|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 9:41:34   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..

Pupa,kako si? Vse v redu? Si dobro spala? Upam,da bos imela en lep dan in  uzivala . Z mislimi sem pri tebi..si kej nervozna?

kar se tice hormonov sem jaz na istem..kr brez vzroka lahk padem v jok, se mi ze smili moj,ker ne ve kak bi mi pomagal..eheheheh

lejca

super seeeem, vse supeeeer, spala odlično in sem ready za taaaa leeeeepi dan taaaa veseeeeli daaaan user posted image user posted image user posted image nervoza, kaj je to? hihihihihi

kar poplesujem, jeiiii user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje in želja ter sreča

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
23.2.2009 9:42:01   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
V bistvu sem imela samo CTG, ki je kar OK (kaže mini popadke, ampak je to baje normalno za to obdobje  user posted image ).
Pritisk imam 89/60, pulz 92...
Naslednji pregled pa čez en teden, 1.3.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled!

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
23.2.2009 9:42:17   
Lolita23
vsem, ki ste imele že preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

spps
kaj pa nedelja, takrat pa ziher boš frajuser posted image user posted image user posted image

A taša  gre že danes domov????

Moj mi skoz teži, zakaj govorim, da mora počakat do nedelje(ker hočem da je marčevka), njemu pa seveda veden rečem, ja za to, ker hočem, da sta z atijem v istem mesecu rojena.

18.3.2009

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
23.2.2009 9:44:02   
novo
dobro jutro vsem! user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
23.2.2009 9:45:00   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

vsem, ki ste imele že preglede user posted image user posted image user posted image user posted image

spps
kaj pa nedelja, takrat pa ziher boš frajuser posted image user posted image user posted image

Moj mi skoz teži, zakaj govorim, da mora počakat do nedelje(ker hočem da je marčevka), njemu pa seveda veden rečem, ja za to, ker hočem, da sta z atijem v istem mesecu rojena.

js pa želim, da je moj user posted image rojen v ribi in ne v ovnu, čeprav sploh ne verjamem v horoskop!? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
23.2.2009 9:46:30   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Dobro jutro mamice,

Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1.

Podatki za seznamček:
teža 8,3 kg (tale zadnji mesec se grozno redim - mam grozen apetit)
naslednji pregled 4.3.2009
.

Lep dan želim vsem skupaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled. Za tele kg pa se nič ne sekira, ker si med lažjo kategorijo nosečk! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
23.2.2009 9:47:34   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič punce,grem jaz  nazaj za knjige,preden me čisto mineuser posted image user posted image user posted image

potem grem na pregled,pa itak spet vem,da ne bom izvedela nič novegauser posted image user posted image user posted image  
lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

fajn opravi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
23.2.2009 9:47:42   
mama_milchy
PUPA,

Krasen je dan, dan poročnih sanj, solze v očeh, pesem, radost, smeh...
Dva prstana vaju vežeta, v novo življenje sedaj stopata.
Poročni valček naj igra, danes le za vaju dva,
naj zven melodije sreče ziblje v plesu oba.
Ko iskra v očeh zažari, duša vzdrhti
in s poljubom povejta si vse kar želi srce.

user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
23.2.2009 9:48:36   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

evo, midva v 36. tednu, slike stare pol ure user posted image  tista grda črta je pa brazgotina od slepiča, ki je prej skoraj ni bilo videti, zdaj pa raste z mano user posted image

user posted image

lep buši! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
23.2.2009 9:49:20   
MalaČebelica
dobro jutro!

grem malo za nazaj počekirat....

Neposredna povezava do sporočila: 3085
23.2.2009 9:51:24   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: julam

