|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 10:39:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Moj user posted image pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! user posted image user posted image user posted image Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3.user posted image  je zgleda mal zgubil občutek za časuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Boš mogla nardit tak koledarček za otroke, ko se vsak večer križec nardi in tako odšteva, pa mu ga obesi na vidno mesto user posted image

to ma pa mala pod kontrolo-odštevanjeuser posted image user posted image user posted image točno ve kolk dni še imam na tickerjuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
25.2.2009 10:41:25   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: sanna

Ko pa je že bilo omenjeno user posted image , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. user posted image
jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjalauser posted image user posted image user posted image

pri meni je podobno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
25.2.2009 10:42:48   
spps

Ko pa je že bilo omenjeno user posted image , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. user posted image
jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjalauser posted image user posted image user posted image

pri meni je podobno! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pol se bo pa verjeto situacija obrnilauser posted image user posted image user posted image ga bom pa še jaz pustila sanjat nekaj časauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
25.2.2009 10:42:49   
felix7
dobro jutro user posted image

uf, sem spala, pa še bi user posted image  in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
25.2.2009 10:43:35   
KOKICA32

pol se bo pa verjeto situacija obrnilauser posted image user posted image user posted image ga bom pa še jaz pustila sanjat nekaj časauser posted image user posted image

Jaz pa ne!!!!! Zaradi sebe, ne! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
25.2.2009 10:43:41   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna=

dudica - Tudi jaz jo prekuhavam. No, sedaj ko je že večji samo vsake kvatre. Pa če pade na tla jo včasih tolk hitro pobere in hop v usta, da gre včasih tud splakovanje mimo oziroma jo kar on splakne v ustih. user posted image In pa večina mamic s katerimi se pogoarjam tega ne ve - da je dudo, čeprav je na prvi pogleda videti čist ok, treba po 2-3 mesecih zamenjati - isto kot je z zobnimi ščetkami.

Drugače pa še ena moja fotka  - 39t (ne dan več, ne manj user posted image ). Iz tega profila in če je slikca pomanjšana se strij še ne vidi tolk, ampak je pa čista groza od tega mojega trebuha! user posted image user posted image Sploh sedaj, ko sem se po dolgem času fotkala (no, to je strokovno izvršil mož) sem opazila en kup novih strij spodaj ob straneh, ki jih sicer ne vidim - vsaj ne vtakšni veličini in da jih je tolk.

user posted image

bravo za bušija user posted image user posted image user posted image  strije so pa samo zdej tok opazne, sej potem ne bodo več user posted image
za dude pa tudi jaz nisem vedela, da jih je treba menjavati, hvala za info

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
25.2.2009 10:43:48   
felix7

jasna, strij se sploh ne vidi. Pravzaprav jest sploh ne vem, kako zgledajo, mogoče jih imam tudi sama user posted image . Ja, 39t se paa sliši takooooooo velik, a ne?, MI imamo še 5 dni, pa se mi zdi tako blazno daleč. 

jaz imam še 27 dni, pa se mi zdi, ko da je še skoraj pol leta do tam user posted image  kot da se odvija v počasnem posnetku

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
25.2.2009 10:43:57   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

uf, sem spala, pa še bi user posted image  in veste, kaj sem sanjala? Da je Kokica rodila user posted image user posted image user posted image  sploh ne vem, od kje mi to... Vidiš Kokica, še ponoči mi ne daš miru user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image kOKICA še nima dovoljenja,zdaj smo tiste v prvem tednu marca na vrstiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
25.2.2009 10:44:04   
felix7

a ja, to so strije user posted image , no potem jih pa očitno res nimam user posted image . Vseeno, trebušček je pa lep!

Me pa neki zanima, ko gledam tele vaše bušije. NObena nima velik žil. No, če se jaz pogledam v ogledalo, je to ena ogromna mreža modrih črt, kot bi iz vesolja gledal reke, ki se križajo med sabo. Res jih je ogromno in so velike, široke, odlično vidne. Vem, da je prekrvavivet med user posted image večja, ampak zakaj pa pri vaših tega ni? user posted image

Zdej pa res grem, nočko!

no, jaz po trebuhu res nimam tako zelo vidnih žil, jih imam pa po prsih... user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
25.2.2009 10:44:12   
felix7
Sem pa danes spala super,glede na prejšnje nočiuser posted image user posted image user posted image sem se izselila iz spalnice v dneevno,celo noč sem imela odprto okno,pa je blo okuser posted image user posted image user posted image to se pravi,da sem danes polna energije in dobre voljeuser posted image user posted image user posted image

no, sem vesela zate. In imam občutek, da bo dnevna tvoja prijateljica do konca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
25.2.2009 10:44:41   
KOKICA32

Oooooooooooooooo, a tako???!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa saj še ni marec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
25.2.2009 10:44:42   
felix7

Pa pravkar sem dobila sms od Naje,da gresta z Niko jutri ali v petek domovuser posted image user posted image user posted image tf

user posted image user posted image user posted image  potem pa najbrž tudi kakšno slikico dobimo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
25.2.2009 10:44:51   
felix7

