Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:39:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majstori so na delu in že ropotajo Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso hijenca, upam, da bo babica kmalu zdrava iz bolnice prišla Zate pa da boš boljše volje. hvala. Če ne bi imela RR-ja, bi bila že na dopustu v Hrastovcu Približno se mi sanja kje boste imeli hišo. Dobro poznam kraje okrog Hrastovca. Na dopust pa kar pozabi. Bomo ti kaj bolj pametnega zrihtali, če bo treba. Te bom povabla na kavico k meni, ko bo hiša fertig. Do takrat pa lahko prideš kdaj k meni. Ko bo pomlad in poletje smo lahko zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico. zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ. Bivša? Če ni za javnost me kar ignoriraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. Kar pojdita, mi ne moremo, ker piha kot Prav neprijetno je. Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. Maja pa še kar spi. Seveda se je zbudila malo za tem ko sem napisala zg. stavek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil ALja na orbitreku... Če ne leze gor, se pa s kolesom igra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči Špelin@ in Barbaw...kako pa plačujeta? Ali preko Klika? Koliko pa prišparaš? Sem blond,nisem še tako napredna 33 centov po položnici, so pa začeli mesečno uporabnino zaračunavat in je 0,65. Na banko greš in izpolniš obrazec. Plačaš enkratek pristop, ki je mislim, da 10 eurov ali celo več. bi mogla preverit. Potem pa dobiš geslo in digitalno potrdil, ki si ga posnameš na rač. Ene banke pa imajo neke kode ali kalkulatorje. Pač odvisno od banke. Jaz sem prosila še za dodatno kodo, ki jo vpisuješ ko plačuješ. lahko si pa položnice shraniš in samo vsak mesec potrdiš plačilo. A od tu 0.65eu, sem vidla, pa mi ni bilo jasno od kod Jaz klik ne uporabljam več, ker imam zastonj zransakcije pri sparkasse Ma jaz imam kredit na NLB, pa že tako sem razmišljala, da bi menjala banko, samo še nisem ugotovila, če bi jo in katero bi izbrala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kako čas beži................ Sem celo za 15 minut zadremala, tale nahod me tako zdeluje, nos mi bo odpadel Gregi še vedno pančka, grem nazaj pod odejo, samo po čaj sem si šla In vrgla uč še sem gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku kako gre nov način prehranjevanja? je težko? jst sm za začetek hujšanja začela vode več pit. sem danes spila že 1,5l, pa se mi zdi, da več kot spijem, bolj sem žejna! Jaz sem na tvojem cilju pa mi ni dovolj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Midva sma jedla ostanke od včeraj . A imaš Estrella kaki predpisani jedilnik??? V bistvu imam kaj ja in česa raje ne. Bolj kot kaj drugega je to, da 5 obrokov ki kalorično naj ne bi presegali 1200kcal. Za zajtrk moram jesti OH, beljakovine, malice so sadno, beljakovinske, kosilo lahko jem vse, samo vsakega po 2 pesti, po kosilu se OH ne je in je tudi večerja beljakovinska. Imam količino omejeno. Če bi jedla cnoke, kar bi jih lahko, samo potem bi lahko zaužila samo še kaj minimalnega in bi bila še bolj lačna kot sem A pa ni poanta v tem, da nisi lačen pri tem "min." vnosu kalorij?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz pa čakam, da se primaje majstore, ki naj bi zamenjal kolektro. Gospoda še vedno ni. Upam, da vsaj tolk zamudi, da bo Alja že vsatla. Kja kuhate danes?? Mi imamo govejo juho in jagodne cmoke. Seveda mami bo samo ta prvo jedla, cmokov ni na mojem jedlniku Jaz sem skuhala pa kar mlečno župco (brokoli, cvetača, korenček). Za moške je pa še vsega dovolj od včeraj. zakaj se pa reče mlečna? Ker je mleko zraven Kako pa to narediš? Voda, mleko, zelenjava, začimbe, moka, smetana. Včasih pa uporabim juho iz vrečke tisto kremno z brokolijem in cvetačo. Tale iz vrečke je meni ful dobra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Suzy: vidim, da tudi ti hujšaš Kako ti gre in česa se poslužuješ?? ja, hujšam. če lahko temu tako rečem! volje mi primanjkuje. pa časa za telovadbo. sploh zdaj, ko sva same z evo doma. drugače pa sem se odločla, da bom najprej montija prebrala, pol bom pa vidla. nekaj možnosti mi je tudi jana zadnjič omenla, za začetek pa sem sladko omejila. počasi se baje daleč pride! Meni je po montiju ratalo v 3t spravit dol 4,5 kg, za več pa nimam volje. Nekdo mi jo je ukradel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Majstori so na delu in že ropotajo Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:51:53
