Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 18:57:58
|
|
|
|
pocka
|
pupa - lepe slikice, lep parček, pa prstane sta ful dobre izbrala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 18:59:29
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupce, kaj pomaga proti driski..... pa kak kuhan korenček tudi pomaga, suhe borovnice niti jaz ne vem točno, se mi zdi, da se jih v malo vode namoči, pa pol po žličkah je ali nekaj takega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 18:59:56
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kaj pa je danes tukaj tako zatišje? jaz sem zdaj imela obisk - taščo in tasta. pa mojega ni blo doma lepo prosim. ampak smo se kar lepo sporazumeli saj ko hočeta bit, sta prav fajna
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:03:36
|
|
|
|
NoBady
|
pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:04:11
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupce, kaj pomaga proti driski..... pa kak kuhan korenček tudi pomaga, suhe borovnice niti jaz ne vem točno, se mi zdi, da se jih v malo vode namoči, pa pol po žličkah je ali nekaj takega ma jaz nisem ziher če borovnice pomagajo pri driski ali pri zaprtju... al so tisto suhe slive, ko pomagajo pri zaprtju. pa tudi jih nekaj namakaš, al kak že...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:07:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza ne vem, zakaj se nobena ne javi danes... vse so nekam šle. pustovat al kaj... ma mene tudi vsi sprašujejo, kdaj bo veseli dogodek. ja kaj te vem kdaj mene še pa zraven sprašujejo če sem ziher da je samo eden notri hm. to je pa že skoraj malo žaljivo... še dobro da pol, ko kaj zabrusim nazaj, da se lahko zgovarjam na hormonsko neravnovesje in začasno neprištevnost
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:07:46
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Jaaaa Bolj bo blizu bolj bodo vsi tečni in spraševali, a si že!!! Jaz več nobenega ne morem normalen poklicat, ker vsak misli, da sporočam, da sem že rodila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:16:16
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza ne vem, zakaj se nobena ne javi danes... vse so nekam šle. pustovat al kaj... ma mene tudi vsi sprašujejo, kdaj bo veseli dogodek. ja kaj te vem kdaj mene še pa zraven sprašujejo če sem ziher da je samo eden notri hm. to je pa že skoraj malo žaljivo... še dobro da pol, ko kaj zabrusim nazaj, da se lahko zgovarjam na hormonsko neravnovesje in začasno neprištevnost ja kaj si ja normaln, ne morš vprašat če si zihr kolk jih nosiš svašta... še dobr da jim znaš nazaj zabrusit...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:21:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza ne vem, zakaj se nobena ne javi danes... vse so nekam šle. pustovat al kaj... ma mene tudi vsi sprašujejo, kdaj bo veseli dogodek. ja kaj te vem kdaj mene še pa zraven sprašujejo če sem ziher da je samo eden notri hm. to je pa že skoraj malo žaljivo... še dobro da pol, ko kaj zabrusim nazaj, da se lahko zgovarjam na hormonsko neravnovesje in začasno neprištevnost ja kaj si ja normaln, ne morš vprašat če si zihr kolk jih nosiš svašta... še dobr da jim znaš nazaj zabrusit... ma eni so čist nenormalni. pol pa se še sladko smejijo zraven - kao kako foro so oni pogruntali. ma mislim kriza. pol se pa kar čudijo ko dobijo porcijo nazaj
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:21:34
