mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Mama_m...glede te trme, te popolnoma razumem...naša je bila zdaj ene dva tedna prav nevzdržno nemogoča ...problem je nastal že navsezgodaj, ko sem ji rekla naj gre lulat...in pol sva imeli po pol ure pregovarjanja in kričanja, joka...na koncu pa kot da ni nič...Sem pa bila tudi jaz v prvi nosečnosti bolj občutljiva in sem za vsako reč...in tudi kot ti mojega skozi priganjala, da so štimali stanovanje...in jezilo me je, ker mi niso pustili pomagat...in pol spet v ...tokrat pa se prav ne pustim...sem tako neobčutljiva, da se kar čudim sama sebi...v tej nosečnosti je moj postal bolj raznežen...če gledava kakšen "jokast" film, mu gre kar na jok... ... OOOO...mi bi pa radi dosegli to, da bi rekla, da bo tatko bral in tatko šel z njo spat...ampak ne...MAMA BO...in pol se mama kot kakšen nasedel kit zasidra na postelji in komaj vstanem, ko zaspi ...cele drame... Upam, da so to samo priprave na kasnejše obdobje...morda čutijo, da zdaj ne bodo več toliko v centru pozornosti...mi smo kar že zdaj začeli postavljat meje, ker menim, da potem, ko bom sama z obemi doma, ne bom zmogla vsega... Pupa...pravijo tudi, da toliko riža kot boš imela zvečer v gatkah, toliko otrok se ti obeta v zakonu ...ma mislim, da ne boš utegnila štet... jooj, piruri, sej tvoja in naš sta oba majčka 05, ne? sej pol se pa ni za čudit kakšne zganjata...bomo vidli kako bo ko pride morda bo pa pol priden, pa ne ljubosumen...sicer pa že komaj čaka darila, ki mu jih bodo obiski prinesli, ko pridejo pogledat..... aja, glede hiše pa si jaz zdaj zelo želim čimprej nazaj...da sem sama s svojo družino na svojem....ne da mi je pri mojih slabo, sta v redu starša, pomagata še preveč ampak ne vem...najlepše je bit sam zase....čeprav vem, da nam bojo pol v veliko pomoč, eden bo kuhal, drug bo Žigo peljal na igrišče, mi2 z možekom otročka cartla in bo dosti lažje ampak vseeno - sam je ipak sam
|