julam
|
PUPA čestitke, ful lepe fotke. Ja, nosečnice pa res izžarevajo neko posebno lepoto, . Oba sta bila lepa, slikce kar same govorijo... dudica: seveda je treba prekuhat, eni prekuhavajo še kar neki časa, no pri nas smo pri drugem kmal obupal, ker enostavno ni bilo časa in smo samo splaknjeval pod vročo vodo, potem pa vsake tolk prekuhal. Al pa stelizirator, seveda. dojenje v javnost: jaz sem bolj sramežljiva, pa sem to največkrat opravljala v avtu, če smo bili kje na izletu, nakupu,... Drugač sem se pa vedno umaknila v sosednje prostore, tudi zato, da je imel mir (npr v kakšnih gostilnah, na obiskih). Je pa res, da eni to smatrajo za tabu, čeprav se mi zdi, da je vedno več taklih, ki to pozdravljajo. No, na WC pa res nikol ne bi dojila . teženje okolice: men gre tud na živce, ko me že vsak, ki ima 5 sek časa, vpraša Kdaj bo. zadnjjič me je ustavil **** moški ok 40, prvič videla, na cesti, jaz z mobijem na ušesu, on pa men, kdaj bo vesel dogodek. Po mojee sem ga gledala, kot da je z marsa na tla treščil. Pa sosede in vsi firbci. Kličem sploh nobenga ne več, ker vsak misli, da sporočam "veselo novico". Ja, pa res, še marec NI.
|