Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 14:47:13
|
|
|
|
čebeica maja
|
Sem hotla sem kopirat slike pa verjetno sem edina ki neznam , v mojem albumu so slike od trebuščka ki je v 36tednu, in maškura NODI Lepo prosil tisto ki to obvlada-hvala
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 14:50:49 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 14:50:20
|
|
|
|
yania
|
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068 evo, dodane še ene slikice iz drugega fotkiča.....ja hvala, luškan je res...itak je za vsako mamico njen najlepši....tudi vaši bojo...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 14:53:07
|
|
|
|
trinity22
|
yanija tvoj sinek je res pravi korenjak, pa še priden povrhu kot praviš hvala vsem za pozitivne komentarje se strinjam s tem, da so vsi ti kotički tako lepi in prisrčni in komaj čakajo na naše bebice kako zgleda čep, popadki, odtekanje vode in vse v zvezi s porodom ... nimam pojma, ker me to čaka prvič ... bomo vidli
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:02:36
|
|
|
|
yania
|
Glede čepa, mislim da sem tudi jaz imela zdaj en čuden izcedek, samo po mojem mi je G v P, ko sem šla na pregled v sprejemni preveč šarila noter popoldan, zvečer je bila čudna rjavkasto rdeča sluz , no in zjutraj je prijokal Timon....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:12:58
|
|
|
|
čebeica maja
|
yanija oba otročička imaš taka cukerčka
< Sporočilo je popravil čebeica maja -- 22.2.2009 15:14:01 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:22:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia FELIX najlepša hvala za domače nasvete :) malenkost
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:28:32
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Jutro ... Lolita ti pa si pridna ... kar previdno in počasi ... zgleda pa da nam vsem tale gnezditveni nagon ne da mira ... jaz sem tudi prejšnji teden posprvljala in pripravljala ... danes pa počivam, saj je nedelja ... Ne spomnim se kdaj sem bila zadnjič tako brez dela ... mogoče v osnovni šoli Lepo se imejte ... Aja v album sem pripopala tri slikce našega otroškega kotička, ki čaka na našo princeso ... zelo je lepo se strinjam
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:38:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Dan.. Sem se odlocila,da od danasnje nedelje kuham vsako nedeljo domace tradicionalno slovensko nedeljsko kosilo ....upam,da mi bo ratalo . pridna... in kakšni so odzivi?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:40:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=13068&page_number=1 slikice... nekaj jih še bo... res krasne slikice najbolj me je pa ganila tista, kjer ga ti prvič držiš v naročju in se vidi, da ti solzice tečejo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:43:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana No če sem prav videla se je Pupa poročila ta vikend. No če to drži, Pupa vama čestitam in želim veliko sreče na skupni poti. ta veseli dan ali pupa se ženi bo šele jutri ob 14h, včeraj jebila dekliščina
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:43:26
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka yania - luškane slikice kotički za - že včeraj je ena (ne spomnem se katera) nalimala ful lepe slikice od sobice v zeleni barvi, ful mi je všeč , trinity, vaša sobica je tudi ful lepa that would be me hvala, hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:48:59
|
|
|
|
yania
|
trinity22 ful lepi bušek in kotiček za malčico... ste že mal neučakane, kajne.. ma sej bo... evo jaz sem še mal dni nazaj bila mnenja, da ne bi šla več roditi, samo ko gledam moja dva sončka, pa si mislim, ah sej pač potrpiš tisto urco, dve,,,al pa mal več...boste videle kako je to ena lepa izkušnja... NI LEPŠEGA KOT OBJETI SVOJEGA KO PRIDE VEN S TREBUŠČKA....tega trebutka se ne da opisati z besedami..to je treba preprosto doživeti...tako za mamico kot očija....res je lepo...jaz sem tulila ko dež.... pa sej se na slikah vidi... AVATAR...končno ni meglena fotka...sem hotela dati gor eno, ko imam oba: Najo in Timona gor, pa je meglena, po mojem zato ker je pokončna....mah...sej ta je tudi corti... A mi zna katera povedati, kje spremenim moj nos.koledar, ko mi še kar odšteva dneve do poroda...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:50:23
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka yania - luškane slikice kotički za - že včeraj je ena (ne spomnem se katera) nalimala ful lepe slikice od sobice v zeleni barvi, ful mi je všeč , trinity, vaša sobica je tudi ful lepa that would be me hvala, hvala a ti si bila , sem bolj površno spremljala RR, pa mi je zbežalo par stvari, se samo slikic spomnim in mi je fuuul všeč, take lepe nežne barve
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 15:55:46
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania trinity22 ful lepi bušek in kotiček za malčico... ste že mal neučakane, kajne.. ma sej bo... evo jaz sem še mal dni nazaj bila mnenja, da ne bi šla več roditi, samo ko gledam moja dva sončka, pa si mislim, ah sej pač potrpiš tisto urco, dve,,,al pa mal več...boste videle kako je to ena lepa izkušnja... NI LEPŠEGA KOT OBJETI SVOJEGA KO PRIDE VEN S TREBUŠČKA....tega trebutka se ne da opisati z besedami..to je treba preprosto doživeti...tako za mamico kot očija....res je lepo...jaz sem tulila ko dež.... jaz sem pa do pred kratkim imela v glavi,da ni panike še enkrat rodit, zdaj me je pa vedno bolj strah je pa res,da hitro vse "pozabiš", ko vidiš malo štručko za avatar A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica? ...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodne
