|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 16:03:37   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

vsak večer, mi je že prav smešno user posted image

tut pri meni je več kolcanja kot pa samega premikanja...user posted image pa zdej se mi zdi da se je user posted image nižje spustil, ker ga tko zlo tam dol čutim ko se premika, prej sm ga samo na sredini trebuha pa pri želodcu čutla, zdej se mi pa zdi da mi med nogam bingljauser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.2.2009 16:06:05   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

punce a vaši otroci fulll kolcajo??? moj škratek skoz, ginekologinja pravi da tako vneto sesa palček da se mu pol kolca... nč grem jz zdej našega velikega škrata zbudit, ker je zjutraj do devetih spal, da je nadoknadil za prejšne dni pa mi je zdle mal pred drugo uro šele zaspal... in ga morem zbudit drugače bo še kako uro vleku pol bo pa kriza zvečer....

tut pri meni je več kolcanja kot pa samega premikanja...user posted image pa zdej se mi zdi da se je user posted image nižje spustil, ker ga tko zlo tam dol čutim ko se premika, prej sm ga samo na sredini trebuha pa pri želodcu čutla, zdej se mi pa zdi da mi med nogam bingljauser posted image

ha ha, samo da ven ne pade user posted image  sicer se mi pa zdi, da bo še ful zanimivo, ko boste tiste iz začetka seznama začele rojevat, me, ko smo pa bolj na koncu, bomo pa znorele od čakanja user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.2.2009 16:08:47   
Lolita23

ha ha, samo da ven ne pade user posted image  sicer se mi pa zdi, da bo še ful zanimivo, ko boste tiste iz začetka seznama začele rojevat, me, ko smo pa bolj na koncu, bomo pa znorele od čakanja user posted image

ne tak govorit, ker smo me iz začetka lahko dlje goruser posted image user posted image user posted image user posted image pa ve prej

18.3.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.2.2009 16:10:29   
yania
Ma ja, ukiniti dojenje, sej to nameravam, čeprav sem ful žalostna, zaradi mojga Timončka...vam povem, ko ga imam v naročju, se stalno obrača k meni in išče z odprtimi ustki, da bo jedel...grozno...ko pa mu dam po flaški me gleda ko čuk, si misli: mami, kaj je pa to zdej?...res mi je za user posted image ...samo ne bom se takole mučila...nima smisla...pač veliko mamic ima zakomplicirane dojke-žleze, in pač dojenje ne zalaufa brez problemov....ni kaj...tako da morm to pač sprejeti, ni kaj....sej bo...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.2.2009 16:17:40   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Ma ja, ukiniti dojenje, sej to nameravam, čeprav sem ful žalostna, zaradi mojga Timončka...vam povem, ko ga imam v naročju, se stalno obrača k meni in išče z odprtimi ustki, da bo jedel...grozno...ko pa mu dam po flaški me gleda ko čuk, si misli: mami, kaj je pa to zdej?...res mi je za user posted image ...samo ne bom se takole mučila...nima smisla...pač veliko mamic ima zakomplicirane dojke-žleze, in pač dojenje ne zalaufa brez problemov....ni kaj...tako da morm to pač sprejeti, ni kaj....sej bo...

res je da ful priporočajo dojenje, ker je bolj zdravo in kaj vem še vse... samo če ne gre, ne gre, ne se počutit krivo, Timon bo klub temu zrastel v super deca, boš vidlauser posted image malo morš tut na sebe pogledat -- kaj je v tvoje dobro... 

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.2.2009 16:19:23   
NoBady

ne bo še nč ven padu, brez skrbiuser posted image .. pravzaprav mam občutek, da glih ker sem bolj na začetku, bojo - boste kr vse začele prehitevatuser posted image in pol bom js znorelauser posted image še sploh k te slikce malih user posted image tok rajcajo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
25.2.2009 16:19:54   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

eh, zakaj bi tako komplicirale...saj spremljaš malega čez dan in veš, če je živahen... pa razumljivo, da ima svoje dneve, ko je bolj oziroma manj aktiven... če bi si js še gibe zapisovala tk ne bi nič drugega delala user posted image user posted image user posted image  mali je namreč neverjetni akrobat user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
25.2.2009 16:24:32   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

ja pa g mi je dal papir kje najbi pisala gibe...je povedal če bo jih manj kot 10 naj grem v p(me je prestrašil),saj sem mu rekla ko počivam jih več kot 10,jaz pa sem večino časa aktivna.pa naj bi potem v p naredili test koliko otrok kisika dobi.sem kadilka pa me skrbi če se zaradi tega manj giba.ampak ne vem jih skadim največ do 9.in to vsakega napol.user posted image a vi pišete te ibe?ker en dan se bolj giba,drug dan manj

eh, zakaj bi tako komplicirale...saj spremljaš malega čez dan in veš, če je živahen... pa razumljivo, da ima svoje dneve, ko je bolj oziroma manj aktiven... če bi si js še gibe zapisovala tk ne bi nič drugega delala user posted image user posted image user posted image  mali je namreč neverjetni akrobat user posted image user posted image user posted image  

jaz upam, da mi ne bo dala tega za beležit, ker sem čist premalo dosledna, da bi ob vsakem gibu letela križec delat user posted image user posted image user posted image  pa sej, če ga čutiš, je ok, ne vem, če glih tabelico rabim za to user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
25.2.2009 16:25:10   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pol pa že nehi kadit pa nehi travmirat kaj nej ti rečem, čist vsak tvoj post je eno samo lubo jamranje...

