|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 23:35:26   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Zivjo user posted image  in mamice,
se opravičujem ker nisem nič pisala. Je možek skozi na RR visel in me obveščal o vsem pomembnem, jaz sem bila malo komot in mela obveščevalca. user posted image
Sem še vedno 2 v1. Danes sem imela pregled in je vse OK. Vse je mehko in odprto, samo konkretnih popadkov ni, imam take po 10 do 15 s, ampak tudi G pravi, da se s takimi ne da rodit. Drugače je user posted image  baje zelo velik in bi bilo fajn, da bi se čimprej rodil. Čakamo, da bo hotel ven. user posted image user posted image user posted image

Končno tudi podatki za tabelco: naslednji pregled 4.3., kg +9, obsega pa že dolgo nisem merila.

ooooo grahec. pa smo se že bali za tebe. fajn da si se malo javila.

držimo pesti, da ok opraviš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
25.2.2009 23:41:02   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

To je zato, ker obstajajo različni vegeterjanci.Eni ne jejo nič mesa in sem štejejo ribe, ter tudi npr. jajca in vse kar pride od živali(čist točnega imena ne vem za te).Eni pa mislijo, da ribe so že vegi in jih jejo, ampak ne jejo drugega mesa.user posted image user posted image Mal čudno vem.Jaz sem ponavadi imela prečiščevalne akcije brez mesa, sam ribe sam pa jedlauser posted image user posted image

tistim, ko ne jejo nič živalskega izvora se reče vegani user posted image

ja, ampak ti jedo tudi samo presno hrano

niti ni nujno da vegani jejo samo presno hrano...

no sicer pa je to ful stvar vsakega posameznika. poznam kar nekaj vegetarijancev in se mi zdi da niti dva ne jesta enakih stvari - no razen tisti, ki so iz iste familije user posted image user posted image user posted image pa se vsi sami sebe imenujejo vegetarijanci...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
25.2.2009 23:43:04   
MalaČebelica
tak, zdaj sem zmonologizirala cel RR user posted image user posted image user posted image in totalno zatežila z vegetarijanstvom. zdaj pa lahko grem spat user posted image

lahko noč.

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
26.2.2009 5:59:47   
spps
Dobro jutro!

še vse pridno noge skupaj držite?user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4179
26.2.2009 6:26:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

jaz pa mam 7.3. poseg za najmlajšega sina v narkozi...v Grazu...ljubi jezus, menda bom ja zdržala do roka (9.3) da ga bom lahko spremljala... sem menda ena redkih ki se ji nič ne mudi ane in bo najbolj srečna če bo enmal čez rok...

kaj vaši ginekologi-nje vaš ginekološko tudi pregledajo? mislim zmerijo maternični vrat in pogledajo če je kaj odprt? al kdaj bi naj to nardili, na PDP? ker moj ginekolog, kot sem že omenila je posebne sorte in zanj je bil pregled v 30 tednu več kot dovol, zdaj hodim pa k njemu na ctg ker so pač enkrat zbrali denar v občini in ga ma, te ga pa more uporabljat...sam mislim da je jezen nanj, da bi raj vidu če bi nas v celje pošiljal... jaz pa pol čist zmedena ker ne vem na čem sem...enkrat vidijo rahle popadke enkrat so panični ker ne znajo naštimat ctgja pa kao da se bebica sploh ne premika pa take bedarije
user posted image user posted image user posted image da opravite še obveznosti s sinom do tvojega porodauser posted image user posted image user posted image jaz imam skoz vaginalne preglede od 32. tedna naprej in obisk laboratorija.jaz pa grem na ctg šele po Pdp-ju -mislim vsaj,ker do zdaj še nisem bila-tud v prvo sem bila na ctg-ju šele po roku.
zgleda ima vsak G svoj način dela.