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...
zakaj se gre?sem le očitno neki zamudilauser posted image

spps, malo so našo jjasno obdelale, ker je sms-ala iz porodne; kaj češ, babji čvek ko nimajo kaj drugega za počet

joj, vam pravim bolano! Čeprav nisem želela nič komentirat, morem sam rečt, da so ene samo za v virtualni svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3086
23.2.2009 9:53:43   
Piruri
Mama_m...glede te trme, te popolnoma razumem...naša je bila zdaj ene dva tedna prav nevzdržno nemogoča user posted image user posted image user posted image ...problem je nastal že navsezgodaj, ko sem ji rekla naj gre lulat...in pol sva imeli po pol ure pregovarjanja in kričanja, joka...na koncu pa kot da ni nič...Sem pa bila tudi jaz v prvi nosečnosti bolj občutljiva in sem user posted image  za vsako reč...in tudi kot ti mojega skozi priganjala, da so štimali stanovanje...in jezilo me je, ker mi niso pustili pomagat...in pol spet v user posted image ...tokrat pa se prav ne pustim...sem tako neobčutljiva, da se kar čudim sama sebi...v tej nosečnosti je moj postal bolj raznežen...če gledava kakšen "jokast" film, mu gre kar na jok...user posted image  user posted image  user posted image ...
OOOO...mi bi pa radi dosegli to, da bi rekla, da bo tatko bral in tatko šel z njo spat...ampak ne...MAMA BO...in pol se mama kot kakšen nasedel kit zasidra na postelji in komaj vstanem, ko zaspi user posted image  user posted image ...cele drame...
Upam, da so to samo priprave na kasnejše obdobje...morda čutijo, da zdaj ne bodo več toliko v centru pozornosti...mi smo kar že zdaj začeli postavljat meje, ker menim, da potem, ko bom sama z obemi doma, ne bom zmogla vsega...

Pupa...pravijo tudi, da toliko riža kot boš imela zvečer v gatkah, toliko otrok se ti obeta v zakonu user posted image  user posted image ...ma mislim, da ne boš utegnila štet...user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Piruri -- 23.2.2009 9:54:10 >

www.by-ab.si

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
23.2.2009 9:54:56   
novo
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Mama_m...glede te trme, te popolnoma razumem...naša je bila zdaj ene dva tedna prav nevzdržno nemogoča user posted image user posted image user posted image ...problem je nastal že navsezgodaj, ko sem ji rekla naj gre lulat...in pol sva imeli po pol ure pregovarjanja in kričanja, joka...na koncu pa kot da ni nič...Sem pa bila tudi jaz v prvi nosečnosti bolj občutljiva in sem user posted image  za vsako reč...in tudi kot ti mojega skozi priganjala, da so štimali stanovanje...in jezilo me je, ker mi niso pustili pomagat...in pol spet v user posted image ...tokrat pa se prav ne pustim...sem tako neobčutljiva, da se kar čudim sama sebi...v tej nosečnosti je moj postal bolj raznežen...če gledava kakšen "jokast" film, mu gre kar na jok...user posted image  user posted image  user posted image ...
OOOO...mi bi pa radi dosegli to, da bi rekla, da bo tatko bral in tatko šel z njo spat...ampak ne...MAMA BO...in pol se mama kot kakšen nasedel kit zasidra na postelji in komaj vstanem, ko zaspi user posted image  user posted image ...cele drame...
Upam, da so to samo priprave na kasnejše obdobje...morda čutijo, da zdaj ne bodo več toliko v centru pozornosti...mi smo kar že zdaj začeli postavljat meje, ker menim, da potem, ko bom sama z obemi doma, ne bom zmogla vsega...

Pupa...pravijo tudi, da toliko riža kot boš imela zvečer v gatkah, toliko otrok se ti obeta v zakonu user posted image  user posted image ...ma mislim, da ne boš utegnila štet...user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
23.2.2009 10:00:42   
novo
nič, malo sem vas pozdravila. user posted image
Danes imam veliko v načrtu, tak da če želim vse porihtat, moram začeti z delom!user posted image

pa pridno čvekajte! user posted image user posted image

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
23.2.2009 10:05:00   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: novo

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...
zakaj se gre?sem le očitno neki zamudilauser posted image

spps, malo so našo jjasno obdelale, ker je sms-ala iz porodne; kaj češ, babji čvek ko nimajo kaj drugega za počet

joj, vam pravim bolano! Čeprav nisem želela nič komentirat, morem sam rečt, da so ene samo za v virtualni svet!

sem že ene parkrat želela kaj dopisat na kakšni temi ampak itak nima smisla, ker nekatere namesto pomoči in odgovorov samo solijo pamet...joooj, kolk so pametne....