user posted image pupa, ti je dokurčil?user posted image
ma res se ful obremenjuješ ti s tem kajenjem, sploh ne vem zakaj kadiš, če te je tok strah za user posted image .. ne vem, kaj nisi rekla da že imaš enga otroka? kaj pri 1. user posted image si tudi kadila? res te ne razumem kaj te tok skrbi... bi blo bolš da bi nehala kadit in bi bil problem rešen..ne vem...user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
25.2.2009 16:31:57   
pocka
pitje med dojenjem - jaz sem pila en liter čaja za dojenje, en liter bebi čaja, pa vsakokrat,ko sem jo pristavila, mi je moj prinesel en velik kozarec vode, no, pa uni pri kosilu, to je pa po večini to

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
25.2.2009 16:36:39   
pocka

oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490.....
Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko user posted image , tako da user posted image  zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,,
Ada nekaj sem brala ene forume, pa sem našla da si ti to jedla...kako je bilo?

Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to....

joj boga, te čisto razumem, jaz sem ga prvič imela 7x, se mi je že mešalo, ampak mi pa ni nihče nikoli rekel naj preneham z dojenjem user posted image , kljub antibiotikom, je pa to nekaj res groznega...poleg bolečin, ki so res hude, pa vročine, še en kup enega dela, se praktično cele dneve samo z joški ukvarjašuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
25.2.2009 16:38:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

pitje med dojenjem - jaz sem pila en liter čaja za dojenje, en liter bebi čaja, pa vsakokrat,ko sem jo pristavila, mi je moj prinesel en velik kozarec vode, no, pa uni pri kosilu, to je pa po večini to

učiteljica pocka, tole je pa meni uspelo spackat user posted image  

user posted image

sem prav uživala, tako da jutri nadaljujem user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
25.2.2009 16:40:12   
pocka
mi je dvakrat post oddalo user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 25.2.2009 16:46:16 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
25.2.2009 16:40:26   
NoBady

user posted image

user posted image user posted image user posted image uau kak je lepoooo... user posted image user posted image user posted image
ka lahk zdej še men povete kko vam to rata narisat? user posted image
zdej bi pa js tut kej tazga narisala... kupiš platno in akrilne barve.. mam prav? kaj pa potem?user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
25.2.2009 16:43:08   
pocka

da nisi ti naslednja user posted image user posted image user posted image

naš tudi kolca in to ful močno, Taja je tudi kolcala, bolj nežno ampak več kot tale user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
25.2.2009 16:45:57   
felix7

user posted image

user posted image user posted image user posted image uau kak je lepoooo... user posted image user posted image user posted image
zdej bi pa js tut kej tazga narisala... kupiš platno in akrilne barve.. mam prav? kaj pa potem?user posted image

potem si pa sprintaš motiv - pocka je dala link do tehle slikic: http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm

jaz sem potem s svinčnikom narisala motiv na platno in z zelo tankim čopičem narisala črne obrobe. Sledi barvanje in na koncu sem šla čez vse črne obrobe še enkrat, ker je zelo težko, da kje ne bi šel čez črto user posted image  na koncu naj bi to še pošprical s sprejem za obstojnost (da lahko potem tudi prah dol brišeš), ampak ta sprej moram še kupit.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
25.2.2009 16:47:28   
pocka

user posted image

oooppaaaa, pa ti si pravi mojsteruser posted image user posted image user posted image , bom jaz tebe raje za kak nasvet vprašala user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
25.2.2009 16:47:59   
NoBady

user posted image

potem si pa sprintaš motiv - pocka je dala link do tehle slikic: http://www.allposters.com/-sp/Peek-a-Boo-I-Rabbit-Posters_i1630101_.htm

jaz sem potem s svinčnikom narisala motiv na platno in z zelo tankim čopičem narisala črne obrobe. Sledi barvanje in na koncu sem šla čez vse črne obrobe še enkrat, ker je zelo težko, da kje ne bi šel čez črto user posted image  na koncu naj bi to še pošprical s sprejem za obstojnost (da lahko potem tudi prah dol brišeš), ampak ta sprej moram še kupit.

user posted image ej super, hvala ti... komi ćakam da grem v nabavo user posted image pol pa v akcijo user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
25.2.2009 16:50:13   
pocka
jaz sem motiv prerisala z indigo papirjem

