

čestitke za preglede pupe moje !!! user posted image user posted image user posted image

evo, jaz sem se premaknila z balkona, ker je zmanjkal sonca user posted image me je pa po obrazu celo prijel user posted image tko da očitno je zeeeelo močno user posted image

zdaj sem pojedla sadno malico, skratka zdravja polno user posted image user posted image user posted image

jaz bom pa sadno tortouser posted image user posted image user posted image , je še od rd  ostala, pa jo je treba pojest

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 963
16.2.2009 16:56:33   
Lolita23
Vse, ki ste imel preglede, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 964
16.2.2009 17:16:50   
NoBady
pa kaj te to zdaj je tu??? a BUUUUUU !!! user posted image

tako zatišje... user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 965
16.2.2009 17:19:58   
Nina00
Čestitke vsem, ki ste imele preglede user posted image user posted image user posted image

Fiziološka: imajo v lekarni tudi FR po 100 ml.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 966
16.2.2009 17:38:49   
tasa_m
hallo, pa kaj pomeni zdaj to zatišje tu gori??
Bi rekla da je marec in da smo v nizkem štartu ampak zdaj pa še je februar pa smo že taaak lene.. user posted image

Jaz sem se odpočila..sem dobri 2 urci preležala (spala nič) zdaj se malo napapcala,..zdj pa ne vem kaj naj grem delat user posted image user posted image
No, sem celo naša vrata dokončala za v spalnico..smo zalepli Tweetya pa Plutona gor.. user posted image (zelo težko delo user posted image ).

Zdaj pa čakam da popravijo polico v sobi (baje bodo že ta tedenuser posted image ) da lahko še ostale slikice zalepimo na steno user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 967
16.2.2009 17:53:26   
Anonimen
Zdravo punce!

Se javljam, da me ne pozabite. user posted image Pridem večkrat počekirat, če spet katera prehiteva in je že rodila.

Čestitke vsem za preglede, pridobljene kilograme (smo se morale fejst namatrat user posted image ).

Timon od Yanie je pravi cukrček. user posted image

Jaz imam pregled ju3. Danes sem dala še kri, tako da bodo ju3 izvidi. Mi ej pa zadnjič sestra rekla, da bo danes kri, na rok, pa še urin, pa grem danes od doma (itak da sem izpraznila prej mehur), pa pridem tja, pa reče kar najprej dajte vodo, pol bova pa še kri vzela. Kakšno vodo user posted image ???  Dobro, da pijem k kamela, ampak sem se komaj nalulala, da bo dovolj... pa piše na vratih da naj ulovimo srednji curek urina. Pa pri 30ml urina to žal ne gre...

No, se še javim jutri po pregledu. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 968
16.2.2009 18:13:53   
Lolita23
Vidim, da se vsem nič ne da.No sej jaz tudi sam počivam pa lenarimuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem si obljubila, da bom juter bolj pridna, če verjamešuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 969
16.2.2009 18:15:03   
pocka

evo punce, še eno darilo od yanie smo dobile user posted image  sicer je poslala že včeraj, pa mi je telefon nekaj nagajal, oziroma z računalnikom nista bila najbolj prijatla user posted image
user posted image

lepi mišek mali user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 970
16.2.2009 18:18:58   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Vidim, da se vsem nič ne da.No sej jaz tudi sam počivam pa lenarimuser posted image user posted image user posted image user posted image Sem si obljubila, da bom juter bolj pridna, če verjamešuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 971
16.2.2009 18:19:25   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

user posted image

lepi mišek mali user posted image user posted image user posted image

pravi srček jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
16.2.2009 18:20:42   
pondelak
čestitke za pregledeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 973
16.2.2009 18:21:29   
pondelak
noBady- ne strašit tu okoli,da nebo kera rodila predčasnouser posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 974
16.2.2009 18:22:11   
trezika
evo tudi mene user posted image  ja vidim, da ste se res nekam polenile user posted image  ja malo še lahko izkoristite... js sn bla dans na faksu in sn zaključla z diplomsko seminarsko pa diplomo sn oddala v prvo branje...user posted image user posted image user posted image user posted image  zagovor bo pa enkrat pred poletjem.... dans pa imamo matejevega bratranca malega na obisku (2,5 let)...je rekel, da bi rad pri nas spal user posted image  zaenkrat je še za, kako bo pa potem, ko bo res treba it v posteljo pa ne vem... je pa mali prava faca... user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?