|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 10:27:05   
Nina00
Pozdravljene!

PUPA, UŽIVAJ V SVOJEM DNEVU!!!

Sicer pa vas še nisem prebrala za nazaj.

Današnja noč je bila bolj kratka, ker je zvečer trajalo uro in pol, da je mali zaspal, nato pa se je od 23h do 4h zjutraj na 20-30 minut zbujal in jokal ali pa ga je tlačila nočna mora user posted image  Je trajalo vsakič 5-10 minut, da je zaspal naprej. Sem bila prepričana, da se bo zjutraj zbudil z vročino oz. da bo zbolel. Pa se je zbudil ob 7h dobre volje in čisto ok. Tako da sem ga ob pol desetih potem odpravila k babici, ki ima tudi njegovo sestrično danes v varstvu. Sta oba že komaj čakala, da bosta skupaj user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
23.2.2009 10:28:43   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: julam

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

ja, jaz imam tud danes v načrtu še omaro za user posted image pospravit, kr odlašam in je vse po vrečkah. tamalega sem že "preselila" k bratu v taveliko omaro, zdaj pa še to...

mama M, tvoj fantiček je pa cca tolk star kot naš taprvi. pri nas sicr ni takšnih izpadov ŠE, trma je pa v valovih huda. 2 dni neznosen, 2 dni user posted image . je pa tamali začel nekaj čutit, ene spremembe in po moje bo kar problem. ful se stiska k meni, mamica mamica mamica prepeva, zleze k men in reče jaz mam pa rad mamico, pa pride  in reče sam stisnu bi se rad... men se pa kar meša od skrbi, kaj bo...

mene Žiga hodi ponoči gledat in spraševat, če sem OK pa če moram v bolnico, zjutraj pol pride k nama v posteljo in mi poje ˝ti si moja, moja, moja˝ tako da zjutraj je kot user posted image  popoldan pa kot mali user posted image ...danes zjutraj me je zbudil, da ga peljem v vrtec pol pa reče, da bo ostal z mano doma, če me bo kaj bubalo slučajno da me lahko pelje v bolnico....ma, to so otroci, kaj češ....

a ti imaš že 2otročka?

ja, mi mamo 2 pobčka. se strinjam, otročki so hecni. sicer mora bit pa za njih tud težko, ko si niti ne predstavljajo dobr vsega tega cirkusa okrog user posted image . naš me heca, da bi šel z nama rodit, ker ga skrbi, kdo bo z njima, da ne bosta sama user posted image . pa ni mu jasno, kako bo user posted image ven prišel, sem mu zadnjič kar fotke iz ene knjige pokazala, ko beba ven rine. mogoče bo pa G user posted image

ja, ma res so hecni; v četrtek greva z Žigijem na sprehod, on s kolesom jaz pa peš; pa začne kr divjat z biciklom in tečem jaz za njim pa mu rečem, da ne sme tako hitro vozit ker drugače bom mogla it v porodno, me pogleda no bom pa šel jaz s tabo, če tati ne utegne user posted image  mene je tudi spraševal pa mu razlagam in nazadnje si je vzel knjigo ˝nosečnost˝ in brska po njej pa pride na slikice o porodu in teče tatiju in kriči: ˝glej, tata, glej, tako bo prišu naš user posted image  ven; ga mama ne bo pokakala ampak polula˝ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
23.2.2009 10:33:46   
Sey
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Sey

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
V bistvu sem imela samo CTG, ki je kar OK (kaže mini popadke, ampak je to baje normalno za to obdobje  user posted image ).
Pritisk imam 89/60, pulz 92...
Naslednji pregled pa čez en teden, 1.3.
user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image user posted image user posted image kako to,da imaš tolk nizek pritisk?

je blo čist prezgodi, pa še kave ni uspela spit user posted image

In še res je!user posted image
Sam sploh ne pijem kave!

Tak pritisk imam od vedno...
...no boljše kot previsokega!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
23.2.2009 10:35:01   
Sey
Sem pa res bolj zaspane sorte!user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
23.2.2009 10:36:29   
mama_milchy

same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
23.2.2009 10:37:11   
pocka

mene je tudi spraševal pa mu razlagam in nazadnje si je vzel knjigo ˝nosečnost˝ in brska po njej pa pride na slikice o porodu in teče tatiju in kriči: ˝glej, tata, glej, tako bo prišu naš user posted image  ven; ga mama ne bo pokakala ampak polula˝ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
23.2.2009 10:41:48   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

mene je tudi spraševal pa mu razlagam in nazadnje si je vzel knjigo ˝nosečnost˝ in brska po njej pa pride na slikice o porodu in teče tatiju in kriči: ˝glej, tata, glej, tako bo prišu naš user posted image  ven; ga mama ne bo pokakala ampak polula˝ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kok so posrečeni user posted image user posted image user posted image

pocka, ti imaš pa veliko verjetnost, da rodiš na RD svoje taprve user posted image . Vem, da je verjetnost staistično majhna, ampak že samo jaz poznam 2 punci, ki sta rodili 2x na isti datum. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
23.2.2009 10:42:11   
mama_milchy

take pobira od tatija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
23.2.2009 10:42:19   
Sey

same zaspanke al kaj...no, da se pohvalim, da sem to noč spala od 23:30 pa vse do 4-ih pol sem mogla na wc in sem nazaj zaspala do 7:15; user posted image