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
25.2.2009 16:51:08   
ada2

oj punce...upam da ste kaj boljše kot jaz,.,.spet se ponavlja zgodba ki sem si jo najmanj želela....namreč imam en grozen mastitis na desni dojki...cela rdeča, in dva dni skoraj 40 vročine...sem bila čisto omotična...stalno po dohtarjih in to..nič, smo na antibiotiku, in ful lekadolih (če dojiš lahko le 4 dnevno), zaradi katerih sem tudi bila primorana začeti z aptamilom. Žalostno, a kaj čmo...Timon je tak lenušček, da še na steklenički zaspi...čeprav nama je šlo z dojenjem teža lepo gor, v 13 dneh iz 2120 na 2490.....
Vsi mi svetujejo, G, dr., patronažna da je bolje če dojenje ustavimo...zdej pa pumpam ven mleko, boli ko user posted image , tako da user posted image  zraven, res porod proti temu ni nič...potem veste kako to je...hladim dojki z ledom, in nič ne pijem...mali je lenček, dojim po nastavku, kar tudi ni preveč fino za žleze, pa še brez spreja ne gre Ž(sintocinona za mehčanje žlez)...za en dan sem prekinila z njim, in nama je ful šlo, vsaj misila sem, evo pa je šlo k vragu. Punce moje, res sem bila žalostna in brez volje kako se bo izteklo tole....danes grem pa še do moje G in mislim da mi bo dala še ene tablete na b?...za zaustavitev laktacije.,,,
Ada nekaj sem brala ene forume, pa sem našla da si ti to jedla...kako je bilo?

Pri tamali je bilo enako 2x mastitis, črpanje (bolj neuspešno), stalno vroč tuš in masaža...ma sva se matrali 5 mesecev...grozno....ne mislim spet skozi to....

ja, meni so se v 10 mesecih pojavili 4 mastitisi, vsak naslednji je bil hujši... no in ta četrti je bil že tak, da prvi AB niso prijeli, potem sem dobila močnejše, če ne bi mogla pa na operacijo... no, potem mi je gnoj lil iz dojke zraven mleka... in sem rekla dosti je, itak je bil mali že 10,5 mesecev star, dovolj dolgo dojen in sem šla po tablete... strah me je bilo, ker sem brala, da ful bruhaš po njih... ampak jaz nisem nič bruhala, bila sem samo malo omotična, taka odsotna, ko da bi bila pijana... avta nisem smela vozit nekje 1 teden, mleko se je ustavilo, mastitis pozdravil, pa upam, da ga v življenju več ne dobim...

ženske precej pravijo, da jim je po teh tabletah zelo slabo, meni na srečo ni bilo, žal pa ti ne morem reči kako bo pri tebi. se mi pa ful smilišuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
25.2.2009 16:51:19   
felix7
ooppaaaa, pa ti si pravi mojsteruser posted image user posted image user posted image , bom jaz tebe raje za kak nasvet vprašala user posted image

hihi, sej včasih sem res veliko ustvarjala, svečke vlivala, risala na steklo, na svilo, glinene angelčke sem delala, pa vse sorte, zdaj pa že par let nič... in potem si me ti navdušila s svojimi umetninami user posted image user posted image user posted image  pa sem spet začela mal čarat user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
25.2.2009 16:56:13   
pocka

ooppaaaa, pa ti si pravi mojsteruser posted image user posted image user posted image , bom jaz tebe raje za kak nasvet vprašala user posted image

hihi, sej včasih sem res veliko ustvarjala, svečke vlivala, risala na steklo, na svilo, glinene angelčke sem delala, pa vse sorte, zdaj pa že par let nič... in potem si me ti navdušila s svojimi umetninami user posted image user posted image user posted image  pa sem spet začela mal čarat user posted image

no, me veseli, bo imel še user posted image kaj od tega user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
25.2.2009 16:56:32   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

pol pa že nehi kadit pa nehi travmirat kaj nej ti rečem, čist vsak tvoj post je eno samo lubo jamranje...

user posted image pupa, ti je dokurčil?user posted image
ma res se ful obremenjuješ ti s tem kajenjem, sploh ne vem zakaj kadiš, če te je tok strah za user posted image .. ne vem, kaj nisi rekla da že imaš enga otroka? kaj pri 1. user posted image si tudi kadila? res te ne razumem kaj te tok skrbi... bi blo bolš da bi nehala kadit in bi bil problem rešen..ne vem...user posted image

pod to se pa js tut podpišem user posted image  saj razumem, da ima vsaka od nas določene probleme, ampak toliko pa tut ni treba jamrat pa komplicirat...in če te to kajenje res toliko skrbi pač nehaj...  sorry, ampak js še nasploh ne prenesem kajenja, v nosečnosti pa me to še toliko bolj moti...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
25.2.2009 17:02:51   
mama_milchy
pocka, a tam v tvojih krajih je kakšen konjeniški klub????

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
25.2.2009 17:04:40   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

pocka, a tam v tvojih krajih je kakšen konjeniški klub????

ja, na medljanu imajo nekaj

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?