novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy Jaz sem bila pa pridna, sem likala, zdaj pa čakam še eno rundo iz sušilca, da mojemu službene hlače zlikam, mama_m me verjetno razume kako lepo opravilo je to zelo lepo opravilo, ni kej, še posebej ko se na hlačah kr dvojne črte nardijo al ko je treba kaj pokrpat, ker novih (lanskih) še niso dobili, grrrrr čaaaki, jaz sem naročila opremo zdaj preden sem šla na bolniško (no,vsi smo jo morali), ki jo bodo baje dobavili šele leta 2011, mislim, svašta no, saj jvedno pravim,da bi se o tej naši službi dalo kako knjigo napisat ja, moj je pa novembra08 dobil opremo za leto 2007 in pol decembra naj bi dobil opremo za 2008 ampak o tem ne duha ne sluha, nogavice ki bi jih mogel dobilti jnuarja 07, je dobil novembra 08; za letos pa bojo itak dobili 2012...samo moj se ne sekira, on obleče tisto kar pač ima samo je že vsa uniforma taka da je jooj, nekatera je prav za v smeti....ampak res bi lahko kako knjigo o tem napisali... ja, jaz tudi hodim z raztganim puloverjem že lep čas, pa mi dol visi, kaj si mislijo, organizacija na višku, ni kaj, da ne omenjam,da sem v šoli dobila 5 parov nogavic in jih pol nisem dobila več naslednjih 5 let, haalooo, sem rekla,da bom začela svoje privat nosti, ampak bodo roza, ker ups,jaz doma ne nosim temnih nogavic... me firbec matra kje to delate, ozeroma kaj da rabite uniforme, sem ferbčna, sorči khm...policija no, fajn, ZDAJ PA IMAMO VEZE! ja,samo k meni boš morala po morju pridet ni problema! Saj znam plavat! no, če me ne boš spoznala,jaz sem tista v roza štumfih Super, razpoznavni znak! Js bom pa tista v roza kopalkah!