|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
16.2.2009 13:59:44   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: novo
vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, zdaj se pa vključi, da nadoknadimo user posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 926
16.2.2009 14:00:26   
novo
mam problem, da ne vem, kje naj začnem! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 927
16.2.2009 14:01:02   
novo

vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak se kaj ti držiš?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 928
16.2.2009 14:01:26   
felix7

mam problem, da ne vem, kje naj začnem! user posted image user posted image user posted image

lahko poveš, če si boš presredek masirala user posted image  to je bila zadnja debata. In zračenje šivov user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 929
16.2.2009 14:02:22   
felix7

hvala, dobro, po dveh slabših nočeh je bilo danes spet bolje. Moram hitro na les potrkat user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 930
16.2.2009 14:02:35   
novo

lahko poveš, če si boš presredek masirala user posted image  to je bila zadnja debata. In zračenje šivov user posted image

si ga že mažem, ko se spomnim! user posted image user posted image user posted image
Kdo pa je rekel, da bom šivana?! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil novo -- 16.2.2009 14:03:43 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 931
16.2.2009 14:03:09   
novo

hvala, dobro, po dveh slabših nočeh je bilo danes spet bolje. Moram hitro na les potrkat user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 932
16.2.2009 14:06:47   
novo
No, pridem hitro nazaj, grem pojest kosilo! Pa razmišljat, kaj vam zatežit!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 933
16.2.2009 14:09:36   
tasa_m
i'm back user posted image
naredila vse kar sem morala, mogoče še celo preveč.. user posted image

napapcala sem se..mi je od sob. ostal še pasulj, sem ga zdaj zmazala,..moj pa itak ima še od včeraj meso. Še solate mu nisem nardila. sem mu raje pustila mal pasulja, če bi mu bilo premalo..user posted image user posted image

masiranje presredka.. jaz si ga ne masiram in nič..
zračenje šivov.. hvala za nasvet..če nebo gužve in bi bila sama v sobi v P. bi se lahko kaj takega privoščla ja, če pa bom padla v gužvo in bomo 2 al pa 3 tam pa ne vem kak bi to zgledalo..??

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 934
16.2.2009 14:11:46   
tasa_m
Aja, sem danes iskala FIZIOLOŠKO v Mercatorju in sem našla samo fiziološko za čiščenje noska?!
Pisale ste da je fiziološka iz lekarne v prevelikih količinah (500ml) ja kje pa naj dobim manjšo?? Ali je to to pa vzamem fiziološko za čiščenje noska, ki je v manjših dozicah?? Al kam še naj grem pogledat??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 935
16.2.2009 14:11:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

zračenje šivov.. hvala za nasvet..če nebo gužve in bi bila sama v sobi v P. bi se lahko kaj takega privoščla ja, če pa bom padla v gužvo in bomo 2 al pa 3 tam pa ne vem kak bi to zgledalo..??

po mojem se da, samo ne takrat, ko so obiski user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 936
16.2.2009 14:12:15   
tasa_m

No, pridem hitro nazaj, grem pojest kosilo! Pa razmišljat, kaj vam zatežit!user posted image user posted image user posted image
dober tek pa ne najej se preveč ker pol neboš mogla pisat, ker si boš mogla odpočit user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 937
16.2.2009 14:13:35   
felix7

Aja, sem danes iskala FIZIOLOŠKO v Mercatorju in sem našla samo fiziološko za čiščenje noska?!
Pisale ste da je fiziološka iz lekarne v prevelikih količinah (500ml) ja kje pa naj dobim manjšo?? Ali je to to pa vzamem fiziološko za čiščenje noska, ki je v manjših dozicah?? Al kam še naj grem pogledat??

a lekarne fiziološko same delajo? V tem primeru bi se verjetno dalo zmeniti za manjše doze... just a thought.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 938
16.2.2009 14:14:22   
tasa_m

po mojem se da, samo ne takrat, ko so obiski user posted image user posted image user posted image
al pa glih takrat najolj zračiš vse.. user posted image user posted image saj te sploh nebi mal čudno gledali.. verjetno bi si mislili da si prišel iz kakšnega grada user posted image (tu na štajerskem Grada Hrastovec al pa Pohorskega dvora..)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 939
16.2.2009 14:16:21   
tasa_m
a lekarne fiziološko same delajo? V tem primeru bi se verjetno dalo zmeniti za manjše doze... just a thought.
ne vem če delajo same. Moram jaz to sestrično vpr. kak je ona to rešla z to fiziološko. Ja kao je lahko fiziološka odprta samo 24 ur..pol pa ti je res 500ml malo preveč..user posted image
A ti že imaš fiziološko?? Sicer še tak mamo čas, kje še je sredina marca.. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 940
16.2.2009 14:30:15   
Grahec
Ojla,

jaz sem pa že prav tečna zato ponavadi samo malo počekiram tu na RR ali mi pa možek kako novičko prebere...
Pa imam popadke, pa se vse skupaj neha, pa spet, pa en dan nič pa spet.... pa že na deset minut pa spet na štirideset... in to že tri tedne, jao... upam da ne bo tako še dolgo.  Skozi si mislim, ma naj se že enkrat začne zares ali pa naj se konča in potem začne, ko bo zares.

