|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
26.2.2009 9:00:04   
dana
Persida lepo je bilo tole prebrati. Samo da sta tamaladva v redu. Tebi se pa tudi godi kot vidimuser posted image Pa saj je prav. Zdaj pa le uživajte!!!

No jaz sem danes spala kot dojenček. Še lulat mi ni bilo treba it ponoči, tako da sem zjutraj brez problema vstala, odpeljala Tilna v vrtec, zdaj moram pa še kako malenkost narediti, pa RR mal prešnofatuser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
26.2.2009 9:03:59   
MalaČebelica
dobro jutro!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
26.2.2009 9:06:23   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

jaz pa mam 7.3. poseg za najmlajšega sina v narkozi...v Grazu...ljubi jezus, menda bom ja zdržala do roka (9.3) da ga bom lahko spremljala... sem menda ena redkih ki se ji nič ne mudi ane in bo najbolj srečna če bo enmal čez rok...

kaj vaši ginekologi-nje vaš ginekološko tudi pregledajo? mislim zmerijo maternični vrat in pogledajo če je kaj odprt? al kdaj bi naj to nardili, na PDP? ker moj ginekolog, kot sem že omenila je posebne sorte in zanj je bil pregled v 30 tednu več kot dovol, zdaj hodim pa k njemu na ctg ker so pač enkrat zbrali denar v občini in ga ma, te ga pa more uporabljat...sam mislim da je jezen nanj, da bi raj vidu če bi nas v celje pošiljal... jaz pa pol čist zmedena ker ne vem na čem sem...enkrat vidijo rahle popadke enkrat so panični ker ne znajo naštimat ctgja pa kao da se bebica sploh ne premika pa take bedarije
user posted image user posted image user posted image da opravite še obveznosti s sinom do tvojega porodauser posted image user posted image user posted image jaz imam skoz vaginalne preglede od 32. tedna naprej in obisk laboratorija.jaz pa grem na ctg šele po Pdp-ju -mislim vsaj,ker do zdaj še nisem bila-tud v prvo sem bila na ctg-ju šele po roku.
zgleda ima vsak G svoj način dela.

Pa javi podatke za seznam,da ne boš izbrisana

spps, zdaj moreš pazit, koga izbrišeš, da ne bomo rable dajat kakšne odškodnine potem user posted image ker zneski so kar precej visoki...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
26.2.2009 9:10:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dobro jutro! user posted image

Hvala, spps, za zajtrk in sladico! user posted image

Danes pa imam jaz prvi ctg. Kak dolgo to traja in kako poteka? Kaj se samo vležeš in te priklopijo, potem pa čakaš, da izmerijo bitje srčka in morebitne popadke?

dobro jutro kokica. pri meni je zgledalo točno tak ja user posted image tam ležiš pa poslušaš bitje srčka pa po možnosti še otrokec brca v ono sondo, da pol vsi v bližini oglušijo, ker se to ful sliši. je pa res prisrčno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
26.2.2009 9:14:56   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast user posted image .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno.

MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET.

Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kiticuser posted image .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu user posted image .

No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom:

Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje.
Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov.
Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov.

Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo.

NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. 

OOOOO Persida - končno doma user posted image user posted image user posted image user posted image

si pa napisala tak lepo poročilo, da sem zdaj skoraj jokala zraven (pa po moje nisem edina user posted image ). ful lepo dobrodošlico je tvoj dragi priredil. vsaka mu čast user posted image user posted image user posted image user posted image

no, samo da ste doma in da ste skupaj in da se lahko neomejeno cartate. ful fajn

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
26.2.2009 9:17:07   
MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Hvala punce za obrazložitve! user posted image Upam, da mbom lahko te malo zadremuckala tam, medtem, ko bom poslušala srčka! user posted image user posted image user posted image

Spps, fajn rihtaj, pocka ti pa tudi! user posted image

sem že domauser posted image user posted image zrihtala kar sem imela v namenuuser posted image

o to pa je blo hitro. jaz se še niti vstala do takrat prav nisem - ti si pa že vse zrihtala. pridna

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
26.2.2009 9:18:01   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

dobro jutro,

najprej persida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo da ste doma, zadovoljni in srečni in seveda mobilni!!!! sem kar solzice spustila, ko si tako lepo napisala user posted image

zdaj pa sem vse pozabla kaj sem htela komentirat, je še prezgodaj hahahahuser posted image

o gospa. dobro jutro user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
26.2.2009 9:19:11   
MalaČebelica
o. spet mi je uspelo vse zmonologizirat.user posted image kje te ste vse?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
26.2.2009 9:25:35   
NoBady
DOBRO JUTRO!

