|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
23.2.2009 9:10:37   
lejca
Dobro jutro..

Pupa,kako si? Vse v redu? Si dobro spala? Upam,da bos imela en lep dan in  uzivala . Z mislimi sem pri tebi..si kej nervozna?

kar se tice hormonov sem jaz na istem..kr brez vzroka lahk padem v jok, se mi ze smili moj,ker ne ve kak bi mi pomagal..eheheheh

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
23.2.2009 9:12:13   
Sey
JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
V bistvu sem imela samo CTG, ki je kar OK (kaže mini popadke, ampak je to baje normalno za to obdobje  user posted image ).
Pritisk imam 89/60, pulz 92...
Naslednji pregled pa čez en teden, 1.3.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
23.2.2009 9:14:31   
julam
jutro vsem čvekam!!!

pupa, želim ti max lep in sproščen dan!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Pupa7
upam, da ti je vreme naklonjeno, predvsem, pa uživajuser posted image user posted image user posted image

sončece imamo user posted image user posted image user posted image sej če bi bil dež pa tako pravijo Sposa bagnata sposa fortunata! - mokra nevesta srečna nevesta user posted image user posted image user posted image

pri nama se je vlil točno tist moment, ko sva se pripeljala do dvorane... o bogastvu sporočim čez x let...

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
23.2.2009 9:14:38   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Dobro jutro mamice,

Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1.

Podatki za seznamček:
teža 8,3 kg (tale zadnji mesec se grozno redim - mam grozen apetit)
naslednji pregled 4.3.2009
.

Lep dan želim vsem skupaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

Neposredna povezava do sporočila: 3054
23.2.2009 9:15:23   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: Sey

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
V bistvu sem imela samo CTG, ki je kar OK (kaže mini popadke, ampak je to baje normalno za to obdobje  user posted image ).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
23.2.2009 9:15:27   
spps

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image user posted image user posted image kako to,da imaš tolk nizek pritisk?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
23.2.2009 9:16:17   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Dobro jutro..

Pupa,kako si? Vse v redu? Si dobro spala? Upam,da bos imela en lep dan in  uzivala . Z mislimi sem pri tebi..si kej nervozna?

kar se tice hormonov sem jaz na istem..kr brez vzroka lahk padem v jok, se mi ze smili moj,ker ne ve kak bi mi pomagal..eheheheh

lejca

super seeeem, vse supeeeer, spala odlično in sem ready za taaaa leeeeepi dan taaaa veseeeeli daaaan user posted image user posted image user posted image nervoza, kaj je to? hihihihihi

kar poplesujem, jeiiii user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
23.2.2009 9:16:56   
spps
nič punce,grem jaz  nazaj za knjige,preden me čisto mineuser posted image user posted image user posted image

potem grem na pregled,pa itak spet vem,da ne bom izvedela nič novegauser posted image user posted image user posted image  
lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
23.2.2009 9:17:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!
user posted image user posted image user posted image za pregleduser posted image user posted image user posted image kako to,da imaš tolk nizek pritisk?

je blo čist prezgodi, pa še kave ni uspela spit user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
23.2.2009 9:18:14   
Pupa7

nič punce,grem jaz  nazaj za knjige,preden me čisto mineuser posted image user posted image user posted image

potem grem na pregled,pa itak spet vem,da ne bom izvedela nič novegauser posted image user posted image user posted image  

le dej, da bo tamičken brihten 200 na uro user posted image user posted image user posted image

pa uspešen študij!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
23.2.2009 9:20:37   
felix7

Dobro jutro mamice,

Jaz sem že iz pregleda, kjer je CTG ok, in vse ostalo tudi, zaenkrat ostajamo 2 v 1.

Podatki za seznamček:
.

čestitke user posted image user posted image user posted image  je bil pa res zgoden tale pregled. Kar se pa kg tiče, si pa najbrž ena tistih, ki so se najmanj zredile.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 3061
23.2.2009 9:22:42   
felix7

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!

čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image  kako ste vse zgodnje danes user posted image  pritisk imaš pa "strašen", si najbrž bolj zaspane sorte, tako kot jaz.

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
23.2.2009 9:22:48   
mama_milchy
dobro jutro,

pa kaj je zdaj to? a nobeni se ne da kavice skuhat? no, sem jaz skuhalo eno pa vam jo kr ponujam, za lažji začetek dneva......grem zdaj prebrat kaj ste že načvekale.....

user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
23.2.2009 9:24:45   
felix7

dobro zrihtaj user posted image  sicer pa bolje, da ne izveš nič novega, ker pač nimaš časa za kakšne spremembe user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
23.2.2009 9:26:30   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

dobro jutro,

pa kaj je zdaj to? a nobeni se ne da kavice skuhat? no, sem jaz skuhalo eno pa vam jo kr ponujam, za lažji začetek dneva......grem zdaj prebrat kaj ste že načvekale.....

jaz ne pijem, pol je pa tudi ne kuham, ker ne vem, kakšna je ratala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.2.2009 9:28:09   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

dobro zrihtaj user posted image  sicer pa bolje, da ne izveš nič novega, ker pač nimaš časa za kakšne spremembe user posted image

user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.2.2009 9:35:03   
mama_milchy

JUTRO!

