mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: julam ja, jaz imam tud danes v načrtu še omaro za pospravit, kr odlašam in je vse po vrečkah. tamalega sem že "preselila" k bratu v taveliko omaro, zdaj pa še to... mama M, tvoj fantiček je pa cca tolk star kot naš taprvi. pri nas sicr ni takšnih izpadov ŠE, trma je pa v valovih huda. 2 dni neznosen, 2 dni . je pa tamali začel nekaj čutit, ene spremembe in po moje bo kar problem. ful se stiska k meni, mamica mamica mamica prepeva, zleze k men in reče jaz mam pa rad mamico, pa pride in reče sam stisnu bi se rad... men se pa kar meša od skrbi, kaj bo... mene Žiga hodi ponoči gledat in spraševat, če sem OK pa če moram v bolnico, zjutraj pol pride k nama v posteljo in mi poje ˝ti si moja, moja, moja˝ tako da zjutraj je kot popoldan pa kot mali ...danes zjutraj me je zbudil, da ga peljem v vrtec pol pa reče, da bo ostal z mano doma, če me bo kaj bubalo slučajno da me lahko pelje v bolnico....ma, to so otroci, kaj češ.... a ti imaš že 2otročka? ja, mi mamo 2 pobčka. se strinjam, otročki so hecni. sicer mora bit pa za njih tud težko, ko si niti ne predstavljajo dobr vsega tega cirkusa okrog . naš me heca, da bi šel z nama rodit, ker ga skrbi, kdo bo z njima, da ne bosta sama . pa ni mu jasno, kako bo ven prišel, sem mu zadnjič kar fotke iz ene knjige pokazala, ko beba ven rine. mogoče bo pa G ja, ma res so hecni; v četrtek greva z Žigijem na sprehod, on s kolesom jaz pa peš; pa začne kr divjat z biciklom in tečem jaz za njim pa mu rečem, da ne sme tako hitro vozit ker drugače bom mogla it v porodno, me pogleda no bom pa šel jaz s tabo, če tati ne utegne mene je tudi spraševal pa mu razlagam in nazadnje si je vzel knjigo ˝nosečnost˝ in brska po njej pa pride na slikice o porodu in teče tatiju in kriči: ˝glej, tata, glej, tako bo prišu naš ven; ga mama ne bo pokakala ampak polula˝
|