Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:06:24
|
|
|
|
hijenca
|
Videka sem spat spakirala, jaz si pa pišem seznam, kaj vse je treba kupit. Boma šla popoldan v šoping, namesto na sprehod, ker noro piha zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:07:41
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik. barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo... Tudi pri nas danes vleče kot pri norcih.Sem samo smeti ven nesla,pa me je skoraj odpihnilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:08:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, jaz bi tudi pomlad jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:10:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Suzy: vidim, da tudi ti hujšaš Kako ti gre in česa se poslužuješ?? ja, hujšam. če lahko temu tako rečem! volje mi primanjkuje. pa časa za telovadbo. sploh zdaj, ko sva same z evo doma. drugače pa sem se odločla, da bom najprej montija prebrala, pol bom pa vidla. nekaj možnosti mi je tudi jana zadnjič omenla, za začetek pa sem sladko omejila. počasi se baje daleč pride! Meni je po montiju ratalo v 3t spravit dol 4,5 kg, za več pa nimam volje. Nekdo mi jo je ukradel. pa si predelala tudi prvo knjigo - napotke? se je težko držati?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:10:29
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja si probava čeveljčke obut.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:13:58
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja si probava čeveljčke obut. punčura. moj pa kar živčnega faše že sam če mu dam cicibanke , a klinc mali ko se dvigne stoji na prstih naša je na prstih kljub copatom! bom mogla prav čeveljček kupit, da bo trši podplat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:14:26
|
|
|
|
hijenca
|
Kera bi se sedaj z mano pogovarjala, jaz nisem več zaspana, pa ne bi šla spat, za pospravljat pa mi ni več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:15:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, uspelo mi je, da je Gregi čisto nežno in brez upiranja zaspal v mojem naročju, kramo sem na hitro pospravila, zdaj grem tudi jaz malo počivat.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:15:25
|
|
|
|
mafi
|
edin na tej drugi mi je ratal da sem ga slikala stoje ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:15:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mi je preveč za brat...sem slabo spala... Kako je pa kaj križ? Nič bolje, ravno sem klicala zdravnico, krvna slika je ok, revme nimam...ledvice čiste...ščitnica v mejah normale edino ta išijas...do naslednjega torka še tablete potem bova vidle...verjetno bo dala še slikanje...pa potem fizioterapijo. Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj Zadeva je že fajn, ampak kako naj sebe skrijem pred vetrom?? eeeeeeeeeeeeeeeeee......................... ne bi vedla .................. trdno se vozička primeš da te ne odnese...to je glavno, da dete ne ostane brez mame .
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:15:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? jaz tud eno... pa je krasno delala tam , pa moja najboljša prijateljica dela v avstriji kot medicinska sestra s Takimi"bogimi" v domu za ostarele pa je tud zadovoljne....po moje je veliko odvisno kak tip človeka si...nevAenost je večja, če kteremu ,bi rekel moj kolega jermen dol vrže... ,.to pa itak lahko tud pri "normalnem" doživiš.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:16:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? jaz tud eno... pa je krasno delala tam , pa moja najboljša prijateljica dela v avstriji kot medicinska sestra s Takimi"bogimi" v domu za ostarele pa je tud zadovoljne....po moje je veliko odvisno kak tip človeka si...nevAenost je večja, če kteremu ,bi rekel moj kolega jermen dol vrže... ,.to pa itak lahko tud pri "normalnem" doživiš. pa ni malo nora
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:16:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja si probava čeveljčke obut. punčura. moj pa kar živčnega faše že sam če mu dam cicibanke , a klinc mali ko se dvigne stoji na prstih naša je na prstih kljub copatom! bom mogla prav čeveljček kupit, da bo trši podplat! če mu držim eno nogo v luft pol pa lepo stoji z celim podplatom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:17:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi edin na tej drugi mi je ratal da sem ga slikala stoje ,
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:18:36
|
|
|
|
tally
|
heloo ve ste čisto preveč brzinske za mene . mal sem brala ma nimam volje za komentirat, me je Emilija čisto izčrpala. neki je tečka danes, nič ji ni prav, noče bit na rokah, noče se igrat na tleh sama ne ve kaj bi. trenutno spi in upam da bo malo dlje spala, vsaj urco. hujšanje- jaz se niti držim kakšnih pravil niti se tehtam , upam samo da mi ni šlo kej gor, se bom v petek stehtala. Naty in Žanko tole mi je ostalo v spominu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:19:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi edin na tej drugi mi je ratal da sem ga slikala stoje ,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:20:52
|
|
|
|
mafi
|
evo alarem se je uklopil po 1uri letim pogledat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:21:21
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videka sem spat spakirala, jaz si pa pišem seznam, kaj vse je treba kupit. Boma šla popoldan v šoping, namesto na sprehod, ker noro piha zunaj. ti tudi s seznamom nakupuješ? jst skor ne grem več v trgovino, če ga nimam! sem od nosečnosti ful pozabljiva postala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:21:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? jaz tud eno... pa je krasno delala tam , pa moja najboljša prijateljica dela v avstriji kot medicinska sestra s Takimi"bogimi" v domu za ostarele pa je tud zadovoljne....po moje je veliko odvisno kak tip človeka si...nevAenost je večja, če kteremu ,bi rekel moj kolega jermen dol vrže... ,.to pa itak lahko tud pri "normalnem" doživiš. pa ni malo nora Če hočeš v zdravstvu preživet, morač bit malo , ker so tako hude stvari, da je groza, tako kot v vrtcu, če delaš, moraš bit malo otročji, ker morač z njimi kričat, pa se afnat, pa saj veš. Tako kot doma, bolj se norega sam iz sebe delaš, bolj se ti mali smejijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:22:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik. barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo... Tudi pri nas danes vleče kot pri norcih.Sem samo smeti ven nesla,pa me je skoraj odpihnilo mi mamo pa malo sončeka, pa piha tudi ne fejst! bo pa pol, ko bom domov šla!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:23:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi edin na tej drugi mi je ratal da sem ga slikala stoje , a na prvi sliki ma verižico, ki bi naj pomagala za zobke? ga kaj moti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:23:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videka sem spat spakirala, jaz si pa pišem seznam, kaj vse je treba kupit. Boma šla popoldan v šoping, namesto na sprehod, ker noro piha zunaj. ti tudi s seznamom nakupuješ? jst skor ne grem več v trgovino, če ga nimam! sem od nosečnosti ful pozabljiva postala! Predvsem zato, da kaj ne pozabim, pa probam se držat napisanega. Redko mi uspe, ampak probam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:24:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? jaz tud eno... pa je krasno delala tam , pa moja najboljša prijateljica dela v avstriji kot medicinska sestra s Takimi"bogimi" v domu za ostarele pa je tud zadovoljne....po moje je veliko odvisno kak tip človeka si...nevAenost je večja, če kteremu ,bi rekel moj kolega jermen dol vrže... ,.to pa itak lahko tud pri "normalnem" doživiš. pa ni malo nora Če hočeš v zdravstvu preživet, morač bit malo , ker so tako hude stvari, da je groza, tako kot v vrtcu, če delaš, moraš bit malo otročji, ker morač z njimi kričat, pa se afnat, pa saj veš. Tako kot doma, bolj se norega sam iz sebe delaš, bolj se ti mali smejijo. kaj pa vem..saj "nor" s časoma rataš po moje v vsakem poklicu...sem pa mnenja da je res odvisno kak tip človeka si, kaj sam sebi dovoliš da ti pride do živega pa tako naprej...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:24:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik. Držim pesti...da bo kaj novega lahko popapal
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.