Pa javi podatke za seznam,da ne boš izbrisana

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
26.2.2009 6:26:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

LiNK  -nekaj zanimivih zadev user posted image

hvala user posted image
malenkostuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
26.2.2009 6:26:28   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

meni ravno zdaj trebuh poskakuje od kolcanja in valjda zgaga mora bit prisotna....

pitje med dojenjem: kaj vse ste pile ve, ki ste v prvo dojile?
prehrana med dojenjem: jaz se pri Žigcu nisem ravno pazla, no prve 3tedne pol pa ne kaj preveč in HB nismo imeli krčev, sedaj me pa malo skrbi da zdaj pa ne bo tako...ma ne vem zakaj....
jaz sem pila skor vse-po Frucu mi je malo hotlo raztrgat-to je tud bilo enkrat,ko so jo krčki matraliuser posted image user posted image
jedla sem pa vse kot normalno-edin citrusov sem se izogibala...
pa recimo odsvetujejo solato na začetku-sem jo pa že v P dobila poleg za kosilouser posted image ,pa ta polnjeno papriko se spomnim,da sem jo jedla zadni dan bivanja v Puser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
26.2.2009 6:26:34   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

vsak večer, mi je že prav smešno user posted image

tut pri meni je več kolcanja kot pa samega premikanja...user posted image pa zdej se mi zdi da se je user posted image nižje spustil, ker ga tko zlo tam dol čutim ko se premika, prej sm ga samo na sredini trebuha pa pri želodcu čutla, zdej se mi pa zdi da mi med nogam bingljauser posted image

ha ha, samo da ven ne pade user posted image  sicer se mi pa zdi, da bo še ful zanimivo, ko boste tiste iz začetka seznama začele rojevat, me, ko smo pa bolj na koncu, bomo pa znorele od čakanja user posted image
se mi zdi,da boste prej ve iz sredine in konca začele rojevat,kot pa me na začetkuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
26.2.2009 6:26:40   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

eh, zakaj bi tako komplicirale...saj spremljaš malega čez dan in veš, če je živahen... pa razumljivo, da ima svoje dneve, ko je bolj oziroma manj aktiven... če bi si js še gibe zapisovala tk ne bi nič drugega delala user posted image user posted image user posted image  mali je namreč neverjetni akrobat user posted image user posted image user posted image  

jaz upam, da mi ne bo dala tega za beležit, ker sem čist premalo dosledna, da bi ob vsakem gibu letela križec delat user posted image user posted image user posted image  pa sej, če ga čutiš, je ok, ne vem, če glih tabelico rabim za to user posted image
jaz tud nimam nobene tabele za vpisovanje-važn mi je,da čutim,ko se premikauser posted image
drevozivljenja-tolk panike delaš zarad cigaret,da kr glava peče-pa to že od samega začetka...saj vsako skrbi,če bo z njenim bebijem vse ok,tud tiste ,ki ne kadijo...tak da...umiri se mal-vsaj zdaj na koncu...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
26.2.2009 6:26:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490.....
Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko user posted image , tako da user posted image  zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,,
Ada nekaj sem brala ene forume, pa sem našla da si ti to jedla...kako je bilo?

Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to....
user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš,da boš čimprej uživala s svojim malim princem na polnouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
26.2.2009 6:26:54   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pitje med dojenjem - jaz sem pila en liter čaja za dojenje, en liter bebi čaja, pa vsakokrat,ko sem jo pristavila, mi je moj prinesel en velik kozarec vode, no, pa uni pri kosilu, to je pa po večini to

učiteljica pocka, tole je pa meni uspelo spackat user posted image  

user posted image

sem prav uživala, tako da jutri nadaljujem user posted image
user posted image user posted image user posted image še ena umetnica med marčevkamiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
26.2.2009 6:27:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: mihaela01

Pregled:
Kg: 10kg
Nasl.pregled 4.3.
Pritisk:OK

Imela sem CTG. ni pokazal nič posebnega, le dete se je skoz premikalo( hiper aktiven otrokuser posted image ), tako, da je sestra mogla skoz srček iskat:).

user posted image user posted image user posted image čestitke za pregled

user posted image user posted image user posted image čestitke za pregleduser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
26.2.2009 6:27:04   
spps

Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR...

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image super,da sta že domauser posted image user posted image user posted image

do konca tedna bodo pa doma že vse,ki so sedaj rodileuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
26.2.2009 6:27:08   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Meni je pa celo uspelo posesat user posted image user posted image user posted image  sn se cel dan spravljala zraven...zdaj pa me samo še kopalnica čaka...mogoče mi uspe še danes user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image ne bit preveč pridnauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
26.2.2009 6:27:15   
spps

Jasna sporoča, da sta z Leonom prišla domov in se privajata; ko bo utegnila pride kaj na RR...

