Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 13:59:44
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! no, zdaj se pa vključi, da nadoknadimo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:00:26
|
|
|
|
novo
|
mam problem, da ne vem, kje naj začnem!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:01:02
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! no, zdaj se pa vključi, da nadoknadimo kak se kaj ti držiš?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:01:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mam problem, da ne vem, kje naj začnem! lahko poveš, če si boš presredek masirala to je bila zadnja debata. In zračenje šivov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:02:22
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! no, zdaj se pa vključi, da nadoknadimo kak se kaj ti držiš? hvala, dobro, po dveh slabših nočeh je bilo danes spet bolje. Moram hitro na les potrkat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:02:35
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo mam problem, da ne vem, kje naj začnem! lahko poveš, če si boš presredek masirala to je bila zadnja debata. In zračenje šivov si ga že mažem, ko se spomnim! Kdo pa je rekel, da bom šivana?!
< Sporočilo je popravil novo -- 16.2.2009 14:03:43 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:03:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo vidim, da je bilo zatišje čez vikend. Torej nism nič zamudila! no, zdaj se pa vključi, da nadoknadimo kak se kaj ti držiš? hvala, dobro, po dveh slabših nočeh je bilo danes spet bolje. Moram hitro na les potrkat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:06:47
|
|
|
|
novo
|
No, pridem hitro nazaj, grem pojest kosilo! Pa razmišljat, kaj vam zatežit!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:09:36
|
|
|
|
tasa_m
|
i'm back naredila vse kar sem morala, mogoče še celo preveč.. napapcala sem se..mi je od sob. ostal še pasulj, sem ga zdaj zmazala,..moj pa itak ima še od včeraj meso. Še solate mu nisem nardila. sem mu raje pustila mal pasulja, če bi mu bilo premalo.. masiranje presredka.. jaz si ga ne masiram in nič.. zračenje šivov.. hvala za nasvet..če nebo gužve in bi bila sama v sobi v P. bi se lahko kaj takega privoščla ja, če pa bom padla v gužvo in bomo 2 al pa 3 tam pa ne vem kak bi to zgledalo..??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:11:46
|
|
|
|
tasa_m
|
Aja, sem danes iskala FIZIOLOŠKO v Mercatorju in sem našla samo fiziološko za čiščenje noska?! Pisale ste da je fiziološka iz lekarne v prevelikih količinah (500ml) ja kje pa naj dobim manjšo?? Ali je to to pa vzamem fiziološko za čiščenje noska, ki je v manjših dozicah?? Al kam še naj grem pogledat??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:11:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zračenje šivov.. hvala za nasvet..če nebo gužve in bi bila sama v sobi v P. bi se lahko kaj takega privoščla ja, če pa bom padla v gužvo in bomo 2 al pa 3 tam pa ne vem kak bi to zgledalo..?? po mojem se da, samo ne takrat, ko so obiski
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:12:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo No, pridem hitro nazaj, grem pojest kosilo! Pa razmišljat, kaj vam zatežit! dober tek pa ne najej se preveč ker pol neboš mogla pisat, ker si boš mogla odpočit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:13:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Aja, sem danes iskala FIZIOLOŠKO v Mercatorju in sem našla samo fiziološko za čiščenje noska?! Pisale ste da je fiziološka iz lekarne v prevelikih količinah (500ml) ja kje pa naj dobim manjšo?? Ali je to to pa vzamem fiziološko za čiščenje noska, ki je v manjših dozicah?? Al kam še naj grem pogledat?? a lekarne fiziološko same delajo? V tem primeru bi se verjetno dalo zmeniti za manjše doze... just a thought.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:14:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 po mojem se da, samo ne takrat, ko so obiski al pa glih takrat najolj zračiš vse.. saj te sploh nebi mal čudno gledali.. verjetno bi si mislili da si prišel iz kakšnega grada (tu na štajerskem Grada Hrastovec al pa Pohorskega dvora..)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:16:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a lekarne fiziološko same delajo? V tem primeru bi se verjetno dalo zmeniti za manjše doze... just a thought. ne vem če delajo same. Moram jaz to sestrično vpr. kak je ona to rešla z to fiziološko. Ja kao je lahko fiziološka odprta samo 24 ur..pol pa ti je res 500ml malo preveč.. A ti že imaš fiziološko?? Sicer še tak mamo čas, kje še je sredina marca..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:30:15