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Jaaaa Bolj bo blizu bolj bodo vsi tečni in spraševali, a si že!!! Jaz več nobenega ne morem normalen poklicat, ker vsak misli, da sporočam, da sem že rodila. joj zadnič sem bila na wcju in je zmanjkalo toaletnega papirja pa sem ene dvakrat poklicala mamico, ker sem slišala da je blizu, iin bi mi lahko dala papir...no in so prileteli na vrata mami,ati pa še soseda ki je bila slučajno na obisku, češ kaj je narobe, če me je že treba kam pelat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:22:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jjasnin Leon je parv cortkan! Pupa - Lepe slikce! Verjamem, da je bil skrajno nepozaben in romantičen dan. IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Ma jst s tem niti nimam težav. Če me že kdo se le nasmejem in rečem, da imam še ogromno časa. Sicer pa kdor me vidi mi niti ne pripiše, da imam rok čez teden dni. Ne vem zakaj si vsi predstavljajo nosečnico kot en sodček, ki se komaj premika Že ena moja bivša sošolka mi je rekla,d a si ni predstavljala, da bom taka kot zmeri čist na koncu nosečnosti. Ja, kakšna pa naj bom? Pa danes sem imela nek sestanek za mojo diplomsko, da so mi še eno gradivo dali, pa je tip kr mal pogledu čukast, ko sem mu rekla, da imam še teden dni do roka. Nč, očitno tko fajn zgledam! IZVIRNO SPOROČILO: dana Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham. Nimaš tašča kje blizu, da bi šla mal k njej na obisk? Hec. Nimam pojma, sicer sama s tem nimam težav - s pritiskom, pa sem tudi takšna k cunja. Sam spala bi in spala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:30:14
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= jjasnin Leon je parv cortkan! Pupa - Lepe slikce! Verjamem, da je bil skrajno nepozaben in romantičen dan. IZVIRNO SPOROČILO: NoBady a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Ma jst s tem niti nimam težav. Če me že kdo se le nasmejem in rečem, da imam še ogromno časa. Sicer pa kdor me vidi mi niti ne pripiše, da imam rok čez teden dni. Ne vem zakaj si vsi predstavljajo nosečnico kot en sodček, ki se komaj premika Že ena moja bivša sošolka mi je rekla,d a si ni predstavljala, da bom taka kot zmeri čist na koncu nosečnosti. Ja, kakšna pa naj bom? Pa danes sem imela nek sestanek za mojo diplomsko, da so mi še eno gradivo dali, pa je tip kr mal pogledu čukast, ko sem mu rekla, da imam še teden dni do roka. Nč, očitno tko fajn zgledam! IZVIRNO SPOROČILO: dana Dajte mi prosim kak nasvet kako naj si dvignem pritisk, ker sem takšna kot cunja. Še kosilo komaj skuham. Nimaš tašča kje blizu, da bi šla mal k njej na obisk? Hec. Nimam pojma, sicer sama s tem nimam težav - s pritiskom, pa sem tudi takšna k cunja. Sam spala bi in spala. ja res morš fajn pol zgledat, ker ko pa mene vidjo se pa kr za glavo primejo, češ kak velik trebuh, da bo kr poču... jih mnde kr mal zaboli... pa še zatečena sem cela.. maš srečo da si takšna... sej ene so ful lepe nosečnice skoz celo ...ene smo pa na koncu res ko sodček
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:33:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza ne vem, zakaj se nobena ne javi danes... vse so nekam šle. pustovat al kaj... ma mene tudi vsi sprašujejo, kdaj bo veseli dogodek. ja kaj te vem kdaj mene še pa zraven sprašujejo če sem ziher da je samo eden notri hm. to je pa že skoraj malo žaljivo... še dobro da pol, ko kaj zabrusim nazaj, da se lahko zgovarjam na hormonsko neravnovesje in začasno neprištevnost brez skrbi, da nisi edina...tut mene je to že marsikdo vprašal, ampak pr meni gre to skoz eno uho not in skoz drugo ven sn pač bolj nakipela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:34:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 HOJLA PUPE, NO USPELO MI JE NALIMAT PAR FOTK S POROKE NAJDETE JIH V ALBUMU POD POROKA ZELO LEPO!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 19:54:20
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupce, kaj pomaga proti driski..... pa kak kuhan korenček tudi pomaga, suhe borovnice niti jaz ne vem točno, se mi zdi, da se jih v malo vode namoči, pa pol po žličkah je ali nekaj takega ma jaz nisem ziher če borovnice pomagajo pri driski ali pri zaprtju... al so tisto suhe slive, ko pomagajo pri zaprtju. pa tudi jih nekaj namakaš, al kak že... kr suhe borovnice poješ.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:18:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
