|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 12:39:33   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Majstori so na delu in že ropotajouser posted image

Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
17.2.2009 12:50:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

hijenca, upam, da bo babica kmalu zdrava iz bolnice prišla user posted image user posted image user posted image user posted image Zate pa user posted image user posted image user posted image da boš boljše volje.

user posted image user posted image user posted image hvala.

Če ne bi imela RR-ja, bi bila že na dopustu v Hrastovcuuser posted image user posted image

Približno se mi sanja kje boste imeli hišo. Dobro poznam kraje okrog Hrastovca. Na dopust pa kar pozabi. Bomo ti kaj bolj pametnega zrihtali, če bo treba.

Te bom povabla na kavico k meni, ko bo hiša fertig.user posted image

Do takrat pa lahko prideš kdaj k meni. Ko bo pomlad in poletje smo lahko zunaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
17.2.2009 12:50:17   
barbaw

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? user posted image

Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ.

Bivša? Če ni za javnost me kar ignoriraj.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
17.2.2009 12:50:20   
barbaw

Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. user posted image

Kar pojdita, mi ne moremo, ker piha kot user posted image Prav neprijetno je.

Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. user posted image user posted image user posted image  Maja pa še kar spi. user posted image

Seveda se je zbudila malo za tem ko sem napisala zg. stavek.

Neposredna povezava do sporočila: 1779
17.2.2009 12:50:23   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

ALja na orbitreku...user posted image user posted image user posted image

Če ne leze gor, se pa s kolesom igra

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1780
17.2.2009 12:50:25   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako naprednauser posted image  

33 centov po položnici, so pa začeli mesečno uporabnino zaračunavat in je 0,65.
Na banko greš in izpolniš obrazec. Plačaš enkratek pristop, ki je mislim, da 10 eurov ali celo več. bi mogla preverit. Potem pa dobiš geslo in digitalno potrdil, ki si ga posnameš na rač. Ene banke pa imajo neke kode ali kalkulatorje. Pač odvisno od banke.
Jaz sem prosila še za dodatno kodo, ki jo vpisuješ ko plačuješ. lahko si pa položnice shraniš in samo vsak mesec potrdiš plačilo.

A od tu 0.65eu, sem vidla, pa mi ni bilo jasno od koduser posted image Jaz klik ne uporabljam več, ker imam zastonj zransakcije pri sparkasse

Ma jaz imam kredit na NLB, pa že tako sem razmišljala, da bi menjala banko, samo še nisem ugotovila, če bi jo in katero bi izbrala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1781
17.2.2009 12:50:31   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kako čas beži................

Sem celo za 15 minut zadremala, tale nahod me tako zdeluje, nos mi bo odpadel user posted image  Gregi še vedno pančka, grem nazaj pod odejo, samo po čaj sem si šla user posted image  In vrgla uč še sem gor user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.2.2009 12:50:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla.

Kja kuhate danes??

Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlnikuuser posted image

kako gre nov način prehranjevanja? je težko?

jst sm za začetek hujšanja začela vode več pit. sem danes spila že 1,5l, pa se mi zdi, da več kot spijem, bolj sem žejna! user posted image

Jaz sem na tvojem cilju pa mi ni dovolj. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.2.2009 12:50:36   
barbaw

Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla.

Kja kuhate danes??

Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlnikuuser posted image

Midva sma jedla ostanke od včerajuser posted image .

A imaš Estrella kaki predpisani jedilnik???

V bistvu imam kaj ja in česa raje ne. Bolj kot kaj drugega je to, da 5 obrokov ki kalorično naj ne bi presegali 1200kcal. Za zajtrk moram jesti OH, beljakovine, malice so sadno, beljakovinske, kosilo lahko jem vse, samo vsakega po 2 pesti, po kosilu se OH ne je in je tudi večerja beljakovinska. Imam količino omejeno. Če bi jedla cnoke, kar bi jih lahko, samo potem bi lahko zaužila samo še kaj minimalnega in bi bila še bolj lačna kot semuser posted image user posted image user posted image

A pa ni poanta v tem, da nisi lačen pri tem "min." vnosu kalorij? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.2.2009 12:50:41   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Kja kuhate danes??

Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj.

zakaj se pa reče mlečna?

Ker je mleko zravenuser posted image user posted image

Kako pa to narediš?

Voda, mleko, zelenjava, začimbe, moka, smetana.user posted image

Včasih pa uporabim juho iz vrečkeuser posted image user posted image   tisto kremno z brokolijem in cvetačo.

Tale iz vrečke je meni ful dobra.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
17.2.2009 12:50:44   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Suzy: vidim, da tudi ti hujšašuser posted image user posted image user posted image Kako ti gre in česa se poslužuješ??

ja, hujšam. user posted image  če lahko temu tako rečem!
volje mi primanjkuje. pa časa za telovadbo. sploh zdaj, ko sva same z evo doma. drugače pa sem se odločla, da bom najprej montija prebrala, pol bom pa vidla.
nekaj možnosti mi je tudi jana zadnjič omenla, za začetek pa sem sladko omejila. počasi se baje daleč pride! user posted image

Meni je po montiju ratalo v 3t spravit dol 4,5 kg, za več pa nimam volje. user posted image  Nekdo mi jo je ukradel.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
17.2.2009 12:50:51   
barbaw

Majstori so na delu in že ropotajouser posted image

Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.

Neposredna povezava do sporočila: 1787
17.2.2009 12:51:53   
barbaw
Moj cilj je danes stopit "vštric" z gospo direktorico in poddirektorico. user posted image user posted image  Jaz bom pa recimo prokuristka. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
17.2.2009 12:52:31   
barbaw
Sem danes božala eno kavalirko (španjelčka) in je tako srčkana. iiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
17.2.2009 12:55:09   
mafi

Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. user posted image

Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. user posted image user posted image user posted image  Maja pa še kar spi. user posted image

pri nas pa pihauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
17.2.2009 12:55:40   
mafi

Moj cilj je danes stopit "vštric" z gospo direktorico in poddirektorico. user posted image user posted image  Jaz bom pa recimo prokuristka. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
17.2.2009 12:56:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Midve že tako dolgo nisva bili na poštenem sprehodu, da je prav pasalo. Sem udarila hitro hojo in sem mislila, da bom dušo spustila, potem pa je začelo še koleno j...

< Sporočilo je popravil barbaw -- 17.2.2009 12:57:14 >

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
17.2.2009 12:56:59   
barbaw
Maja si probava čeveljčke obut. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
17.2.2009 12:59:31   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Midve že tako dolgo nisva bili na poštenem sprehodu, da je prav pasalo. Sem udarila hitro hojo in sem mislila, da bom dušo spustila, potem pa je začelo še koleno j...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sprehod
glede kolen in kolkov pa čist razumem, jaz sam mal če počepnem že vse škripauser posted image , sem že čist zarjavela

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
17.2.2009 13:00:37   
špelin@

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa user posted image  Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1795
17.2.2009 13:00:53   
mafi

Maja si probava čeveljčke obut. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image punčura. moj pa kar živčnega faše že sam če mu dam cicibankeuser posted image , a klinc mali ko se dvigne stoji na prstihuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
17.2.2009 13:01:55   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa user posted image  Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo... user posted image

a si mi ti vetr poslala???user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
17.2.2009 13:02:32   
špelin@
Punce, jaz bi tudi pomlad user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
17.2.2009 13:03:03   
hijenca

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? user posted image

Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ.

Bivša? Če ni za javnost me kar ignoriraj.

Ja gospa ex. Boma na kavici podebatiraliuser posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
17.2.2009 13:05:23   
mafi

Punce, jaz bi tudi pomlad user posted image

se podpišem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.