Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:14:32
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam Ojla! Jaz sem oddelala svoje zadnje stvari in zdaj sem že doma. Je prav fino met kak opravek, ker drugač se cel dan ppo kavču valam. Mi odštevamo... še 4 dni... komj čakam jutri pregled pri G, če se sploh kaj dogaja. Danes sem sanjala, da me je kar en **** G pregledal in ugotoviil, da nisem nič odprta in da verjetno pred pon ne bo nič. In sem zjutri skor možeka naskočila, ker pač nisem nič odprta . Sicer se je pa naš nekam sumljivo umiril - saj ga še čutimi, ampak ne tako pogosto in intenzivno. Si moram začet spet križce delat - kar pozabim na te stvari . julam,men se tud zdi,da se še nekaj časa ne bo nič dogajat začelo men je zadnjič noga mal zastala in mi je klecnila-moj pa je vprašal Kaj že gremo?''' moj je še bolj nestrpen kot mala-me pa na momente mal nervozno delata Uf, moj je pa en zaje*** bik in nič ne sme bit mimo reda. Torej, čakamo na 1.3. Bože ne daj kaj prej. Pa kaj hudiča nej čakam, itak ni nič od mene, ležim, se prekladam, jamram,... otrok je zrel in čez 4 dni ne bo nič drugač... ampak gospod stoji za svojim . Ok sej ni tko hudo... po moje ga živčki dajejo, ker je že zdaj z dvema pestro, pa še sam bo z dvema divjakoma in si hoče podaljšaat čas, ko sem še jaz šefica. mogoče ga je pa res strah,kolk ga bosta mala dva jezila,ko šefice ne bo doma tega sploh ne skriva, ker sem pač jaz res taglavna kar se otrok tiče - on je lovec, lovi $ in jih domov nosi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:15:27
|
|
|
|
spps
|
nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:19:19
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamo a si ti z mojim v kontaktu???
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:21:11
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod novi kilogrami jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravit sem čist pozabila sej če ne govorimo o in moških, pol je debata o hrani..... no, jaz sem že pripravla torbo, še danes dam copate noter in to je to....za pa je na pol pripravljeno ostalo bo možek....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:23:17
|
|
|
|
sanna
|
Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:23:32
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamo a si ti z mojim v kontaktu??? ne,pr nas je podobno
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:23:54
|
|
|
|
julam
|
glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam )
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:24:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod novi kilogrami jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravit sem čist pozabila sej če ne govorimo o in moških, pol je debata o hrani..... no, jaz sem že pripravla torbo, še danes dam copate noter in to je to....za pa je na pol pripravljeno ostalo bo možek.... jaz imam pa za bebija že vse parajt,no svoje stvari moram dat na en kup,ker zdaj so še po celem stanovanju
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:24:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
Moj pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:25:14
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamo a si ti z mojim v kontaktu??? ne,pr nas je podobno HB, bom še ugotovila, da smo čisti normalci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:25:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam )
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:26:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps nekdo mora služit dinarčke,ko drugi zabušavamo a si ti z mojim v kontaktu??? ne,pr nas je podobno HB, bom še ugotovila, da smo čisti normalci še mala je zadnjič pri kosilu nekaj komentirala kako je ati vredu,da v službo hodi ,da dobimo denar
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:26:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam ) Pa ja, potem pa svizec zavije čokolado!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:26:46
|
|
|
|
sanna
|
Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:27:36
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren! zanj, eden redkih moških, se mi zdi. No poleg mojga, ki ITAK obvlada vse v zvezi s porodom
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:28:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren! moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3. je zgleda mal zgubil občutek za čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:29:33
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. mene je metal v drugi tretini, zdaj me pa vse booli že nekaj tednov in mi ni, pa še upam si ne več, dokler G ne pove, kakšno je stanje v tunelu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:29:42
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. jaz imam občasno,sam mi je moj povedal,da bom še lahk kr nekaj časa sanjala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:31:34
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Moj pa je tak prepričan, da bom rodila čisto na rok! Se mu še nič ne mudi in je zeloooo miren! moj je pa rekel naj grem drugo soboto rodit,pa mu rečem,saj takrat imam rok,pa on,pa ni še noo,je moral it preverit,da smo že drugo soboto 7.3. je zgleda mal zgubil občutek za čas Boš mogla nardit tak koledarček za otroke, ko se vsak večer križec nardi in tako odšteva, pa mu ga obesi na vidno mesto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:31:43
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala. pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici;
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:31:50
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam ) halo, pa kaj imajo drugi pri tem kako ime bosta dala otroku...mi2 z mojim sva se sama odločla že pri prvem in do konca nobenemu povedala; sedaj sva recimo da upoštevala Žigca; no pri ni blo težav, za sta bila pa 2imena v ožjem izboru in je pol Žigi vlekel listek
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:32:00
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: sanna Jutro! O, spet smo pri hrani. No, tudi mi smo eni tistih, ki se ravno ne postimo, zato bom pekla piščanca, zraven bo pire in solatka. Sem pa proti koncu generalke, samo še pol dnevne mi je ostalo, pa tudi torbo za porodnišnico sem pripravila. Sem se poboljšala. spet smo pri hrani,pol se pa čudimo,odkod novi kilogrami jaz bi si tud morala stvari zase počas pripravit sem čist pozabila sej če ne govorimo o in moških, pol je debata o hrani..... no, jaz sem že pripravla torbo, še danes dam copate noter in to je to....za pa je na pol pripravljeno ostalo bo možek.... jaz imam pa za bebija že vse parajt,no svoje stvari moram dat na en kup,ker zdaj so še po celem stanovanju jaz moram samo pajacka oziroma kompletek za iz P zrihtat ostalo pa je že pripravljeno.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:32:27
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Ko pa je že bilo omenjeno , ali ima še katera tako grozno željo... Se mi zdi, da bom vse za nazaj nadoknadila, v sedmih mesecih mi toliko ni pasalo (sploh mi ni pasalo), kakor zdaj v zadnjem mesecu. Pa me je malo strah in se včasih raje odpovem. niti ne...me prime ampak tudi hitro mine bomo pol nadoknadli za nazaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:33:49
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: sanna Copati?! Dobro, da ste me spomnile, to pa še nimam pripravljeno. Da ne bom v tisti plastiki okrog capljala. pa naj bodo z gumo odspodaj, da ti ne zdrsne kje v kopalnici; jest sem si kupila ene sexi rozi iz frotira z gumjastim podplatom za 3,90€ v leklerku. In bodo pristale lepo v smeteh, ko bomo šli domov. kaj čem, men se tele skupinske toalete tako ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 10:39:21
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: julam glede imen: men gre tud blazno na živce, ko ljudje mislijo, da morajo komentirat. Mislim, da je čisto vseeno, če jim je izbrano ime všeč ali ne, itak ga ne bojo oni nosili. Pa moja tašča je v prvo mislila, da se bomo skupi usedli in razpredali, kako bo prvemu ime. Uf, kakšna surla, ko sva rekla, da bova mi2 izbrala. No, takrat sem vedla, da je odločitev prava, da ne poveva izbora do konca. In tega se vsakič drživa. (tale je namenjen vsem firbccem, ne vam ) halo, pa kaj imajo drugi pri tem kako ime bosta dala otroku...mi2 z mojim sva se sama odločla že pri prvem in do konca nobenemu povedala; sedaj sva recimo da upoštevala Žigca; no pri ni blo težav, za sta bila pa 2imena v ožjem izboru in je pol Žigi vlekel listek TOČNO!!!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?