Jaz sem že s pregleda!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sey)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
23.2.2009 9:35:13   
mama_milchy

Dobro jutro mamice,

Podatki za seznamček:
.

za pregled user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3068
23.2.2009 9:35:19   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

strah pred porodom - narašča user posted image user posted image user posted image

mama_m - mogoče pa res Žigec čuti,da bo kmalo še en član pri hiši, se bo treba kar pripravit, da bodo imeli izpade naši taveliki škratki, mislim,da jih je bolj malo takih, pri katerih ni bilo problemov zaradi ljubosumja,...mene je kar malo strah kaj bo. Žiga je vsaj že toliko velik,da sem lahko proba kaj dopovedat, Taja pa je verjetno še premajhna,da bo lahko razumela določene stvari,saj ful že razume in to,ampak vseeno...ah, bomo dali tudi to skozi, bo pa pol toliko lepšeuser posted image

suncicica - user posted image user posted image user posted image

...jaz se pa s kroštolami mastim, mi je mama_m take gušte zadnjič naredila, da sem jih morala speč, mi je mami olje posodila in sem jih eno tono napekla, da ne omenjam,da sem jih večino sama tudi pojedlauser posted image ...zdaj se pa na vago ne upam stopit, ker bo jojuser posted image

ja, pocka, je že dovolj velik in tudi veliko razume za njegovo starost ampak očitno bi fantina rad malo nagajal...ma zdaj sem itak skozi z njim in se lepo skupaj igrava, greva kolesarit, na sprehod, skupaj pripravljava za user posted image ....problem je pol ko ga prime nek fleš in je pol jooooj....ah, bomo tudi to preživeli....

jooj, ne mi niti govorit, jaz bi jih spet jedla....napekla sem jih ogromno, kr precej pa tudi pojedla, so mi tako dobre te kroštole....ni za dvakrat reč, da se jih ne spravim danes peč al pa vsaj kupim...

strah pred porodom; mene tudi nekaj grabi user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
23.2.2009 9:35:24   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

mama milchy saj bo, to so samo hormoni .... jaz sem tud ene par dni nazaj kr neki tulala, pa še sama ne vem zakaj točno, ker sem kozarc razbila .... mislimuser posted image user posted image user posted image

jaz sem v prvi nosečnosti v jok padla,ker mi šmorn ni ratal,pa sem mojega v službo klicala in se mu v telefon jokala ko nora user posted image user posted image user posted image ...ja tudi njim ni lahko tole gledat user posted image user posted image user posted image

ojej user posted image user posted image user posted image  ja, itak da je user posted image  to težko gledat, sej ne vejo kako bi pomagali....

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
23.2.2009 9:35:31   
mama_milchy

kaj bo šele potem user posted image user posted image user posted image  prejšnji teden je imel neke fore, ko se sam ni znal obleč, pa sam se ni mogel namilit pa obrisat po tuširanju, pa ni znal se obut, pa hranit se ni mogel sam in kar koli je rablo se je drl naokoli: MAMA; MAMA in nihče drug mu ni znal ustreč kot jaz...pa vsako noč je prišel k nama v spalnico, da vidi če sem Ok, če me slučajno kaj boli, da zbudi tatija da me pelje v bolnico....ta teden sem pa čisto na koncu z njim....da ti vidiš kako se mi upira....danes zjutraj je splezal v posteljico in je reku, da tam bo pa on ninal, dojenček pa naj nina v košari na vozičku pa mu rečem da dojenček nina v taki mali postelji, Žiga pa v veliki in mu lepo razložim vse on pa začne vreščat zraven; ma halo user posted image

ja, sem že slišala za podobne primere, ko se starejši otrok začne obnašati kot dojenček, da bi pritegnil pozornost nase. Ampak običajno se to zgodi šele potem, ko je v družini že prisoten nov član. No, Žiga očitno malce prehiteva oziroma že razume, kaj ga čaka user posted image

ma ne vem...po moje nas je preveč okoli njega in on zdaj pač izkorišča; dokler smo bli še doma v svoji hiši, ni bil tako pa tudi ko sva sama, je čisto priden ko pa nas je malo več v stanovanju pa je kažin....bomo vidli kako bo pol po porodu user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
23.2.2009 9:35:37   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: julam

ampak tisto debato je odprla ena anonimna marčevka...
zakaj se gre?sem le očitno neki zamudilauser posted image

spps, malo so našo jjasno obdelale, ker je sms-ala iz porodne; kaj češ, babji čvek ko nimajo kaj drugega za počet

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
23.2.2009 9:37:33   
mama_milchy

pridno se uči...pa javi kako je blo na pregledu....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
23.2.2009 9:37:38   
mama_milchy

dobro jutro,

jaz ne pijem, pol je pa tudi ne kuham, ker ne vem, kakšna je ratala user posted image user posted image user posted image

sej bi tudi kakav al pa vroča čokolada pasala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
23.2.2009 9:40:35   
mihaela01
hej

Kako ste? Jaz sem danes po dolgem času ful lepo spala.
Desna rebra pa me tako bolijo, da je joj...Kaj katero od vas tudi bolijo rebra?

Po moje mi dete z nogico pritiska v rebra:)...

Lep dan vam želim

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?