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image super...komi čakam da se kaj javi in opiše ono "****in" bolečinouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image to bolečino vsaka drugače doživlja,odvisno od osebe,praga bolečine... poleg vseh drugih dejavnikovuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
26.2.2009 6:27:21   
spps

Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- Grahec         18.2
- sahary         10.2.!!!!!!!!!
 - yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- sončica*     18.2.
- dolči            11.2. !!!!!!!!!!
- Irena83      24.1. !!!!!!!!!!
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
26.2.2009 6:27:29   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

eh zaj pa grem user posted image user posted image sem se naveličala...user posted image user posted image do zvezdice se pa le prišla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo pančajte in lahko noč

user posted image user posted image user posted image za novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
26.2.2009 6:27:31   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Ja punce...katera mi je pa na seznamu vpisala podatke, ki sploh niso moji???

pregled je 26.2., +15 kg, 100 cm...

kdo bi vedel... user posted image  kakorkoli, zagotovo ni bilo namerno... user posted image
motiti se je ćloveško....user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
26.2.2009 6:27:36   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

datumi - Men je vseeno, ampak če bi morala izbirati, bi izbrala ravno moj PDP - 3.3.09. user posted image

user posted image user posted image user posted image  sem jaz tud napisala za ta datum,da mi je všečuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
26.2.2009 6:27:39   
spps

pondelak user posted image user posted image user posted image za novo zvezdicouser posted image

kok postov pa morš met da 4. dobiš?user posted image da bom mela večji zagon klofat kle goruser posted image

1000 jih rabiš, tako da go girl preden nam uideš v P user posted image

uhh...težka bo user posted image user posted image user posted image razn če bom tok čez rok šla, da bom tok naklofala user posted image user posted image user posted image

al pa do pol noči vsak dan samogovore mela user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image al pa če mi ena zagotovi, da ko bom mela 1000postov da grem zihr rodit... potem v nedeljo dobim 4.zvezdicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  saj ni tak problem zvezdice dobituser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
26.2.2009 6:27:41   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer...

mal sem prisla pogledat ,kaj delate..pa vidim da skor nc ne pisete..kako to? Ze vse tako zmatrane,da se vam ne da niti vec cvekat?

lejca

tut js sm razmišlala zakaj tako zatišje tu gor... no... pupa je zasedena s proslavlanjem in obiski, spps ma kr naprej izpite pa uči se baje velik, najaa in tasa so pa novopecene mamice... tko da po mojih podatkih največje čveke mankajo, nič druzgauser posted image edin felix se še neki trudi, sam ni nobenga odziva nazajuser posted image .. sm skor diplomirala zdej iz tega....user posted image

user posted image user posted image user posted image za državljanstvo

user posted image user posted image user posted image se trudim,da se kaj naučim-gre vse bolj na easy,ko se mi ne da prevečuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
26.2.2009 6:27:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: lejca
Koncno dobila italjansko drzavljanstvo, smo proslaviliuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za državljanstvouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
26.2.2009 6:27:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

julam ja danes sem pa imela kar natančen pregled, dolg CTG (pol ure), UZ na hitro in vaginalni pregled. Upam, da se tudi jutri G ne bo mudilo, ker sem slišala da jutri odhaja v Italijo.
user posted image user posted image Grahec,pridno se javljaj,da bomo vedle kaj je s tabouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
26.2.2009 6:27:53   
spps

pa še buši od Nobady - 39. teden

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ti že tudi koža pretesna ratujeuser posted image  dobrodošla v klubuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
26.2.2009 6:27:59   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

tak, zdaj sem zmonologizirala cel RR user posted image user posted image user posted image in totalno zatežila z vegetarijanstvom. zdaj pa lahko grem spat user posted image

lahko noč.

user posted image user posted image user posted image  se podpišem user posted image user posted image user posted image sam,da sem vegetarijance take in onake čist pri miru pustla,pa spat tud ne gremuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 26.2.2009 6:28:25 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?