|
|
|
|
Grahec
|
Ojla, jaz sem pa že prav tečna zato ponavadi samo malo počekiram tu na RR ali mi pa možek kako novičko prebere... Pa imam popadke, pa se vse skupaj neha, pa spet, pa en dan nič pa spet.... pa že na deset minut pa spet na štirideset... in to že tri tedne, jao... upam da ne bo tako še dolgo. Skozi si mislim, ma naj se že enkrat začne zares ali pa naj se konča in potem začne, ko bo zares. Fiziološka: lahko se kupi v ampulcah (od Nivee) tako porabiš gotovo v 24 urah ampulco za čiščenje popka ali očk ali noska, sicer pa obstaja polliterska, ki ima sistem, da jo vedno znova sterilno zapiraš ker ima samo nekakšno iglo skozi katero črpaš potem pa daš zamašek gor, ne vem kako naj razložim so mi pa v lekarni svetovali, da je OK, ker ne pride zrak not in je sterilno ..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:34:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a lekarne fiziološko same delajo? V tem primeru bi se verjetno dalo zmeniti za manjše doze... just a thought. ne vem če delajo same. Moram jaz to sestrično vpr. kak je ona to rešla z to fiziološko. Ja kao je lahko fiziološka odprta samo 24 ur..pol pa ti je res 500ml malo preveč.. A ti že imaš fiziološko?? Sicer še tak mamo čas, kje še je sredina marca.. ne še, ker se tudi meni zdi, da bom diplomirala iz te fiziološke. Moja sodelavka kupi kar ta veliko dozo, potem pa z injekcijami ven črpa, kolikor pač rabi. Sem že nekaj v lekarni spraševala in so mi to potrdili, tako da bom mogoče tudi jaz kar to izvedla. Glede tega, koliko časa je lahko odprta, sem pa tudi že več variant slišala, od 24 ur pa do enega meseca. No, jaz sem pristaš vmesne variante, torej en teden
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 14:54:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
Oj, glede fiziološke...jaz sem pa kar tisto 500 ml v lekarni kupila...pa bom videla, kaki in kaj, ker so glede tega tudi zelooo različna mnenja... Tudi jaz sem za danes vse naredila, pa kosilo skuhala...sončka pa tudi pri nas ni, je pa zato včeraj bil. V soboto sem torej kupila en paket plenic Pampersk št.1 v Mullerju, ampak majhen paket-27 komadov, ker večjih ni bilo. Pa menda bo že dovolj..potem pa tak šaltamo na št. 2!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:17:38
|
|
|
|
julam
|
Grahec, mene pa strašno firbec matra, če mava mi2 istega G. Namreč podobnost dogodkov je neverjetna: tud mojga ta teden ni, tud mojga nadomešča en drug G, tud jaz imam CTG-je vsako sredo in tud jaz sem iz LJ. Torej, je tvoj V.J.? Mi smo pri obeh uporabljal fiziološko 500ml, sploh nisem vedla, da naj bi bila strelina. No, pa sta oba OK in mislim, da ne bomo kompliciral tudi v tretje.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:19:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam Grahec, mene pa strašno firbec matra, če mava mi2 istega G. Namreč podobnost dogodkov je neverjetna: tud mojga ta teden ni, tud mojga nadomešča en drug G, tud jaz imam CTG-je vsako sredo in tud jaz sem iz LJ. Torej, je tvoj V.J.? Mi smo pri obeh uporabljal fiziološko 500ml, sploh nisem vedla, da naj bi bila strelina. No, pa sta oba OK in mislim, da ne bomo kompliciral tudi v tretje. No, tak sem si tudi jaz mislila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:24:46
|
|
|
|
spps
|
eeto mene iz pregleda,vse zaprto in visoko,bebek še je kr z glavo navzdol,naslednji pregled imam 23.2,pa zredila sem sem v 10 dneh za 1,5kg ,to se pravi,da jih imam 13,5kg
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:29:04
|
|
|
|
suncicica
|
jaz sem tudi se v enem kosu. z dojencki vse ok, se vedno sem zaprta. cez en teden kontrola in takrat ostanem v bolnici do poroda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:29:07
|
|
|
|
Grahec
|
Julam, tako je imava skoraj gotovo istega G. In kako si zadovoljna z njim? Meni je res smešen zdaj zadnje preglede, ko naredi UZ in izjavi: "ja plodovnica je lepo čista" , pa le kak čudodelnik je da to na UZ vidi (če že bi to lahko rekel na podlagi CTG ne pa UZ)??? Sestrca, ki medicino študira je tudi potrdila, da je vse skupaj lari fari in da hoče le psihološko vplivat, ma saj mu ne zamerim, saj se mi zdi prav fajn striček.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:35:28
|
|
|
|
felix7
|
spps in suncicica, cestitke za pregled
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 16.2.2009 15:35:49
|
|
|
|
spps
|
pridne bodite jaz pa šibam (po polžje) v šolo se tipkamo zvečer,lepo se imejte
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?