Nove podatke za seznam bi morale javiti:
user posted image

zadnji pregled:

- Grahec         18.2
- sahary         10.2.!!!!!!!!!
 - yassy          6.2.  !!!!!!!!!
- mamica00  20.1. !!!!!!!!!
- sončica*     18.2.
- dolči            11.2. !!!!!!!!!!
- Irena83      24.1. !!!!!!!!!!
 user posted image
Punce, prosim za nove podatke.

aha, spps se je razjezila user posted image user posted image user posted image  to pomeni, da bomo kmalu brisali neaktivne članice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
25.2.2009 10:45:32   
spps

jasna, strij se sploh ne vidi. Pravzaprav jest sploh ne vem, kako zgledajo, mogoče jih imam tudi sama user posted image . Ja, 39t se paa sliši takooooooo velik, a ne?, MI imamo še 5 dni, pa se mi zdi tako blazno daleč. 

jaz imam še 27 dni, pa se mi zdi, ko da je še skoraj pol leta do tam user posted image  kot da se odvija v počasnem posnetku
jaz se tako počutim,ko imam še 10dni do PdP user posted image user posted image pa se mi zdi,da bom tud tokrat čez rok user posted image user posted image user posted image ,čeprav nimam neke željeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
25.2.2009 10:45:46   
KOKICA32

user posted image user posted image user posted image kOKICA še nima dovoljenja,zdaj smo tiste v prvem tednu marca na vrstiuser posted image user posted image

Točno tak! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
25.2.2009 10:46:34   
spps

user posted image

zadnji pregled:

- Grahec         18.2
- sončica*     18.2.
 user posted image

aha, spps se je razjezila user posted image user posted image user posted image  to pomeni, da bomo kmalu brisali neaktivne članice user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image po čem sklepaš?user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
25.2.2009 10:46:56   
KOKICA32

user posted image

zadnji pregled:

- Grahec         18.2
- sončica*     18.2.
 user posted image

Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
25.2.2009 10:48:23   
MalaČebelica
dobro jutro al dober dan.

jaz sem že čisto zamenjala noč za dan - zdaj se mi je že parkrat naredilo, da se zbudim točno ob 3.20 (ne vem kak mi rata) in ne morem spat pa konec. potem pa šele ob kakih 6ih al pa 7ih zaspim in spim do zdaj...

zdaj še grem hitro nekaj pojest, pol pa prečekirat za nazaj, kaj se je na RR pomembnega zgodilo. pol sem pa na voljo za aktualni čvek user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
25.2.2009 10:48:27   
felix7

Te neaktivne članice so ali že rodile ali pa so na čakanju v P! user posted image user posted image

za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... user posted image

no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 25.2.2009 10:49:43 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
25.2.2009 10:51:05   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

To je moj bušček v 36. tednu

user posted image

o kaki lepi buši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
25.2.2009 10:51:50   
KOKICA32

za eno vem, da se včasih na MSN priklopi, kaj je pa z ostalimi, pa nimam pojma... user posted image

no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN
user posted image

te pa ji še reči, da naj ažurira podatke, da ne bo med izbrisanimi....pa saj zdaj jim tak odločbe talajo! user posted image user posted image user posted image Zato se ji ne mudi javiti!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
25.2.2009 10:53:36   
Lolita23

enakouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
25.2.2009 10:53:46   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

lahko nočko vsem želim.
Prinas bo bol teška Miha ima 37,9 vročine, kiha in šmrka in kašla, spi prinama, ker v postelci noče se dere pa se bojim da bo spet bruhal, ker se tako napenja.

nočko

pa kaj je kakšna viroza na pohodu...žigec ima 38,2 vročine, drisko, neki šmrca...

za miheca user posted image user posted image user posted image  pa da se naspite kolko se le da...

nočkouser posted image

meni je ravno mami pisala, da ma ata gripo in da se ne vidimo čez vikend. sicer ne spada v isto kategorijo bolezni, ker ni eden izmed naših malčkov, ampak vseeno - mogoče pa da so res kake viroze ali gripe na pohodu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.2.2009 10:54:19   
julam

no, zdejle je ta tudi priklopljena na MSN user posted image

eVO, spet detektivi na delu !!!!! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.2.2009 10:55:05   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala.

pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici;

jest sem si kupila ene sexi rozi iz frotira z gumjastim podplatom za 3,90€ v leklerku. In bodo pristale lepo v smeteh, ko bomo šli domov. kaj čem, men se tele skupinske toalete tako user posted image ...

jaz sem pa skoraj kupila ene za 12eurov ampak mi je bilo žal dat tolko za njih in pol neki brskam po omari za čevlje pri mami in najdem tam ene čisto nove copate; sem jih včeraj lepo oprala, dala zvečer ven na burjo in zdaj so suhe, imajo pa debelo podplat spodaj tako da ne drsijo nič.....

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?