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
23.2.2009 10:05:08   
mama_milchy

jooj, piruri, sej tvoja user posted image  in naš user posted image  sta oba majčka 05, ne? sej pol se pa ni za čudit kakšne zganjata...bomo vidli kako bo ko pride user posted image  morda bo pa pol priden, pa ne ljubosumen...sicer pa že komaj čaka darila, ki mu jih bodo obiski prinesli, ko pridejo user posted image  pogledat.....
aja, glede hiše pa si jaz zdaj zelo želim čimprej nazaj...da sem sama s svojo družino na svojem....ne da mi je pri mojih slabo, sta v redu starša, pomagata še preveč ampak ne vem...najlepše je bit sam zase....čeprav vem, da nam bojo pol v veliko pomoč, eden bo kuhal, drug bo Žigo peljal na igrišče, mi2 z možekom otročka cartla in bo dosti lažje ampak vseeno - sam je ipak sam

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
23.2.2009 10:06:04   
čebeica maja

tega pa še nisem slišala, pol to ni moja zadna nosečnostuser posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
23.2.2009 10:08:58   
Lolita23

spps

js pa želim, da je moj user posted image rojen v ribi in ne v ovnu, čeprav sploh ne verjamem v horoskop!? user posted image user posted image user posted image

Ah to je moja že, razen če je G narobe predvidevala, pa ne bo šprej, ampak 14 dni čez, potem pa sr..., ker jaz bi tudi ribo, pa da ne bo mislila, da imam kaj čez ovne, sam moj je riba, pa mi nekak zarad tega diši.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
23.2.2009 10:09:36   
julam
ja, jaz imam tud danes v načrtu še omaro za user posted image pospravit, kr odlašam in je vse po vrečkah. tamalega sem že "preselila" k bratu v taveliko omaro, zdaj pa še to...

mama M, tvoj fantiček je pa cca tolk star kot naš taprvi. pri nas sicr ni takšnih izpadov ŠE, trma je pa v valovih huda. 2 dni neznosen, 2 dni user posted image . je pa tamali začel nekaj čutit, ene spremembe in po moje bo kar problem. ful se stiska k meni, mamica mamica mamica prepeva, zleze k men in reče jaz mam pa rad mamico, pa pride  in reče sam stisnu bi se rad... men se pa kar meša od skrbi, kaj bo...

(odgovor članu novo)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
23.2.2009 10:11:57   
janaja
Zdravo nosečke pa sevede novopečene mamice,

najprej čestitke za uradno gospo pupo - user posted image user posted image

pa za jjasno85 user posted image user posted image  in njenega Leona ( no ta ime je tudi na vratih sobice našega prihajajočega malčka).

Zdej bi pa tud jaz počasi rada vedla komu lahko sms pošljem iz porodnišnice, ker bom edina v kranju. Zgleda da marca na gorenjskem štrajkajo user posted image .

Bom naredila v gsm-ju skupino kateri pošljemo sms.

No v petek mam pregled, da vidimo kako kaj z materičnim vratom in njegovo dolžino in če je še približno isti začnemo piti čaj iz malinovih listov.

Za vnetje sem dobila Canesten, sam ni čist vredu, zgleda da je tale STREPTOKOK B res en trdovraten user posted image  ( ga niso antibiotiki Hiconcil čisto nič pregnali).

Se tipkamo,

Lp

Janaja

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
23.2.2009 10:13:33   
julam

spps

Ah to je moja že, razen če je G narobe predvidevala, pa ne bo šprej, ampak 14 dni čez, potem pa sr..., ker jaz bi tudi ribo, pa da ne bo mislila, da imam kaj čez ovne, sam moj je riba, pa mi nekak zarad tega diši.user posted image

jaz pa poznam same čudne ribe, ampak ni šans, da bi imel kej drugega... sicr pa je taprvi ovenček, tamali pa devica... jaz dvojček, možek bik... pestro

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
23.2.2009 10:18:06   
mama_milchy

ja, jaz imam tud danes v načrtu še omaro za user posted image pospravit, kr odlašam in je vse po vrečkah. tamalega sem že "preselila" k bratu v taveliko omaro, zdaj pa še to...