Spps - super zajtrk in vse kar je blo zraven...se še priporočamuser posted image

persida - user posted image user posted image user posted image super da ste doma in da se mate fajn, kr tko naprejuser posted image

...pišuka, ka je še blo..sm že pozabla ka sm hotla še pokomentiratuser posted image ahh šment, pa drugič...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4234
26.2.2009 9:26:57   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

user posted image user posted image user posted image js sm tu nekje... sicer še cela zalimana...user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

Neposredna povezava do sporočila: 4235
26.2.2009 9:33:28   
mediuhec
dobro jutro!

persida, vesela sem zate.

izgubljeni kužek: dobro da si ga našla reveža. moj kuža, ki je doma pri starših ima pa težave z jetri in ne vemo kako dolgo bo zdržal. smrk smrk

pupa: kakšna srečna nevesta si na slikah!!! res se vidi, kako sta bila srečna.

tko, zdaj pa grem h G, poročam popoldan.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
26.2.2009 9:34:29   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

user posted image user posted image user posted image js sm tu nekje... sicer še cela zalimana...user posted image

o dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
26.2.2009 9:35:16   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

dobro jutro!

persida, vesela sem zate.

izgubljeni kužek: dobro da si ga našla reveža. moj kuža, ki je doma pri starših ima pa težave z jetri in ne vemo kako dolgo bo zdržal. smrk smrk

pupa: kakšna srečna nevesta si na slikah!!! res se vidi, kako sta bila srečna.

tko, zdaj pa grem h G, poročam popoldan.

jutro.

fajn zrihtaj pri G pa potem le poročaj, da ne boš izbrisana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
26.2.2009 9:35:32   
Lolita23
Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
26.2.2009 9:39:21   
dana
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Ma jaz pa strašim s tem sesalcem po stanovanju, prav na živce si že grem s pucanjem,pa bi morala še z H20-jem ploščice pomit, pa sem si rekla, naj mi še lkaj za juter ostane.user posted image

Ma dobra si, da se ti dauser posted image . Jaz še tisto kar je nujno komaj ponaredim, kaj šele da bi šla ploščice čistituser posted image .

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
26.2.2009 9:42:54   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Ma dobra si, da se ti dauser posted image . Jaz še tisto kar je nujno komaj ponaredim, kaj šele da bi šla ploščice čistituser posted image .

Sej se mi ne da, sam ko me prah tak moti, po si pa mislim, kdo pa bo, če ne jazuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
26.2.2009 9:44:30   
MalaČebelica

pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
26.2.2009 9:47:00   
lejca
Dobro jutro..

Super Persida,da ste doma user posted image user posted image user posted image , mozek se je pa res zelo potrudil....

Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit...user posted image ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat....

lp lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
26.2.2009 9:48:03   
Lolita23

pretiravat res ne smeš. čeprav se mi zdi da je ta sindrom gnezdenja pri vseh vedno močnejši - zgleda da se krepi s približevanjem PDP user posted image user posted image user posted image

Men je noro koliko zdej pucam, ker prej mi je bilo vseen, če je kaj razmetano, zdaj si pa mislim, da otroka v tole prinesem, katastrofauser posted image user posted image user posted image Pa sej za danes sem zaključilauser posted image

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4244
26.2.2009 9:57:28   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..

Super Persida,da ste doma user posted image user posted image user posted image , mozek se je pa res zelo potrudil....

