|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 14:40:00   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mama_m - ti kar zaropotaj, ene sestre so res user posted image , niso zdrave,če ne komplicirajo, jaz ponavadi kar mojemu rečem naj kliče, ker drugače živčnega fašem...

ta naša zdravnica ima eno zlato sestro, ko pokličem povem priimek in konec razgovora, me vpraša kako in kaj pol se pa zmeniva kdaj pridem...pa full rada pomaga tudi po telefonu, če se le da, da ne hodim dol....ampak če slučajno te sestre ni, pa je včasih cel kažin....ponavadi ko kličem in da vidim oz.slišim da ni njen glas povprašam po njej ampak danes pač nisem ker se mi zdi prav, da ga z tako vročino in drisko pač vzamejo.....

ma bom spet danes rekla zdravnici, da ne upoštevajo njenih navodil iz kartona in jih bo pač spet nadrla, kaj čem jim jaz...v kartonu lepo piše, da v kolikor ima vročino se ga takoj vzame še posebej od operacije ušesk zaradi teh cevk....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.2.2009 14:40:23   
julam
CITA, se pridružujem ostalim, stres ful vpliva na mleko. Ja, nam je lahko ppametovat,si sploh ne predstavljam biti v tvoji situaciji. user posted image Sicer ne poznam tvoje zgodbe, ampak a si se s pupo pogovorila tako na 4 oči kot mama in hči. Ker deklica zveni zmedeno, z opranimi možgančki, pri 10 letih pa verjetno že razumejo, če se jim razloži user posted image . pa da bi kaj časa preživeli sami, šli na tortico, da bi videela, da si ti še vedno njena mamica, čeprav imate user posted image . Uf, nočem pametovat, ampak to so take žalostne stvari, ko odrasli manipulirajo z otroci. Kakorkoli, smo srečke nosečke, ampak vedno pripravljene vsaj poslušat, če že ne pomagat. NE PUNCE? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.2.2009 14:42:39   
pondelak
mama_m- ene sestre so res nemogoče in prav nič usmiljene do otrok...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.2.2009 14:43:54   
julam
marčevski otroci so pa res za pojest. user posted image user posted image user posted image

Če ste že pri datumih, meni je tudi marec lepši mesec kot februar. Edino 3.3. upam, da ne bo, ker je to RD moje tete, ki je bila moja dobra prijateljca, a žal umrla pred 2 leti po hudi in dolgi dolgi bolezni. V najlepših letih. In sem nekako vraževerna in srčno upam, da naš user posted image ne pride ravno nasledji torek.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.2.2009 14:44:26   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: julam

CITA, se pridružujem ostalim, stres ful vpliva na mleko. Ja, nam je lahko ppametovat,si sploh ne predstavljam biti v tvoji situaciji. user posted image Sicer ne poznam tvoje zgodbe, ampak a si se s pupo pogovorila tako na 4 oči kot mama in hči. Ker deklica zveni zmedeno, z opranimi možgančki, pri 10 letih pa verjetno že razumejo, če se jim razloži user posted image . pa da bi kaj časa preživeli sami, šli na tortico, da bi videela, da si ti še vedno njena mamica, čeprav imate user posted image . Uf, nočem pametovat, ampak to so take žalostne stvari, ko odrasli manipulirajo z otroci. Kakorkoli, smo srečke nosečke, ampak vedno pripravljene vsaj poslušat, če že ne pomagat. NE PUNCE? user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam in pridružujem tej izjaviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.2.2009 14:56:33   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

pol pa že nehi kadit pa nehi travmirat kaj nej ti rečem, čist vsak tvoj post je eno samo lubo jamranje...

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.2.2009 15:00:30   
sahary
joj me je kr ganlo ko sem prebrala kaj se dogaja s tabo cita, ne morem si predstavljati tvoje nemoči, pa verjetno še hormoni naredijo svoje
ti najbolje poznaš svojega, če je to rekel zaradi uvidevnosti do tebe (kako neumno) mu poskušaj povedti da naj nikoli več kaj takega ne rče, če pa je iz žlehtnobe...potem pa bo kr težko
v vsakem primeru daj punci vedet da je prva, vedno bila in vedno bo!
Je pa glih v tej starosti ko je še posebej občutljiva in bigve kaj vse se podi po njeni glavici
res sočustvujem s tabo...

jaz pa mam 7.3. poseg za najmlajšega sina v narkozi...v Grazu...ljubi jezus, menda bom ja zdržala do roka (9.3) da ga bom lahko spremljala... sem menda ena redkih ki se ji nič ne mudi ane in bo najbolj srečna če bo enmal čez rok...