Jaz sem pa mogla bit od 7ih že na CTG-ji v Po!
Bom pa popoldne nadoknadila!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3109
23.2.2009 10:43:56   
Piruri

ja, ma res so hecni; v četrtek greva z Žigijem na sprehod, on s kolesom jaz pa peš; pa začne kr divjat z biciklom in tečem jaz za njim pa mu rečem, da ne sme tako hitro vozit ker drugače bom mogla it v porodno, me pogleda no bom pa šel jaz s tabo, če tati ne utegne user posted image  mene je tudi spraševal pa mu razlagam in nazadnje si je vzel knjigo ˝nosečnost˝ in brska po njej pa pride na slikice o porodu in teče tatiju in kriči: ˝glej, tata, glej, tako bo prišu naš user posted image  ven; ga mama ne bo pokakala ampak polula˝ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz našo dobim na postelji z dojenčkom med nogami in mi reče, da je zdaj ona rodila v Postojni...user posted image user posted image user posted image ...in tudi pristavlja si ga k dojenju...in ve, da dojenček pride skozi lulo...zelo jo pa zanima, kako pridejo "črvički" (spermiji) v jajčece user posted image  user posted image  user posted image ...

www.by-ab.si

Neposredna povezava do sporočila: 3110
23.2.2009 10:44:18   
mama_milchy

sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak user posted image  pozabljivost...a v PO imaš G? so  v redu?

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
23.2.2009 10:44:30   
drevozivljenja
živjo čveke.kaj lepega počnete?jaz že 3tji dan imam čistilno akcijouser posted image ,sedaj sem kopalnico(voda+kis),sveti se kot nova..a je mogoče kriv ta vgnezditveni nagon?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
23.2.2009 10:46:12   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz našo dobim na postelji z dojenčkom med nogami in mi reče, da je zdaj ona rodila v Postojni...user posted image user posted image user posted image ...in tudi pristavlja si ga k dojenju...in ve, da dojenček pride skozi lulo...zelo jo pa zanima, kako pridejo "črvički" (spermiji) v jajčece user posted image  user posted image  user posted image ...

ajej, kaj vse jih zanima....sej Žiga tudi ve da pride skozi lulo...kaj več pa ne sprašuje ZAENKRAT in naj tako tudi ostane...sej to pa bi mu mogu tati razložit....

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
23.2.2009 10:46:34   
Sey

sey, s katerega dela Primorkse si pa ti? najbrž si kdaj že napisla ampak user posted image  pozabljivost...a v PO imaš G? so  v redu?

Iz Sežane.
Hodim pa k Merlotu in je super!

Neposredna povezava do sporočila: 3114
23.2.2009 10:47:07   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

živjo čveke.kaj lepega počnete?jaz že 3tji dan imam čistilno akcijouser posted image ,sedaj sem kopalnico(voda+kis),sveti se kot nova..a je mogoče kriv ta vgnezditveni nagon?user posted image

madonca, dej pridi še do mene, jaz imam sicer neki za zlikat pa se mi ravno ne da...pa ne morem skoz mame obremenjevat

(odgovor članu drevozivljenja)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
23.2.2009 10:52:55   
pondelak
pozdravljene nosečke...

pupa uživaj danes,ko je tvoj dan!!user posted image user posted image user posted image

meni se je tista bolečina od sinoči čez noč pomirila tak da sem še in še bom 2v1user posted image user posted image aja pa ni me bolelo v presledkih ampak vseskozi...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

Neposredna povezava do sporočila: 3116
23.2.2009 10:53:27   
pocka
Jaz sem bila pa pridna, sem likala, zdaj pa čakam še eno rundo iz sušilca, da mojemu službene hlače zlikam, mama_m me verjetno razume kako lepo opravilo je touser posted image

čestitke vsem za opravljene preglede in CTG-je user posted image user posted image user posted image

tavečji otročki - ma so res pravi srčki, s temi svojimi izjavami, mnei Taja reče,ko jo hočem dvignit "ne mami, ne dvigat Taje, te bo bubal bušček" user posted image ali pa, če jo moja mama vzame malo gor k sebi in pol jo pridem iskat in mala meni "neee, mami, pejdi počivat, bom pri babi"user posted image ...no in pol jim pa tisti mali vragec ven udari je veselica heheuser posted image