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 16:06:11
|
|
|
|
NoBady
|
yania - ful lepe slikce..ko sem vidla ono ko Timona držiš v naročju prvič, ko imaš čist solzne oči - tok me je ganila, da sm čist solzna postala...se mi je zdel kot da bi bla js tam... komi čakam svojo štručko otroški kotički - so tudi zelo lepi... mogoč v prihodnje še jaz kej prilimam, da se še jaz malo považim kako je res kaj z jasno? ne razumem, zakaj bi se kdo norce delal, če je pač pisala iz porodne, si je vsaj malo krajšala čas in se zamotla,sej dokler ni šlo zares je imela dovolj časa, če je reva tk dolg čakala na popadke..... nam v CE P. so sicer povedali da mormo tel. izklopit ko se začne porod, da ne zvonijo in da se po porodu vključijo in se sporoči vsem... samo dokler bom jst lahko imela tel. zraven sebe bom sigurno tut sms-e pošiljala, kaj čem druzga delat - razmišljat kaj me čaka - to je samo še slabše potem.. me je kr razjezilo tole, kaj se to prav norce delat
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 16:53:10
|
|
|
|
Lolita23
|
otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo. nobady za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 16:59:58
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo. nobady za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava. tudi tebi za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marca ) ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al ne ... se bomo zmenle za ZS otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 17:04:56
|
|
|
|
NoBady
|
a kera ve kko je kej z Najaa? sem še enkrat slikice gledala, pa sm opazla da od Naje pa od dushke ni še nobene slikce ?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 17:12:07
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo. nobady za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava. tudi tebi za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marca ) ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al ne ... se bomo zmenle za ZS otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že... Ok!!! Jaz sem rekla danes tašči malo za hec malo zares, da naslednji teden me pa ni na kosilu, ker sem v P. Ta teden še počakam, potem pa upam, da preneha to špikanje, ker mi bo tam dol vse raznesel.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 22.2.2009 17:16:26 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 17:32:12
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 otroški kotički jaz sem ga tudi zdajle uredila dokončno.Naša mala princesa ima res kupi stvari, Hb tudi veliko sobo. nobady za 38. teden oz. še 2 tedna do konca.Sem razmišljala, da bi si morale tel. razmejat, da če sva slučajno istočasno v P, da malo pokramljava. tudi tebi za dopolnjenih 38.tednov... še 2... no upam da manj (še 1 teden in smo 1.marca ) ja niti ne bi bilo slabo da bi imele cifre, da ne bom v P. pol kiro čudn gledala, ko ne bom vedla al si ti al ne ... se bomo zmenle za ZS otroški kotički... jah, tud jaz imam polno stvari in brez sobe... ker sva trenutno še pri meni, imava samo spalnico in dnevno sobo... to so 2sobe v kateri moram met vse spravljen in pripravljen... je kr mal gužve, ampak bo že... Ok!!! Jaz sem rekla danes tašči malo za hec malo zares, da naslednji teden me pa ni na kosilu, ker sem v P. Ta teden še počakam, potem pa upam, da preneha to špikanje, ker mi bo tam dol vse raznesel. veš kaj, tebe vsaj kej špika .. men se pa zdi da se tko dobr počutm da bom še doooolg čakala, pa tko nebi rada... no sej mi ful noge zatekajopa bolijo ko , pa cela zatekam, pa trebuh me boli če si ga ne podložim ko ležim na boku... mam probleme, ampak nč v spodnjem delu, da bi mi kej prtiskal dol, da bi bolj pogost na vodo hodla - nič .. sam strah me je da bom mogla čakat po roku... k tist pa res ubija... ma, sej nočm velik preveč jamrat k tk pravim da bom vse potrpela, sam da bo z vse uredu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 18:46:54
|
|
|
|
pondelak
|
se opazi da je nedelja,kakšno zatišje je tu... gospodične mene pa že ene 3h ful trebuh boli,v zgornjem delu nevem kaj bi to blo...ampak se premika...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 18:50:40
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka A ve katera kako je kaj z jasno, je prišla k sebi, boga revica? ...na eni temi sem videla,da se ene malo norca delajo,ker je sms-e pisala iz porodne men je pa jjasna prav faca, da nas je obveščala. sicer pa... bila je sama, nič se ni dogajal, ja, kaj češ pa počet jaz bom pa sudoku reševala na kateri temi je pa to bilo?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 18:51:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak se opazi da je nedelja,kakšno zatišje je tu... gospodične mene pa že ene 3h ful trebuh boli,v zgornjem delu nevem kaj bi to blo...ampak se premika... boli neprestano al v presledkih?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 22.2.2009 19:11:58
|
|
|
|
Pupa7
|
hojla pupe, se na hitro javim, sem čist utrujena od celga dneva... jutri pa jeiiii, končno D day je kaj novega? sem kaj zamudila?
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?