kaj vaši ginekologi-nje vaš ginekološko tudi pregledajo? mislim zmerijo maternični vrat in pogledajo če je kaj odprt? al kdaj bi naj to nardili, na PDP? ker moj ginekolog, kot sem že omenila je posebne sorte in zanj je bil pregled v 30 tednu več kot dovol, zdaj hodim pa k njemu na ctg ker so pač enkrat zbrali denar v občini in ga ma, te ga pa more uporabljat...sam mislim da je jezen nanj, da bi raj vidu če bi nas v celje pošiljal... jaz pa pol čist zmedena ker ne vem na čem sem...enkrat vidijo rahle popadke enkrat so panični ker ne znajo naštimat ctgja pa kao da se bebica sploh ne premika pa take bedarije

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.2.2009 15:00:49   
_andreja_
joj cita grozno imašuser posted image user posted image , škoda da tvoj bivši tako razmišlja jaz bi ga enkrt v rit brcnila da bi se mal streznu pa k pamet pršu.... zaradi lavre pa nimam nobene pametne besede, ker si ne predstavljam kako je.... razen en objem ti lahko pošlje preko računalnikauser posted image user posted image user posted image glede mleka se pa ne sekiraj preveč če bo steklo bo drugače je pa  veliko otrok je zraslo na umetnem mleku včasih pa skoraj vsi na kravjem pa so oz. smo vsi zdravi

vidim pa da so tudi vaši prvorojenci nekaj bolani ravno tako kot mi, naš grozno kašlja malo mu tudi v plučkih piska vročino smo imeli, pa smo zdej že brez nje. . eh samo upam, da ko bomo dojenčka dobili da bo sezona prehladov mimo... razmišljam, da bi ga do poroda imela kr doma, ampak že tako mislim, da bo kriza ker je grozno name navezan, in k bi rodila ga bo moj tiste dni itak vozil v vrtec, da bo lahko šel v službo.... res ne vem kaj nej naredim...

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
25.2.2009 15:07:52   
pondelak
andreja-ja naša user posted image kar precej kolcauser posted image je pa res hecen občutek...user posted image je ravno zadnjič držal roko gor pa ni vedel da je to kolcanje,pol me pa celi paničen sprašuje: misliš da je kaj narobe, al pa da ji kaj ne paše??user posted image user posted image

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.2.2009 15:17:54   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

meni ravno zdaj trebuh poskakuje od kolcanja in valjda zgaga mora bit prisotna....

pitje med dojenjem: kaj vse ste pile ve, ki ste v prvo dojile?
prehrana med dojenjem: jaz se pri Žigcu nisem ravno pazla, no prve 3tedne pol pa ne kaj preveč in HB nismo imeli krčev, sedaj me pa malo skrbi da zdaj pa ne bo tako...ma ne vem zakaj....

Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.2.2009 15:38:08   
felix7

No, jest bom pa javno priznala, da sem postala pri drugem zelo vztrajna z dudo - sej vem, da me tuki ne boste raztrgale user posted image . Pri prvem sem rekla, NOBENE dude, po treh tednih sem se udala, ker je imel tako močan sesalni refleks. Pa je fante lepo napredoval, dojila sva se, potem direkt na gosto hrano,... Ko smo prešaltali na gosto hrano, so se noči podaljšale, če je bilo hudo, smo se potolažili z dudo. In spi celo noč od 6m dalje. Pri 3 letih dudo stran.
Drugi dude ni želel. Pa sem si predstavjala, kako bom jaz in moje mlekarne postala ena velika duda. Nisem si predstavljala, kako se bo znal dečko sam uspavat in umirit, sesanje prstka mi je nočna mora, ker vem, kaj lahko pride iz tega. in smo vztrajali kar nekaj tednov, da je dudo sprejel. Potem enako kot bratec, le da spi celo noč od 8m dalje. Duda stran pri 27m.

No, vem da sem komot, ampak ni ga čez prespano mamo. In priznam, da bom tudi tokrat naredila, kar se da, da user posted image ssprejme dudico.

Sem slaba mami? Upam, da ne. user posted image user posted image user posted image

zaradi tega pa res ne user posted image  itak pa me, ki še nimamo izkušenj s tem, nimamo kej komentirat, se bomo učile na svojih user posted image   user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.2.2009 15:38:20   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: dushka

user posted image user posted image user posted image duška,kako se počutiš?user posted image lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com

Sem že poslala. Počutim se pa o.k., Taja pa tudi.
user posted image  še en cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

ooooooooo, še en angelček user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.2.2009 15:38:24   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to je pa fantina od Tejči....

ma kako so luškani tej mali user posted image ...zdaj pa je res že čas, da grem tudi jaz v P.....

joj, kakšen mišek, čist me boste raznežile user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.2.2009 15:38:37   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Pozdrav vsem skupaj..

sem dolzna eno novo slikico
user posted image  37.teden+3dni

Kaj novega drugace?

bravo lejca, super buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
25.2.2009 15:38:49   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

LiNK  -nekaj zanimivih zadev user posted image

hvala user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
25.2.2009 15:38:56   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
Evo mene s pregleda... vse je Ok... sn mela ctg in se nič še ne dogaja, čeprav bi js rada da se počasi začne user posted image  zredila sn se za dodatno kilo pa pol...nikakor se noče ustavit ta rast kg user posted image  pritisk ok, voda tut... naslednji ctg mam naslednji teden, torej 4.3. ... če ga bom dočakala user posted image  

čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
25.2.2009 15:39:18   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

javljam se iz pregleda..našauser posted image  ima že nekje 2700gramov...zredila se nisem spet nič(v 2 tedna niti 1 kg)user posted image ,opseg trebuha 103cm,naslednji pregled 4.3

čestitke tudi tebi za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image
a ti na Hrvaškem živiš?