...jaz bi tudi morala cunjice za novega člana zložit malo bolj pregledno, ampak čakam previjalno komodo iz Pikapolonice že olala časa, neverjetni so, zdaj pa ne vem,ali imam samo jaz tako srečo,da na vsako stvar čakam celo večnost ali so res vsi tako zelo počasniuser posted image

A ve imate že vse pripravljene torbe za v P? Jaz je namreč še vedno nimam.user posted image

...grem poiskat recept za matevža, bodo krvavice za kosilo, pa kisla repa, pa mi je zapasal še matevž zravenuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
23.2.2009 10:54:06   
pondelak
strah pred porodom...nekej me že stiska jauser posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
23.2.2009 10:54:09   
mama_milchy

Iz Sežane.
Hodim pa k Merlotu in je super!

uuu, jaz sem pa 4leta hodila na faks v sežano, samo ko se spomnem....
samo da je G OK je vse drugače; no sej moj je tudi v redu, samo gre menda kmalu v penzijo in ne vem kaj bom pol...

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
23.2.2009 10:54:59   
pondelak
user posted image user posted image user posted image za vse opravljene ctg-je

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
23.2.2009 10:55:28   
pocka

kok so posrečeni user posted image user posted image user posted image

pocka, ti imaš pa veliko verjetnost, da rodiš na RD svoje taprve user posted image . Vem, da je verjetnost staistično majhna, ampak že samo jaz poznam 2 punci, ki sta rodili 2x na isti datum. user posted image

saj po mojih izračunih glede na zadnjo M bi bil rok na njen RD, pol mi je pa G prestavila glede na UZ user posted image , bi bilo pa fajn, če bi se tole zgodilo

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
23.2.2009 10:56:49   
pocka

ajej, kaj vse jih zanima....sej Žiga tudi ve da pride skozi lulo...kaj več pa ne sprašuje ZAENKRAT in naj tako tudi ostane...sej to pa bi mu mogu tati razložit....

ojoj kaj me še čaka user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3122
23.2.2009 10:59:25   
mama_milchy

Jaz sem bila pa pridna, sem likala, zdaj pa čakam še eno rundo iz sušilca, da mojemu službene hlače zlikam, mama_m me verjetno razume kako lepo opravilo je touser posted image

zelo lepo opravilo, ni kej, še posebej ko se na hlačah kr dvojne črte nardijo al ko je treba kaj pokrpat, ker novih (lanskih) še niso dobili, grrrrr

čestitke vsem za opravljene preglede in CTG-je user posted image user posted image user posted image

tavečji otročki - ma so res pravi srčki, s temi svojimi izjavami, mnei Taja reče,ko jo hočem dvignit "ne mami, ne dvigat Taje, te bo bubal bušček" user posted image ali pa, če jo moja mama vzame malo gor k sebi in pol jo pridem iskat in mala meni "neee, mami, pejdi počivat, bom pri babi"user posted image ...no in pol jim pa tisti mali vragec ven udari je veselica heheuser posted image

...jaz bi tudi morala cunjice za novega člana zložit malo bolj pregledno, ampak čakam previjalno komodo iz Pikapolonice že olala časa, neverjetni so, zdaj pa ne vem,ali imam samo jaz tako srečo,da na vsako stvar čakam celo večnost ali so res vsi tako zelo počasniuser posted image

jaz sem tudi že pri Pikapolonici naročevala in sem dobila v 3dneh, za eno stvar ki pa jo niso imeli na zalogi, so me poklicali in sporočili, da je nimajo ter da mi jo lahko pošljejo takoj ko pride ampak sem rekla, da naj mi tisto kar sem naročila in imajo, pošljejo ostalo pa bom že nabavla...ja pol bi ti blo bolje, da si šla do Postojne in tam v pikapoki kupla

A ve imate že vse pripravljene torbe za v P? Jaz je namreč še vedno nimam.user posted image

seveda, samo vodo in kak paketek mleka si dam še noter pa copate, se nisem še odločla katere bom vzela user posted image

...grem poiskat recept za matevža, bodo krvavice za kosilo, pa kisla repa, pa mi je zapasal še matevž zravenuser posted image  

ti pošljem še mojga na kosilo, ker že sanja o tem matevžu, jaz pa ga ne maram

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
23.2.2009 11:00:43   
mama_milchy

ojoj kaj me še čaka user posted image user posted image user posted image

a boš imela še kakega user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
23.2.2009 11:01:22   
mama_milchy
drage moje, grem na hitro mal po kuhinji pospravit pa zapret okna, se je že dovol prezračlo od 8-me zjutraj....

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?