jaz ne vem kam ste že vse pobegnile. upam da ne v P in da bom jza jutri edina tukaj na RR lepo pančkajte! nočko
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:20:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Res je neko zatišje tukaj! Grem še jaz! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:23:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica jaz ne vem kam ste že vse pobegnile. upam da ne v P in da bom jza jutri edina tukaj na RR lepo pančkajte! nočko bomo jutri bolj pridne!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:23:36
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Res je neko zatišje tukaj! Grem še jaz! Lahko noč! lahko noč!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:28:24
|
|
|
|
NoBady
|
jah kaj čem zdej ... niste zanimive... grem še jst --lahko noč!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:49:11
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy pupce, kaj pomaga proti driski..... pa kak kuhan korenček tudi pomaga, suhe borovnice niti jaz ne vem točno, se mi zdi, da se jih v malo vode namoči, pa pol po žličkah je ali nekaj takega ma jaz nisem ziher če borovnice pomagajo pri driski ali pri zaprtju... al so tisto suhe slive, ko pomagajo pri zaprtju. pa tudi jih nekaj namakaš, al kak že... ja, suhe slive odpirajo, pa še ogromno železa imajo - so kar pogosto na mojem jedilniku
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:49:55
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady pupa -- čestitke še enkrat.. zelo lepe slikce so drugač je pa danes neko zatišje tu... kak to zdej? ka pa delate? js sm kopalnico spucala, pa palačinke spekla.... zdej bom šla pa še kako pojest pa tk mam smešn občutek ko po tipkovnici klofam, ko mam take otekle prste in so kr take mravljinčaste...čudne a še kiro folk sprašuje kdaj bo ta veseli dogdek? dans sm bla že jezna ko ... vsak ko pride k nam, me vpraša kok to da sem šekr doma, zakaj še nisem šla, kdaj mislim it, ja zdej bi bil pa že cajt da bi kej blo, pa še niti MARCA nismo...groza Jaaaa Bolj bo blizu bolj bodo vsi tečni in spraševali, a si že!!! Jaz več nobenega ne morem normalen poklicat, ker vsak misli, da sporočam, da sem že rodila. čaki,boš videla kako je fajn, če greš čez slučajno rok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:50:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady joj zadnič sem bila na wcju in je zmanjkalo toaletnega papirja pa sem ene dvakrat poklicala mamico, ker sem slišala da je blizu, iin bi mi lahko dala papir...no in so prileteli na vrata mami,ati pa še soseda ki je bila slučajno na obisku, češ kaj je narobe, če me je že treba kam pelat zdejle sva se pa oba z mojim tok nasmejala temule
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 20:56:18
|
|
|
|
felix7
|
midva sva pa glih iz LJ prišla, in pocka, ne boš verjela, sem kupila platna in akrilne barve si me zadnjič tako zrajcala s tisitimi slikicami, da bom tudi jaz malo ustvarjala sva pa hodila po City parku in so določeni ljudje tako bulili vame, kao lej jo, tok široka, pa še okol leta... pol maš pa druge, ki te pa pogledajo, pa se ti kar nasmehnejo pa ogromno maškarc je bilo, še največ čebelic, izgleda, da je letos to ful popularno, al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 24.2.2009 21:03:43
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... gospa pupa zelo lepa nevesta in ženin in lepa prstana veliko sreče in ljubezni na vajini skupni poti jjasna vaš Leon je pa pravi korenjak, res je cortan Sem vidla da ste neki omenjale imena in spol pa sorodnike, midva sva taka čvekija, da sva vse ščvekala že zdavnaj tako da sedaj ne bo nobenega presnečenja več razen, če tud naju sama kaj preseneti Vsem, ki ste danes opravile pregled, čestitke To je moj bušček v 36. tednu
< Sporočilo je popravil trinity22 -- 24.2.2009 21:05:18 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?