|
|
|
|
barbaw
|
Moj cilj je danes stopit "vštric" z gospo direktorico in poddirektorico. Jaz bom pa recimo prokuristka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:52:31
|
|
|
|
barbaw
|
Sem danes božala eno kavalirko (španjelčka) in je tako srčkana. iiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:55:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. Kar pojdita, mi ne moremo, ker piha kot Prav neprijetno je. Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. Maja pa še kar spi. Seveda se je zbudila malo za tem ko sem napisala zg. stavek. pri nas pa piha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:55:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj cilj je danes stopit "vštric" z gospo direktorico in poddirektorico. Jaz bom pa recimo prokuristka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:56:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. Kar pojdita, mi ne moremo, ker piha kot Prav neprijetno je. Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. Maja pa še kar spi. Seveda se je zbudila malo za tem ko sem napisala zg. stavek. pri nas pa piha Midve že tako dolgo nisva bili na poštenem sprehodu, da je prav pasalo. Sem udarila hitro hojo in sem mislila, da bom dušo spustila, potem pa je začelo še koleno j...
< Sporočilo je popravil barbaw -- 17.2.2009 12:57:14 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:56:59
|
|
|
|
barbaw
|
Maja si probava čeveljčke obut.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 12:59:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mislim, da bom mogla na sprehod, da bo Maja zaspala, ker je ultra zaspana, zaspat pa ne. je bolj luštno po postelji skakat. Kar pojdita, mi ne moremo, ker piha kot Prav neprijetno je. Sva bili eno uro in pol. Je brez vetrčka. Maja pa še kar spi. Seveda se je zbudila malo za tem ko sem napisala zg. stavek. pri nas pa piha Midve že tako dolgo nisva bili na poštenem sprehodu, da je prav pasalo. Sem udarila hitro hojo in sem mislila, da bom dušo spustila, potem pa je začelo še koleno j... za sprehod glede kolen in kolkov pa čist razumem, jaz sam mal če počepnem že vse škripa , sem že čist zarjavela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:00:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik. barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:00:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja si probava čeveljčke obut. punčura. moj pa kar živčnega faše že sam če mu dam cicibanke , a klinc mali ko se dvigne stoji na prstih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:01:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naty sporoča, da je Žanko malo boljše volje, da ima nekaj pikic in da iščejo rešitev s čem bi mu razširili jedilnik. barbaw, pri nas pa piiihaaaaaaaaaaa Sva bila z Gregcem ravno zunaj in naju je skoraj odneslo... a si mi ti vetr poslala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:02:32
|
|
|
|
špelin@
|
Punce, jaz bi tudi pomlad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:03:03
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Noč za mano, je pa bila katastrofa. Grem včeraj v postlo, pa slišim neko krampanje po vratih in da nekdo tišči ključ v ključavnico. Cela zmedena prilezem do vrat in vidim, da je prišel moj domov. Ob 23 zvečer. Saj sem bila vesela, ampak malo šokirana. Končno zaspimo in ob 4 alarm v kinderpetu, jok, dretje. Sma se z Videkom malo pocartala, pojedla polovico flaše in je ob 5.30 končno nazaj zaspal. Ob 7 se je ati vstal, s tem seveda opet Vdek auf. Sedaj sedi v stolčku in se igra, jaz pa kot metulj, cela zmedena, zaspana,... Ati je že šel v Lj, jaz pijem kavico, potem pa se grema z Vidkom preoblečt, ker najprej rabim kavico. zakaj pa je tvoj tako pozno prilezel domov? Imel je včeraj ono sranje na sodišču, pa si je gospa ponovno nekaj namislila in se stvar še ni zaključla, pa je bil tako zlaman, da se je pripeljal k meni domov, ker ni vedo kam se naj da v LJ. Bivša? Če ni za javnost me kar ignoriraj. Ja gospa ex. Boma na kavici podebatirali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 17.2.2009 13:05:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Punce, jaz bi tudi pomlad se podpišem
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.