|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :))))
17.2.2009 10:41:04   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

hijenca: a si ti tud odmaglilauser posted image al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15letuser posted image user posted image

sem še tu

Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica.

Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
17.2.2009 10:41:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice user posted image
Za Žana in Naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ju čim prej nehajo matrat!

Se podpišem pod te želje.

Gal se je zbudil in zdaj v dnevni raziskuje atijevo prazno denarnico.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
17.2.2009 10:41:11   
barbaw

TIA & LIA
VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
17.2.2009 10:41:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jutro!

Naša frača že spet 6.40huser posted image user posted image user posted image Pa včeraj je šla spat malo pred 22h, ker je bila ata tako brihten, ker ji je dal za pit 250AM , pred dobro uro je pa pojedla 200g mlečno sadne kaše in seveda je bruhala. Potem smo pa imel čistilno akcijo in čakanje ter ponovno hranjenje.

Andraž je kazal prve znake laringitisa(je pa prehlajen) in sem ga obdržala doma. Mali user posted image je že zdrav in nori naokoli. Spet me je po domače nasankaluser posted image user posted image

LIA & TIA VSE NAJ NAJ ZA 9MESECEV!!!user posted image user posted image user posted image

Brat za nazaj ne grem, ker je too much čtivauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
17.2.2009 10:41:16   
barbaw

user posted image

to te še lahko ubije

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
17.2.2009 10:41:18   
barbaw

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
17.2.2009 10:41:21   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako naprednauser posted image  

33 centov po položnici, so pa začeli mesečno uporabnino zaračunavat in je 0,65.
Na banko greš in izpolniš obrazec. Plačaš enkratek pristop, ki je mislim, da 10 eurov ali celo več. bi mogla preverit. Potem pa dobiš geslo in digitalno potrdil, ki si ga posnameš na rač. Ene banke pa imajo neke kode ali kalkulatorje. Pač odvisno od banke.
Jaz sem prosila še za dodatno kodo, ki jo vpisuješ ko plačuješ. lahko si pa položnice shraniš in samo vsak mesec potrdiš plačilo.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
17.2.2009 10:41:34   
suzy85

Nič nisem mogla gledat TV,ker je mali že auf, jaz pa tako zaspana.

Mami naslednjo rundo, ko zaspi pa ostani pri njem do bujenja.

se strinjam! drugače bo špelin@ valjar pokazala, a ne? user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
17.2.2009 10:41:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

kje je pa naša šekica???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   šeka je pogosto ime za kravo user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
17.2.2009 10:42:28   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice user posted image
Za Žana in Naty user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ju čim prej nehajo matrat!

Se podpišem pod te želje.

Gal se je zbudil in zdaj v dnevni raziskuje atijevo prazno denarnico.

Delamo ograje na balkonih, pa recesija....

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
17.2.2009 10:42:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
mi je preveč za brat...sem slabo spala... user posted image
Kako je pa kaj križ? user posted image

Pa dežne prevleke proti vetru oporabit,...jaz to že dolgo prakticiram...pa sem že enkrat eni to svetovala tukaj user posted image
Zadeva je že fajn, ampak kako naj sebe skrijem pred vetrom?? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
17.2.2009 10:43:14   
Anitka

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
17.2.2009 10:45:18   
špelin@

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Sem ga ravno hotela it iskat... V predal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
17.2.2009 10:45:39   
špelin@

hijenca: a si ti tud odmaglilauser posted image al študiraš koko bi ti zdej blo če bi bil Videk star 15letuser posted image user posted image

sem še tu

Če ti povem po resnici, razmišljam, če bi v Hrastovec poslala prošnjo za službo. Imam namreč 2 poklica, sem medicinska sestra in dipl. vzgojiteljica.

Bog ne daj, da greš tja v službo. Poznam eno, ki je hodila tja v službo in ti tega ne privoščim.

A je tako zaje.ba.no?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
17.2.2009 10:47:39   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Madona,je pri nas tašča lena ratala.Še pralnega stroja se ji ne da izklopiti,ko opere.user posted image Po eni strani teži,koliko je elektrike,po drugi strani pa lena kot ****s
Še dobro,da je šla k prijatelju,da imamo mir v hiši.Še bolj vesela bi bila,če bi kar tašči spakirala kufreuser posted image Iam jaz potem skoz počitniceuser posted image

Joj tilči, če bi jaz mogla s taščo skupaj živet, jaz se user posted image . Dobra si, jaz bi pop.....

Jst tud živim v isti hiši z 2ma taščema ( od mojga mami in babica(stara mama)) in morem rečt, da se SUPER štekamouser posted image

user posted image user posted image user posted image  za razumevanje! mi smo tudi v zgorjem štuku pri user posted image  in se zaenkrat še dobr razumemo. še avto sem tašči zaplenla, zdaj ko je user posted image  v vipavi user posted image

Hja, tašče so "takve i onakve" user posted image  
Z nekaterimi se res ne da... user posted image

V mojem primeru gre sicer res že za črni humor, ampak saj veste kako pravijo o podobsnoti pečenke in tašče - obe sta najboljši mrzli.user posted image user posted image user posted image

Ups user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
17.2.2009 10:47:52   
Anitka

sem še tu

A je tako zaje.ba.no?

To pa verjamem. Mi smo imeli prakso v eni podobni ustanovi in res vsaka čast tistim, ki tam lahko delajo. Jaz ne bi zdržala.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
17.2.2009 10:48:09   
suzy85
za malo nasmeha...

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
17.2.2009 10:48:28   
barbaw

sem še tu

A je tako zaje.ba.no?

o ja
Če ti povem, da je mogla dajat "pacientom" uspavala v nočni, da je imela mir, potem si lahko predstavljaš. Bolj so moški problem, pa tudi ženske znajo bit.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
17.2.2009 10:48:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Danes pa mojo miško nekaj matra, ne vem kaj ji je že ponoči je težila na 1 uro, pa  celo dopoldne je ultra sitna, bogica zelo slabe volje je,  tako da sem jo dal spat, pa že slišim glas iz njene sobe BA BA BA BA user posted image mislim, da to naj bi bila jazuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
17.2.2009 10:48:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

user posted image user posted image user posted image user posted image za 10000 user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo super čvekica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
17.2.2009 10:48:55   
špelin@
Evo, uspelo mi je, da je Gregi čisto nežno in brez upiranja zaspal v mojem naročju, kramo sem na hitro pospravila, zdaj grem tudi jaz malo počivat.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
17.2.2009 10:49:44   
barbaw
Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
17.2.2009 10:50:09   
hijenca

Dobro jutro!

Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj user posted image domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico.

zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? user posted image

Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
17.2.2009 10:50:34   
suzy85

Evo, uspelo mi je, da je Gregi čisto nežno in brez upiranja zaspal v mojem naročju, kramo sem na hitro pospravila, zdaj grem tudi jaz malo počivat.

user posted image user posted image user posted image  gregi! ti si pa le privošči počitek!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
17.2.2009 10:51:04   
Anitka

za malo nasmeha...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image A mi lahko pošlješ to na mail?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.