mama M, tvoj fantiček je pa cca tolk star kot naš taprvi. pri nas sicr ni takšnih izpadov ŠE, trma je pa v valovih huda. 2 dni neznosen, 2 dni user posted image . je pa tamali začel nekaj čutit, ene spremembe in po moje bo kar problem. ful se stiska k meni, mamica mamica mamica prepeva, zleze k men in reče jaz mam pa rad mamico, pa pride  in reče sam stisnu bi se rad... men se pa kar meša od skrbi, kaj bo...

mene Žiga hodi ponoči gledat in spraševat, če sem OK pa če moram v bolnico, zjutraj pol pride k nama v posteljo in mi poje ˝ti si moja, moja, moja˝ tako da zjutraj je kot user posted image  popoldan pa kot mali user posted image ...danes zjutraj me je zbudil, da ga peljem v vrtec pol pa reče, da bo ostal z mano doma, če me bo kaj bubalo slučajno da me lahko pelje v bolnico....ma, to so otroci, kaj češ....

a ti imaš že 2otročka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
23.2.2009 10:18:19   
MalaČebelica
evo, vse sem prečekirala user posted image

PUPAAAAAAA - uživaj danes!!!!

strah pred porodom - mene je že enkrat decembra oreng grabil ta strahec, do zdaj sem se že čisto skulirala, zdaj pa spet delajo živčki, ko se nezadržno bližamo temu datumu...

drugega pa se zdaj niti več prav ne spomnim, kaj ste se pogovarjale - saj to se mi itak čisto vedno zgodi - da grem brat za nazaj in pol pozabim kaj sem hotla komentirat, ampak pol ko pridem naslednjič na forum, grem že spet brat za nazaj itd. itd. ... smotka pač user posted image user posted image user posted image

aja, čestitke vsem za preglede user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz mam tudi danes. bom potem poročala. bi pa predlagala, da mogoče ukinemo rubriko +kg na seznamu, ker mam občutek, da bo vaga pri G spet nekaj švinglala in mi precej preveč pokazala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
23.2.2009 10:23:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Zdej bi pa tud jaz počasi rada vedla komu lahko sms pošljem iz porodnišnice, ker bom edina v kranju. Zgleda da marca na gorenjskem štrajkajo user posted image .

Bom naredila v gsm-ju skupino kateri pošljemo sms.

No v petek mam pregled, da vidimo kako kaj z materičnim vratom in njegovo dolžino in če je še približno isti začnemo piti čaj iz malinovih listov.

Za vnetje sem dobila Canesten, sam ni čist vredu, zgleda da je tale STREPTOKOK B res en trdovraten user posted image  ( ga niso antibiotiki Hiconcil čisto nič pregnali).

Se tipkamo,

Lp

Janaja

ma lahko tudi meni ZS pošlješ pa številko pa felix in pupa tudi sta na vezi z porodno;

vnetje: jaz sem imela tudi canesten (svečke in mazilo) pa ni pomagalo kaj dosti pa sem si kupila v lekarni tekočino za intimne dela lactacyd femino in multigyn gel in se je po dveh dneh stanje zelo, zelo izboljšalo.....

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
23.2.2009 10:24:41   
julam

mene Žiga hodi ponoči gledat in spraševat, če sem OK pa če moram v bolnico, zjutraj pol pride k nama v posteljo in mi poje ˝ti si moja, moja, moja˝ tako da zjutraj je kot user posted image  popoldan pa kot mali user posted image ...danes zjutraj me je zbudil, da ga peljem v vrtec pol pa reče, da bo ostal z mano doma, če me bo kaj bubalo slučajno da me lahko pelje v bolnico....ma, to so otroci, kaj češ....

a ti imaš že 2otročka?

ja, mi mamo 2 pobčka. se strinjam, otročki so hecni. sicer mora bit pa za njih tud težko, ko si niti ne predstavljajo dobr vsega tega cirkusa okrog user posted image . naš me heca, da bi šel z nama rodit, ker ga skrbi, kdo bo z njima, da ne bosta sama user posted image . pa ni mu jasno, kako bo user posted image ven prišel, sem mu zadnjič kar fotke iz ene knjige pokazala, ko beba ven rine. mogoče bo pa G user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?