Midva z mojim sva se vceri zvecer neki skregala in pol do dveh zjutraj pogovarjala....men tolk hormoni bezljajo,da na trenutke ne vem vec sama kaj naj naredim...na zalost se vednno skregava zaradi njegovih in na koncu moram jaz biti tista ki razume ...ma sej je brezveze...se bo treba zacet mal pretvarjat ...al pa odselit...user posted image ko sem pa jaz jaz in se ne morem spremenit ...kaj nej zdej...dons sem res spet v slabi volji ..pa se ne smem dat zaradi tamalega..morm kej pogruntat....

lp lejca

ojla lejca. ma kriza je to, če živiš skupaj z njegovimi. jaz sem dve leti pa vem kako ti je. samo saj se bo nekak porihtalo. kaj veš - včasih se pa celo starši malo vnesejo in postanejo bolj razumevajoči... če ne bo šlo, pa vam priporočam selitev - pri nama je res spremenila vse. prej sva se dosti več kregala zaradi nekih bedarij. zdaj se mi pa zdi da se skoraj sploh več nič ne kregama, razen ko meni podivjajo hormoni user posted image pa tudi z njegovimi se bolj razumemo - ko prideta, pač potrpim kake izpade in si mislim svoje, ker potem itak greta in se mi ni treba več ukvarjati z njima....

zdaj pa hitro najdi nekaj, kaj rada počneš, da boš boljše volje, ker s sekiranjem ne boš nič spremenila na bolje.

drži se

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
26.2.2009 9:58:33   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

DOOOOOOOBBBBRRRRRROOOOOOO JUUUUUUUUUTTTTTTRRRRRRRRRROOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

DRAGE MOJE ,DA VAM POVEM ,DA SMO PRIŠLI V TOREK POPOLDAN DOOOOOOOMOOOOOOOOV.Bavca sta se takoj vklopla,kot ,da bi vedela ,da sta na svojem.Spita ,ko topa in jesta brez problemov.Sicer jih nekaj malo dojim na dojko ,ker nimata moči ,da bi vse pojedla ostalo si izčrpavam al ,pa dam dodatek kolko pač sfali ,ker molznik nikoli ne potegne toliko mleka kot ga lahko otrok.Upam ,da v bodoče se jima bo prsa kaj bol začela dopast user posted image .Jaz bom vstrajala pri tem ,da bom res pol šla kam brez skrbi zaradi hrane.No v glavnem gre nam dobro se cartamo na polno.

MOJA JEKLENA VOLJA SE JE IZPLAČALA,ČEPRAV SE MI JE NA TRENUTKE PODIRAL SVET.

Včeraj si je ,pa mami privoščla frizeja ,ker mi tasa ni hotela splesti kiticuser posted image .Ej drage moje kot da mam glavo 10 kg bolj lahko.No ,pa ati je šel podpisat očetostvo ,da je tud uradno na papirju ker se je že bal ,da njega ne bo napisano na rojstnem listu user posted image .

No ,da se še malo pohvalim za dobrodošlico mi je dragi skupaj z starši pripravil sprejem.Res lepo je tud pripravil sobico za najina bavca jo okrasil dal napis na vrata res naš ati se je potrudil.Men ,pa je podaril prečudovit šopek s priloženim verzom:

Družina je vez,ki jo kujejo ljubezen,toplina in spoštovanje.
Želim si ,da bi bila srečna z najinima sončkoma Tomažem in Anžejem.Ti želi tvoj Milan ob srečnem prihodu domov.
Na šopku ,pa je bil obešen ključ od novega avtomobila (sicer rabljenega).No drage moje tako se je zaključil naš prihod domov.

Tako poročilo sem dala dol zdaj ,pa naj še vam zaželim čimprej ,da pridejo na svet vaši sončki ,da bomo lahko prešaltali na drugo temo.

