Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice Za Žana in Naty da ju čim prej nehajo matrat! Se podpišem pod te želje. Gal se je zbudil in zdaj v dnevni raziskuje atijevo prazno denarnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Naša frača že spet 6.40h Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje. Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankal LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!! Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtiva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to te še lahko ubije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico. zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna 33 centov po položnici, so pa začeli mesečno uporabnino zaračunavat in je 0,65. Na banko greš in izpolniš obrazec. Plačaš enkratek pristop, ki je mislim, da 10 eurov ali celo več. bi mogla preverit. Potem pa dobiš geslo in digitalno potrdil, ki si ga posnameš na rač. Ene banke pa imajo neke kode ali kalkulatorje. Pač odvisno od banke. Jaz sem prosila še za dodatno kodo, ki jo vpisuješ ko plačuješ. lahko si pa položnice shraniš in samo vsak mesec potrdiš plačilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana. Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja. se strinjam! drugače bo špelin@ valjar pokazala, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:41:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi kje je pa naša šekica??? šeka je pogosto ime za kravo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:42:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice Za Žana in Naty da ju čim prej nehajo matrat! Se podpišem pod te želje. Gal se je zbudil in zdaj v dnevni raziskuje atijevo prazno denarnico. Delamo ograje na balkonih, pa recesija....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:42:30
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika mi je preveč za brat...sem slabo spala... Kako je pa kaj križ? Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj Zadeva je že fajn, ampak kako naj sebe skrijem pred vetrom??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:43:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana. Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja. se strinjam! drugače bo špelin@ valjar pokazala, a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:45:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana. Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja. se strinjam! drugače bo špelin@ valjar pokazala, a ne? Sem ga ravno hotela it iskat... V predal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:45:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:47:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tilči Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere. Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufre Iam jaz potem skoz počitnice Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se . Dobra si, jaz bi pop..... Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamo za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je v vipavi Hja, tašče so "takve i onakve" Z nekaterimi se res ne da... V mojem primeru gre sicer res že za črni humor, ampak saj veste kako pravijo o podobsnoti pečenke in tašče - obe sta najboljši mrzli. Ups
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:47:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? To pa verjamem. Mi smo imeli prakso v eni podobni ustanovi in res vsaka čast tistim, ki tam lahko delajo. Jaz ne bi zdržala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:48:09
|
|
|
|
suzy85
|
za malo nasmeha...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:48:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: mafi hijenca: a si ti tud odmaglila al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15let sem še tu Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica. Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim. A je tako zaje.ba.no? o ja Če ti povem, da je mogla dajat "pacientom" uspavala v nočni, da je imela mir, potem si lahko predstavljaš. Bolj so moški problem, pa tudi ženske znajo bit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:48:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je, tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA mislim, da to naj bi bila jaz
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:48:55
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, uspelo mi je, da je Gregi čisto nežno in brez upiranja zaspal v mojem naročju, kramo sem na hitro pospravila, zdaj grem tudi jaz malo počivat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:49:44
|
|
|
|
barbaw
|
Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:50:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico. zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:50:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, uspelo mi je, da je Gregi čisto nežno in brez upiranja zaspal v mojem naročju, kramo sem na hitro pospravila, zdaj grem tudi jaz malo počivat. gregi! ti si pa le privošči počitek!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 10:51:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 za malo nasmeha... A mi lahko pošlješ to na mail?
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.