Fiziološka: lahko se kupi v ampulcah (od Nivee) tako porabiš gotovo v 24 urah ampulco za čiščenje popka ali očk ali noska, sicer pa obstaja  polliterska, ki ima sistem, da jo vedno znova sterilno zapiraš ker ima samo nekakšno iglo skozi katero črpaš potem pa daš zamašek gor, ne vem kako naj razložim so mi pa v lekarni svetovali, da je OK, ker ne pride zrak not in je sterilno ..

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 941
16.2.2009 14:34:17   
felix7

ne vem če delajo same. Moram jaz to sestrično vpr. kak je ona to rešla z to fiziološko. Ja kao je lahko fiziološka odprta samo 24 ur..pol pa ti je res 500ml malo preveč..user posted image
A ti že imaš fiziološko?? Sicer še tak mamo čas, kje še je sredina marca.. user posted image

ne še, ker se tudi meni zdi, da bom diplomirala iz te fiziološke. Moja sodelavka kupi kar ta veliko dozo, potem pa z injekcijami ven črpa, kolikor pač rabi. Sem že nekaj v lekarni spraševala in so mi to potrdili, tako da bom mogoče tudi jaz kar to izvedla. Glede tega, koliko časa je lahko odprta, sem pa tudi že več variant slišala, od 24 ur pa do enega meseca. No, jaz sem pristaš vmesne variante, torej en teden user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 942
16.2.2009 14:54:24   
KOKICA32
Oj,

glede fiziološke...jaz sem pa kar tisto 500 ml v lekarni kupila...pa bom videla, kaki in kaj, ker so glede tega tudi zelooo različna mnenja...

Tudi jaz sem za danes vse naredila, pa kosilo skuhala...sončka pa tudi pri nas ni, je pa zato včeraj bil. user posted image

V soboto sem torej kupila en paket plenic Pampersk št.1 v Mullerju, ampak majhen paket-27 komadov, ker večjih ni bilo. Pa menda bo že dovolj..potem pa tak šaltamo na št. 2!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 943
16.2.2009 15:17:38   
julam
Grahec, mene pa strašno firbec matra, če mava mi2 istega G. Namreč podobnost dogodkov je neverjetna: tud mojga ta teden ni, tud mojga nadomešča en drug G, tud jaz imam CTG-je vsako sredo in tud jaz sem iz LJ. Torej, je tvoj V.J.?

Mi smo pri obeh uporabljal fiziološko 500ml, sploh nisem vedla, da naj bi bila strelina. No, pa sta oba OK in mislim, da ne bomo kompliciral tudi v tretje.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 944
16.2.2009 15:19:51   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Grahec, mene pa strašno firbec matra, če mava mi2 istega G. Namreč podobnost dogodkov je neverjetna: tud mojga ta teden ni, tud mojga nadomešča en drug G, tud jaz imam CTG-je vsako sredo in tud jaz sem iz LJ. Torej, je tvoj V.J.?

Mi smo pri obeh uporabljal fiziološko 500ml, sploh nisem vedla, da naj bi bila strelina. No, pa sta oba OK in mislim, da ne bomo kompliciral tudi v tretje.

No, tak sem si tudi jaz mislila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 945
16.2.2009 15:24:46   
spps
eeto mene iz pregleda,vse zaprto in visoko,bebek še je kr z glavo navzdol,naslednji pregled imam 23.2,pa zredila sem sem v 10 dneh za 1,5kg user posted image user posted image user posted image ,to se pravi,da jih imam 13,5kg   user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 946
16.2.2009 15:29:04   
suncicica
jaz sem tudi se v enem kosu. z dojencki vse ok, se vedno sem zaprta. cez en teden kontrola in takrat ostanem v bolnici do porodauser posted image

Stella in Pia

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 947
16.2.2009 15:29:07   
Grahec
Julam, tako je imava skoraj gotovo istega G. In kako si zadovoljna z njim? Meni je res smešen zdaj zadnje preglede, ko naredi UZ in izjavi: "ja plodovnica je lepo čista" user posted image user posted image user posted image , pa le kak čudodelnik je da to na UZ vidi (če že bi to lahko rekel na podlagi CTG ne pa UZ)??? Sestrca, ki medicino študira je tudi potrdila, da je vse skupaj lari fari in da hoče le psihološko vplivat, ma saj mu ne zamerim, saj se mi zdi prav fajn striček. user posted image user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 948
16.2.2009 15:35:28   
felix7
spps in suncicica, cestitke za pregled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 949
16.2.2009 15:35:49   
spps
pridne bodite jaz pa šibam (po polžje) v šolo user posted image user posted image user posted image se tipkamo zvečer,lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?