NA KONCU ,PA ŽE STOTIČ HVALA VAM ,DA STE BILE ZMENOJ KO JE BILO TO NAJBOLJ POTREBNO. 

iiiiiiiiiiii, kako lepo user posted image user posted image user posted image  res iskrene čestitke pa obilo, obilo cartanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
26.2.2009 9:59:51   
MalaČebelica

Men je noro koliko zdej pucam, ker prej mi je bilo vseen, če je kaj razmetano, zdaj si pa mislim, da otroka v tole prinesem, katastrofauser posted image user posted image user posted image Pa sej za danes sem zaključilauser posted image

jaz mam čisto isti občutek. ful bi vse glancala pa dezifincirala. se moram že prav zavesto bremzat, ker to res nikamor ne vodi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
26.2.2009 10:00:35   
lejca

Dobro jutro..

lp lejca

ojla lejca. ma kriza je to, če živiš skupaj z njegovimi. jaz sem dve leti pa vem kako ti je. samo saj se bo nekak porihtalo. kaj veš - včasih se pa celo starši malo vnesejo in postanejo bolj razumevajoči... če ne bo šlo, pa vam priporočam selitev - pri nama je res spremenila vse. prej sva se dosti več kregala zaradi nekih bedarij. zdaj se mi pa zdi da se skoraj sploh več nič ne kregama, razen ko meni podivjajo hormoni user posted image pa tudi z njegovimi se bolj razumemo - ko prideta, pač potrpim kake izpade in si mislim svoje, ker potem itak greta in se mi ni treba več ukvarjati z njima....

zdaj pa hitro najdi nekaj, kaj rada počneš, da boš boljše volje, ker s sekiranjem ne boš nič spremenila na bolje.

drži se

Midva stanujeva nad njimi...in moj mi je ze rekel,da nej greva drugam,sam ko jaz vztrajam,ker sva pravkar dokoncala mansardo in morda prevec spostujem kar sva vlozila v njo...in meni je drgac ful vredu ..sam na trenutke pa res ne vem...

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

Neposredna povezava do sporočila: 4248
26.2.2009 10:04:31   
mama_milchy

Dobro jutro!

še vse pridno noge skupaj držite?user posted image user posted image

morgen,
seveda in še kako user posted image

felix, tvoja umetnina pa je zelo lepa...joj, jz bi tudi včasih kaj lepega nardila pa nimam ravno roke za to...zato pa mi grejo sladice bolje od rok user posted image

spps, hvala za zajtrk, sej včasih tak tudi paše user posted image

Persida, user posted image user posted image user posted image  lepo da ste doma in skupaj, ker si zaslužite vso srečo tega sveta, meni so kr user posted image  pritekle, ko sem prebirala tvoje besede....pa tvoj možek je tudi zlata oseba in ti priredil sprejem, ki si ga zaslužiš.....sedaj pa z polno paro in kupom energije naprej
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kako ste? mi smo do 4-ih zjutraj spali OK, pol pa je Žigec prišel k nama in seveda čisto vrel, seveda je imel 38,8 vročine in smo do 5-ih se cartali pol pa zaspali do 8-ih, zdaj je boljši bomo vidli kako bo čez dan.......

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
26.2.2009 10:07:10   
MalaČebelica

Dobro jutro..

lp lejca

drži se

Midva stanujeva nad njimi...in moj mi je ze rekel,da nej greva drugam,sam ko jaz vztrajam,ker sva pravkar dokoncala mansardo in morda prevec spostujem kar sva vlozila v njo...in meni je drgac ful vredu ..sam na trenutke pa res ne vem...

midva sva tudi nad njimi stanovala. in sma imela vse za sebe - praktično eno stanovanje je bilo še zgoraj. edino vhod je bil skupen. samo nisva nikoli nekaj vlagala tja, ker sma nekako imela vedno namen it stran... in se nama je zdelo, da se ne splača. ko pa enkrat dosti vložiš, pa te čisto razumem, da ti ni kar tak it za stran. no, pa res je tudi, da ima dejstvo, da jih imaš tak blizu, tudi svoje prednosti...

ma saj če se drugače dobro razumete, pa poskusi misliti na tiste trenutke, ko so fajni. pa na vse prednosti, ki jih prinaša to, da jih imaš tak blizu pri roki. pa boš mogoče boljše volje. saj bo vse ok. samo ti hormoni so res vraženc - ko delajo kar nekaj po svoje...

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?