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
25.2.2009 15:39:29   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

cita, eno UNI rukni pa bo prišlo mleko...se spomnem kako se je meni tvorlo mleko če sem uni spila user posted image  kr mlekarna taprava je ratala....samo da ste dobro in da vas razvajajo....a ta večja je že OK, mislim, je sprejela user posted image ?

ja sej so rekli da pivo pomaga bom danes probala drugače ne pijem nč ampak bom kak kozarček da bo mlekouser posted image user posted image user posted image ...

Mama kaj naj rečem če sem še vedno user posted image user posted image  pol veš kako je z našo taveliko punco...ampak ni kriva vse sama kriv je ati od nje ko jo šuftajo proti nam...nisem si mislila tega...spet user posted image user posted image  ko sem že tko čist out pol pa še kaj takega izvem...ok ne bom jamrala tle ko vi ste srečke nosečkeuser posted image

joj, kakšno škodo delajo ljudje oktrokom, ko jih proti lastnim mamicam naperjajo!!!

cita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti kar pojamri!!!

ja, sem kar brez besed ostala... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
25.2.2009 15:39:39   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

joj me je kr ganlo ko sem prebrala kaj se dogaja s tabo cita, ne morem si predstavljati tvoje nemoči, pa verjetno še hormoni naredijo svoje
ti najbolje poznaš svojega, če je to rekel zaradi uvidevnosti do tebe (kako neumno) mu poskušaj povedti da naj nikoli več kaj takega ne rče, če pa je iz žlehtnobe...potem pa bo kr težko
v vsakem primeru daj punci vedet da je prva, vedno bila in vedno bo!
Je pa glih v tej starosti ko je še posebej občutljiva in bigve kaj vse se podi po njeni glavici
res sočustvujem s tabo...

jaz pa mam 7.3. poseg za najmlajšega sina v narkozi...v Grazu...ljubi jezus, menda bom ja zdržala do roka (9.3) da ga bom lahko spremljala... sem menda ena redkih ki se ji nič ne mudi ane in bo najbolj srečna če bo enmal čez rok...

kaj vaši ginekologi-nje vaš ginekološko tudi pregledajo? mislim zmerijo maternični vrat in pogledajo če je kaj odprt? al kdaj bi naj to nardili, na PDP? ker moj ginekolog, kot sem že omenila je posebne sorte in zanj je bil pregled v 30 tednu več kot dovol, zdaj hodim pa k njemu na ctg ker so pač enkrat zbrali denar v občini in ga ma, te ga pa more uporabljat...sam mislim da je jezen nanj, da bi raj vidu če bi nas v celje pošiljal... jaz pa pol čist zmedena ker ne vem na čem sem...enkrat vidijo rahle popadke enkrat so panični ker ne znajo naštimat ctgja pa kao da se bebica sploh ne premika pa take bedarije

ooooooooooo, Sahary, lepo, da se nam javiš user posted image  si bila med pogrešanimi, zdaj nam pa hitro daj sveže podatke za v seznam, ker smo že imele namen čistiti seznam...

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
25.2.2009 15:39:43   
felix7

vsak večer, mi je že prav smešno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4045
25.2.2009 15:45:27   
yania
oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490.....
Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko user posted image , tako da user posted image  zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,,
Ada nekaj sem brala ene forume, pa sem našla da si ti to jedla...kako je bilo?

Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
25.2.2009 15:46:45   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

vsak večer, mi je že prav smešno user posted image
user posted image user posted image men je tud smešno,ker v prvi nosečnosti nisem čutla kolcanjauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
25.2.2009 15:49:22   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: yania

oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490.....
Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko user posted image , tako da user posted image  zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,,

Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to....

oh, kakšna škoda user posted image  držim pesti, da se čim prej vzpostavi normalno stanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
25.2.2009 16:00:46   
Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz držim pesti, da bo čimprej bolje

18.3.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
25.2.2009 16:01:14   
NoBady

joj boga si...user posted image user posted image user posted image
ma js ne vem kko to gre, kaj pa če bi ukinla dojenje in bi začela samo z umetnim mlekom - ker če si se pri 1. matrala 5 mesecev..huda bo... kaj vem, moje mnenje
drugač pa user posted image user posted image user posted image da se uredi tko k ma za bit

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?